No,majd elválik,ha megyünk.
A cimborám azon izgul -ezzel párhuzamosan engem meg idegesít:)- hogy mi lesz,ha nem lesz ott semmi terep egy-két tócsán meg két lapát homokon kívül... Én meg úgy vagyok vele,hogy majd lesz valahogy,csak találunk...
A következőkben a belteret veszem célba:jövő hétre itthon lesz a Suzuki rádióm,szerintem a "hangfalakat" is cserélem,a mostaniak iszonyatosan recsegnek.Sporkormányom lesz még,a klíma projectet is előhozom a szakembernek,hogy rágja át magát rajta. :)
Vasárnap lehet,hogy megyünk Táborfalvára.Van ott valamilyen volt katonai terep,ahol lehet(ne) autózgatni.
Tud róla valaki érdemleges infót?
hogy kizárni sikerült-e,nem tudom.Teljesen szvsz. úgysem lehet,itt a szilikonos megoldás játszott.Majd megkérdem a szerelő srácot,hogy pontosan mit is csinált.Egyébként ATom ötlete sem rossz. :) Múltkor lemostam a motort magasnyomással,igyekeztem kerülni az elosztófedelet,de biztosan kapott,ellenben a motor gond nélkül indult utána.
Ja,a rugó a híd alatt van...még. :) Egyébként nem szándékozom fölé rakni.Nem gázos az már?
Jó volt a találkozó,15-16 autó vett részt.Tetszett a terep is,végre nem csak poroltunk.Majd felrakom a képeket,meg a videókat sem lenne rossz,csak a Tár helyett kellene találnom valami mást.
Bull:
Nem akarom Sharkot idézgetni...
Tudod, mit gondoltam komolyan az egész hozzászólásból? Ezt: ":-)".
Különben nem írtam volna oda és nem ide írtam volna...
MEB:
Szerintem is baráti. A gyújtás vízmentesítését hogy oldotta meg? Gumikesztyű?
- olajcsere a két hídban
- olajcsere a két váltóban
- kardánok zsírozása
- bal első fék javítása
- gyertyakábelek,elosztófedél vízmentesítés
- légszűrőkivezetés felszerelés
- két első doblememez javítása
- két hátsó rugó cseréje
- két első rugó megerősítése
- fűtésszabályzás javítása,műszerfalba csavarok pótlása
- első stabilizátor leszerelése
- víz kizárása az utastérből :)
Anyaggal együtt mindösszesen 25e Ft.
Szerintem baráti,főleg,hogy a srác érti is a dolgát.
Nagyon tetszik a gép! :)
Most jutottam el arra a pontra,hogy a két méteremmel nem be,hanem fel szállok az autóba! :)))
Tényleg. HJ61 nem teszel fel valamit a http://www.landcruiser.hu/-ra? Ja és említettél valami CD-t.... Esetleg hétfőn azt is megkaphatom? Én csak VHS-en tudom odaadni sajna.
Csak el kellett volna mennem a Mátrába.
Legfeljebb behajtom a tükröket. :)
Holnapra remélem,hogy kész az autóm,azaz:légszűrőkivezetés,gyújtás vízmentesítés,további laprugók beépítése,olajok cseréje,zsírzások,egy-két kisebb probléma kijavítása.