Szerintem egyformán visszafogja a fényt, ellenben normális minőségű sárga izzókat kapni már szinte nem lehet. Így viszont használhatsz megfizethető árú, és príma minőségű izzókat. A fólia ráadásul egy mozdulattal eltávolítható.
A mai ködlámpák jelentős részébe H9/H11 izzó kell, ebből sárgát égen földön nem találtam, csak ebayről, gagyi 80 vagy 100 wattos kínait.
Az egy dolog,mit mond a törvény, az meg a másik,h vannak ilyen égők ezek szerint. Nem tudom,hogy a fényt megfestik-e,(leírás az mondja nem) de ha nem, akkor mit ? Kikapcsolt lámpánál sárgásan, pinken v zölden tükröződik az égő nyaka és vége? LOL
Olvastam a végét is. A safe white light-ra kíváncsi lennék. A színes rész nyilván a kimenő fényt is megfesti valamennyire, mégh ha nem is a wolframszál felett van. Nem hinném, hogy nappal a foncsor tükröződését festené meg kizárólag. De ki tudja, majd ha ki lehet próbálni kiderül...
Nem fogja egyiket sem. Nincs belőle legális változat.
Én már vettem egy jó pár fajtát, nekem nem látszódik direktben, csak a fénye. Most fényerőben már majdnem jó vagyok, és csak egy kicsit kékesebb a xenonomnál. Olyan 5000-5500 k körüli lehet. Útban van egy újabb fajta, remélem az már erősebb lesz...