Keresés

Részletes keresés

Hamster Creative Commons License 1999.09.10 0 0 2
Másik topicból:
"Ha jól értem, célraszállási versenyt repültél egy MALÉV-pilcsivel, és neked sikerült jobban? Az ok?

1. Gyengék a MALÉV-pilcsik?
2. Gyenge a szimulátor?
3. Hamster az ász?
"
Nme, nem verseny volt, két külön helyszín. Az egyest kizártnak tartom, a kettest inkább, a harmadik pedig alapértelmezettben igaz :-)
Egyébként aki nincs a billentyűzethez szokva, annak nem csoda, ha semmi se megy... (egyébként én az egérrel való irányítást rossz viccnek tartom)

Hamster

PS: ha valaki nem érti, hogy miért itt csináltam a topicot, és miért nem a Gamez-ben, akkor elmondom: mert nem kifejezetten a gamez-warez-dudez legényeket akartam meginterjúvolni a témában, hanem inkább azokat, akiknek nem a játék, hanem a repülés miatt fontos a szimulátorokkal való próbálkozás...

Vanek Creative Commons License 1999.09.10 0 0 1
Ezt csak azért tehetted meg, mert nem én vezettem az irányítótornyot! :))
Hamster Creative Commons License 1999.09.10 0 0 0
Tehát lehetséges témák, kérdések: ki melyik szimre esküszik? Milyen beállításokkal használja, milyen vason?
Mi volt az, amire a legbüszkébb volt szimulátorozás közben? (én pl. arra, amikor felszállásból ráfordulva cessnával átmentem a Ferihegyi torony két lába közt) Esetleg URL-ekt is megoszthatnánk egymással (nem arra gondolok, hogy http://www.flightsim.com/ az kicsit túl trivi:) gépek, scenery-k, stb témakörben...

Hamster

Hamster Creative Commons License 1999.09.10 0 0 topiknyitó
Itt vetődött fel az ötlet, hogy csinálni kellene egy topicot, ahol a repülést monitoron keresztül űző emberek beszélgethetnek. Disclaimer: Lehet, hogy már volt ilyen, lehet, hogy Újlaki épp most indít egy ugyanilyen topicot... :)

Hamster

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!