Keresés

Részletes keresés

TZiky Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2868
"Én azt állítottam, hogy közelebb áll az önzö dohányosok felfogása a náci felfogáshoz. Nem azt állítottam, hogy egy az egyben ugyanaz."
Én mindössze leírtam hogy mi a náci felfogás alapja, és ezt megtoldottam a történelmi ténnyel. Az, hogy te mit olvastál ki belőle, az nem az én szövegértelmezésemet minősíti, bármennyire is szeretnéd... Viszont ha megírtad volna azt a levezetést amit kértem, akkor remek alátámasztása lett volna annak a különbségtételnek a náci és a nemdohányzók védelme közötti törvényeknek, hogy míg a náci törvények valóban tulajdonság alapján válogattak, addig a nemdohányzókat védő törvény csak és kizárólag a tevékenységet szabályozza.

"Dr. Szilágyi Tibor is leírt, de te az Ő tanulmányait elfogultan hibásnak itélted meg. Az adott linken található jelentés is alátámasztja, hogy nincs benne semmi hibás megállapítás...."
Ha beidézed azt a levezetést az általad megadott linkről - és megadod az idézet pontos helyét - , amely alátámasztja hogy a 25% körüli változás beállítható jelentősnek úgy, emellett a kétszer akkora változást hatástalanságként megállja a helyét, akkor talán elkezdem olvasni. Amíg nincs levezetés, addig nem én vagyok az elfogult.

Üdv:
TZiky:-))
Előzmény: NoCigi (2858)
Stms Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2867
Szia!

Megkérdezhetem, hogy van-e autód?
Előzmény: NoCigi (2865)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2866

Akkor jó röhögést!

 

 

Köszi, megvan már régóta.

Mindamellett, ha hajlandó lennél végre nem elfogultan, hanem normálisan, intelligensen emberhez méltóan társalogni a témáról, akkor én partner lennék.

Erről a dologról nem ily módon kellene beszélgetni. Szerintem.

Előzmény: NoCigi (2865)
NoCigi Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2865

Akkor jó röhögést!

 

2006.06.27. Az Amerikai Egyesült Államok legfőbb Tisztiorvosa a legújabb kutatási adatok alapján kiadta a legaktuálisabb jelentését a dohányzás káros hatásairól.
A jelentés legfőbb megállapítása, hogy most már egyértelmüen bizonyítható, hogy a passzív dohányzás árt felnöttnek és gyereknek egyaránt.

A jelentés még egy fontos tétele, hogy a dohányfüst mérgező hatásának nincs egészségügyi határértéke. Akármilyen kis mennyiségben is mérgező!!!!

Bővebben:
http://www.surgeongeneral.gov/library/secondhandsmoke/

http://www.surgeongeneral.gov/library/secondhandsmoke/factsheets/factsheet7.html

Video a sajtótájékoztatóról: http://overhill.health.org/asf1/3CDC/SurgeonGeneralwebcast.asx

Sajnos a hazai ÁNTSZ vezetőktől nem nagyon várhatunk hasonló súlyú sajtótájékoztatókat. Ők el vannak foglalva a madárinfluenza virussal amelybe még Magyarországon nem halt bele senki. Azaz kiméletlenül kiírtottak egy csomó állatot, hogy védjék az emberek egészségét. Akik közül sokan nem törödnek más egészségével és a füstjükkel másokat is mérgeznek...

Előzmény: Törölt nick (2864)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2864

A moderátorok ugyanúgy rohognek rajtad mint mi, ebben biztos vagyok.

Egyre szánalmasabb vagy, még a végén megsajnállak.

Előzmény: NoCigi (2863)
NoCigi Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2863

Szövegkörnyezetből kiragadott értelmezés. Mert vannak dolgok amelyeket egy dohányos ember nem érthet. Ugyanúgy, hogy vannak dolgok amit egy nemdohányzó nem ért meg.

 

Például miért dobja el a dohányosok 99.9 %-a  a csikket az utcán?

Például miért jó büdös füstöt szívni?

 

Bocsánat, de én nem háborodok fel a hozzászólásokon. Én csak a gyáva moderációkon háborodok fel és azon, hogy valaki pofátlanul fröcsög (ezt nem rád gondolom nehogy félreértsd) hülyeségeket és értelmetlen durvaságokat és érzékeny lélekként megsértődik amikor vissza kapja azt.

 

Amit írtam azt akkor fogod tudni értelmezni ha időrendi sorrendben olvasod a hozzászólásaimat és az arra írt hozzászólásokat. Ha nem veszed a fáradtságot erre, akkor nem fogod reálisan látni a helyzetet.

 

 

Előzmény: Liliom001 (2859)
rali Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2862
a hülye az te vagy
Előzmény: NoCigi (2857)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2861
Ez egy igazi intelligens hsz. volt, gratulálok hozzá.
Előzmény: Törölt nick (2860)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2860

Igen, pofátlanok!

Liliom001 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2859

Ugyan már. Bizony egy kalap alá vettél - nem csak engem - minden dohányost, mikor valakinek úgy "magyarázol", hogy ja, te ezt nem tudod értelmezni, stb. MERT DOHÁNYZOL.

Nézd meg hányszor általánosítottál.

És persze azt is, hogy miket írtál, mikor "elmondtam", én hogyan dohányzok.

(megjegyzem azóta sem teszem tiltott helyen, sőt a saját lakásomban sem - csak az udvaron)

És azt is leírtam, hogy ezekre nem az ilyen újkeletű "divatok" késztettek, mint egy-egy törvény bevezetése.

Azt is leírtam, miben értek egyet (akár veled is).

 

Viszont te változatlanul nagy általánosságban IS (meg persze néha személyeket is megszólítva) degradálóan írsz minden dohányosról.

Ezzel szólítasz meg minden dohányost. Mint ahogy egyik hosszászólásodban írtad is: provokálóan.

És akkor háborodsz te fel, ha sikerül a provokáció és nem tűrik szó nélkül.

 

Pedig értelmesen is lehetne beszélni erről.

 

Csak már nem biztos, hogy akarok is, ugyanis szélmalomharcnak tűnik.

Előzmény: NoCigi (2857)
NoCigi Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2858

Sajnos a szövegértelmezési gondok megint tetten érhetőek a hozzászólásodban.

Én azt állítottam, hogy közelebb áll az önzö dohányosok felfogása a náci felfogáshoz. Nem azt állítottam, hogy egy az egyben ugyanaz.

 

 

Azzal, hogy valaki dohányzik azzal többlet jogot szerez magának egy mellette lévő, másik ember egészségének rovására. Tehát ha nem gyújthat rá a dohányos ember egy másik ember mellett, akkor az nem azt jelenti, hogy kevesebb joga lenne a dohányos embernek hanem pont ugyanannyi joga van mint a mellette álló nemdohányzó embernek. Mert mindketten nem dohányoznak és egyik sem árt a másik egészségének.

 

Tehát ha jönne valami szigorú nemdohányzóvédő az nem korlátozó törvény kategória hanem a nevében is benne van, hogy a nemdohányzók egészségét védi. Köztük a gyerekekét.

 

2006.06.27. Az Amerikai Egyesült Államok legfőbb Tisztiorvosa a legújabb kutatási adatok alapján kiadta a legaktuálisabb jelentését a dohányzás káros hatásairól.
A jelentés legfőbb megállapítása, hogy most már egyértelmüen bizonyítható, hogy a passzív dohányzás árt felnöttnek és gyereknek egyaránt.

A jelentés még egy fontos tétele, hogy a dohányfüst mérgező hatásának nincs egészségügyi határértéke. Akármilyen kis mennyiségben is mérgező.

Bővebben:
http://www.surgeongeneral.gov/library/secondhandsmoke/

 

Neked is csak ajánlani tudom a mellékelt képet amely egyszerű módon érzékelteti a dohányfüst nemcsak dohányzóra káros hatásait. Ha bővebbre vagy kiváncsi, akkor olvasd el az ajánlot linken található jelentést.  Bár szinte ugyanarról szól amit már Dr. Szilágyi Tibor is  leírt, de te az Ő tanulmányait elfogultan hibásnak itélted meg. Az adott linken található jelentés is alátámasztja, hogy nincs benne semmi hibás megállapítás....

 

 

 

Előzmény: TZiky (2852)
NoCigi Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2857

Nem vett senki egy kalap alá téged senki semmivel addig amíg azt bizonyos inget magadra nem vetted!

Ezzel a tevékenységeddel a hülye dohányosok táborát erősítetted.

Itt fellelhető néhány lelki gyenge dohányos hozzászólása aki összevissza fröcsög mindenfélét aztán ha visszakapja ugyanabban a hangnemben a hozzászólását, akkor megsértődik.

 

Erre te azok közé álltál akik mindenféle durvaságot besürítettek egy mondatba és nekik tényleg nincs is értelmezhető saját gondolatuk. Egy csitító hozzászólást nem indítottál feléjük. Felém annál inkább. Azaz egyetértettél a durvaságaikkal és egyben magadra vetted a nekik címzett hozzászólásaimat. Nem baj, de akkor miért is vagy felháborodva ha visszakapják a saját stílusukat?

 

 

Én nem rohanok a moderátorhoz hanem visszaadom amit kapok. Én ezt találom liberálisnak és demokratikusnak. Nem azt, hogy rohanok a moderátorhoz.

Az sem demokratikus dolog, hogy valaki eldobja a szemetét közterületen és aki ezért megszólja azt nácinak nevezik ki. Az sem demokratikus dolog, hogy valaki mérgez másokat és aki ezt megszólja nácinak nevezik ki.

Egy antidemokratikus ember, aki amikor mások mellett dohányzik le sem szarja a másik egészségét az ne pofázzon demokráciáról, mert neki fogalma sincs a demokráciáról....

 

Az nem figyelmesség, hogy mások mellett nem szívok bele az égő cigarettába, mert az még bizony füstől.

 

Ha értelmes vagy akkor el tudod olvasni és értelmezni a csatolt képen lévő szöveget és akkor talán megérted, hogy miről beszélek és mire gondolt e topic nyitója amikor megnyította ezt a kérdőjellelel és kérdő e szócskával ellátott topicot.

 

 

 

Előzmény: Liliom001 (2856)
Liliom001 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2856

Lehet, hogy jó is lenne.

Bár nem kizárt, hogy helyette nyitnak egy hasonlót rólunk dohányosokról, amiben szintén egy kalap alá vesznek a gyilkosokkal, mimással, miközben gondolkodni, hosszabb szöveget olvasni - ne adj isten értelmezni - képtelennek titulálnak minket kivétel nélkül (csak mert dohányzunk).

Előzmény: Operator (2854)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2855
Felőlem...
Előzmény: Operator (2854)
Operator Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2854
Szétrúgom a topikot mint kakas a lószart...
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2853

Hú, nem is tudom már, hogy mit írjak, mert úgyis olyan ez Neked mint a falrahányt borsó. Továbbra is úgy gondolom, hogy súlyos problémáid lehetnek az életben, amiket ily módon fröcsögve próbálsz orvosolni. Egy jó pszichológussal mindenki jobban járna. Te is, mi is.

A nácikkal kapcsolatban nem szeretnék mélyre menni, mindenesetre az tény, hogy ők is gyűlölték az embertársaikat egy teljesen jelentéktelen dologért, egy olyan valamiért, ami egy normális közösségben fel sem merül problémaként. Így már ismerős egy kicsit a dolog? Dereng valami ? Látsz már párhuzamot ? Persze Neked nincs gázkamrád, így maradt ez a nyamvadt fórum, hogy kiéljed a primitív hajlamaidat.

Áááá, úgysem érted....

Előzmény: NoCigi (2851)
TZiky Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2852
"holott bizonyítható tény, hogy a dohányzásoddal közelebb állsz a náci felfogáshoz, mint én. Én nem mérgezek senki mást a dohányfüstömmel..."
A náci felfogás azon alapul, hogy emberek bizonyos csoportja valamely tulajdonságuk alapján "rászolgált" arra, hogy a csoportot - a csoporthoz nem tartozó emberek - alacsonyabbrendűnek állítsanak be. Innen indult. Aztán jöttek a korlátozó törvények...

Üdv:
TZiky:-))
Előzmény: NoCigi (2851)
NoCigi Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2851

 

Ez volt az első nekem címzett hozzászólásod:

http://forum.index.hu/Article/addBookmark?a=53420083&t=9005389

 

Láthatod, hogy te kezdtél el hülyézni. Aztán érzékeny lélekként megsértődtél azon amit visszaírtam pont abban a stílusban ahogy te.

 

Ha te mondasz valami sértőt az szerinted normális hangnem, ha visszakapod pont ugyanazt az már nem normális hangnem.  Kettős a mérce. Egyszer nem mondtad a ralinak, hogy nem normális, pedig az adalék anyagoknál is lehetet volna szólni neki, hogy mennyire tájékozatlan tuskó.   Aztán valaki már nem bírta a hülyeségét és megírta neki, hogy jó lenne ha tudná, hogy tényleg hülyeséget írogat. Sajnos nem dohányos volt az illető. 

 

Te azt mondod, hogy csúsztatok amikor összehasonlítalak nácikkal, holott bizonyítható tény, hogy a dohányzásoddal közelebb állsz a náci felfogáshoz, mint én. Én nem mérgezek senki mást a dohányfüstömmel... 

 

 

Mindenesetre a náci hasonlatot is te kezdted el.

 

Önálló gondolatokkal születtél? Te nagyon okos hülye gyerek!

 

Minden valamire való tanulmányban is vannak hivatkozások csak lehet, hogy te még nem olvastál olyat. Én nem szégyenlek a forrásaimra hivatkozni. Én már magamévá tettem azt a tudást amit ott írnak, de nem fogom azt a látszatott kelteni, hogy én találtam ki.

 

Tehát ha neked ez a normális hangnem akkor ne sértődj meg ha visszakapod. Hülye gyerek. Én sem sértegetni akarlak csupán megállapítottam, hogy egy okoskodó hülye gyerek szintjén vagy aki felnöttnek akar látszani és azért dohányzik, pedig így egy okoskodó hülye fasznak néz ki....

 

 

Előzmény: Törölt nick (2849)
rali Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2850
Csúnyán és durván csúsztat...

Lófaszt - szemétül provokál, ebben éli ki a semmerevaló egyéniségét.
Előzmény: Törölt nick (2849)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2849

Szorítkozz a tényekre, mert ralinak nagy igaza van abban, hogy csúnyán és durván csúsztatsz.

Amikor én betoppantam ebbe a topicba, akkor megpróbáltam normális hangnemben társalogni veled. Elmondtam a véleményem a dologról, de mivel Te ezzel nem értettél egyet, lehülyéztél és droidoztál, ahogyan mindenki mást is. Közölted velem, hogy mivel dohányzom, nem tudok gondolkodni. Eddig ez utóbbit egyedül Te bizonyítottad be és tényleg nagyon nevetséges, amit művelsz, nem tudom, hogy mivel foglalkozol civilben, de az értelmi képességeid eléggé a béka segge alatt vannak. Nem sértegetni akarlak, csupán levonom a tanulságod a fórumbeli munkásságod alapján.

Ja, és teljesen felesleges linkelgetned nekem, csak az idődet pazarlod. Önálló gondolatokra lennék kíváncsi, nem idézetekre. Akárki tud a neten keresni akármit, úgyhogy ez eddig nulla. Persze tudom, hogy lehetetlen kérek Tőled...

Előzmény: NoCigi (2843)
rali Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2848
És lejmol egy csikket..
Előzmény: Spanci (2847)
Spanci Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2847
Egy krimóba járunk kishaver? Ja! Te vagy aki mindig kiissza a maradékomat:oDDD
Előzmény: NoCigi (2842)
rali Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2846
Ez egy nagyon aljas csúsztatás - de hát tőled ennyi telik ki - ész híjján.
Előzmény: NoCigi (2843)
rali Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2845
Nem kell téged semminek beállítani, beállítottad te már magadat egy rakás trágyának.Jól letetted a névjegyed.
Előzmény: NoCigi (2843)
rali Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2844
Befejezheted a szemétkedést, mert morcos leszek.
Az meg neked rossz lesz.

Süljön le a bőr arról az alacsony színvonalú pofádról, te létrágya.
Előzmény: NoCigi (2842)
NoCigi Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2843

Akkor elmagyarázom én is neked mégegyszer. Senkire nem mondtam, hogy hülye vagy pofátlan addig amíg legalább egy hozzászólásával nem bizonyította, hogy az.

 

Aki szemetel az utcán az szerintem pofátlan. Szerinted nem?

 

Aki mérgezi magát és fingja sincs arról, hogy mit szív (pl: rali) és még utána arról röfög, hogy nincs is adalék anyag a cigarettákban.

http://forum.index.hu/Article/addBookmark?a=52835389&t=9005389

 

Nevetséges, hogy egyszer kommunistának egyszer fasisztának próbálnak beállítani.

A nagy komcsik mind dohányoztak, a fasiszták meg arról voltak  híresek, hogy mérges gázokkal írtották a gyerekeket is...

http://isurvived.org/Survivors_Folder/Lustig_Oliver/2translations/hungarianTR_Auschwitz.html

 

 

Igy van ma néhány felelötlen dohányossal, akik másra nem figyelnek  és mindenhol rágyújtanak azaz mérges gázokkal írtják a gyerekeket ma is. A tudatlanság nem lehet mentség!!!

 

 

Fel lehet háborodni, de az igazsággal és a tényekkel vitatkozni nem lehet:

http://www.surgeongeneral.gov/library/secondhandsmoke/factsheets/factsheet7.html

 

http://www.surgeongeneral.gov/library/secondhandsmoke/factsheets/factsheet2.html

 

 

secondhand
Előzmény: Törölt nick (2834)
NoCigi Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2842
Nekem a szavahihetetlen is legalább annyira sértő volt. Ráadásul egy nikotinfüggő droidtól még rosszabb. Ordít a sötétség a további hozzászólásodtól.  Ami nem hozzászólás hanem egy nikotin- és alkoholfüggő emberarcú egysejtű hozzáröffenése...
Előzmény: Spanci (2833)
rali Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2841
Nincs egy önálló gondolata se, összeollózott idézetek meg olcsó lózungok vannak a tarsolyában.
Előzmény: Spanci (2838)
rali Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2840
Hazudsz, takonguszti.
Előzmény: NoCigi (2832)
rali Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2839
Kevés és enyhe jelzőket használtál, spanulinger.
Előzmény: Spanci (2833)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!