Felhívtam ezt a dokit,nagyon szimpatikus volt azt mondta szívesen megnézi de mivel már két orvos látta az MR leletemet nem valószínű hogy mást tudna mondani.Javaslatként ortopédiát,vagy sote Neurológiai klinikát javasolt. Esetleg magán klinikát.
Lehet akkor ő is beállt abba sorba, hogy ha nincs egyértelmű tünet nem néz és gondolkodik tovább?! Sajnos ez általános, marad nekünk a szenvedés. Ezért örültem amikor dr. Lekka az OKITI-ben legalább gondolkodott és tovább küldött izotópos vizsgálatra, hogy kizárja a daganatot, aztán csípő MR-t ajánlott. Ajánlom nektek őt, tb alapon egy konzultációt megérne, igaz nem tudom most mi a helyzet a vírus miatt. Az egyetlen doki volt, aki bár látta a felvételemen, hogy nem nagy a gáz és nincs műtéti indikáció, de nem hajtott el azzal, amivel a kollégája, miszerint is "Bár csak nekem lenne ilyen gerincem!"
Ma voltam Lazarynál hát csalódást okozott nem tudja mitől fáj a derekam,nem tudja mitől gyenge a lábam.Ennyi.Műteni nem kell,nem érti mik okozák a tüneteimet.
És csontkovácsnál voltál? Én szerdán megyek Dr.Lazáry-hoz mert mást már nem tudok kitalálni,ez a győgytorna,meg manuálterápia semmit nem ér nekem.+köpölyözés
Többször is kell menned? Ha hatásos lenne egyszeri alkalom után érezned kellene. Legalábbis amikor először voltam ilyen helyen ez így volt nálam. Na hát ha valami rajtam nem segített az az akupunktúra.
Leginkább a saját problémámmal vagyok egy ideje elfoglalva. Nem is nagyon fórumozom, illetve inkább csak információk miatt lépek be néha.
Szeptemberben papírok alapján történt meg a soros felülvizsgálatom és sajnos számomra kedvezőtlen határozat született. 14 éve, az üzemi balesetből kiindult leszázalékolás kezdete óta folyamatosan rokkantnyugdíjas, majd rokkantsági ellátott (C2) voltam. Most is minden orvosi papírom stagnálást, vagy rosszabbodást írt le, mégis 50-nél kevesebb százalékot kaptam. Azt persze bölcsen helybenhagyta a bizottság, hogy ülő- álló munka nem ajánlott, látni se akarnak már, hiszen 5 évre adtak papírt, addigra meg benne leszek a "mínusztízes" kategóriában.
Szóval most a lassan csordogáló fellebbezés - igazságügyi orvosszakértő - tárgyalás folyamatban várom a behívást az ig. orvosszakértőhöz.
Bocs, hogy nem a másik topicba írtam ezt be!
A gerincemről: még megvan! :-) Fáj is, meg fáj tőle is itt-ott.
Amennyiben a nyaki gerincszakaszon gerinccsatorna- szűkület van(sérvtől, vagy bármilyen más elváltozástól) , attól simán lehet lábfájás, lábzsibbadás, lábgyengeség, járási bizonytalanság. Ezek bizony lábat érintő problémák a nyaki gerinctől.
Annak aki 20 centis vízbe fejest ugrik annak elszakad a gerincvelője, így lesz a bénulás. Akinek nyaki sérv problémája van annak nem a lábában keletkezik a probléma. Az már más kérdés, hogy sokunknál van lumbális és nyaki elváltozás egyszerre.