Miért van az Gábor ha te lemész süt a nap,jön 2 classic csörgő is........?:S Ez vicc,nekem sose jön össze..... M41 2106-ot meg várhatod,mert már réges rég keleten van.......
Kösz az infót! Én csippásan megnéztem reggel a topicot és megérte:) 8802-vel 2188-as volt, nem mostanában fordult elő ilyen, hogy két classic is dübörögjön mifelénk. Megkérlek szólj majd máskor is (ha tudsz), ha classic lesz a 8807-en, mert most egymás után jönnek és bármi előfordulhat(pl. 2106-os).
Edericsinek infó: 8807 classic csörgővel ment ma Szombathelyről. Nem tudom hányas, csak a teraszon cigizés közben hallottam amikor indult. Hátha fényképeznéd... :D
Szerintem ilyen cím nincs is, csak egy kitaláció. Mindegyik város mondja ezt magára. Keszthely szerette volna valamikor "legalizálni", de gondolom ez máig csak terv.
Egyébként itt az ideje, hogy ide is jöjjön menetrend szerint valami olyan motorvonat, ami a Bézéknél jobb szolgáltatást nyújt, főleg nyáron, amikor tolongnak az utasok azon a nyavalyás Csehszlovák selejten, amit Bz motorvonatnak hívnak. Keszthely a Balaton fővárosa, nem Tapolca, nem Siófok és nem Balatonfüred! Nyári szezonra ide is kell(ene) Desiro vagy Flirt. Itt a Hévíz-Kehida közelsége, ide jön a legtöbb ember.