Erről szerintem lemaradtam. Legyen akkor a tavaszi túra egy Bp-Veres gyroszozás. Addig talán elmennek nagygenerál nélkül a morinik, ktmek is. Ha meg nem akkor mennek le ott a garázsba :)
Nem gyors, hanem gyros. Cé apó anno úgy pakolta a pitába a csirkecomb filét, hogy mindenkinek leesett az álla. Aki rendesen nem ette le a pólóját, az nem is állhatott sorba repetáért. :)))
Néha egész meglepő helyeken lehet elfogadható húst kapni. Korábban az Auchanban volt gyakori a borjúbélszín (ez azóta valahogy elmúlt), de a minap pl. beugrottam egy teszkóba H1-H7 izzókészletet venni és ha már ott jártam, megnéztem a "prémium" húsárut, na most vagy az én szemmértékem tévedett, vagy jelentősen félrecimkézték a terméket, mert a borjúlapocka csomagban konkrétan hátszín volt.
tomcat
ps. Ja és vettem harmadáron egy villanyos számolós kijelzős darts táblát, mert akciós volt. :)))
A céges iPad is 4G-s és azon is pld. egy szempillantás alatt bejön az index. Ezzel a fosh-al meg egy kínszenvedés.
Mekivel autóval elbuziskodunk valamerre ebédelni, ha már a motorozás elmarad, aztán du. bemegyek valamelyik ügyfélszolgálatra asztalt borogatni :)
1: Tesznek ide az ablak elé egy új GSM tornyot ;)
2: Módosítják az előfizetésemet 4G-sre (olcsóbb, mint a fosh amit most fizetek!!!) és adnak egy LTE-s USB stick-et vagy wifi routert (OFt-ért hirdetik őket)
3: Nem fizetek többé egy fillért sem, xarok a hűségidőre, előfizetek más szolgáltatónál és mehetünk a bíróságra. Egy halom képet mentettem már el dátumokkal és időkkel, hogy mikor milyen remekk sebességgel szolgáltatnak. Állandóan szakadozik, újra felkonnektál, stb. A kapcsolat kimutatásban kismilló csatlakozás van. Kb. 1 hónapja folyamatosan egyre xarabb a net.
Én már a piacon iszom a reggeli fröccsömet. Aztán veszek csülköt és sok sör felhasználásával ropogósra sütöm. A motoros szezonnak vége. Síszezon indul.
Mivel a Császár tökéletesen levezette, hogy motoron már nincs hova tovább fejlődnünk, így a nettel (nem Anettel:) kell kezdenem valamit. Este volt egy beszélgetésem az ügyfélszolgálattal, hogy a Hipernet előfizetésem nemhogy nem hozza az ígért ELMÉLETI (:D) maximális 42Mbps-t, de mostanában még felcsatlakozni sem hajlandó, de ha fel is csatlakozik, akkor is szakadozik net. Tehát egy megafosh, nem vagyok ezért hajlandó fizetni többé és lexarom a hűségidőt is. Erre a kedves hölgy küldött egy frissítést a kártyára, majd próbálkozzak újra. Íme az eredmény:
Ez az ígért 42Mbps-nak a 0,5%-a!!! :D Anno telefonos modemmel is jobb volt a netem, mint most!!!
HIPERNET :D
MAGYARORSZÁG ÉS AZON BELÜL IS A TELENOR, JOBBAN TELJESÍT!!! ANYÁD!!! :D
nekem be kell koptatnom az új első fékbetétet, szóval holnap átmozgató edzés lesz. :)
és 2 praktiker érintésével (az egyikben csak a zsírzó volt, a másikban volt hozzá cső meg fej is) sikerült venni zsírzópisztolyt, végre kap új kenést a hátsó lengéscsillapító forgáspont is. na meg a fékolajcsere is aktuális, szóval service ON. :)
Minekutána fennenségességed meghódította négy és két keréken a földeket, talán a vízek, a légek és az űrök irányát sem lenne szabad elfeledni. Mivé lenne a világ egy császári akril batiszkáf vagy egy laza privát űrsikló nélkül? Persze csakis hímezett párnákkal a fenséges ülepnek. :)))))))
Kicsit szomorú nap ez a mai. Utoljára voltam motorral melózni. Holnap lemosom és elrakom a garázsba. 7e km volt az idei termés. Két nagyobb túra: egy tavaszi albán-görög meg egy őszi horvát. Érdekes, hogy nyáron leszoktunk a túrázásról. Pedig az Alpok akkor lehetne jó opció.
Most 5 hónap tervezgetés és WL gyártás indul. Bár a GS után nincs hova előrelépni, ugyebár. :)
Vettem egyszer egy univerzális távkapcsot, az elvileg azt tudta volna, hogy az adott eszközhöz (TV, video, DVD, SAT vevő) a kiskönyvből egy gyártói kódot beírva kezelni tudta volna. A másik opció az volt, hogy addig kellett nyomkodni a kikapcs gombot, amíg ki nem kapcsolta a kiválaszott eszközt, akkor az is hozzárendelődött volna. Talán mondanom sem kell, hogy nem működött. Méltó kiegészítője lenne a lámpádnak. :)))
De az is lehet, hogy megtartom és használom! :) Eredetileg lustasági céllal vettem, de most mindig oda rohanok a tv-hez ha hangerőt akarok állítani vagy csatornát váltani, hogy a távirányítóval ne kapcsolgassam a lámpát :) Fordítva sűlt el a tervem, pont, hogy megmozgat ez a lámpa :) Fogyókúra ON :D