Én ezt értem, de mennyivel könnyebb úgy hibát keresni, hogy van egy működő konfig is kéznél? :P
Amúgy az OBDLinkem is BT-s.
De Elmmel pl volt olyan tapasztalatom, hogy egyáltalán nem volt hajlandó kapcsolódni amíg le nem cseréltem a COM driverét valami nagyon régire - azzal nem működött amit a windows adott neki felismerés alapján. És ha már kitaláltuk, hogyan működik, vagy miért nem működik a tiéd akkor későbbiekben már működni fog akkor is ha nem vagy itt. Nekem amúgy nyóc, ha te szeretsz nőként szexelni akkor hajrá. :P
Ahogy a linkben megtalálod általános hiba a CAN ra való csatlakozáskor a termináló ellenállás vagy kondenzátor nem megfelelő volta. Cseréjével vagy kiiktatásával megoldható a hiba.
Alfa 146-os ismerősömnek segítenék a következő kérdésben. Van neki a középkonzolon navigáció, azt mi módon lehet használni Magyarországon, vagy van -e olyan navi, amivel működne neki? Sokat nem költenék a projectre, de szívből jövő meglepetés lenne részemről. Ha valaki tud segíteni, vagy kontaktot várom válaszát, előre is köszönöm.
Igazából én sem értettem,csak beajánlott egy szuper pofátlan árajánlatot,én meg felálltam és eljöttem. Esetleg tudtok ajánlani valakit,aki megoldja? Budapesten.
Azt jelenti, hogy proxy sorbarendezési eljárást kell lefuttatni rajta. (A CAN busz nem ismer fel minden modult) Van rá egy kicsi esély, hogy a többit is megoldja de nem valószínű. Mondjuk nem értem, hogy ha már ott volt a compon akkor miért nem futtatták le.
Üdv mindenkinek. Hátha valaki ötlettel vagy akár megjavítással a segítségemre lesz.
Adott egy 2012 1.6 jtdm Giulietta. 6 éve nálam van,de amúgy,kihasználatlanság miatt eladnám. Mindene tökéletes,kivéve 2 dolgot. Másfél hónapja a led nappali menetfény elkezdett sűrűn villogni. A km számláló pedig kb 1 éve villog,de semmi negatív hatását nem éreztem.Az autóban Parrot kihangosító van,tökéletesen működik. Egy érdeklődő rárakatta komputerre,és kiderült,hogy van benne Blue and Me. csak nem működik. Végül ezért nem vette meg. :(
Led Villogás, BlueandMe, Km óra villogás. Erre a 3ra,ami valszínű összefügg,ha tudnátok segíteni. Köszönettel. Péter
Jó, akkor írd be az alvázszámot az eperbe és minden kódot kidob amit ahhoz az autóhoz szállítottak. Az összes alapot és extrát, még a fényezést meg a beltér színét is. Tehát a teljes felszereltséget.
Azt olvastam, h a distinctive a legmagasabb, ez sztem olyan. A táblázatokban meg benne szokott lenni, h mi volt ebben alapáron, s mi volt plusz pipálós, ez érdekelne.
NAh, voltam a Fiat Németh-nél Dunakeszin, a motor jó, úgyhogy akkor csak én öregszem, vagy mi. :-)
Kérdezném, hogy a 147-es felszereltségéről van vhol vmi táblázat? Ez biztos, h a jól felszeret változat (bőr, dupla klíma, 8 légzsák), de mégis kivi lennék.. A szkönyvében van vmi hosszú szám meg vonalkód, abból nekem semmi nem derül ki.
Ha lett volna eszük, akkor el sem baszódott volna :P Amúgy meg egy 2015-ös autóban el bírom képzelni, hogy AGM-es az akksi azt meg eleve fel kell tanítani a body computernek, hogy cserélve volt. Szóval lehet hogy tényleg a márkaszerviz lesz a megoldás, de a biztosítékok végignézése (a motortérben is!) az ingyen van.