olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a héten jönnek szervizelni a gépet, és a kipufogónál mind a 3 helyen szivárog az olaj..mi lehet ennek a oka? előre is köszönöm a választ!tipus:920.3
Nem valószínű. Szerintem így gyorsabban lehet állítani mint az orsóval. Nem mellesleg ez nem rozsdásodik nem sérül a menet stb. Pillanat alatt állítom a mélységet egyszerű és nagyszerű. Az orosz ekémen orsós volt de nem voltam vele elragadtatva nekem ez a megoldás jobban fekszik
Ha lesz kártérítés én elmennék onnan családostól,mert semmi jóra nem lehet számítani.Évekig száll majd a finompor és rákot,szilikózist,fehérvérűséget (vérrák) ,stb okoz majd.Ezután az ivóvízbázisnak is vége lesz, a talajok terméketlenek,meg tilos is enni ott bármit a nehézfémek miatt.Az ingatlanok értéke meg még a környéken is = lesz a nullával,ezért ha kártérítés lenne én otthagynék mindent.(kb Csernobil környéke)
Megcsinálják magyarország második legnagyobb külszíni bányáját a dunántúlon és onnan el oda bele.a veszélyes anyag meg a talaj...na de ez nem igy megy ám....talajviz? Fóliabélés? Sóderágy? Agyagalap? Hova? Egy többszáz hektáros gödörbe? áááááá.......
Hitegertés és első felindulás,de ha valaki ésszel belegondol,ebből nem lesz akkora területen talajcsere az hótbiztos,esetleg lakott területeken belül néhol...
Magyarország költségvetése ,szabad talaja nem elég rá ha mind az x négyzetkilométert cserélni kéne... meg az nem 5-10éves munka az is tuti! Akasztani kéne azt az embert aki ezért felelős! Nyilvánosan!
talajcserét emlegetik, házak faláról le kell verni a vakolatot iszapot összegyűjteni, elvileg holnap indulnak az emberek begyűjetni amennyit tudnak. ma már a szél vitte a száraz iszapot:S át a 8-as főúton észak felé
Tuti nem lesz talajcsere,mert annak őrületes költségei lennének többezer milliárd forintos tételben. Nameg ha egy méter vastagon ki kell cserélni a talajt,honnan szereznek 8millio köbméter= négyszázezer kamion!!!!termőföldet???? Még ha a felét is... az is rengeteg.... és ez csak a devecseri körzet.... áááááá :S
Majd beszivárog az a szar a talajvízbe meg stb olyan ez az ügy mint anno csernobil..arról is hazudoztak össze vissza meg tagadták aztán meg még is csak kiderült h mennyire súlyos a helyzet...csak már akkor már nagyon sokan megkapták a halálos dózist...itt meg lehet senki nem tudja h mivel jár ez a katasztrófa később milyen egészség károsodást fog okozni az ott élöknek a talajnak mit fog jelenteni az ivóvíznek stb...
nem tudni semmit, mondanak minden félét, h lesz talaj csere csak devecser körül több mint 800 ha földet öntött el, ingatlanokat nem számítva, napraforgó kukorica lábon van amit az iszap állva hagyott. gipszet és ecetsavat akarnak kiszórni és permetezni, de nem tudom mi lesz 6 óta esik az eső folyamatosan
A rábás kolegámmal vártuk a kötelet, kicsit elakadtam és ami volt az szépen kinyúlott, de nem ez a lényeg, reggel a rádióba mondta, hogy át vizsgálták a másik gátat és minden rendbe, mikor már vártunk a kötélre hallgattuk a rádiót és mondja, hogy a másik gát is át szakadt, na ekkor löktük le a láncot mind a 2-en.
És hogy kezditek ott újra az életet azután a mérgező anyag után? vagy egyáltalán érdemes?:( mert az árvíz elől el lehet menekülni meg levonulás után fertőtlenítés és újá építés de ott???mit lehet tenni? ott emberi mulasztás történt az fix..
mindent vörös iszap borít a város 1/3-ában tragédia, nagyon nagy tragédia, tegnap kint voltam szivatyúzni, és iszapot lapátolni kezünkről alig jön le az iszap még mindig barna hiába mossuk takarítjuk a kezünk
Egy kis idő rászánás és rájön magától is az ember, én az itthoni mtz em írom az üzemórát és az alapján nagyjából ki lehet számolni a fogyasztását. Az elektormos vezérlésűnél én néztem a kék gépbe 1 óra 1 üzem óra. a keresztapám mtz-jébe is ugyan így 1 óra 1 üzem óra(elektromos),terhelésen és terhelés nélkül is, de ha tévedek javítsatok ki.
Üdv! Járasd a gépet alapjáraton, az újaknál 1üó-1 óra terhelés független, de ha komolyan akarod akkor mond azt, hogy nem jól mér az órája és ki kell cseréni a régifajtára a hozzá tartozó alkatrészekkel egybe.
Sziasztok!!! Már bocsi hogy bele szólok a dolgokba :D de én a ilyet titkolni szoktam Ne légy ennyire öxinte:D:D:D már bocsi ha beleszoltam de xtem ez igy normális nem??? :D:D:D