Les: koszi a vallomast, a szissszmentes illatozasert nagy pirospontot kapsz :). Ferfi parfumben tegnap szimatoltam az Yves Saint Laurent-t -- mmm... Egyebkent szerintem ritka vagy ennyifele finom illattal, a pasik egy resze a parfummel, mint olyannal nem hajlando megbaratkozni, aki meg megis, az kitart egy mellett. Pedig eljen a valtozatossag! :)
nekem a az a smink jön be, ami természetesnek hat. Láttam már olyant is, hogy egy lányról azt hittük, természetes vörös, míg egyszer be nem vallotta az ellenkezőjét. Szerintem a smink lényege az, hogy kiemelje az előnyöset, nem pedig az, hogy bevakolja a kevésbé szépet.
Én ffi létemre elég sokféle kozmetikumot használok; mindig van vagy 3-4 féle illaccerem, valahogy olyan ez, mint a nyakkenő: hangulatfüggő... Nagyon kiráJ a Sculpture for men és a Minotaure, meg a Jaguar. A fogkrémeket egy fogorvos barátom tanácsára váltogatom (Vademecum, Signal, Colgate). Bár a púdernél még nem tartok, lehet, hogy előbb-utóbb az is természetes lesz: 10 éve még a férfi dezodor (de hüJe szó!) is ritkasáxámba ment... Siszegőset ózonréteg miatt nem használok és ajándékba sem veszek.
KIKA,
a "szépülésre" már írtam, hogy reménytelen. :o)
A fogrém is kozmetikum akárcsak a szappan, számtalan változata van, lehet róla beszélgetni, hogy ki melyiket, miért kedveli, nem állhatja (és közben hízik a topic).
r_b.
Ami a mentoltos-növényes fogkrémet illeti, én majd' 10 éve csakis a Colgate gyógynövényest használom, szerintem az íze miatt (én, hedonista), de már nem tudom. Szuper: zsálya, mentol, mirha és még vmi egyben...
A fogkrém is szépülési eszköz?
Jaj, véletlenül sem akarlak kiutálni innen, csak elgondolkodtam. :-))
Bendeguz: Vademecum? (Mamam szerintem egeszen egyszeruen elfelejtette feltenni a szemuveget. :) ) Es ha nem ciki, hogy magyar, az Amodent mentolos is okes.
Nyusz: Nem tudom, ujra kuldd el pliz, szerintem nem.
nemisbéka,
"orulok, hogy Te is szepulsz" - reménytelen.
"ne kerdezd, miert ilyet kuldott utanam" - 1. ismeri játékos lelked; 2. jutányos áron lehetett kapni. :o)
Fogrémben vmi. mentolos, növényesre áhítozom, de reklám alapján nincs kedvem választani. (A nehezen kikígyózhatóban eddig a Signal csavarosai vitték el a pálmát.)
r_b.
orulok, hogy Te is szepulsz :). Fogkrem: Colgate szerintem masfele is jo, a csikosak es van belole olyan felul kinyomos, azt nem kell facsarni. En sajnos most a mamam altal utanam kuldott csillagalakban kinyomhato, csillogo, turkizszinu, Donaldrago izu gyerekfogkrem (ne kerdezd, miert ilyet kuldott utanam...) es egy keseru bolgar kozt valogathatok. :)
All,
- vadászok Agua Brava márkájú illatszereket. Ha valaki véletlenül lát ilyet az Alvégen (=Bp.), szóljon.
- ráuntam a Colgate Whitening-re. Javallatok más márkára? (lényeges, hogy ne kelljen acélmarok a fogrém kinyomásához).
köszönettel
r_b.
:-)
Mi az Auchan-ban vettük, de szerintem bármelyik nagyobb élelmiszerben vagy DM-ben lehet kapni. Rendes tisztességes babaolaj vagy bébi masszázsolaj. :-)
Kozmetikus: aha... az enyém kedves volt, sokáig masszírozott. Asszem ez kevés... :-( A többi nem teljesült maradéktalanul...
Elég szomorú, hogy kevés a jó kozmetikus... egyébként is rühellem, ha az arcomon matatnak, de ha még utána elkeserítő az eredmény, az még szomorúbb. :-(
Jo kozmetikus jellemzois szvsz: nem teszi tonkre a borod se ragyamentesitesnel, se bundatlanitasnal, sokaaaig massziroz, hasznalhato jotanacsokat ad, kedves es nem kell 8 orat varni ra (volt mar velem ilyen). Az se art, ha megfizetheto :).
ozv. Barmi Aronne: johetnek a parameterek! :)
Koszi mindenkinek az eddigi beirasokat. Ugy tunik a Clinique elegge megosztja a velemenyeket. A kiuteses tunetek meglepnek, mert pont arrol hires, hogy milyen antiallergen. En probaltam mintat kerni minket pesti helyen, de nem adtak, betlire meg 6000 ft-os kremet nem vagyok hajlando megvenni.
Beszéltem imént Gergővel:
Az Almássy téri üzletében egyébként egy színezés, vágás, szárítás hosszú hajra 3000 Ft.
Imhol a mobil száma, hívjátok bátran, és hivatkozzatok Szandrára:
06/309-617-579
Szóval az árak:
Gergőnél festés v. színezés, vágás, hajépítés / mindenféle balzsamok, kencék, hajmasszírozás /!/ nagyon jóóóó/, szárítás 5000-6000 között /hajhossztól függ, ugye/, Évánál teljes kezelés 3000 forint, és ezért teát, kedvességet, halk zenét is kapsz...
Mondd azt, hogy a Szandra ajánlott!!
Clinique: nekem bejött, főleg a krémes alapozójuk, meg a háromlépéses arctisztító frankón megéri az árát, a rúzsaik pedig fantasztikusak...
jó sminkelést
vagy inkább hógolyózást??
Egy körtének is kell néha magát kenegetnie, annak ellenére, hogy védi a gyümölcsviasz. :-))
Szóval sajna nem bírom a gyümölcssavas cuccokat, se krémben, se pakolásban, se maszkban. :-( Ezt a szégyent...
Lemosóból Nivea, attól sokáig jó puha marad a bőröm, a tonikoktól viszont piros viszkető foltok jönnek elő. Krémből a Kamill a nyerő.
Trükk: mostanában babaolajjal masszíroztatom magam a körtepárommal. Hát az valami mennyei! Ajánlom mindenkinek! :-)
Ja, és mitől lesz egy kozmetikus jó? Mert én még olyat nem találtam. :-(
Köszönjük, köszönjük, mindannyiunk nevében.
Jó néha ilyesmit is hallani, nem csak azt, hogy "miért kensz magadra 7-féle akármit".
A "természetes szépség" (v. legalábbis amit ebből el tudunk érni ki-ki adottsága szerint) mögött sok munka van ám!
Hölgyeim,
maxximális hódolatom meg ilyesmi mindazért a rengeteg igyekezetért amivel csekély személyünknek tecceni próbálnak
(nemkevés sikerrel)
További jó szépészkedést
Titkos rajongójuk
A Clinique szuper háromlépéses programjától nekem is ökölnyi ragyák képződtek az arcomon.
Az Avon-ból, Oriflame-ből vegyesen fogyasztok, eddig bejött.
Új kedvencem az Yves Rocher Beauté Nature sorozata, nem túl zsíros, könnyen felszívódik és szép lesz tőle a bőröm.
Helló:
Kyra
Képzeljétek, én a Clinique szuper-antiallergén arckrémjétől másnapra tele leszek pattanással, pedig nem szokásom. Többször is próbáltam, hátha mástól van, de nem. Amúgy a rúzsaikat nagyon bírom, meg szuper a "szemhéjrúzs", a Smudgesicle is.
Az Estée Lauder termékei szuperek, de a Clinique-hez hasonlóan elég drágák. Viszont: mind a 2 helyen évente 2x akció van, amikor kb. 5e Ft vásárlás esetén sokmindent tartalmazó ajándékcsomagot adnak, szuper rúzzsal, krémmel. Az Estée Lauder-nél nagyon jó az Advanced Night Repair krém.
Általában az Yves Rocher Soin Peaux Mixtes krémcsaládját használom, ami a kissé kevert bőrűek minden problémáját megoldja. Náluk nagyon klassz illatosított habfürdők is vannak, meg akciók. Mondjuk pont legutóbb az akciós termék árából véletlenül 25% helyett 15%-ot vontak le. Ami ugyan kb. 160 Ft különbség volt, de azért zavar. Most menjek vissza a számlával? De tényleg?
Körömlakkból - bátran állíthatom - abszolút profi vagyok. A legjobb minőségű - az elég sokféléből, amit próbáltam - a L'Oréal. Gyorsan szárad, szupertartós, klassz színek, szóval mindent tud 1ben, amit kell. A Corában a legolcsóbb.
Én az Avon-t valahogy nem kedvelem. Jónéhány termékének igencsak közepes a minősége, és a jobb termékek árában adják.
Demi, eszembe jutott meg valami: a Clinique-rol nem tudnal meg irni? En egyszer mereszeltem beterni hozzajuk a Vaci utcaban, nagyon guszta a kirakat, meg minden, de zavar, hogy nem tudnak adni egy arlistat es mindent meg kell kerdezni. Van olyan jo, mint amilyen draga?
ozv. Barmi Aronne: szerintem is jobb az Avon. Talan egy Oriflame ruzst vettem eddig, de a termekeik szerintem az Avone alatt maradnak az ar-mennyiseg-minoseg konstellaciot tekitve.
Hacsek: maradj nyugodtan :). Egyszer vettunk be pasit a buliba, marmint baratnem sminkelt engem, o meg maradhatott nezni. Hat erdekes volt figyelni az arcat, a dobbent tekintetet :).
mimike: en csak futolag hallottam, babakremrol meg samponrol es allitolag joval olcsobbak, mint a boltban kaphato mindenfele keszitmenyek. Es ahol nincs arlista, ott mi a megoldas? Probaltal mar ilyen kremeket? Ha igen, majd szamolj be legy szives. Koszi :).
GEX: gratula a sikeres felfedezeshez, ha hazamentem, utanajarok (vizsgaidoszak utan egy uthenger se simitja ki a megprobaltatasok nyomait). Mennyibe jon ez a maszk?
Sziasztok!
Hacsekhoz hasonlóan elsőre én is az építészetre gondoltam, mivel abban kicsit érdekelt vagyok.
Kozmetikumokat tekintve nekem most nagyon bejött valami!
Mivel elég keveset alszom, az arcom ébredés után kissé gyűrött, erre kerestem valami szert, és találtam! Az Anaconda cég által gyártott revitalisant gélmaszk, hát az egy csoda! Már az is nagyon kellemes, amikor felviszem a gyűrött képemre, olyan jó hűvös érzés. Kb. 20 percig van az arcomon, majd nedves vattával letörlöm a maradékot és a horst trapperes táskáknak nyoma sincs! Utána alapozó, majd egy árnyalattal világosabb púder, hát az maga a csoda, minusz 10 év! és egész nap ilyen. A smink feltétlenül jó minőségű legyen, nekem a L'Oreal vált be. Jól fed és természetes, mintha nem is lenne rajtam vakolat.
Tennek en is 1-2 megjegyzest.
Az Avon nalam is eddig bevalt, igaz fokent az akcios termekeivel van tapasztalatom. Az akcion kivuli dolgai -szerintem- dragak.
Azt tudjatok, hogy barmelyik gyogyszertarba bementek, mindenutt lehet kapni az adott gyogyszertarban keszitett szepsegapolo termekeket ? Nem vagyok abban biztos, hogy a mereg draga, modellekkel hirdetett, es mindenkeppen liposzomas, meg ultrahidroxi, meg tripplagyumolcssavas kulfoldi micsodak minoseget nem ernek el ezek. Ki kell probalni oket.
Sajnos sokaig nem tudtam a dologrol, pedig allitolag ezt mindenki tudja. Ha igy lenne, akkor bocs a felszolalasert, meg a helyfoglalasert.
Meg annyit azert hozzatennek a mondanivalomhoz, hogy nekem avval volt problemam amikor betertem egy patikaba, hogy nem akartam a mogottem allokat varakoztatni amig reszletesen kikerdezem , hogy milyen szepsegapolokat lehet naluk venni. Szoval talaltam egy gyogyszertart, meghozza a Blahan ahol ki vannak irva a gyogyszertar altal keszitett kremek.
Sziasztok.
Mimi.