Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a személyeskedést, gyűlölködést és topikrombolást nem tűrjük meg itt.
Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
egyébkét az a kárpátaljai weboldal írja is, hogy fegyverkeznek, majd megkeresem a cikket rajta és talaán 2012-es keltezésű
másik érdekesség :-), hogy nemtom milyen skizo állapot van, vagy én hülyültem meg teljesen, de úgy tűnik mintha itthon a "bal" oldal is :-)) a szélsőjobb tüntetőket védené, persze lehet vakond vagyok :-DDD
Csak nem becsüld le őket. Ha nőket már nem is nagyon, de Kalasnyikovokat még dugdoshatnak közülük jó páran... Amúgy akinek nincs, az is kész nekimenni a kétszer akkora, és feleannyi idős "fasisztáknak" a puszta járókeretével.
Miért, gondolod, hogy aki a másik oldalt hívná be, az hangyányival is jobb? Mellesleg most a kérdés nem az, hogy melyik oldal tankjai, hanem az, hogy melyik oldal bankjai. És hát nagyjából ismerve, hogy melyik mit kínál, szerintem is Putyinék "segítségével" járna jobban a többség az IMF vagy az EU "segítségéhez" képest - arra, hogy segítség nélkül boldoguljanak, arra meg semmi esélyt nem látok. De ez az én véleményem, dönteni meg az ukránoknak kell... mondjuk jó lenne egy népszavazás, vagy ilyesmi...