Keresés

Részletes keresés

Useless Creative Commons License 2003.06.10 0 0 topiknyitó
Figyelmeztetés
Június 4.-én arról adott hírt a Népszava, hogy provokációra és botrányokozásra készülnek a Polgári Körök radikális magjához tartozó szervezetek vezetői a június elején megrendezésre kerülő VIII. Meleg és Leszbikus Fesztiválon.

NEM KÉSZÜLNEK!

Felhívjuk a Fesztivál rendezőinek figyelmét, hogy beindult a szélsőséges, ultraliberális propaganda-gépezet. Biztosak lehetnek benne, lesz „botrány és provokáció”, hiszen ők maguk tesznek majd róla. Készüljenek fel jó előre az eseményekre!

A forgatókönyv a következő:

1. Egy-két héttel az esemény előtt kétes eredetű forrásokra hivatkozva közlik a feltevésüket.

2. A Népszava kitalált feltételezése körbejár az összes balliberális újságban és TV-csatornákon. Ekkorra már kész tényként kezelik az egész országban, hogy a Fesztiválon a provokációkat kizárólag a polgári körökhöz tartozó radikális, fasiszta elemek számlájára írhatják.

3. Az ultraliberálisok által pénzelt kopasz vagy fogatlan (ill. mindkettő) mobil, hivatásos provokátor csapat újságírókkal, fotósokkal, és TV kamerákkal felszerelve adott jelre (még délután, fényben) megkezdi a "provokációt" az előre megbeszélt és bejelentett terv szerint.

Nyomatékosan közöljük mindenkivel, hogy eszünk ágában sincs a Meleg és Leszbikus Fesztiválon sem mint résztvevő, sem mint tiltakozó részt venni. Nem szervezünk semmiféle megmozdulást. Nincsen a Polgári Köröknek radikális szárnya, saját megmozdulásainkon együtt vagyunk jelen, és egy év alatt nem történt rendzavarás egyetlen egyszer sem. Külön figyelmébe ajánljuk Mocsonaki Lászlónak, a Szivárvány Misszió Alapítvány kuratóriumi tagjának, aki mélységes megdöbbenését fejezte ki a „provokációval” kapcsolatban, hogy részletes felvilágosításért forduljon ultraliberális barátaihoz, talán az Alapítvány kedvéért változtatnak a programon.

"Friss Levegőt!" Polgári Kör

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!