másoknak nem nagyon intézgetek ilyeneket. a legegyszerűbb ha elmész oda ahol csinálnek műszakit és elmondod mi van az autóval. majd mondanak rá valamit. egy városban általában van 2-3-4 vizsgáztató hely. rá kell szánni egy órát.
Sajnos csak m20b20 + chip , + sport tengely , + speer .
Sajnos küszöböm és hátsó szárnyam még nincs meg hozzá , de ha találok már teszem is rá . A komplett m-es sport belsőm is megvan ( jelenleg kárpitosnál ) , de ha kész az is megy bele .
Az Audi klub kihívott minket (értsd: Magyar BMW Autóklub-1962) április 27-ére (jövő hét vasárnap) Soltvadkertre egy klubok közötti paintball csatára. Várjuk a gyors jelentkezéseket, hogy választ tudjunk adni nekik a kihívásra. Ők szerveznek mindent nekünk csak mennünk kell. Jelentkeztek elég gyorsan és elég sokan mert ha nem akkor visszavonulót kell fújunk. A paintball ingyenes csak a töltényekért kell fizetni! Ha valaki csak lejönne a bulira de nem akar paintballozni nem probléma. Utána lehetőség van egy közös bográcsozásra is, amit az ő szakácsuk készítene el.
Szívesen látunk nem csak klubtagokat, akik bmw-vel érkeznének és résztvennének egy klubbok közti tűzharcban!
sziasztok!nemreg vettem egy capat 320/6 e21.esteleg tudnatok nekem mondani egy megbizhato szerelot aki ert hozza.volna egy ket dolog amit megnezetnek rajta.elore is köszönöm.
jó a hetes, nagyon jó! ha kézi, kb 14liter normális stílusban, ha otomata 2 lityivel több. Kerekektől is függ. 15/195el kevesebbet eszik. Ha megkíméltet veszel, nincs vele gondod, ha lepukkantat, ráköltöd a gatyádat. Érdemesebb 200al többet fizetni egy jóért, meghálálja rövidtávon is. Én 98ban vettem egy zsír 528i-t, ugyhogy minden tekintetben tudom mit beszélek. Ne sajnáld az időt keresgélésre! sok sikert!
Üdv.Segítséget kérek abban hogy Cápa Bmw mániás vagyok szeretnék venni eggyet. Pontosabban 730-ast. Kb mennyit fogyaszt átlagban? Mennyire megbízható? Vagy egy ötöst javasoltok?
Költözés miatt megszabadulok egy csomó holmitól. Talán érdekes lehet számotokra egy cápa 5-ös javítási kézikönyv, magyarul. A klasszikus "Így csináld!" sorozat tagja, a jó öreg Hans-Rüdiger Etzold-tól. A könyv a korához képest nagyon jó állapotban van.
Ingyen elvihető Zuglóból vagy Kőbányáról. Ha valakit érdekel, email-ben jelezzétek! (publikus) Üdv Pyf