Tudnátok segíteni? Tegnap készítettem biztonsági mentést ios 11.4 alatt, majd frissíteni akartam a szoftvert itunes-on keresztül, de állandóan hibát írt ki, végül visszaállítottam, ezáltal automatikusan az ios 12 települt, amit viszont már 11.4-re nem lehet visszaállítani. A biztonsági mentést elkezdi visszaállítani, ami titkosított, jelszót beírom, elindul, 20 percig kb tölti, majd a végén kiírja, hogy nem sikerült visszaállítani, mert az iphone le van választva.
Mi a probléma? Mit lehet tenni? Fogadjam el, hogy elvesztek az adataim?
Amióta ez a frissités fut rajta, belefutottam egy olyan problémába, hogy hiába engedélyezem a mobil adat használatát bizonyos alkalmazásoknál, az vissza csúszik magától kikapcsolt állapotba és így gyakorlatilag nem tudom használni ezeket az alkalmazásokat mobil internettel.
Elég zavaró a dolog, kérem ha valaki találkozott már hasonló problémával vagy van tippje, hogy hogyan tudnàm orvosolni a problémát az segítsen.
Ha WhatsAppon kapok egy szöveges vagy képes üzenetet és szeretném másolni és elküldeni Messengeren, miért nem sikerül?
A továbbitás jelenik csak meg és a WhatsAppos ismerőseim közül küldhetem csak el, de akinek nincs ez csak Messenger (Facebook messenger) azoknak nem tudom.
Biztos én vagyok "béna" de nem jöttem rá, hogy lehet.
Köszönöm a reagálást és a tanácsokat! Sajnos sejtettem, hogy ezt már így kell megszokjam. Most ios 12.0 van a telefonomon, ez a legfrissebb. Ebben tényleg továbbfejlesztették a ne zavarjanak funkciót és még a zárolt képernyőn is figyelmeztetés van róla, programozható időre meg helyre stb. Azt nem tudom felfogni, hogy az oldalsó gombos halkításhoz miért nem lehet csak egy icipici ikont betenni legalább az állapotjelző sorba...
A ne zavarjanak is jó, azt úgy állítottam be, hogy vannak kivételek, a kedvenceim(szeretteim) akik pl éjjel is hívhassanak ha muszáj. De vannak olyan helyzetek pl egy színházi előadás vagy temetés stb amikor egy két óra alatt nem dől össze a világ és olyankor szeretném ha SENKI nem csengetne rám. Ez utóbbi esetben használom az oldalsó halkító gombot. Azért még reménykedek hogy valamelyik következő frissítésnél hátha pótolják ezt a hiányosságot.
Tényleg én voltam a béna. Kétszer szerepelt az ismerősök között ez a kontakt és csóri telefon nem tudhatta, hogy melyik csengőhangot használja hozzá. Nem tudom, hogy miért volt duplán beirva ez az ismerős, de most egyiket töröltem és most jól működik.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, szuper ez a program.
Telepítettem és sikerült pár csengőhangot kreálni és feltenni a telefonra.
Kiválasztottam egy kontaktot (ismerőst) és beállítottam az általam gyártott csengőhangot.
Ha arról a számról hívnak, sajnos nem akarja használni, az alapértelmezett szól, ami a telefonhoz van kiválasztva.
Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul, biztos én vagyok béna, nem a telefon.
Gondoltam újraindítom a telefont, hátha akkor fogja megjegyezni az új beállítását, de nem történik semmi sem, híváskor nem akarja használni az új hangot a kontaktoknál.
Pl. Syncios-al. Ezzel egyébként még egy csomó dolgot megcsinálhatsz kényelmesen, pl. zenéket, videókat, kontaktokat, üzeneteket másolhatsz stb.. Már 3 termékük van, neked ez a Manager kell (ingyenes):
Én már rég használtam, ha jól emlékszem arra kell ügyelni, hogy előtte az Itunest mindenképp kell telepíteni a gépre ha még nem volt, mert az telepíti a drivereket a telefonhoz. Aztán azt le is lehet szedni.
Ez meg egy bemutató, hogyan kell ringtone-t csinálni, ez sem a legfrissebb, de gondolom a lényeg valami hasonló:
Hogy lehet Iphone 5 telefonra letölteni csengőhangokat? Ha igen, hogyan? Vannak régebbi vicces és komolyabb csengő hangjaim a számítógépen és gondoltam feltöltöm a telefonomra, de nem jöttem rá, hogy hogyan kell.
Sajnos ez úgy tűnik ilyen. Igen, azért van piros festék a fizikai kapcsolón, hogy gyorsan meg lehessen nézni, hogy be van-e kapcsolva a némítás. Más nem jelzi.
Viszont:
Ha a rezgés is ki van kapcsolva a némításkor, akkor a kapcsológombos némítás helyett használd inkább a vezérlőpulton lévő (illetve oda kitehető) "Ne zavarjanak" funkciót (holdacska ikon). Ez némítja a hívásokat és az üzeneteket is.
Viszont ha ez be van kapcsolva, akkor a zárolt képernyőn egy üzenet figyelmeztet rá, és a zárolatlan képernyőn is megjelenik a felső állapotsorban egy holdacska. Ha a vezérlőpultot úgy állítod be, hogy zárolt képrebnyőn is előhozható, akkor még feloldanod sem kell a zárolást, hogy ki-be kapcsold a "Ne zavarjanak"-ot.
Ez a funkció emlékeim szerint 11.0.0 vagy magasabb verziószámú iOS-ben érhető el (tehát, ha a legfrisebb iOS-t használod az SE-vel, akkor látnod kell)
Sziasztok! Egy éve van iphone se telefonom amit nagyon szeretek, egy valami azonban zavar. A készülék oldalán lévő némítás gombbal nem vagyok kibékülve. Sajnos mikor ezzel a gombbal némítva van akkor a kijelzőn semmi nem jelzi, hogy a telefon le van halkítva. Emiatt már rengeteg hívást nem vettem észre. Tudom, hogy azt a gombot kellene megnézni mert kis piros festés is van mellette mikor le van halkítva, de én mégis azt szeretném ha a kijelzőn lenne valami kis ikon ami figyelmeztet hogy a telefon le van halkítva. Hogy lehetne ezt beállítani? Előre is köszönöm ha valaki segíteni tud.
Sziasztok!Egy kis segítséget szertnék kérni!Iphon SE-n hogy tudom tesztelni az elülső mikrofont?Apple oldalán írták de a hangjegyzeteknél nem tudok váltani az első mikrofonra!Előre is köszönöm a segítséget!
Az nálam kimaradt a sztoriból(szerencsére az évek tényleg megszepítik az emlékeket),hogy amikor vettem az 5s-t már be volt durván promózva az se,de nem olvastam elé ennek a 5s vásárlásnak,6ra nem volt pénzem,mindig a last minute telefonokat veszem,de tisztán,így van az hogy egyikkel sem volta nálam töltött két évig semmi baj és így sokáig haragudtam magamra és az almára hohy kezdik a Nokia “i” féle sztorit megvalósítani pl ezzel az se szeriával. Mostmár nyugi van,de nem volt szép tőlük.
Később már vártam az se2-t,de az olyan fake,mint pamela andersen😋 teste,így most 7van és kész.
Nekem is volt 5s-em, tökéletes telefon volt, és megjelenésre, mértere ugyanaz, mint az 5-ös. Én kicit több, két éve cseréltem le egy SE-re, amit kinézetre nem lehet megkülönböztetni az 5S-től (kivéve a “rozéarany” változatot, mert ez a szín nem létezett az 5S-nél). Nem szándékoztam lecserélni, de épp kinn voltam az USA-ban, és ott olyan jó áron jutottam egy új SE-hez, hogy nem hagytam ki. Az 5s-em egyetlen nap alatt új gazdára talált, aki azóta is boldogan használja. Kiváló telefonok ezek mind, belelértve a “sima” 5-öst is, és ha belegondolunk, hogy egy 5-ös iPhone is még csak max. 6 éves...
Nincs mit,utólag elgondolkodtam tényleg így van e vagy csak halucinalok,de miért is ne lenne így? Majd nézd meg,nehogy általánosítsak. Nagyon ritkán kapcsolom ki,hallomásból tudom hogy az android ismérv inkább. Volt 5s-em,remek darab,idén adtam el két évesen. Szerettem mert még “működő” home gomb volt rajta,szép maga a megjenenése,bár sosem láttam mert tokban volt mindig,mint előtte az összes. Örülök hogy bele csöppentél e rettegett és előítéletes alma világba,nekem pl nem is volt még más rendszerű okostelefonom,eddig csalódnom nem kellett,használd-tapasztald.