Keresés

Részletes keresés

syssy48 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5484

Ok. azt megnézem. Még egy kérdés, bár méretre elég nagynak tűnnek, de a súlya egyiknek sem elviselhetetlen. Kell a 20 lt-es, vagy elég egy kisebb is, ha mást nem teszek bele? A szivacsos betétem ebbe is bőven belefér.

Előzmény: kocsi (5483)
kocsi Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5483

"A Manta is jó, még azon is gondolkozom."

Csak figyelj arra - ha már szempont volt - hogy ez a férfiváltozat. A női talán a Mira?

(Fejből nem vágom, de a baráti körben van olyan lány, aki a Manta női változatát vette)

Ja és arra is érdemes figyelni, hogy van amihez jár az ivózsák, van amelyiknél csak opció. (Sőt, talán még olyan is van, hogy földrésztől is függ, mondjuk EU-ban adnak hozzá, amerikában nem.)

Esővédő is általában csak a nagyobbakhoz jár ... de pár év eltelt mióta vettem, lehet, hogy változtak dolgok.

Előzmény: syssy48 (5482)
syssy48 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5482

Zseniális ötletet adtál, már ki is válaszotttam a Verve-t, még fél kiló sincs. Az én hátitasimba is raktam szivacsos tartót. Ebbe is be tudom rakni, mert jó méret. A Manta is jó, még azon is gondolkozom.

Én is áttértem, igaz a nex-re, de egy nagyobb kirándulás alkalmával azért nem túl szerencsés sok manuális obit cserélgetni. A nexhez csak 16-50-em van, a többi mind manuális obi. Így ilyenkor megy a Nikon.

Köszi az ötletet:):):)

Előzmény: kocsi (5480)
Gohrisch Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5481

A kenguru hordozóknak nagyon jó a teherelosztása és elöl lenne, könnyen elérhetően, az egész fotós felszerelés. Természetesen előre kellene applikálni egy jól kezelhető táskát.

Előzmény: syssy48 (5479)
kocsi Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5480

OK, ha a női szempontok is fontosak, akkor ne a fotós cuccok között nézelődj, hanem keress valami igazi túrazsákot, amibe be tudod tenni a fotós holmit is.

Én bringázom, oda se igazán voltak jók a fotós zsákok - bár a photosport már egész jó -, én végül az Osprey zsákjait választottam.

A legtöbbnek van női változata is, ráadásul tényleg nagyon könnyű cuccok és több év nyúzás után már ki merem mondani, hogy strapabírók is. (Egy Manta 25 és egy Raptor 10 van itthon)

Egymás mellett az Manta és a 200aw

A Manta-ba tettem egy szivacsos belsőt, ebbe pakolom a fotós cuccot.

Több ötletem nincs. :D (Hacsak az nem, amit én is elkövettem, amikor a nagy nehéz Nikon-ról váltottam mikro4/3-ra. Plusz nem kell mindig mindent vinni. )

Előzmény: syssy48 (5479)
syssy48 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5479

Most írom le harmadszor, mert mindig elszáll:D:D

A felsorolt összes cuccot cipelem a kis patchwork hátitasimban, akár egész nap vígan grasszálok vele. Pedig annak még a pántja is vékony. Csak egy gondom van, ahogy te is írtad, nem biztonságos, félek, hogy egyszer elszakad a varrás mellett, és leszakad a füle.

Amiket te mutattál, mind férfiháthoz van méretezve, egy nő háta ennek a kétharmada, és nekünk van elöl valami, amit a pántok bizony sokszor nyomnak:D:D:D

Ez tényleg nem pénz kérdése most nálam. De egyszerűen nem találok semmit, ami a kis hátitasim helyettesítené. Méretben és talán még súlyban is. Egyet találtam, egy NG fotóshátizsákot, ami a célnak pont megfelelne, de az többek szerint is foszlik az anyagánál fogva.

Előzmény: kocsi (5478)
kocsi Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5478

Annyi mindent akarsz benne cipelni - 2 tele, 2 gép +egyebek -, legyen masszív, hogy bírja a túrázást és a cuccot is megfelelően védje és még kevesebb is legyen mint 1kg???

Nekem egy Lowepro Photo Sport 200AW van, ami ebben a kategóriában könnyűnek számít, de ez is 1.3kg.

Biztosan lehetne még könnyíteni, csak akkor nem biztos, hogy tennék bele fényképezőgépet és drága obikat vagy ha igen, nem merném kivinni terepre.

Valamivel kisebb a Photo Sport 100AW, ami sling és van még pár a photo sport sorozatból, de azokat nem ismerem.

Előzmény: syssy48 (5477)
syssy48 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5477

Képzeld, csak fotós cucc volt benne, meg a jogsim és a személyim. Ja és a slusszkulcs, ami pillekönnyű:D:D:D:D 

Éppen egy természetjáró túrára mentem, tehát kellett a két tele, meg egy 50-es volt benne, meg egy nikon váz, meg egy bridge, mert annak 1200 a ftávja.,. Állványt nem is tettem rá, mert úgy fel sem tudtam volna rakni a hátamra.  És egyszerűen nem bírtam vinni, nem kaptam tőle levegőt. Maga a táska már eleve nehéz, kényelmetlen, vaskos. Szívesen elcserélném egy könnyebb, kisebbre.

Előzmény: Rstudi27 (5475)
c-ta1 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5476

Köszönöm az érdeklődést, a táska megtalálta új gazdáját.

Eladó Lowepro Computrekker AW hátizsák. Hibátlan állapot, összesen két repülőúthoz használtam. Általában Pécsen van, de február 19-21 (csütörtök-szombat) között magammal tudom vinni Pestre is, ha addig jelentkezik valaki. Ár: 15000,- Ft

Rstudi27 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5475

Próbáld fotós táskaként hordani, és nem női táskaként: nem kell belepakolni a fél lakást, csak amire tényleg szükséged lesz! :-P :-D

Előzmény: syssy48 (5473)
Highland_T Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5474

Szia!

A táska vásárlás nehéz történet :). Én is most vettem táskát, de nem volt egyszerű. Nekem nem volt szempont ennyi mindent vinni(csak gépváz kitobival, max 2 obi, töltő, kábel, tisztító eszköz, telefon, pénztárca, meg 1-2 apróság…) A lényeg szerintem, hogy tudd milyen méretűek a dolgaid, és kezdésnek olyan üzletet keresni ahol vannak fotós táskák( pl.: MédiaM.). Bele kell próbálni a gépet (meg lehetőség szerint amit majd bele szeretnél még tenni) a táskákba, hogy lásd mekkora méretűre lenne szükséged. Ha már kb tudod mekkora belső méretre van szükséged, akkor már a neten is nézelődhetsz más kialakítású, elrendezésű táskát. Ha méretileg jót találsz azt is ki kell próbálni, mert a valóságban lehet mégsem az lesz a befutó(én is így jártam). Amúgy itt ebben a topikban szerintem nem nagyon van táskás tanácsadás, a …hardver.hu, …out.hu, …..aréna.hu fórumokon a „Fotós táskák” topikban picit nagyobb a pörgés :)

(azért, hogy lásd: a tablet is belefér, nem marad otthon :) )

Előzmény: Bozsana (5469)
syssy48 Creative Commons License 2015.02.20 0 0 5473

Vettem egy Lowepro mini trekkert, mert hogy az kicsi. Már a súlya is több, mint egy kiló és hosszabb, mint 40 cm. Igaz, hogy minden belefér, még a 70-300-as, meg egy sigma 600-as tükrös is, meg a kisebbek is, vagy 6 obi, két váz, viszont leszakadt a hátam tőle. Egyszerűen hosszú távon képtelen vagyok cipelni, vaskos darab. Egyszerűen nincs női méretű hátizsák, amiben elvihetnék pár obit, meg egy vázat, egy nagyobb sétára, kirándulásra, pedig már mióta keresek. Én is kezdek slingben gondolkozni, ha találsz valami jót, írd meg légyszi.

Előzmény: Bozsana (5469)
vadmurok. Creative Commons License 2015.02.20 0 0 5472

Eladó 1 Hama Rexton 140-es fotós táska, megkímélt, 5000 Ft.

faboferi Creative Commons License 2015.02.18 0 0 5471

Mélt pill. nem tudok írni. Írj a publikus címemre, vagy hívj ma este 10-ig, vagy holnap akár hajnali 6-tól a 30- kilenc116636-on.

Előzmény: c-ta1 (5468)
futoz (X) 2015.02.17 0 0 5470
Bozsana Creative Commons License 2015.02.17 0 0 5469

Sziasztok!

nikon d7100-hoz, 18-105ös obival, illetve ehhez még azért beszereznék idővel 2-3 obit (10mm 35mm, esetleg egy 200mm környékén)+alap szűrők, memóriakártya, csere aksi.

persze nem hátrány, ha a telefon és egy pénztársa is elfér. Telhetetlen nem vagyok, de ha még egy üveg víz is.....:)

Ehhez keresnék én táskát, nézelődök is, de sajnos a képekből nem igen jön át, hogy elférnék e vagy sem. Van valakinek ilyen méretekkel tapasztalata?:) leginkább oldaltáska, vagy keresztben átvevős érdekelne.

köszönöm

(zárójeles kérdés: miért van minden reklámképen a fotós táskákban tablet?:) )

c-ta1 Creative Commons License 2015.02.16 0 0 5468

Eladó Lowepro Computrekker AW hátizsák. Hibátlan állapot, összesen két repülőúthoz használtam. Általában Pécsen van, de február 19-21 (csütörtök-szombat) között magammal tudom vinni Pestre is, ha addig jelentkezik valaki. Ár: 15000,- Ft

steve2464 Creative Commons License 2015.02.13 0 0 5467

Sziasztok! Eladó,vagy cserélhető Canon 10 EG fotós válltáska. Az áru hibátlan,kopás,és szakadás mentes,minden tartozékával.Ilyen minőségű csere érdekel,ami fotós háti legyen.Ráfizetés lehetséges,de nem kell túl nagy. Férjen bele Canon xD ,egy nagy tele,+ 2-3 kisebb obi. Az eladás oka,kinőttem.Van új válltáskám,az nem játszik cserébe.A csere oka,kell valami túrázáshoz,ezen belül természet fotózáshoz is. Azért ár legyen,mert ez így illik.13.000ft. Ezért az árért el is postázom,de ha eljössz Dunaújvárosba,akkor oda adom 10-ért. A csere jobb lenne. Küldök még képet privátban,ha kell. Van még egy Meike FC 100  körvakum is mindennel,ami hozzá jár,de mivel a makrózást most hanyagolom,és kb.5 alkalommal használtam,ezért 12.000ft-ért eladom.Ezt is postázom ennyiért,de de Dunaújvárosban személyesen csak 10.000ft.Dobozában,és a számlája is megvan. Érdeklődést    komla2@freemail.hu   e-mailre várom. Üdv.      A táska elcserélődött! Köszönöm a figyelmet!

Előzmény: steve2464 (5461)
ati1980 Creative Commons License 2015.02.11 0 0 5466

Eladó újszerű Kata 3n-33 DL Hátizsák.
Laptop tartós, legnagyobb méret, kényelmesen elfér benne akár két gép plusz obik is! 
Felül külön rekesz a személyes dolgoknak.
Esővédő, ezen kb 2 cm-es szakadás van, javítható.
Állványtartó, 
memóriakártya tartó
Egyszer volt használva. 

Ára: 29.000

Bp- Cegléd vonalon megtekinthető

szigetvari.ati kukac gmail.com

kelo17 Creative Commons License 2015.02.08 0 0 5465

Case Logic keresztpántos fotós hátizsák, ÚJ, eladó.

Sajnos portrémarkolattal nem fér bele a gép, ezért is eladó. Új, nem használt.

Főbb jellemzői:
- A legtöbb kit lencsével felszerelt SLR fényképezőgéppel kompatibilis.
- A szabadalmaztatott bölcső eltartja a fényképezőgép lencséjét a tok aljától, így nagyszerű védelmet biztosít.
- A nagy cipzáras rekeszben egy extra objektív vagy vaku is elfér
- A memóriahabos belső segít az érzékeny LCD kijelző védelmében.
- A kiegészítőket a három zipzáras zsebben tárolhatja.
- Állítható, párnázott vállpánt, amelyet a testen keresztezve viselhet. A derékpántnak köszönhetően nem fog össze-vissza csúszkálni.
- Ezt az SLR tokot úgy viselheti, mint egy hátizsákot, mégis egy pillanat alatt elérheti a fényképezőgépét.

Ára: 15000.-Ft

Személyes megtekintés Budapesten a VII vagy a XVII. kerületben.

kttomi Creative Commons License 2015.02.04 0 0 5464

Eladó:

LowePro Mini Trekker Classic - fekete - 10e Ft

LowePro Stealth Reporter D400 AW - 22e Ft

Mindkettő hibátlan állapotú.

20 ötnyolcvan 90 56

Zoszi69 Creative Commons License 2015.02.03 0 0 5463

A hirdetés már nem aktuális. A termék elkelt.

Eladó egy Lowepro Off Trail 1 fekete színű soha nem használt övtáska méretprobléma miatt. Ajándékba kaptam, de a fényképezőgépem portrémarkolattal együtt nem fér bele.

Tökéletes kirándulás, kerékpártúra, vagy utazás alkalmával. OverLap™ cipzár, BatWing™ összehúzó szíj a derékövön.

Hordképesség: SLR objektívvel, további 2 objektív, film és kellékek
Külső anyag: 600D TXP™ vízálló, és 600D TXP™ szakadás-gátló nejlon.
Belső méret: 15 x 11,5 x 18 cm Lencsének 8,5 x 14 cm

Gyártó: Lowepro
Hordhatóság: Vállon, derékon
Anyaga: Polytex
Zárható: Zippzár
Külső méret (H x M x Sz): 16 x 12.5 x 19 cm
Belső méret (H x M x Sz): 150 x 115 x 180 mm
Súly: n/a
Garancia: Élettartam garancia

Irányár: 9999 Ft

Érdeklődni lehet a publikus email-címemen, és a Té/3825-kilenc63 telefonszámon.

Előzmény: Zoszi69 (5453)
Biluxzsolt Creative Commons License 2015.02.03 0 0 5462

Azta! Így ki tudja szívni a nap? Ha hivatalos helyen veszi az ember akkor ilyenre élhet a garancia? 

Előzmény: tánczika (5458)
steve2464 Creative Commons License 2015.01.31 0 0 5461

Sziasztok! Eladó,vagy cserélhető Canon 10 EG fotós válltáska. Az áru hibátlan,kopás,és szakadás mentes,minden tartozékával.Ilyen minőségű csere érdekel,ami fotós háti legyen.Ráfizetés lehetséges,de nem kell túl nagy. Férjen bele Canon xD ,egy nagy tele,+ 2-3 kisebb obi. Az eladás oka,kinőttem.Van új válltáskám,az nem játszik cserébe.A csere oka,kell valami túrázáshoz,ezen belül természet fotózáshoz is. Azért ár legyen,mert ez így illik.13.000ft. Ezért az árért el is postázom,de ha eljössz Dunaújvárosba,akkor oda adom 10-ért. A csere jobb lenne. Küldök még képet privátban,ha kell. Van még egy Meike FC 100  körvakum is mindennel,ami hozzá jár,de mivel a makrózást most hanyagolom,és kb.5 alkalommal használtam,ezért 12.000ft-ért eladom.Ezt is postázom ennyiért,de de Dunaújvárosban személyesen csak 10.000ft.Dobozában,és a számlája is megvan. Érdeklődést    komla2@freemail.hu   e-mailre várom. Üdv.

minden_nick_foglalt Creative Commons License 2015.01.30 0 0 5460
Előzmény: 1stLT (5459)
1stLT Creative Commons License 2015.01.29 0 0 5459

Olyan dslr hátizsákot/táskát keresek ami belefér 55x40x20-as Ryanair meretbe és kényelmesen elfér benne egy nikon D3300, egy 18-105-ös, egy 55-300-as objektív, töltő, kábelek, illetve egy ipad.

tánczika Creative Commons License 2015.01.26 0 0 5458

Eladó egy hibátlan és hiánytalan Lowepro Passport Sling városi fotós válltáska kék színben. 8000HUF

Valamint  Lowepro Slingshot 100AW napszítta külsővel, hibátlan belsővel (tisztítás ráfér) 5500HUF

Személyes átvétel Velencén, vagy Biatorbágy mellett. A kettő együtt vihető 11.000HUF-ért

Mail publikus.

Zotymarek Creative Commons License 2015.01.25 0 0 5457

Sziasztok,

Manfrotto Unica VII Messenger fekete oldaltáskát keresek megvételre.

mail publik.

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.25 0 0 5456

Japánból hozott , Japán gyártású , új Soligor nagy méretű , fekete fotós válltáska eladó , esetleg kisebbre cserélhető!!!

Minden belső elválasztó elemmel együtt , plusz övcsattal , vállpánttal együtt.

belső méretei: magasság 18-20 cm , szélesség 28-30 cm , mélység 18-20 cm.

Plusz elől , oldalt , hátul , felül , nagy rekeszek.

Vastag , masszív falú , vastagon bélelt táska. Nagyon szép és komoly darab.

8 000 Ft az ára.  7 000 Ft ! Vagy csere kisebbre értékegyeztetéssel!

Érdeklődés elsősorban mail-ban várok , mely a nevemre kattintva elérhető!

Esetleg telefon: telekom/ 56 nulla kilenc 23 kilenc

Szép napot!

PF

Előzmény: Törölt nick (5452)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.25 0 0 5455

Eladó új, bontatlan:
Lowepro Mini Trekker AW 20.000 Ft
Lowepro Flipside 400 AW 26.000 Ft
E-mail:photom@index.hu
Tel.: 30/994 2014

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!