Keresés

Részletes keresés

nicko Creative Commons License 2014.08.02 0 0 6617

a kézi BL a magyar csapatok miatt érdekli, jobban mint az olasz foci. de ez bármelyik nemzetközi sportra igaz..amiben van magyar az érdekli. lásd most Michelisz aki éppen megverte a gyári hondásokat ismét a kvalin. Zengőék nélkül a kutyát nem érdekelné a WTCC ahogy 2010-ig nem is érdekelte.

Előzmény: i perseguitati_ (6615)
nagyjocy999 Creative Commons License 2014.08.02 0 0 6616

Igen, ez nyílt titok már egy ideje, hogy Orbán bátyó pénzeli a Sport TV-t, hogy közvetítsék továbbra is a Magyar NB1-et és vegyék meg a közvetítési jogot nem kevés pénzért (ezért egyáltalán pénzt kérni, te jó ég). Az is biztos véleményem szerint, hogy ha nem támogatnák a Sport TV-t egy kis költőpénzzel, nem is vennék meg az NB1 közvetítési jogát. Eddigi életem során nem nagyon néztem az NB1 meccseit, mert 5-10 perc után a sírás fojtogatott, hogy még is mi a bánatot csinálnak ezek a botlábúak és milyen játékkal rukkolnak elő hétről hétre. A válogatott meccsekbe még csak-csak bele nézek, de azt se tudom sokáig nézni, gondolom az okát nem kell megírnom, mert mindenki tudja, látja... De az a fontos, hogy legyenek új stadionok több tízezres férőhellyel, amit csak az újdonsága miatt fognak látogatni egy rövid ideig, utána ugyanúgy pangani fog az egész, mint már évek óta. Lehet akármilyen családbarát egy stadion, ha nincs játék a kutyát sem érdekli az új stadion meg az egész cicoma. Tavaly olvastam a Nemzeti Sportban, hogy az x. forduló első 3 NB1-es meccsén voltak összesen 67-en!!! Máshol akkor is többen vannak, ha csak a személyzet van jelen a helyszínen... Nah, de egy kicsit el tértem a témától :)


Igen, figyelembe veszik az árakat, de azért megnézik, hogy milyen csatornakínálattal rendelkezik az adott szolgáltató. Nem mindegy, hogy abba az "x" csatornamennyiségben minőségi, normális csatornák vannak és olyanok, amiket szeret az adott előfizető vagy Fashion TV és Duck TV szintű csatornák.

 

Tisztában vagyok az árakkal és nálam is a DIGI jelenleg a legjobb szolgáltató ár/érték arány tekintetében. Persze, ha DIGI digitális kábeltévét nézhetnék, még elégedettebb lennék :)

Előzmény: nicko (6613)
i perseguitati_ Creative Commons License 2014.08.02 0 0 6615

A következő 2-3 hónap "beárazza" majd a Digisportot, és eldönti hogy mind stratégiailag, mind üzletileg helyes döntés volt e, az amúgy nagyon nem olcsó DS csatornák mellőzése a két nagy szolgáltatónál.  Indul az angol bajnokság (itt is az volt eddig mantra, hogy több 100 ezer angol futball rajongót fosztott meg eddig a Digisport a kedvenc bajnokságuk élményétől...), aztán kezdődik az olasz bajnokság, a foci BL és EL, és a kézilabda BL. Ha csak kettővel osztom azokat a sirámokat, amelyek arról szóltak eddig hogy  mennyi ember hiányolja ezeket, akkor is az év végére a Mindig Tv Extra simán kenterbe kell hogy verje a UPC Directet, a Digit, és a Telekomot és a legnagyobb hazai DTH szolgáltatóvá kell hogy váljon... Meglátjuk, de sportszeretőként (és most hagyjuk a különböző média szolgáltatókat) félek hogy kiábrándító eredménye lesz ennek a "kísérletnek", és mégsem érdekli itthon az emberek 100 ezres nagyságrendben az angol, olasz bajnokság, vagy a kézilabda BL...

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.02 0 0 6614

Mivel a UPC szponzorálja a Sport Tv-t, ezért van beleszólása mindenbe. Ugyanúgy Liberty Global hátterű mindkét cég. Persze a UPC se hülye, hogy letiltatná a Sport Tv sugárzását más szolgáltatónál pl. Digi, hiszen ez is bevétel, nem is kevés.

 

Az hogy fordítva nem működik a dolog, és a Digisport nem elérhető mindenhol, az a UPC és Telekom összehangolt, versenyellenes döntése, amiért régen meg kellett volna büntetni ezeket a cégeket. Ez a döntés arról szólt, hogy amikor még tőkeszegény és súlyosan eladósodott volt a DIGI, akkor úgy gondolta a T és a UPC, hogy azzal hogy nem veszik be a kínálatukba a Digisport 1-2-öt, ezzel évi többszázmilló forint bevételtől elesik a DIGI, és előbb-utóbb tönkremegy. Nos, több mint 5 éves a Digisport és minden fontosabb sportjog nála van, a DIGI pedig él és virul és a legnagyobb minőségi fejlesztő a piacon (pl. 1 gigás net). Szóval nem vált be a Telekom és a UPC mocskos kis terve, de persze ezt nem vallják be.

Előzmény: nagyjocy999 (6612)
nicko Creative Commons License 2014.08.02 0 0 6613

Sport 1-2, hidd el a sportrajongók körében hatalmas felháborodást váltana ki a hiányuk és rengetegen hagynák el őket.

 

Sport1-2 semmi másról nem szól már csak a gyenge magyar NB1-ről (múltkor pont láttam a bejelentést, hogy az alkoholista PS-t kirúgta a csatorna) aminek a nézőszáma stadionokban fordulónként 10.000-20.000 között van amíg jó az idő. Szerintem már rég nem nézik annyian tv-n mint 10 évvel ezelőtt.

Discoveryk kihajigálása sem döntötte romokba a digit ez sem tenné. Persze lennének néhányan akik vernék a kamu balhét meg fenyegetőznének kilépéssel a fb-n, de a nagy többséget nem igazán viselné meg. Engem sem. Ez a sport csatorna milliárdokat tett bele ebbe a szar magyar foci közvetítésbe amiből a mai napig nem tudott kimászni. Orbánék nem segítenek rajtuk 1-2 éve lehet az M csatorna már nem működne első lépésként.

Ma már csak az számít az emberek többségénél, hogy:

a; mennyibe kerül az adott szolgáltatás, mennyi csatornát nézhet a szolgáltatónál.

b; digitális csatornákért kell külön fizetni vagy sem, kell vagy sem beltéri.

 

szedd össze 3 tv-re az árakat a 3 nagy kábelszolgáltatótól és rájössz miért jobb a Digi még akkor is ha feltételezzük nincs sport1-2.

4 tv-re én most fizetek 2170Ft-ot/hó (ebből csak 1 tv a régi CRT fajta, 2 tuneres monitor 1 40"-os lapos) okos csomagban (listaár 3100Ft lenne) ezt nem tudja sem az UPC sem a T űberelni semmivel...

Előzmény: nagyjocy999 (6612)
nagyjocy999 Creative Commons License 2014.08.02 0 0 6612

"Nálam ilyenkor csak az a kérdés ennek ellenére miért van Digin még mindig Sport1-2-M ami UPC-hez tartozik.."

 

Ha a Sport M csatornát leszámítva nem lenne/kikerülne a Sport 1-2, hidd el a sportrajongók körében hatalmas felháborodást váltana ki a hiányuk és rengetegen hagynák el őket. Nem kevés ember volt, aki a Serie A miatt hagyta ott a DIGI-t, csakhogy láthassa a SportKlubon a bajnokságot és nem számított nekik, hogy milyen más sportközvetítési jogok vannak a DigiSport-nál. A Sport 1-2 is széles körben közvetít nem kevés sporteseményt, amely csak és kizárólag náluk látható. Ha a fociból indulok ki, akkor ott van a Spanyol Bajnokság és a Magyar NB1 is, melyet bármily meglepő (még engem is meglepett) gyakran többen néznek, mint a Spanyol első osztályú meccseket, hiába a Barca vagy a Real játszik, persze mikor ez a két csapat egymás ellen játszik, akkor azt többen nézik, mint az NB1-et. Valamint ott van náluk még a 2016-os EB és 2018-as VB selejtezők, BL (keddi játéknap - első körös választási jog), NBA, NHL, NFL, KHL, Barátságos mérkőzések (válogatott, klubcsapat), WRC, Tenisz, saját gyártású műsorok (Trash Talk, Zuhanyhíradó, Mai-, Heti Helyzet) stb... Már az is nagy mizériát váltott ki, amikor csak pletyka szinten röppent fel az a hír, hogy kikerülhetnek az Eurosport csatornák, ami még széleskörűbb műsorkínálatot nyújt az előfizetők felé. De szerencsére nem kerültek ki, sőt a HD változatuk is elérhető lett :) Valamint nem tudom, hogy mennyi beleszólása van a UPC-nek (szerintem nem sok a látottak alapján), hogy az AMC Networks International (régen Chellomedia) kinek, milyen áron és feltételekkel továbbíthatja csatornáit, legyen az sport, mese vagy természet/dokumentum csatorna. Ha lenne beleszólási joga, akkor az AMC-hez tartozó csatornák, nem nagyon lennének elérhetőek a DIGI-nél, de ez nem így van szerencsére. Úgyhogy összességében, jó helyen vannak a DIGI-nél a Sport1-2 és digitális kábelen az M csatornák és csak remélni tudom, hogy sose fognak kikerülni és ez természetesen vonatkozik az Eurosport csatornákra is, melyeknél nagyobb a veszélye ennek, főleg annak tükrében, hogy a Discovery csoporthoz került a többségi tulajdonosi jog.

 

Igen, tudom, hogy az általam vastagon kiemelt rész, már meg lett beszélve itt a fórumon. Csak azért másoltam be és emeltem ki, hogy legyen értelme a bejegyzésemnek és egy kerek dolgot hozzak ki az egészből, ne csak egy összecsapott írást, aminek se füle se farka. :)

Előzmény: nicko (6611)
nicko Creative Commons License 2014.08.02 0 0 6611

Amit vastagon kiemeltél már ki lett vesézve anno. :)

Egyértelmű, ha átnevezik DS3-ra és tartalommal töltik fel akkor repteti a másik 2 nagy szolgáltató. Nálam ilyenkor csak az a kérdés ennek ellenére miért van Digin még mindig Sport1-2-M ami UPC-hez tartozik..

Viszont a SK a jelenlegi nem létező jogok miatt lehúzhatja a redőnyt semmi értelme.

Előzmény: nagyjocy999 (6609)
Sláger Thibault Creative Commons License 2014.08.02 0 0 6610

A Sportklub csak múljon ki szépen. Az, hogy DS3 lesz-e az még a jövő zenéje, egyelőre felesleges. Hétköznap bőven elég a két csati, hétvégén meg időpont ütközés esetén az élő közvetítés fontossági sorrendje: PL, kézilabda BL, Serie A, tenisz, francia bajnokság, egyéb.

Előzmény: nagyjocy999 (6609)
nagyjocy999 Creative Commons License 2014.08.02 0 0 6609

Köszi a választ, így legalább már átláthatóbban látom a dolgokat. Viszont van még egy ötletem/elképzelésem a DigiSport3-ra. Vagy reális vagy nem :) Mi lenne akkor, ha úgy lenne DigiSport3 Magyarországon, hogy nem 0-24 órában üzemelne, hanem csak akkor, ha élő közvetítés menne vagy 1-2 esetben felvételről menne pár esemény, ami aznap nem férne fel a másik két sportcsatorna műsorkínálatába, csak pár nappal később?! Lényegében ugyanazt meglehetne valósítani, mint amit a T végez Szlovákiában, miután felvásárolta a DIGI-t. Megtartotta a sportcsatornákat, valamint csináltak egy DigiSport Champions League és Europa League csatornát, ami csak időközönként közvetít, amikor élő közvetítés van. Így pénzügyileg is kicsit gazdaságosabb lenne, mert nem kellene egész nap üzemeltetni a csatornát, persze ettől a sportközvetítési jogok díja még mindig ott van, de azt így is úgy is ki kell fizetni, max jobban megtérülne, mert több meccset tudnának élőben közvetíteni. Mindezt jelenleg függetlenül a SportKlub-tól írtam és csak azokra a közvetítési jogokra gondoltam, melyek jelenleg is a DIGI-nél vannak. Azokkal is szokott galiba lenni ősztől nyárig. Persze mindent a DIGI sem tud megvalósítani, mivel náluk is meghatározott pénzkeret áll rendelkezésre. Valamint egy új sportcsatorna tényleg nem lenne olcsó mulatság, főleg annak tükrében, hogy nem kevés pénzt visz el a DIGI-től a saját csatornák fenntartása, azok újabb és újabb tartalommal való megtöltése, a kábelhálózat kiépítésével kapcsolatos munkálatok díja, ilyen-olyan adók befizetése stb... Ezek fényében, történjen bármi a SportKlub-bal, nem lepődnék meg, ha egyhamar nem lenne DS3, csak valamikor a későbbiekben.

 

Viszont a DTV News áprilisi híréből is másra lehet következtetni:

Emlékeztetőül, 2014. február 8-án váltottak tulajdonost az ex IKO csatornák, legelső lépésként azonnal átkerültek a nívósabb közvetítések a SportKlub-ról a DIGI Sport csatornákra, a SK nagy valószínűséggel csak azért úszta meg a név- és arculatváltást, és nem lett DIGI Sport 3, mert abban az esetben a két legnagyobb hazai műsorszolgáltató azonnal kivágta volna kínálatából.

A fentiek tükrében valószínűsíthetjük, hogy a DoQ se húzza sokáig jelenlegi formájában.

Itt, ugye a SportKlub új tulajdonosának volt köszönhető, hogy ez nem történt meg, az említett okok miatt, vagyis hogy kikerült volna a nagyobb szolgáltatók kínálatából azonnal. Tehát, ha ebből indulunk ki (a kijelölt szövegből), akkor nekem ebből az jön le, hogy a DIGI gond nélkül, pénz ide-pénz oda, meglépte volna a harmadik sportcsatorna indítását itthon is és valamilyen úton-módon megoldották volna a sportközvetítési jogok átvételét a SportKlubtól. Valamint nem egyszer láttunk már olyat a DIGI részéről, hogy év közben, egy adott kupasorozat felénél vette át a közvetítés jogát egy másik, konkurens sportcsatornától. Pl.: Angol Ligakupa - 2012-ben a Sport TV kezdte meg a sorozat közvetítését, majd 2013 tél-tavasz tájékán átvette tőlük teljes egészében a DigiSport. Mint mindenhol máshol is a pénz diktál és van az a pénz, amiért a sportjogok tulajdonosai átadják mindenféle jogi következmény nélkül egy másik sportcsatornának a közvetítés jogát, akár év közben is.

Előzmény: i perseguitati_ (6604)
nicko Creative Commons License 2014.08.01 0 0 6608

most fontosabb 1 gigás switchekre cserélni a lan hálózatban a régi eszközöket. ;)

Előzmény: Törölt nick (6601)
i perseguitati_ Creative Commons License 2014.08.01 0 0 6607

1. : tudtommal igen

 

2.: pont amiatt a bizonytalanság, hogy akarja e egyáltalán valaki, köztük a Digisport/Sportklub is sem tör magát össze érte... talán megdöbbentő lesz, de korábban volt már erre példa: nemhogy közvetítési jogdíjra nem számíthatnak ebből a klubok és a szövetség, de ad abszurdum még az is előfordulhat, hogy nekik is hozzá kell járulni a közvetítés költségeihez... (mondom ilyenre volt már példa korábban többször, hogy messzebbre ne menjek, tavaly a EuroCup közvetítések kapcsán - a Sport tv adta- nemhogy jogdíjat nem látott az Alba Fehérvár, de például a hazai mérkőzéseik helyszínéül szolgáló Veszprém Arénában felmerülő plusz költségeket - kameraállványok, egyéb nem várt technikai kiadások, stb - mind a klubbal fizetette ki a Sport tv...).

Előzmény: Bendeguz 2.0. (6606)
Bendeguz 2.0. Creative Commons License 2014.08.01 0 0 6606

Azt jól tudom, hogy a Serie A hazai közvetítési jogai a most kezdődő szezon végén fog lejárni? 

 

"valamint a férfi és női kosárlabda-bajnokság közvetítési jogainak"

 

De az mitől ennyire bizonytalan, hogy férfi és a női kosárlabda bajnokság közvetítési jogai? Ennyire nagy lenne a tolongás érte?   

 

 

 

Előzmény: i perseguitati_ (6604)
i perseguitati_ Creative Commons License 2014.08.01 0 0 6605

És ha meg is találják majd a  megoldást a Sportklub átmentésére és átnevezésére Digisport 3-ra, ott van még az technikai, de inkább újabb jelentős pénzügyi probléma,  hogy a Digi portfólió legújabb szerzeményének miként szorítsanak majd helyet, főleg ha azt is HD-ban tervezik mint az első 2-őt, a meglévő műholdas transzpondereiken, és ez is 10 milliós nagyságrendű probléma...

Előzmény: i perseguitati_ (6604)
i perseguitati_ Creative Commons License 2014.08.01 0 0 6604

Egy dolgot fontos tudni: a Sportklub a jelenlegi struktúrájában borzalmasan veszteséges, és már rövid távon (6-12 hónap) sem fenntartható.  Ne legyenek illúzióink, csak azért hogy ott a Digisportokra fel nem férő olasz vagy francia meccseket közvetítsék, nem fogják életben tartani őket,  és emiatt a jelenlegi keretek közt a Digisport 3 is teljesen esélytelen és elvetélt ötlet.

 

Nem tudjuk még mi lesz a sorsa az EBEL (Sapa Fehérvár), a SEHA(MKB Veszprém) és az Adria liga és EuroCup (Szolnok), valamint a férfi és női kosárlabda-bajnokság közvetítési jogainak. Mivel a tulajdonos váltás óta a Sportklub "béna kacsa", így alighanem a sorsa (vagy a leendő Digisport 3 sorsa is), is attól függ hogy a Digisport  bele akar e vágni egy olyan "kalandba" amely még jogdíjak (bár ezen ligák és bajnokságok és kupák esetében nem igazán beszélhetünk jogdíjakról - többségénél nincs is..)  nélkül is, cca. 500 milliójába kerülne, tekintve a rengeteg élő és saját gyártású közvetítés horribilis költségeit.

Ha belevágnak, és a meglévő rengeteg közvetítési jogaikat ügyesen strukturálják át a három csatornán, életben maradhat a Sportklub, és lehet esélye a jövőben egy Digisport 3-nak. Utóbbi azért is képlékeny lehet még, mert a az olasz és francia labdarúgó bajnokság meglévő közvetítési jogai esetében, több jogi problémát felvethet az ha "kiradírozzák" Sportklubot ( ez a kérdéses jogi helyzet, még afféle fantomcsatornaként is, de adhat néhány hónap túlélési esélyt a Sportklubnak), persze minden csak megállapodás kérdése, de ez mindenképp bonyolító tényező.

 

Bendeguz 2.0. Creative Commons License 2014.08.01 0 0 6603

"és majd a későbbiekben kezdődő Sapa Fehérvár AV19 hazai EBEL mérkőzéseiről"

 

Mivel a Sport Klub 2012 nyarán 2 éves szerződést kötött a Sapa Fehérvárral az EBEL meccsek közvetítéséről, ami most járt le,  közel sem lehet készpénznek venni, hogy továbbra is a SK-n maradnak a meccsek. 

Előzmény: nagyjocy999 (6602)
nagyjocy999 Creative Commons License 2014.08.01 0 0 6602

... egyelőre :) Viszont, ha még most nem is lesz DigiSport3 a SportKlub csatornából, akkor legalább megoldhatnák, hogy ne csak a digitális kábel előfizetőinél, hanem a műholdas előfizetőknél is elérhető legyen. Sorra maradok le hétről-hétre az MLS, European RallyCross bajnokságokról és majd a későbbiekben kezdődő Sapa Fehérvár AV19 hazai EBEL mérkőzéseiről, meg azokról a Serie A és Ligue1 mérkőzésekről, amit a DigiSport nem közvetít... Ha meg rákérdezek a miértre, akkor csak a szokásos sablonválaszt kapom, mint rajtam kívül sokan mások.

Előzmény: Törölt nick (6601)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.01 0 0 6601

Nagyon úgy tűnik, hogy a Digisport és Sportklub továbbra is közösen közvetíti a Ligue 1-t és a Serie A-t. A Sportklub még mindig reklámozza a két bajnokságot, sőt, a műsorújságukban az is benne van, mely meccseket közvetítik a jövő héten kezdődő francia bajnokságban. Úgy tűnik, nem lesz Digisport 3.............

Sláger Thibault Creative Commons License 2014.07.30 0 0 6600

100 ezer feletti előfizetős szolgáltató egy ilyen kis piacon már tényező. Nem tudom te mire, amikor l fel véded a Telekomot és a UPC-t?

Előzmény: Bendeguz 2.0. (6598)
nagyjocy999 Creative Commons License 2014.07.30 0 0 6599

Ahogy írtam egy bejegyzésben, akkor még csak félig volt hivatalos, mert nem volt megírva egyetlen hiteles internetes oldalon sem, csak fórumokon, de most már jött egy hivatalos tájékoztatás is.

 

Hivatalos információ a T digitális kábel szolgáltatásának értékesítésének megszüntetéséről:

 

http://www.hwsw.hu/hirek/52631/telekom-dvb-c-tv-kabelteve-teve-digitalis-muholdas-iptv.html

 

 

Bendeguz 2.0. Creative Commons License 2014.07.30 0 0 6598

" hiszen lám-lám a nagy rivális MinDig TV-nek is sikerült."

 

A Telekomnak és a UPC-nak nagy riválisa a MinDig TV? Ez a nap vicce. 

Előzmény: Sláger Thibault (6576)
Sláger Thibault Creative Commons License 2014.07.29 0 0 6597

Lázadás akkor van, ha pl. nem lehet megnézni mindkét BL meccset (és szerintem alap elvárás, hogy ma már HD legyen), vagy akkor lázadnak a plebeiusok, ha valamiért nem elérhető a napi barátoközt, fókusz/aktív és valóságshow celeb-adag.

A BL meccsek hiánya miatt, akkor volt hiszti amikor a Digi megszerezte a jogot, aztán csillapodott a hiszti. Pedig a nézők többsége nem láthatta a szerdai BL meccset. Ezen segít most a MinDig Tv, hiszen akinek nem volt Digikábele, Digi műholdja, egyéb Digisportot kínáló kis kábeltévés elérése, azoknak most itt az ultimate megoldás.

 

Ami a sportot illeti, a Digi lefed mindent, ráadásul HD minőségben, mivel műholdon még a UPC sem hajlandó a Sport2-őt HD-ben adni, csak kábelen. Ez érthetetlen, de nagy úr a pénz. Aztán lehet káromkodni, amikor egy focinak nem nevezném magyar zsny kategóriás csúcsrangadó megy HD-ben a Sport1-en, közben nézhetem SD-ben a Real vagy Barca meccset a kettesen.

Pont az volt a gond, hogy a Digi nem fedett le csak piac 30-40 %-át, mostani adatokat nem tudom. A UPC primitívsége, hogy nem engedi át a Sport 2 HD-t. Úgy gondolják, ha a Sport 2 HD-t is átadnák a Diginek, akkor a sportot csak HD-ben néző sznobok rögtön lemondanák a UPC előfizetést.

 

Előzmény: gurabli (6596)
gurabli Creative Commons License 2014.07.29 0 0 6596

Akinek elsősorban sportot jelent a tévézés, annak nem életszerű más szolgáltató, mint a Digi, és most már a MindigTV.

 

A többi csatorna kínálatát tekintve kb. egyforma az összes szolgáltató (ma már senki sem fizet szerintem külön azért, hogy HD legyen az HBO, vagy csak nagyon kevesen).

 

A Discovery csatornák hiányát lehet még felhozni a Digi ellen, de egyrészt az elmúlt időszakban óriási lejtmenetben vannak a Discovery adók minőségileg, másrészt azért a doku tábor közel sem olyan vérmes, mint a sport és a TV2, Retek, Viasat, stb tábor. Lázadás akkor van, ha pl. nem lehet megnézni mindkét BL meccset (és szerintem alap elvárás, hogy ma már HD legyen), vagy akkor lázadnak a plebeiusok, ha valamiért nem elérhető a napi barátoközt, fókusz/aktív és valóságshow celeb-adag.

 

Ami a sportot illeti, a Digi lefed mindent, ráadásul HD minőségben, mivel műholdon még a UPC sem hajlandó a Sport2-őt HD-ben adni, csak kábelen. Ez érthetetlen, de nagy úr a pénz. Aztán lehet káromkodni, amikor egy focinak nem nevezném magyar zsny kategóriás csúcsrangadó megy HD-ben a Sport1-en, közben nézhetem SD-ben a Real vagy Barca meccset a kettesen.

 

Nem várható nagyobb visszaesés ez miatt a UPC vagy T-nél, mivel akinek kicsit is hiányzott a teljes BL, angol és olasz foci, tenisz, stb, az már régen váltott Digire, vagy kábelre vagy műholdra. Akinek nem, azt nem is érdekli igazán, vagy nagyon szerencsétlen helyzetben van, és nincs digikábel és nem tud sehová sem felrakni egy lavórt. Ott fapados megoldásnak jó lesz a MindigTV, mert ugye SD-ben is jobb a BL, mint streamelni vagy sehogy.

 

 

 

Előzmény: Sláger Thibault (6595)
Sláger Thibault Creative Commons License 2014.07.29 0 0 6595

Kínálatban most kezd majd egy normális szolgáltatóhoz hasonlítani a MinDig Tv. Az eddigi jelszavuk "Minden ami fontos és semmi ami nem" egy darabig jópofa volt, viszont az életben maradáshoz kínálat kell.

 

Szerintem a Digisporttal nagyot léptek, nevetségessé téve a UPC-t és a Telekomot.

 

A következő 1 év dönti el mennyit nyertek ezzel.

Előzmény: nicko (6594)
nicko Creative Commons License 2014.07.29 0 0 6594

No itt van egy szám adat a Mindig tv extra előfizetőkről:

A MinDig TV Extra júniusban négyszámjegyű negatívumot ért el, az előfizetői szám 123387 (-1186) volt.

nicko Creative Commons License 2014.07.28 0 0 6593

Van a digi klónja bár nem sok, de azért ott is akad pár település (125 van írva már 1 éve), ahol a Digikábel csomagjai vannak meg 100%-ban.

De ezeken a helyeken is van DS 1-2

Előzmény: Sláger Thibault (6588)
nicko Creative Commons License 2014.07.28 0 0 6592

Én az IPTV kapcsán csak a kábeltv-re gondoltam nem a tányérosra.

Előzmény: nagyjocy999 (6587)
Sláger Thibault Creative Commons License 2014.07.28 0 0 6591

Szerintem SD lesz, mert ha HD-ben lenne, akkor már úgy szólna a hír. A lényeg, hogy nő a Digisport lefedettsége, már nem lehet a Telekom és a UPC részéről Digiduginak csúfolni a Digisportot, hiszen a MinDig-gel együtt nagyot nő a lefedettség. 

Előzmény: i perseguitati_ (6589)
Green Army Creative Commons License 2014.07.28 0 0 6590

A két cég megállapodása alapján mindkét csatorna szeptember 30-ig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára meg lesz nyitva, október 1-jétől pedig a DIGI Sport 1 bekerül a MinDig TV Extra szolgáltatás Alapcsomagjába, míg a DIGI Sport 2 egy újonnan induló tematikus csomagban kap helyet.

 

?

 

 

Előzmény: i perseguitati_ (6589)
i perseguitati_ Creative Commons License 2014.07.28 0 0 6589

A legutolsó hivatalosan közölt (májusi)adatok szerint,  a Mindig Tv Extranak 124 573 elofizetoje volt(általában havi szinten pár száz elofizetovel növekszik),  azt nem tudni hogy ebből mennyien fizetnek elő csak az alapcsomagra, és mennyien a drágább családi csomagra(itt lesz majd a Digisport1), az meg főleg kérdéses, hogy egy később induló plusz minicsomagra hányan fizetnek majd elő, csak a Digisport2 miatt. Az sem egyértelmű hogy vajon HD-k lesznek e a Digisportok a Mindig Tv Extran? Mert pl.a Sport tv-k nem azok...

Előzmény: Sláger Thibault (6588)
Sláger Thibault Creative Commons License 2014.07.27 0 0 6588

A MinDig Tv-nek most van kb. 150-160 ezer előfizetője. A Digisporttal ez a szám, akár megduplázódhat. Digikábel nagyon kevés helyen van a 3200 magyar településből talán 200-ban, a leggazdagabb, legfizetőképesebb budapesti kerületekben (I., II., XII.) érthetetlen módon nincs is jelen, és sokak nem csúfitották el a teraszukat, erkélyüket Digi lavórral, most viszont akár szobaantennáról is vehetik majd a MinDig Tv-vel a Digisportot. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!