Az tetszik a legjobban, hogy Alexander Gorskov (aki az ISU jégtánc technikai bizottságának is elnöke volt, nem tudom még az-e) nagy lehetőséget látott Fedorban. Jesszus! És ez a pasas szakember volna??
Egyáltalán nincs senki az orosz szövetségben aki azt mondaná, hogy vegyük már észre, egy melléfogás Jana ezzel a fiúval?? Bólogató Jancsik gyülekezete. Ehhh szánalom...
Lehetne a keresztelő Pesten:) Amúgy helyes gyerek, a nagyobbik meg ahogy hallom, hegedül. Hogy örülhetnek a szomszédok:D De legalább az utánpótlás megvan:)
Hát igen, az a bomba sok mindent megoldana: The Russian Federation called Marina and coaching partner Igor Shpillband looking for a partner for Jana and it was decided that she would come for a week to try out with Deividas Stagniunas and Fedor. Jana was to return to Russia with DVDs of both tryouts but was grounded for an extra week when Iceland’s volcanic ash cloud was preventing air travel. They made good use of the time. When a committee in Russia viewed the DVD Fedor was chosen and it was Alexander Gorshkov who was particularly excited by their potential. Fedor was faced with a huge decision because initially the Federation wanted him to commit to the next 4 years.
Egy páromat már tönkretették. Ha Ilinykh-ékkel is ez lesz... abba bele sem merek gondolni:(((
Igor Bobrin a férje Bestsemjonovának, aki azzal a Bukinnal voltak nagyon jó jégtáncos pár, és nyertek olimpiát, akinek a fiáról néhány sorral lentebb beszéltetek, hogy milyen tehetséges. De gondolom ezt tudjátok. Egyébként Bobrinék Moszkvában egy jégszínházat működtetnek, márciusban Plushenko, Lambiel és Slutskaja volt a vendégük. Bestsemjonova nem volt már egy esztétikus látvány....Itt a finálé: De hol járt Plushy és Stef?
Az orosz szövetség nem hagyja őket jó technika nélkül. Bizony Morozovnak Zhulin után én sem örülök, annyi lehet Morozovnál a pozitívum, hogy ha akar, a koreográfiái szupik tudnak lenni:Fernandez, Amodio, Brian 007, stb.
Valami olyasmit, hogy minden megy tovább, most kis pihi van, de aztán mennek Amerikába. Pozitív interjúnak tűnik, a vb után örülök, hogy talpra álltak, rendesen odatett nekik ez a vb...
Ilinykh-Katsalapov ezzel elkezdte megásni a saját sírját. Még hogy Morozov-hoz??? Hát most nagyon haragszom rájuk. Technikában Morozov nulla, ha nem kapnak mellé valami jó tecnikai edzőt, akkor Szocsit el is felejthetik szépen. Zhulinnal meg jól kicseszett a szövetség... jut azért valaki pár hozzá végül?
Nóriékat én nem féltem annyira, Gorshkov nem akkor név, mint Morozov vagy Zhulin...
Hál' istennek!Legalább valaki ellent tud nekik mondani!!Úgy néz ki teljhatalommal bírnak. Nagyon nem szeretem az orosz szövetséget, Mr Piseevet meg egyenesen utálom.
Morozov azt nyilatkozta, hogy neki nem fog a szövetség diktálni:
"It's up to me to decide who I want to lead. I am an independent man. Nobody can tell me what I do. I had no pressure to help take care of anyone whatsoever, "
Én már csak azt nem értem, hogy Morozovot hazacsábitották de mégis Amerikában edz, vagy ez csak egy nyári tábor ami miatt Ilinykhék odarepülnek aztán majd jönnek együtt vissza?