Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.01 0 0 967
Ez nem világkép. Ez tapasztalat. Iskolákban akkor még nem volt irc. Net is alig. Én egy olyan suliban jártam 1995-1996-ban, ahol főleg informatikai jellegű tárgyak oktatásával foglalkoztak. Ott akkor kötötték be a netet. Sehol nem voltak még suliban chatelő lánykák 1994-ben.
Minden irc-s ismert mindenkit, olyan volt mint egy klub. Amibe szinte kizárólag szakmabeliek tartoztak. Te meg írsz olyan hülyeségeket, hogy lefordulok a székről. Ha célul tűzted ki magadnak, hogy eléred a "hogyan járassam le minél jobban magamat" verseny fődíját, akkor jó úton haladsz. Az a baj, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélsz.
Előzmény: M.Corleone (964)
hangar Creative Commons License 2002.06.01 0 0 966
Banana Joe :

a 948-as hozzászólásodról : ez már megint (végre) régi Banana Joe, akinek mindenről megvan a véleménye, és nem kötelezi el se itt, se ott magát.

Toomee meg... hát most ez tényleg vicc, már én is azt mondom. Épp nézegetem a régebbi hozzászólásait.

Előzmény: Banana Joe (950)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.01 0 0 965
Akkortájt még chateltem, mert kevés volt a sulinetes hülyegyerek, aki csajnak adva ki magát ráakaszkodna a palikra,

Ismerek pár ilyet élőben is. :))

Előzmény: Vegetable (963)


M.Corleone Creative Commons License 2002.06.01 0 0 964
Latom eselyem sincs meggyozni teged. Mindegy, en azt szeretnem, hogy boldog legyel. Hidd el hogy ilyenek nem tortenhetnek a vilagban amiket en elmeseltem. Aki ilyet mesel az biztos hazudik, hiszen nem fer bele a te tokeletes vilagkepedbe. Innentol kezdve mar nevetseges lenne tovabbi erveket mondanom (pl: a lany milyen iskolaba jart ahol mar akkor is egy csomo csaj IRC-zet, stb), hiszen mindenre jonne egy hihetetlenul frappans valasz toled.
Vedd ugy, hogy feladtam nem akarlak meggyozni tobbet.

Udv:

Santa Kutya

Előzmény: Törölt nick (960)
Vegetable Creative Commons License 2002.06.01 0 0 963
Kb. 3-4 éve kezdtem irc-elni... Kuriózum voltam, mint nő, és mindenféle megbeszélések folytak, de a randidumák egyáltalában nem voltak jellemzőek... Akkortájt még chateltem, mert kevés volt a sulinetes hülyegyerek, aki csajnak adva ki magát ráakaszkodna a palikra, és nem voltak még hülyebunkózó idióta csajravadászó pasik... Ugy beszélgettünk, mint mikor egy társaság összeül egy kávéházban, kevés gép birt 1nél több magánablakot a főablak mellett, igy nemigen priviztünk... :-D
Előzmény: Törölt nick (960)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.01 0 0 962
Igazad van! :)
Előzmény: Törölt nick (961)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.01 0 0 961
Nyugi-nyugi! Nem éri meg hogy felrobbanj ilyenek miatt.:-)))
Előzmény: Banana Joe (958)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.01 0 0 960
Ezt ennyi időbe telt összeszedned? Miután Hangarral való vitánkban szépen megadtuk Neked az alapokat? Ő említette az irc-t, Te meg (bár eddig bölcsen hallgattál) most közlöd hogy irc-n történt az a bizonyos ismerkedés. Gratulálok. Ugyan nem hiteles, de legalább szórakoztató vagy.:-)))
Normális ember kerüli a hazugságot, mert tudod, még a sánta kutyát is könnyű utolérni.
De ha már mindenképpen rákényszerül valaki, akkor legalább gondolná meg háromszor, hogy mit ír le. Minden egyes szót. Ismerek egy informatikus csajt, 1995-1996-ban (nem 94-ben!!), igen sokan ismerték irc-n, mert mivel főleg szakmabeliek használták (és nem ismerkedésre, randizgatásra, hanem inkább munkára) rajta kivül alig volt női felhasználó. Annak hogy igazat állítasz, kb. annyi az esélye, mint annak, hogy kb.10 percen belül pont a fejeden landol egy aszteroida.
Előzmény: M.Corleone (955)
Vegetable Creative Commons License 2002.06.01 0 0 959
Miket mondasz te magadnak! (ha komolyan vehetem a válasz erre linket ;)
Előzmény: Banana Joe (958)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.01 0 0 958
Arról nem is beszélve Hangar, hogy miért csodálkoznál azon, hogy ha megváltoztatnám a véleményem (ami nem történt meg)?

Azokután, hogy a "te oldalad" egyik legrégibb tagjáról kiderült, hogy csak szórakozni jár ide! Hazudott NEKEM is és MAMBÓNAK is! Ezek után szerinted mennyi hiteletek van nálam?! Azonkívül, most hogy beleolvastam (először!) mélyebben a "Miért fontos..."-ba Te és ClearSight úgy viselkedtetek, mintha Ti lennétek a nagy agytrösztök és mindenki más hülye lenne! Ez is befolyásol, igen! Ami a "Képek kedvenc pasikról" c. topikban és pár más topikban kitörő dührohamaimat illeti, jó lenne, ha nem hánytorgatnád fel őket, mivel Toomee is erre vergődött anno és érzékenyen érint a téma! Ami a lány véleményét illeti, aki kicikizett nem kifejezetten érdekel! ÉN viselkedtem hülyén, amikor elküldtem melegebb éghajlatra! Légyszíves mocskolódás nélkül szólj hozzám, mert már egy bomba vagyok ami robbanni készül!

Előzmény: Banana Joe (950)
Iranon Creative Commons License 2002.06.01 0 0 957
Jajj de érdekes, ki gondolta volna, hogy visszaugrasz még magyarázkodni...

...ki gondolta volna, hogy pont azzal magyarázkodsz, amik itt a topicban lettek megemlítve...

érdekes...

Előzmény: M.Corleone (955)
Iranon Creative Commons License 2002.06.01 0 0 956
Megnézem.:)
Előzmény: Banana Joe (947)
M.Corleone Creative Commons License 2002.06.01 0 0 955
Kedves ketelkedok!

Nem szivesen szegem meg hallgatasi fogadalmam, de akkora baromsagokat irtak itt le paran sajat maguk igazolasara, hogy nem mehettem el szo nelkul mellette.
IRC-ezni (amit a vilagon mindenhol chatelesnek hivnak) kb 94-ben kezdtem el ha jol emlekszem (Datanet). Max 1 evet tevedhetek de tobbet nem. Az emlitett lannyal kb 95-ben talalkozhattam. Ekkor mar nem voltam total csoro (ha autora forditjuk akkor Skoda), de messze nem voltam gazdagnak sem mondhato.
Es bar tudom, hogy meglepo de igenis lehetseges 95-02-ig igen szep vagyonra szert tenni. Nekem ez amugy ket ev alatt sikerult (97-98). Mivel tovabbra is szeretnem inkognitomat megorizni ezert azt hogy mikent inkabb nem irnam le.
Vannak itt paran akik ha a sajar szemukkel latnak akkor sem hinnek el mi a helyzet. Kicsit olyanok mint a Tanuban Virag elvtars ("Annak hisz maga amit a vaksi szemevel lat, a suket fulevel hall..?")
Na most mar tenyleg eltunok!

Vegetable Creative Commons License 2002.06.01 0 0 954
Köszönöm! Köszönöm! *meghatott könnyeit törölgetve pukkedlizgat*

:-DDDD

Előzmény: Iranon (953)
Iranon Creative Commons License 2002.06.01 0 0 953
Kedves Vegetable!

Bár utólag, de ezúton szeretném átnyújtani a "Legzőccségebb Zőccség", a "Hivatalos Zőccség", és a "Beszélni...sokat beszélni tudó Zőccség" díjakat, melyet a 20.000. hozzászólás okán nyerte el. gratulálunk, és még legalább ennyit kívánunk!

:) ;)

Előzmény: Vegetable (943)
Vegetable Creative Commons License 2002.06.01 0 0 952
Köszönöm! :-)
Előzmény: Banana Joe (951)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.01 0 0 951
Nem.
Előzmény: Vegetable (948)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.01 0 0 950
Bár kissé erős a fenti hasonlat, de mégis valahogy benned is ezt látom, hogy mig korábban saját véleményed és elképzelésed volt, és egyik oldal pártjára sem áltál, most mégis folyamatosan hagytad hogy a másik oldalon megjelenő egyre több ember meggyőzzön valamiről, amiben - én még emlékszek - korábban nem hittél teljes meggyőződéssel.

Kedves Hangar!

Most még mindig megvan ugyanaz az elképzelésem. Csak az a gond, hogy ma a Toomee-ról szerzett tapasztalatok felkavarták a gondolatvilágomat és mindent más fénybe helyeznek. A véleményem a régi, az csak pillanatnyi megingás volt, afféle érzelemkitörés: ha ronda vagy nem nagyon kellesz, ha legalább átlagos vagy akkor nincs nagy problémád. De: a pénz (feltéve ha Corleone nem Toomee) nagyon számít. A gond az, hogy így aztán végleg elvesztettem az egyensúlyomat. ClearSight meg számomra nem hiteles forrás, mivel a fontoskodó stílusa önmagáért beszél. Ami a helyes nőket illeti: nagyobb az aránya a beképzelt picsának, de nem az összes, ahogy Te mondod.

Előzmény: hangar (936)
Iranon Creative Commons License 2002.06.01 0 0 949
Pillanatnyi íráskényszered miatt mindenféle valótlan dolgot összehozol itt, kiegészítve azokkal a dolgokkal, amik azt muntatják, hogy
mintha neked lenne igazad...

"ÉRINTETTEK VOLTAK A TÉMÁBAN, és saját bőrükön tapasztalták a tényeket. Mig a többség erre : "áh, ugyan nem is igaz."
Egy párszor már el lett mondva, hogy nem Ti találtátok fel a spanyolviaszt. Amit Ti állítotok/állítottatok, azokkal számos olyan fiú/férfi is talákozott, aki most a "másik" oldalon van.

Viszont az a különbség, hogy veletek ellentétben ők nem rohadtak bele az önsajnáltatás poshadt mocsarába. Emellett végképp nincsenek messianisztikus lázálmaik...

Tudod, ez az, ami a legjobban irritálja a "másik oldalt". Folyamatosan, és állandóan ugyanazt mondjátok (ez talán akisebbik baj), de még a legapróbb jelét sem mutatva, hogy a másikat egyenrangú beszélgetőpartnernek néznétek, vagyis hogy pár dologban közös nevezőre tudtunk jutni.
Most nem fogok, de bztosan tudok olyan hozzászólásokat mutatni, amikben legalább 7-8 ember elmondta, hogy "Igen, igazatok van néhány dologban, fontos a külső".

Cserébe Ti általában magasszarást mutattok be...pontosabban szólva a következő hozzászólásotok: "Miért nem ismeritek el, hogy fonmtos a külső?".
Erre nem lehet mit reagálni...

Gratulálok, elérted a t00mee színvonalt. Nem ugyanazon okok miatt, de sikerült elérned..leérned.

Neked is felajánlom a kardomat.



Tanulság: huszonéves fejjel képtelenek vagytok megoldani a problémáitokat...

Míg mások boldogan fognak élni, addig Ti megkeseredett öregemberek lesztek. A boldog emberekere csak legyintetek: "Ők a társadalom konvenció-követői, ők a rendszer fogyasztói, azok akiknek nincsen önálló gondolkodásuk, satöbbi". Ti ezt fogjátok mondani, mert ez megnyugtat titeket...

Előzmény: hangar (936)
Vegetable Creative Commons License 2002.06.01 0 0 948
Kkedves banán, ugye nem ott akartok erről vitázni? :(
Előzmény: Banana Joe (947)
Banana Joe Creative Commons License 2002.06.01 0 0 947
Kedves Iranon!

Azért kérdem, mert most olvastam bele a "Miért fontos" régebbi részeibe. :)) És kidöglöttem a dumájától. :)) Nézz bele a "kicsi tündér..." topicba! :)) Ott olvashatod a véleményemet és a tőle vett idézetet! :))

Előzmény: Iranon (939)
Mindenki Creative Commons License 2002.06.01 0 0 946
Mindenki örül, ha ilyen dijat kap, nagyon rendes tőled. :-) Szegény Zöldféle meg teljesen nekikeseredett, mint látom... Na persze ennyit beszélni :-)
Előzmény: Iranon (941)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.01 0 0 945
Viszont az mindképpen rámillik, hogy akkor is csak az igazságot mondom, amikor nincsen mellettem támogató.

Ezzel én is így vagyok, látod, mégis mást mondok mint amit Te. Akkor hogy is van ez? Mindenki magából indul ki. Én azt mondom, szerintem a nők többsége nem olyan mint amilyennek Toomeeval beállítjátok. Azért mondom mert én teljes valómban ellenpélda vagyok, és ismerek magam körül további ellenpéldákat.
Egyre inkább szent meggyőződésemmé válik továbbá, hogy:
-Neked is vannak keserű tapasztalataid e téren, és ezért ragaszkodsz egy alapvetően téves állásponthoz. Ezt, ha így van, őszintén és teljes szívemből sajnálom, és kívánom, hogy találkozz valakivel, aki visszaadja a hitedet az emberekben, konkrétan nőkben.

-Valóban sokat dolgozol, ezt ülve, de tényleges pihenés nélkül teszed. Súlyos mozgás- és alváshiányod van.

Tanács: menj el sportolni, mondjuk futni (most) aztán fürödj meg, és aludj egy nagyot. (Ne mondd, hogy erre nincs időd, aki ennyit gépel..... :-)))))

Előzmény: hangar (936)
Vegetable Creative Commons License 2002.06.01 0 0 944
Lemaradt a vigyor, tessen odaképzelegni :-D
Előzmény: Vegetable (943)
Vegetable Creative Commons License 2002.06.01 0 0 943
Nem iss én kaptam! :( *brühühü!* Azt hittem, ezzel jutalmaztad a 20Kmat, de nem... :*(
Előzmény: Vegetable (942)
Vegetable Creative Commons License 2002.06.01 0 0 942
Köszönöm! :-)
Előzmény: Iranon (941)
Iranon Creative Commons License 2002.06.01 0 0 941
jajj...:)

Megkapod az "Egyik leghülyébb, és Legfrappánsabb Nicknév" díját.:))

Előzmény: Mindenki (878)
hangar Creative Commons License 2002.06.01 0 0 940
A többire majd 10 óra után válaszolok, de most melóznom kell menni.
Iranon Creative Commons License 2002.06.01 0 0 939
Igen, emlékszek. Miért kérded?
Előzmény: Banana Joe (873)
hangar Creative Commons License 2002.06.01 0 0 938
Ananké :

Amit tapasztaltamtam, az úgy valóság és igaz, ahogy megtapasztaltam. És hidd el, a ronda srácok többsége igy gondolkodik.

Előzmény: Törölt nick (925)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!