Keresés

Részletes keresés

nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.04 0 0 119
Ne bízd el magad ! :-))))

Előzmény: babydevil (118)
babydevil Creative Commons License 2002.11.04 0 0 118
Szia Géza!
Remélem tényleg jól éreztétek magatokat és tegnap óta már átmelegedtetek.Azért ez nyáron az igazi. Gondolj bele, mennyire szerethetjük ezt az egészet, ha egész nap képesek vagyunk fagyoskodni csak azért, hogy repülhessünk egyet. Motoros gép neve SF-25 C Falke movit (=motoros vitorlázógép).
A hóesésen reggel én is erősen megdöbbentem, azért ez még korainak tűnik egy cseppet.Úgy megijedtem, hogy felvettem a télikabátomat és nem is bántam meg.Még a macskácskánk sem akart kimenni, pedig rajta már télikabát van egy ideje.:-))
Az orgonának amit most ültettél szerintem takard be valamivel (széna,fenyömulcs...) a tövét, nehogy megfázzon.Mai napi örömöm: felhivott a talajmechanikus, nemsokára jön "meglékelni" egy pár helyen a telkünket.
Érdi újság, D.B. polg.mester:.." a csatornázás tervei az ISPA programhoz kapcsolódóan készen vannak.. az útépités és útfelújitás koncepciója szintén készen van, megvalósitása a tervek finomitása és újratárgyalása után a csatornázás ütemében és azzal összekapcsolva kezdhetö meg."
Ez nekem biztatónak tünik, talán belátható idön belül mégiscsak lesz valami belöle.
"Vagyis ahogy igértük, kitakaritjuk és rendszeresen karban tartjuk a közterületeket...." Lehet, hogy ezen a télen már nem nekünk kell az utcán végig havat lapátolni???? :-)))

babydevil

Előzmény: cs_geza (115)
cs_geza Creative Commons License 2002.11.04 0 0 117
Tegnap meg orgonat ultettem, gyonyoru babszemnyi rugyei voltak, ma meg havazik. Karacsonykor napozni fogunk, furdogatyaban fuvet nyirni meg ilyenek?????
Előzmény: cs_geza (116)
cs_geza Creative Commons License 2002.11.04 0 0 116
Ma reggelre leesett az elso ho, es valszeg meg is marad, ha igy folytatja az idojaras. November 4-e van!!!!!!
cs_geza Creative Commons License 2002.11.04 0 0 115
Elmenybeszamolo: Voltam tegnap repulni BD-ekkel! :)))))) Kimentunk 13h korul, BD ferje megmutogatta a repuloket, a muszereket, elmagyarazta hogyan mukodnek, mit kell figyelni, es ugy altalaban hogyan is megy a vitorlazorepules. Aztan neztuk a sok gepet, motorost, vitorlazot (volt aki vakrepult, azaz egy befuggonyozott geppel, csak a muszerek alapjan tajekozodva manoverezett) es sarkanyt amint fel-le szalldostak, a jo kis hideg szel meg csak fujt, fujt...;) Meglatogattuk a bufe-melegedot, jo kis forro tea be, aztan ujra repnezes es a vegen, igen, a vegen repultem is! ;))))) BD ferjevel, egy motoros geppel. Beultunk (ize, inkabb behajtogattuk magunkat a gepbe), ov fel, fulhallgato fel, aztan indulas! Megneztuk az erdoben az etetonel a vadmalacokat, aztan elrepultunk a hazunk fele, majd Budaors, Janos-hegyi kilato (integettunk a kilatoban levoknek), Normafa, Budakeszi, a repter korul egy nagy kor, es leszallas! Oriasi elmeny, egyaltalan nem felelmetes, nekem nagyon tetszett!
A tarsasag egy repuloklub, nagyon jo hangulatu csapat, es latvanyosan kockasra voltak fagyva, de ennek ellenere is jo hangulatban repkedtek fel-ala egesz nap!
andzsin Creative Commons License 2002.11.03 0 0 114
tegnap egész nap esett az eső, ma kisüt nap délelőtt, a hülye csak alágyújt azoknak a leveleknek, hadd füstöljön a hegyoldal. Na ezeket kéne egy kicsit kényszerzubbonyba húzni.
Kutya23 Creative Commons License 2002.11.01 0 0 113
Törökbálinton minden reggel végigmegy a falun a Falugazda, összeszedi a szemetet az útról, levágja a füvet és rendben tartja a környéket. Minden reggel látom, mert arra gurulok a mocival. Szerintem nem egy nagy beruházás!
Ma hallottam a rádióban, hogy a közlekedés EU-hoz való felzárkóztatása miatt létrehoztak egy Phare és Sapard-hoz hasonló alapot amelynek neve Ispa. Hajrá Érd!
Előzmény: andzsin (112)
andzsin Creative Commons License 2002.11.01 0 0 112
Igen a sódert mindig észreveszik és azonnal szólnak. Ez egy vicc.

Éppen most nálunk valaki kiengedte a szargödrét rendesen. De ez nem most baj, most is az, de nyáron, amikor szellőztetni akarsz este na az a finom.

Egyébként sajnos gyerekek Érd olyan kicsiben mint Magyarország nagyban vannak normális és még normálisabb emberek és vannak surmók és még surmóbbak, de ebből rengeteg. Érdekes módon ezt a várost sváb települések veszik körül (Törökbálint, Diósd,Budaörs, Etyek..stb.) ott ilyen dolgok még véletlenül sem fordulnak elő, nem érdkes ez egy kicsit? Arról már nem is beszélek, hogy minden utca aszfaltozott és csatornázott. Oh, My God...

cs_geza Creative Commons License 2002.11.01 0 0 111
Azert ez nagyon kemeny, nalunk halistennek ilyen meg nem volt, remelem nem is lesz.
Előzmény: Törölt nick (108)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.31 0 0 110
Ilyet én is láttam a szomszéd utcában. Odaosontam, és egy óvatlan pillanatban egy laza csuklómozdulattal visszaküldtem a cső végét a kertjébe......
Pár órát ment még, mire észrevette.
Előzmény: Törölt nick (108)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.31 0 0 109
Embere biztos van az ömkormányzatnak, mert azt a k..va 4-5 ezer Ft-ot azonnal be bírják szedni a közterületi sóderfoglalásból :-((((
De pl. augusztusban sem tesznel semmit drága közterület felügyelőink a parlagfű ellen.
Közcélú felajánlást teszek: ilyen témájú képeket kedvezményes áron laborálom :-)))))
Előzmény: andzsin (107)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.31 0 0 108
Emberek, ez a kis fustoles kuglof a pocegodor+buvarszivattyu+oszt ki a szemkozti arokba (ossz)nepi mulatsaghoz kepest....
Előzmény: andzsin (106)
andzsin Creative Commons License 2002.10.31 0 0 107
Igazából meg kellene kérdezni a Hivatalban, hogy mit szólnának hozzá, ha mi csak úgy önkéntesen fényképeket küldözgetnénk neki, érne e ez valamit? Mert hogy ők maguktól a kisujjukat sem mozdítják, arra ide a bökőt...
andzsin Creative Commons License 2002.10.31 0 0 106
Éljen nikon!!! Nekem amióta itt lakunk ez a mániám, a múltkor az egyik f...szkalap, majdnem megvert mert lefényképeztem, hogy füstöl, egyébként némi kockázatot megér, ez a leghatásosabb megoldás, mert abbahagyta. oda kell menni, fényképezni, mikor el kezd sötétedni hadd villanjon a vaku, hogy észrevegyék, és bejelenteni, hogy beküldöd a Polgármesteribe és jó kis bírságra számíthat. A múltkor meg egyzserűen lelocsoltam az utcán füstölgő falevélhalmot.

Az igazság az, hogy van Érdnek rendelete erről, én elkértem, tavasszal és ősszel 2 hét áll mindenki rendelkezésére, hogy füstölögjön, egyébként pénzbírság jár érte. én csak azt nem értem, hogyha úgyis szegény a város miért nem lehet két embert alkalmazni, akik állandóan járnák a várost és kiszabnák azt a k...rva bírságot. Kultúrált népek pl. én beleteszem egy zsákba oszt annyi. Nem csíptetem a szomszéd szemét, és főleg nem idegesítem ilyen baromságokkal. Egyszerűen nem is értem az embereket. Az egész persze akkor a legfaszább, amikor 45 fok van nyáron és este szellőztetni akarsz és álla levegő már két hete és akkor valaki befüstöl, na az a legjobb, azt komálom a legjobban.

Egyébként akiknek csak szóltam érte mindegyik agresszívkodott, hogy lenyomja a torkomon, meg húzzak innen, meg stb. stb. Az mi önkormányzatunk meg sz....rik bele mindenbe jó magasan. Az a lényeg hogy a zseb legyen tele, a hülye városlakók meg kit érdekelnek.

cs_geza Creative Commons License 2002.10.31 0 0 105
Nalunk a szomszed neni piromanias, minden penteken meggyujt az utcan egy adag levelet, aztan hazaerek es eloltom (akkorra mar o hazamegy, nem allando lako csak udulni jar). ;) A tobbi szomszed vagy gyujti es 1xre egeti el (neha szoktunk nagy tuzes napot tartani) vagy a kukaban kuldi el (pl. en is).
Otthon Debrecenben egy hasonlo avaregetes alkalmaval faterom kihivta a tuzoltokat az illetore, az is annyit csinalt, h begyujtotta aztan elment otthonrol, az avar meg csak parazslott es buzlott. (asszem ilyenkor tuzoltoek kifizettetik az illetovel a kivonulast)
Előzmény: nikonaprofi (104)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 104
Van-e valakinek valami ötlete a füstölőkkel szemben?
A hócipőm van teli, hogy este hatalmas szmog üli meg a várost, mert mindenki füstöli az avart, ahelyett, hogy elvinné valamelyik konténerbe. Mintha rémlene, hogy önkormányzatilag lenne tiltva a füstölés, de erre nagy ívben sz...rik mindenki. az önkormányzat is, hogy betertasson egy rendeletet. Pedig a közterület felügyelőknek is jót tenne egy séta hétvégén a városban. Bezzeg mikor építkeztünk, és egy alkalommal a ház előtt tettek le pár köbméter sódert, mire beértem az önkormányzathoz fizetni, már ott is volt a házunknál az ellenőr.
Nem dühöngök tovább.....
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 103
Errol mar olvastam (asszem a Nepszabiban) es tenyleg jokat irtak rola, asszem a baratnomnek ajanlotta is valaki.
Előzmény: nikonaprofi (102)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 102
Amennyi a Riminyáki útról megítélhető, szombat esténként szoktak álldogálni a parkolójában. Az tény, hogy 3-4ezer forintos kajákra nem kalkulálható fix teltház. No, de majd meglátom.
Mi évente csinálunk egy céges vacsit, ilyenkor novemberben, és preferáljuk a helyi vállalkozásokat. Az Admirális pl. nagyon kellemes hely volt tavaly. Ott sem volt tömeg, pedig az az étterem, ill. a főszakácsa több nagy gasztronómiai díjat nyert, és Bp-ről is kijár hozzájuk sok ember.
Előzmény: cs_geza (101)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 101
Nekem az a furcsa a helyben, hogy a nap barmely szakaban mentunk, sosem volt senki, vagy max. 1-2 asztalnal ultek. Szombat este sem voltak. Akkor mibol megy? Az araik annyira nem magasak h ennyibol megeljenek vagy csak en jarok lehetetlen idopontban....
Előzmény: nikonaprofi (97)
parkvárosi lány Creative Commons License 2002.10.30 0 0 100
Nagyszerű :-)
Előzmény: cs_geza (99)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 99
Beszeltem telefonon az illetekes elvtarsnovel ;) rabolintott, ugyhogy mehetunk! :))))))
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 98
Még tavasszal beneveztünk az érdi kertpályázatra. Ma hozta a posta az emléklapot, díjat nyerni sajna nem sikerült. Mondjuk idén már több volt a pályázó is.
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 97
Na, én oda nem mennék be, de ez csak amiatt van, hogy volt szerencsém egerszegi apjához, aki olyan ordenáré hangon beszélt nálunk az üzletben, hogy ezek után nem volt ínyemre megkóstolni a pizzájukat. Pedig amúgy szeretem.
Előzmény: cs_geza (95)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 96
:) Oksa!
Előzmény: parkvárosi lány (93)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 95
Sok sikert hozza! Mi csak az Egerlyuk pizzeriat probaltuk ki parszor, a pizzaik jok, de a halas kajakra mindig mondtak, hogy epp nincs hozza alapanyag. :(
Előzmény: nikonaprofi (94)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 94
Tegnap megtekintettem a Festal éttermet. Belülről jól néz ki, az árak is kellően magasak ahhoz, hogy minden kifogástalan legyen. Mindenesetre foglaltam asztalt a céges vacsoránkhoz, aztán majd beszámolok arról is, milyen hely.
parkvárosi lány Creative Commons License 2002.10.30 0 0 93
Én zöldesszürke-metál terepjáró. Rövidke konvoj leszünk, tényleg :-)

Előzmény: cs_geza (91)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 92
:((( Jo utat, majd beszamolunk az elmenyekrol.
Előzmény: nikonaprofi (90)
cs_geza Creative Commons License 2002.10.30 0 0 91
Ketautos? Ok! :) Akkor szombat 13.00, parkvarosi Shell kut, piros Suzuki. Te/ti?
Előzmény: parkvárosi lány (89)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 90
Sajna, én kihagyom. családi program jött közbe, Debrecenben leszek.
Előzmény: cs_geza (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!