Olyan jó, hogy itt vagyok,és történik is valami. Remélem, hogy most, miután megvolt a KV, a reggeli, és már az ebéd is veletek, és végre elkezdek dolgozni, most már Ti is csendben maradtok. Csak amíg én nem érek rá.
Tényleg.... Mondjuk itt is az az egy üveg pezsgő volt emlegetve, amire voltunk 20-an és a fele kiömlött. Az a nagy torta, bezzeg amit megettünk, és isteni volt arról bezzeg hallgatás. Titkos bűnök ugye. Skippó almása is de jó volt. Ugye, Kaoka? :D
Elképzelem a nappalitokat... amikor a házigazdák és a vendégek pucéran ugrálnak egy kalitka előtt.... ííííííííííííííí....naggggyon vizuális típus vagyok... :o))) Tetszik a kép! :o)))))
...... nemtom mivel alapoztam meg ezt az elvárást.... de még nem akarok annyira.... még most jön a második lyánykorom. :o)) Tudod, gyerekek felnőve... szabadság... szerelem.... és Petőfi.... kell nekem! :D :D
Ne piszkáljátok már Micit. Persze hogy kicsit visszafogottabb volt a talin, mikor még reggel is hezitációzott hogy jöjjön e. Még szerencse hogy hoznia kellett Pajulcsit, mert biztos megfutamodik, amilyen szerény. Na.
De se előtte, se azóta nem, csak akkor, amikor én is várandós voltam. Biztosan megkívánta tőlem. És a röhögése... kizárólagosan amikor pucéran megjelenünk előtte. :DDD
IO! Mert nem hagytál ott sem kibontakozni, és a galambról (ami voltaképpen kacagó gerle) mondottakat félreértetted. Nem én kívánom szegény pára halálát, hanem a természet törvényei szerint, az élettartama sokkal-sokkal rövidebb, mint amennyi ideje ott él nálunk. És olyan dolgokra képes... Amikor Dominikot vártam, ez a lökött madár tojt két tojást. Pedig egyedül van évek óta. És kotlott rajta. Szóval én szeretem őt, és tök jó, hogy van, és most már azt is tudom, hogy a tollhullásásnak lesz értelme, de csodával határos, hogy még közöttünk van! ÉÉÉÉÉted már????
Ne zargasd már! Hagyd, hogy kibontakozzon az igazi egyénisége.. :D Legfeljebb kimoderáltatjuk majd.. :D (Micikém, nekem ez igazibb, mint amit a talin sejtettek rólad a többiek.. mert ők nem hallották, miket mondtál a galambotokról.. Mg amúgy is, én a többit hozzádgondoltam.. ;D)
Drága! Hidd el én voltam ott, én aki a természetes közegemben akár egy kocsist is meg tudnék szégyeníteni. De amúgy persze egy érzékeny, finom lelkű csajszi vagyok. Nem skizo, csak lassan oldódó. Sajnálom, de a talin még nem sikerült teljesen belazulnom. De mi a baj a baccátokmeggel? Pont olyan édesen hangzik, mint amiket Te is szoktál írni. :)
Micíííííííííííííííííííííííííííí! Mi ez a baccátok meg? Neked ilyent még gondolni se szabad! Most már jó lenne, ha elárulnád végre, ki volt helyetted a babatalin! :o)
Én a nevedről lemondok egyefene... de a műhelyedet... aaaaaaaaaaaaaaazt nagyon celetném. :o))))
Baccátok meg, míg hajat mostam, lemaradtam egy csomó hsz-ról. Kakoka ne izéjj má! És már Néma is kiakasztott valami hasonló dologgal, meg Aledi is. Én egyáltalán nem hiszem azt, hogy egy mákszemnyivel is büszkébbnek kellene lennem arra amit csinálok, mint itt a topikon bármelyikőtöknek. Nevem van? Hol? Persze jólesik,hogy ezt írjátok, mondjátok, de nem adok igazat Neketk! Bocsánat. De azért szeretlek Benneteket! :)
IO, Színfogó kendővel sem próbálnád meg mosógépben? Hátha... Én mindent azzal mosok, így nem fog meg semmi semmit. Rossmannban, dm-ben 2 féle is szokott lenni. (És én 5-10x is használok egy kendőt.) És legközelebb ne tessék kérem varrós balesetekről írni!!! Épp most estem át egy kötözésen, doktornő. :)