Üdv! Csere céljából rendelkezem pár Convertors robottal: Colt, Zoom, Focus, Cassette. A robotok mind komplettek és zsír állapotúak. Ha valakit érdekel írjon. Üdv!
Hát igen, sanja évről évre öregedünk és a TF képregény Magyarországi újbóli meg jelenésésre a mozi filmig biztosan várni kell remélem, hogy utána megint lesz :).
Igen-igen kicsit kihalt, mert már ritkán járunk ide, de a optimusprime.uw.hu-n várunk szerettel minden új és régi rajongót.
Höjjjjjjjjj!!! Köszönöm a tippeket, infókat nagy hasznát veszem. Hát igen a képregényolvasás nem csak a fiatalok privélégiuma, 7-100 éves korig ajánlott mindenkinek: )
Szóval, a képregény.net-en viszonylag kevés Transformer képregény van fenn, a Comixart.hu-t ajánlom, csak regisztrálni kell, és fenn van magyarul a régi Marvel sorozat, a Dreamwave, meg az IDW Transformeres kiadványainak nagy része.
(A Marvelből fent van a Fejmesterek is, amit neked külön ajánlanék, mint régen magyarul kihagyott részt...)
A Dreamwave sorozata inkább a rajzfilmsorozatra épül, legalábbis eleinte, aztán újból elkezdi az ismerős történetet... Ahányszor új kiadóhoz kerül a licence, újból kezdik. :S
De a Marvel képregénnyel egy időben ment Amerikában a rajzfilm is, aminek szintén más volt a története, viszont a szereplők megegyeztek (leszámítva, hogy Jetfire ott Skyfire volt), így alapból több történetvezetése van a TF-nek. Ja, és a Transformers végig jelen volt az utóbbi években is, csak Magyarországon nem lehetett hallani róluk, de ha tudnád, hány képregény és rajzfilmsorozat készült már belőle... :)
(Ráadásul a 21 éveddel még egész fiatal vagy a rajongók nagy részéhez képest, bár én még csak most leszek 20...)
Köszi már ráakadtam más régi kedvencekkel együtt(Pókember, X-men stb). Jah arról nem tudna valaki felviládosítást adni, hogy mifélék a többi magyar nyelvű TF képregények? (mi köze van egyáltalán az általam ismert első generációs transformerhez? azon kívül, hogy a szereplők fedik egymást de a sztori nekem egy kissé értelmezhetetlen...) Nem hittem volna, hogy 21 évesen még találkozom velük valahol:-))
Az eszem megáll!!! Hogy mit nem talál az ember bolyongásai során!!! Hihetetlen, hogy ennyi évvel a képregény után még vannak masszív fanok. Én egy TF képregényből tanultam meg olvasni:-)) Anno pár éve a könyvtárban találtam rá egy csomó egész jó állapotban lévő TF képregényre. De jó is volt újra olvasni: Egy mai kisgyerek a sok japán szar miatt nem ismeri az ilyen kultikus dolgokat. Láttam lesz mozifilm is, dicséretes:-)) Ja valakinek nincsenek meg beszkennelve a magyar kiadások?