Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.13 0 0 6797

Eláruljátok nekem is mi ez a mantra? :)

Sangha Creative Commons License 2010.11.13 0 0 6796

Nem kell megköszönnöd, én örömmel adtam át ezt a kincset :) Én is köszönettel tartozom neked a sok segítségért és a tudásodért, nameg persze az ötleteidért :)

Előzmény: metálfarkas (6794)
Sangha Creative Commons License 2010.11.13 0 0 6795

Nos, kedves Metálfarkas, hatalmas eredményt értél el :) Ugyanis ezek a Nirvána-állapot megnyilvánulásai. Ezek spontán megvilágosodások, amik még nem tartanak túl sok ideig. Én is elértem ezt egyszer, de nekem 10 perces volt csak. Ha tovább folytatod, el tudod érni, hogy ez a hatás állandósodjon, vagy addig tartson, amíg szeretnéd. De nem semmi, amit elértél, sokaknak ez úgy 5-6 évnyi kemény küzdelem után adatik csak meg.

 

Köszönöm, örülök, hogy tetszik a rajz :) És a szabadidő... nos, hidd el, én sem állok messze a megőrüléstől... Még egy dolog, amire jó lenne a WILD-technikás tudatos álom: amikor úgy érzem, hogy nem bírok a napi terhekkel, egyszerűen levezetem a problémáimat álmomban, és ott feltöltődök energiával, mintha egy hétvége után kezdeném ismét az új hetet :) Érzem, hogy hamarosan sikerülni fog... "Oly közel, s mégis oly távol..." amúgy lehet, hogy engem a hangok zavarnak meg. Azt vettem észre, hogy van néhány olyan pillanat, amikor már csak egy hajszál választ el az álomtól, és hirtelen valami zaj, ami amúgy is jelen volt, hirtelen visszaránt... Szóval ki fogom próbálni az alvást egy műszaki hangtompítóval. Apám építkezéseken dolgozik műszaki vezetőként, és neki van néhány ilyenje, szóval egy próbát megér, hátha tényleg ez okoz nagy gondot.

Előzmény: metálfarkas (6793)
metálfarkas Creative Commons License 2010.11.13 0 0 6794

.............. Ja és mégvalami: Hatalmas köszönet a mantráért Sangha, nagyon jó volt amiket eddig elértem vele, nem is tudom hogy köszönjem meg. :/ Nagyon sokat segített.

Neked pedig sok sikert a problémák leküzdéséhez és a tudatos álomhoz.

Előzmény: metálfarkas (6793)
metálfarkas Creative Commons License 2010.11.13 0 0 6793

Először kezdeném egy kérdéssel............... Ami teljesen OFF lesz, de muszáj:

Sangha, a mantráról szeretnék kérdezni valamit. Tudod még te ajánlottad nekem, lelkesen próbálgattam, a tudatalattimba rögzítettem a jelentését is a mantrának, ahogy teltek a napok azt vettem észre, hogy jobb eredményt érek el, mint normál meditációkkal. Nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak éreztem magamat. Aztán úgy két hét után olyat éreztem utána, mint amilyet még soha. A számomra eddig megélt leghatalmasabb nyugalmi állapotot és kiegyensúlyozottságot értem el. Nehéz leírni, micsoda jó érzés volt ez, órákon át az uralma alatt tartott, olyan volt, mint egy teljesen más tudatállapot. Úgy érzed, hogy nem számít semmiféle rossz dolog sem, ami eddig történt veled, egyszerűen tudod, hogy minden történésnek oka van, egyszerűen mintha eggyé válnál a világgal, csodás érzés, mintha akkor semmi más nem számítana, csak a hatalmas kiegyensúlyozottság söpri végig a testedet, tudatodat, lelkedet. Mindenről, de az égvilágon mindenről tudsz, ami veled kapcsolatos és tudod, hogy mi miért történt (ha tudod természetesen, én tudok mindent Alextől és az angyalomtól) Nem semmi. Hatalmas. Csodás. Állati jó.

Kétszer fordult elő ez velem, először tovább (órákig) tartott, utána egy hét múlva hasonlóan megismétlődött, de nem tartott annyi ideig csak kb. egy óráig.

Mit szólsz hozzá Sangha? Jó ez így?? Ha még mindig tovább folytatom a mantrát, akkor ezek erősödhetnek mégjobban?

 

Egész jó a rajzod. :) De komolyan, állati jó. Én is szoktam az álmaimról rajzolni, bár velem többször előfordult már olyan is, hogy csak rajzolgattam valamit, aztán meg előjött álmomban. Azaz először megrajzoltam az álmot, anélkül, hogy tudtam volna hogy benne lesz az álmomban, utána pedig előjött álmomban a rajz. :) Csodálkoztam is amikor egy hegyen előjött az a buddhista szerzetes, akit lerajzoltam pár hete, csak épp álmomban teljesen emberi formában volt jelen, nyoma sem volt rajznak. De még a homlokán is ugyanaz a furcsa jel volt, mint amilyet rajzoltam és a varázsbotja is ugyanolyan volt, mint amilyet rajzoltam neki. Már mutattam itt azt a rajzot még régebben..................... És több ilyen fordult már elő velem, nekem nem a napi események térnek olykor vissza álmaimba, mint sokaknak, hanem rajzok. :)

 

Te jó ég Sangha, neked aztán alig van szabadidőd, beleőrülnék ilyen életbe.................. Nem is értem hogy tudsz így buddhista lenni. :S  Ha már ennyire pörgősek a napjaid, akkor ajánlanám a séta meditációt, nem tudom szoktad-e használni, annyi az egész hogy amikor pl. mész a buszra akkor a lépteid hangjára figyelsz. CSAK arra.

 

Persze, nem rossz ötlet az hogy éjszakára beállítasz egy ébresztőt. Mondjuk úgy hét óra alvás után ébredj fel, én is úgy szoktam. Hátha az lesz a nyitja a dolognak.

Előzmény: Sangha (6790)
Sangha Creative Commons License 2010.11.12 0 0 6792

Még valami kis trükkel erősítem a lelkesedésem és az affinitásom :) Minden sikeres tudatos álom után rajzolok az álom témájához illő rajzot, és akármikor elmegy a kedvem a gyakorlástól, csak végignézem a rajzokat, és mindent fel tudok róluk eleveníteni. Az első rajzom ITT is van, remélem, tetszeni fog!

 

 

 

 

Előzmény: Sangha (6790)
cyra-olea Creative Commons License 2010.11.12 0 0 6791

köszi a tanácsokat és persze igazad is van :) és nem vetted el a kedvem ^^

Előzmény: Sangha (6781)
Sangha Creative Commons License 2010.11.12 0 0 6790

Rendben, mindenképp megpróbálom. Köszönöm a segítséged! :)

 

Elhatároztam, hogy addig küzdök, amíg nem sikerül a WILD. De most véresen komolyan. Nagyon sok olyan érzésem van már vele kapcsolatban, ami kellemetlen az órákon át tartó mozdulatlan fekvés, a hipnagóg képek hiánya stb... miatt. Ráadásul, a sok sikertelen próbálkozás miatt a testem szinte felkészül arra, hogy "nem, nem fogsz tudatosan álmodni, eddig sem sikerült, hát most se fog!", ugyanúgy, mint Metálfarkas esetében. De ezeket most mind elengedem, és minden tudásom egybedobva belekezdek a saját projektembe. Írom a haladásom, tanulmányozom, milyen környezetben mit tapasztalok, mennyi időbe telik előhívni a hipnagóg képeket, mennyi idő múlva sikerül a TÁ, és ezek alapján a lehető legtökéletesebb állapotot fogom felhozni. Viszont - mint mindig - van egy probléma...

 

Ugyebár, két héttel ezelőtt elmondtátok, hogy ne este próbálkozzak, hanem délelőtt vagy délután. Nos, az iskola miatt ez lehetetlen. Hajnali fél 5-kor kelek, 6-kor kell indulnom itthonról, és 4-re érek haza. 6-ig tanulok, 7-kor pedig már fekszek aludni, hogy másnap éberen keljek... Minden második hétvégémen apámnál vagyok, ott nem tudok gyakorolni, és a köztük lévő hétvégéken meg jönnek a mostohatesóim, akik annyira hiperaktívak, hogy a ház végéből is hallom őket. Egy perc nyugtom sincs... Szerintetek, ha kicsit korábban fekszek le, úgy 6, fél 7 körül, akkor be tudok iktatni egy ébresztőt az éjszakába, ahonnan WILD-el álmodok tovább tudatosan, reggelig?

Előzmény: metálfarkas (6789)
metálfarkas Creative Commons License 2010.11.11 0 0 6789

"látok alakokat, ha pl. arra gondolok, hogy látni szeretnék egy kutyát. Ez szép és jó, de csak annyit látok belőle, mintha egy árnyék lenne..." - Úgy én is szoktam járni olykor,hogy a kép halványabb, de nekem idővel élénkülni szokott. Ennek nálad is így kéne lennie elvileg, csak várnod kéne egy kicsit. Ilyen velem általában akkor fordul elő, ha álmos vagyok egy kicsit.

 

Hát akkor kicsi Sangha, hasznosíts mindent, amiket ajánlottam neked én, az a barátom és Alex. Sok sikert hozzá, szívből remélem, hogy hamar meg fognak oldódni a problémák, egy nagy feladat előtt állsz, ne úgy fogd fel ezt az egészet, mint szenvedést, hanem mint egy olyan feladatot, amiből te csak erőt és magasabb szintre való jutást nyersz a magad javára,

és akkor egyeltalán nem lesz olyan borzalmas ez az egész, a rémálmok elleni küzdelmek sem lesznek szörnyűek, talán még valamilyen szinten örömmel fogsz visszaemlékezni ezekre a küzdelmekre majd. :) Csak fel a fejjel és eszedbe ágába ne jusson feladni, mert akkor a negatív erők jobban bekapcsolódnak.

Előzmény: Sangha (6786)
metálfarkas Creative Commons License 2010.11.11 0 0 6788

Szia. Eleinte érj el valóságtesztekkel négy - öt tudatos álmot, aztán nyugodtan kipróbálhatod a WILD technikát, az nagyon jó.

"Van itt valaki aki teljesen tudatosan képes tudatos álmot kreálni?" - Ezt úgy érted, hogy úgy teljesen tudatosan, hogy az ember elaltatja a testét és a tudata teljesen éber marad, akár több mint egy órán át is? Mert ha erre gondolsz, akkor én képes vagyok erre és még jópáran itt.

 

Na de van még sok más módszer is a valóságteszteken és a WILDen kívül, nézz csak ide:

http://asztral.freeblog.hu/archives/2010/10/25/tudatos_alom_testenkivuli_elmeny_asztralprojekcio_eloidezese/

 

Sok sikert.

Előzmény: Yajin (6787)
Yajin Creative Commons License 2010.11.11 0 0 6787

Sokat olvasgattam már a tudatos álmodásról, a fórumot is figyelemmel kisérem. Én is próbálkozok, de eddig csak teljesen spontán jöttek össze tudatos álmok, ahol sajnos nagyon gyorsan el is veszítettem az irányítást. Egyelőre még csak valóságteszteket végeztem, de olvastam már a MILD és WILD technikáról is. Mi az amivel érdemes próbálkozni és van rá esély, hogy sikerül is vele egy tudatos álom? A valóságteszt nagyon lutri technika. Van itt valaki aki teljesen tudatosan képes tudatos álmot kreálni?:D Ha igen akkor adhatna nekem néhány tippet, hogy milyen irányba menjek tovább. Maradjak a valóságteszteknél és hátha megint összejön egy álom, vagy valami konkrét technikával próbálkozzak?

Sangha Creative Commons License 2010.11.11 0 0 6786

Ezek nagyon hasznosnak tűnnek, köszönöm, sokat segítettél! Méginkáb próbálkozok a tudatos álommal, és úgy érzem, nagyon közel járok, csak az a baj, hogy nagyon nem akar összejönni az elmúlt időben... A hipnagóg képeknél már (az alapján, amit mondtatok,) látok alakokat, ha pl. arra gondolok, hogy látni szeretnék egy kutyát. Ez szép és jó, de csak annyit látok belőle, mintha egy árnyék lenne... a hipnagóg képeknél a foltok általában színesek vagy egy kicsit világosabb szürkék, és a kutya annyit tesz ki, hogy egy körvonalat látok, ami sem színes, sem szürke...

 

Zápor: Válaszoltam az e-mailedre, igen, él még a címem!

Előzmény: metálfarkas (6784)
Zápor.. Creative Commons License 2010.11.10 0 0 6785

A fórumhoz megadott ímélcímed él?

Előzmény: Sangha (6782)
metálfarkas Creative Commons License 2010.11.10 0 0 6784

........Ja kifelejtettem valamit............... Akinek elmeséltem a dolgokat, ő azt is mondta, hogy teremts magadnak egy totem állatot álmodban ha lehet, aki mindig melletted van és segít mindenben.

Alex is mondott hasonlót, bár ő azt is mondta, hogy próbáld álmodban a rémségeket szép dolgokká alakítani át, persze ilyenekre csak akkor leszel képes, ha tudatos álomban leszel.

 

Tényleg nem rossz megoldások ezek, amikor nekem a gonosz lénnyel volt dolgom, akkor én is hasonló módszerhez folyamodtam, lehet hogy neked is sokat segítene ez. Én rajzoltam egy jó nagy csillagot, olyat, amilyen a fehérmágia jelképe és minden egyes éjszaka ott volt az ágyon mellettem a papír, rajta a nagy csillaggal. Aztán volt, hogy egy angyal figurát is odatettem magam mellé az ágyra. Nagyon sokat segítettek ezek a dolgok is. Egyfajta álomcsapda.

Előzmény: metálfarkas (6783)
metálfarkas Creative Commons License 2010.11.10 0 0 6783

Megkérdeztem tőle, de Alextől is megkérdeztem:

Az a barátom ezt mondta: Úgy gondolja hogy én sokat segítettem neked azokkal amiket írtam. De ő ezeket is hozzátenné:

El kell engedned a két fiút, ez nem amnéziát vagy önfeladást jelent, hanem csak azt, hogy nem cipeled tovább a fájdalmat. Nagyon furcsállotta, hogy az a különleges képesség nem működik, amióta rémálmaid vannak és hogy le vagy merülve energetikailag. Ez már bizony negatív lényre is utalhat.

Nem árt ha átnézed az életedet, mikor, melyik lelki közegben kezdődött nálad ez az egész  rémálom - káosz. Szóval, hogy vajon mi váltotta ki. Esetleg valamiféle káros szenvedélyed volt-e, vagy csúnyán beszéltél, rossz dolgokat csináltál, ilyesmik.

Sok szellemi támadás ekkor tud bekapcsolódni, állandósulni. Szoktál csúnyán beszélni? Csak mert azok is nagyon bevonzzák az ilyen negatív erőket.

Vizsgáld meg magadban azokat a múlt béli helyzeteket , amikor az a két barátod szemétkedett és mindent ami velük kapcsolatos, és bocsássad meg nekik azokat a dolgokat (igen, sejtem, hogy nagyon nehéz lesz) és ne cipeld magaddal tovább, engedd el ezeket az emlékeket . Alex pedig ezt mondta: Ha komolyan nem bírsz túllépni a két srácon, akkor az az egyetlen kiút marad, hogy szerzel új barátot, vagy barátokat, akármilyen nehéz is. Csak legalább próbáld meg....................

 

Lásd be, hogy nem maradhatsz örökké az emlékek fogságában, ez hatalmas szenvedés.

Előzmény: Sangha (6782)
Sangha Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6782

Nos, megköszönném. Igazán hálás lennék érte. Azt nem mondtam, hogy nem törődök a rémálmokkal, hisz nem véletlenül vannak. Csak annyit mondtam, hogy megpróbálok rájönni és megoldani magamtól, de ha nem megy, bevetek más megoldásokat. Most eljött az a pont, hogy nem bombázom tovább magam, ideje segítségért kiáltanom...

 

A különleges képességekre az a gyanúm, amit egy előző hozzászólásodban adtál válaszul. A rémálmok kaput biztosítanak a negativ, sötét energiáknak és entitásoknak, és ezek kárt tesznek bennem. Nos, szerintem nálam ebben jelentkezik ez a bizonyos kár... de lehet, hogy tévedek. Ez csak egy elmélet.

Előzmény: metálfarkas (6779)
Sangha Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6781

Üdvözlünk a fórumon! :)

 

Kezdőként még nagyon hasznos a valóságteszt, de én pl. nagyon nem szeretem, mert nem te befolyásolod, mikor, milyen álomkörnyezetben, melyik helyen, milyen cselekményben és egyáltalán melyik napon álmodsz tudatosan. A WILD vagy a WBTB (Wake-Back-To-Bed) sokkal hasznosabb, mert egyrészt, az álom legelején is tudatos vagy, és ha ügyes vagy, az egész álmodásra kihat, ami (Metálfarkas példájára alapozva) akár egy órás is lehet. Másrészt, nem kis előny, ha tudod, hogy épp tudatos álmod lesz, és kedved szerint befolyásolod azt az időintervallumot, amikor is szeretnéd a tudatos álmot. Ezzel a módszerrel az önismereti és a szórakoztató tudatos álmok egyaránt nagyon könnyen megközelíthetők :) De ezt csak megjegyzésként mondtam, nem akarom elvenni a kedved a valóságteszttől. :)

Előzmény: cyra-olea (6780)
cyra-olea Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6780

sziasztok!

már régebben is jártam erre, de néha olyanokat írtok, hogy "behaltam" tőlük, és nem mertem ideírni. Egy kis bemutatkozás: :)augusztus óta (Eredet *.*) foglalkozok a tudatos álmodással, mert azóta tudom, mi az :D 2008ban volt egy nekem, de nem tudtam, mit éltem át (de a lehetőségekre ráébredtem ^^)sajnos azóta nem sikerült elérnem, de dolgozom rajta :) az elmúlt három hétben kétszer álltam a küszöbön, vagyis majdnem sikerölt belépnem egy TÁ-ba, de felébredtem... - tudatilag, testileg nem :S szerintem ismerhetitek, miről beszélek.

a valóságteszttel gyakorlok, és úgy tűnik használ

utóirat: szemét a tudatalattim ;)

 üdv, Cyra Olea

metálfarkas Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6779

Ha megengeded, akkor egy barátomtól kérnék tanácsot azzal kapcsolatban hogy mégis mihez kezdj a két sráccal és a sok rémálmoddal. Tudod akinek elmeselném a bajaidat, ő már rengetegszer adott nekem jó tanácsokat, húzott már ki csávából is,  ő is adott tanácsokat nekem azzal kapcsolatban, hogy mit tegyek a gonosz entitás ellen (és az ő tanácsai váltak be), szóval ő tudná talán a legjobban a megoldást.

Ha nem, akkor nem. Akkor élj azokkal a dolgokkal, amiket lentebb írtam, de tartsd észben, hogy NEM MARADHATSZ RÉMÁLMOKBAN, tisztában vagy a veszélyeivel, igaz?

 

Azt viszont nem értem, hogy miért nem használ az a  különleges képességed sem, amióta rémálmaid vannak. Ez felettébb különös. Nem lehet, hogy azért nem, mert túl fáradt vagy és az a dolog nem megy fáradtan?

Előzmény: Sangha (6764)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6778

Ha görcs nélkül tudod tenni, biztos. De ha nem sikerül, az sem jelent smit. Lehet, h te vmi egész másra tudod a tá-t jól használni. Az vajon mi?

Előzmény: Ice82 (6777)
Ice82 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6777

Az célravezető lehet, hogyha minden TÁ-mban megpróbálom ezt a hívós dolgot megtenni? Ha 1x sikerülne gondolom az más adna egy lökést..

Előzmény: Törölt nick (6776)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6776

Nem tuti :-)

Igen kevés dolog van a világon, ami tuti.

 

Tudatalatti: remekül ki lehet kutatni. Szórakoztató is, mert folyton meglepetések érik az embert :-)

Előzmény: Ice82 (6775)
Ice82 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6775

Nem tudnám megmondani. Tudatosan talán, de hogy tudat alatt.. honnan is tudhatnám. Ez a rossz élmény mostmár tuti rányomja majd a bélyegét a jövőre is és hiába görcsölök majd nem sikerül. Szóval mostmár meg is tudom mondani a választ: nem hiszem, hogy képes vagyok rá, mégha eddig hittem is.

Előzmény: Törölt nick (6774)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6774

Elhiszed te (magadnak), MINDEN szinten, h képes vagy rá? Tudatalatt is?

Előzmény: Ice82 (6773)
Ice82 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6773

Ma reggel valaki felébresztett a kaputelefonnal és egy olyan álomból ébresztett ahol én Wade-nek és Quinn-nek(Sliders) gyermekkori fényképeket mutattam magamról. Nagyon mérges voltam ébredés után, hogy egy ilyen álomnál amire régóta vágyom nem ébredtem tudatomra. Azért tudatosítottam magamban, hogy ha velük találkozom az csak álom lehet.

 

Visszafeküdtem és nemsokára újra elaludtam... :)

A kanapénkon Wade-el beszélgettem és próbáltam bevágódni nála. Ekkor megjelent Quinn és láthatóan Wade rá jobban figyelt mint rám. Nagyon féltékeny lettem. :D Ekkor rájöttem, hogy ma már volt egy ilyen álmom és tudatomra ébredtem. Quinn ekkor el is tűnt.

Megkértem Wade-et, hogy figyelmeztessen ha álmodom, hogy ébredjek tudatomra, illetve, hogy találkozzunk más álmokban is. Fura, hogy Wade alakja elég instabil szinte átlátszó volt, ezért megnéztem a falat ami viszont nagyon részletgazdag volt.

Ezután megkértem, hogy nyissa meg az átjárót amibe beleugrottam, de ugyan ott találtam magam ahol beleugrottam és egy "alagúton" sem mentem keresztül. Arra gondoltam ekkor, hogy akkor most vajon tényleg utaztam -e? Wade ekkor már nem volt sehol és eszembejutott amit Metálfarkas mondott: hangosan hívtam őt, de nem jött, ajtók mögött sem volt. Ugyanezt megpróbáltam aztán egy személyesen ismert személlyel, de nem jártam sikerrel. Itt az álom vége. :)

 

Néhány kérdésem lenne, ha tudnátok válaszolni.. Köszi!

- Miért volt a személy alakja instabil, miközben minden más kristálytiszta?

- Úgy tűnik csak azért találkozhattam vele mert az eredeti álomban benne volt, utána hiába hívtam. Ha poénkodni akarnék, azt mondanám, hogy a csúszásom sikerült és ő ott maradt az eredeti világban. :D Na de komolyra fordítva a szót, mit lehet ezzel kapcsolatban tenni?

 

 

Ja és egy év TÁ-zás után most fordult velem elő először, hogy egy hét időtartam alatt két TÁ-m is volt. :D

Sangha Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6772

Nagyon különös éjszakám volt... Egy hatalmas, egybefonódó álomgombolyag volt... minden álmomban emlékeztem az előzőre (mert mindegyik álom végén felébredtem). Nagyon sok másik álom után újraálmodtam a ballagásom. És természetesen, az a két fiú is megjelent. Most is barátságosan közelítettek felém, de lassan egyre nyomasztóbb dolgokat mondtak és tettek.

Még nagyon sok ál-ébredésem is volt. A ballagási álomból is egy ál-ébredésbe csöppentem: megpróbáltam WILD technikával elaludni (ez nem-tudatos álom volt), és különös módon megint ugyanazt tapasztaltam, mint nem sokkal ezelőtt. Tudtam, hogy álmodom, de a tudatom két részre szakadt, egy, az álomban résztvevőre és abban részt nem vevőre. A részt nem vevő végig tudta, hogy csak álom, a képek is nagyon élesek voltak. A résztvevő tudatom viszont végig, kontroll nélkül folytatta az álmot, és a részt nem vevő nem tudott beleszólni az álom cselekményébe...

 

Amúgy sokszor ténylegesen felébredtem, ekkor is próbálkoztam a WILD-el. Egyszer eljutottam a félálom szakaszig, a hipnagógok viszonylag élesek voltak, azonban ezt álmos tudattal próbáltam, és végül belealudtam.

..

 

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6771

pl ide:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9204915&la=104370947

Bár ahogy látom, mindent moderálnak onnan is...

Előzmény: Ice82 (6770)
Ice82 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 6770

Sajnos a liberalizmus eszeveszett térnyerése miatt nem számíthatsz arra, hogy a törvény megvéd téged. Bármit is teszel, csak nagyobb bajba kerülsz. Megoldás csak hosszú távon létezik, de amíg a magyarság többsége nem hajlandó észrevenni a problémákat, hanem helyette "rasszistázik", meg visszamondja amit a heti hetesben hall addig nem lesz változás.

Sajnálom ami veletek történt. Iszonyat. Gyermekkoromban fényes nappal rabolták el tőlem a kerékpáromat a cigányok, úgyhogy sajnos nekem is van már hasonló, bár nem ennyire durva tapasztalataim.

Ami a hozzászólásainkat illeti, törölni fogják őket jogosan, mivel nem a témához tartozik. Szerintem próbálj találni neki egy megfelelő topikot.

Előzmény: epson-chapel (6766)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.08 0 0 6769

Ha más nem, hát a Magyar Gárdának kéne szólni, de ha gondoljátok elmegyek, pár emberrel - ha lehet tudni hogy hol laknak - és szétcsapom őket nektek szívesen... ;)

Előzmény: epson-chapel (6766)
106672417. Creative Commons License 2010.11.08 0 0 6768

Köszi, megvan :)

Előzmény: Ice82 (6760)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!