A kertem egyébként nagyon nem "csöves" hely (elentétben "Zugló főteré"-vel például, ami a felújítás után is az maradt....). Már csak árfekvése miatt se. Egy abszolút szolid hely, ahova esténként főleg fiatalok, de napközben például gyerekes családok is előszeretettel kibringáznak.....). Tökéletesen a ligetbe való hely.
Érdekes,hogy ez a mocskos fidesz 4 év kormányzás után is tarol, országosan közel ötször annyi szavazatot szerez,mint az MSZP. Érdekelne erről a képviselő úr véleménye,mert ahogy az itteni megszólalásait olvastam, Öntől nem áll távol az önkritika és elég reálisan látja a dolgokat.
Papcsákot hagyjuk, ő lényegtelen, az országos eredményről mi a véleménye?
Lezajlott nálunk is, teljesen gördülékenyen. Ahogy a kerületben láttam, mindenhol kulturáltabb volt idén a lomtalanítás, talán az időjárás is segített, meg tanulnak a lakók is. Mondjuk a Vezér úton nem jártam, az tavaly katasztrofális volt.
Még inkább szubjektív: idén kevesebb volt a profi osztag és nagyon sok az egyéni lomtalanító elég széles korosztályból.
A bérlőktől hangos a Liget. Úgy tűnik a FIDESZ is a "nevét adja" Estókhoz. A bérlők tudnának mesélni a "a Városliget legkorruptabb főigazgatója ... és neveltjé"-ről. A zsebbe jattolt szerződésekről - akár előre is - pedig már nem is Fehér dr. lesz a főigazgató addigra, de úgy tűnik a "nevelt" megfelelő lesz a folytatáshoz.