Szerintetek a HA-Jo tudja, hogy a topik túl van az 1000 - res hozzászóláson? Szegény nyugdíjas még a régi békebeli időkben 857-es folyamkilométernél láttam. Mint mondja a közmondás kissé elferdítve. Sok víz folyt le a Dunán a hajóm mellett. Üdv neked. De visszavárunk ide a topikra.
Nem csak azt árúlta el ezzel, hogy milyen téglád van hanem azt is, hogy van házad. Látod-látod így lehet egy jó barátban megbízni. Közkincsé teszi itt a neten. Gondolkodj ei rajta, hogy milyen barát ai ilyen!!!!!!!.
A barátság.
A barátság, mint esély ha félsz, Hogy nem lesz ki megvéd, elér, A magány tanít erre, s beléd vési névjegyét, Hogy élj, hisz élni érdemes.
De mily élet az, hol nincs ki lássa napod, S boldogan simítsa munkában megfáradt arcod, Ha kell veled derüljön, ha jó történik, S ossza bánatod, ha a rossz bekövetkezik.
Egy barát csak kívülről lát, nem ismer, S helyeslőn bólint, ha véleményt kérlelsz, De ha gondod van, csak széttárja karját, S csak annyit mond: Én nem vagyok más, csak egy barát.
Ezért miért kell barát ha jót nem ád, ártani nem árt, De tőled mindent elvár, hisz Te vagy a barát, Rád zúdítja gondját-baját, nem kérdi Te hogy vagy kedves barát, Csak rázza a fejét, ha szenvedni lát. Hát ez a barát?
Ha már felajánlod, hát nekem. Előre is löszi. Különben minden újra s régire ami az építészettel kapcsolatos nyított vagyok. Ha lehet s időm engedi megnézem azt a bizonyos házat, de nem csak kivűlről szeretném, mert olyat már sokat láttam, Hanem belül is, de ahhoz a házigazda engedélye kell, nekem pedig ez még nincs. Orca remélem érted a célzásom. Üdv.
Ha a modern építőanyagok is érdekelnek akkor a Nyakashegyi házát tudom ajánlani
38-as PTH. :-))))))
Tehát megkaptam a Gyenese Bélától a győri téglákról szóló jegyzetet,kinek másoljak belőle? Ja és köszi Béla, ha olvasod!!!
Ma futott be az Emmert Gábor cd-je is, rajta a szép tégláival. Köszönöm szépen neked is Gábor és kívánom hogy fájdalmad enyhítse mindazon boldog órákra történő visszatekintés amelyeket szeretteiddel töltöttél. Légy erős!
A korábban feltett csatos téglád erősen emlékeztet arra, amit a most Gyenese Bélától kapott győri téglákról szóló leírásban találtam. Aszerint 16, századi és a Bencés múzeumban található.
Gyűjts is téglát mert vasárnap megyek érte, a ludlummal megbeszélt harckocsival, az csak elbírja hozni a felesleged, de ha nem telik meg akkor hozunk mindent.
A Nyakashegyi ma megint adott egy gyűjtési címet, ahol ő már délelőtt sikerrel járt.
Meló után megnéztem és találtam olyanokat is amilyeneket ő már fel is tett, és ráadásként néhány (Ludlum irodalma alapján általam) B-s jelű(nek tatottat):
Köszi Tesó, csütörtökön folyt.köv. ne menjünk üres kézzel.
Sajnos a pót HIDAS-t, és a pót BONYHÁD-ot Kálámbó lenyúlta délelőtt, de nem reménytelen a helyzet, a hó elolvadtával szerzek Neked. Luchenbacher, Lónyay, Hungária Tgy és István Tgy. rendben.