Gondoltam, hogy ide is bírom, de úgy gondoltam eleget pufogtam a Beugró topikban.
De komolyan azért ez csúcs, hogy az MTVnél nagypéntek de. jönnek rá, hogy Húsvét van, kéne adni valami vallásos jellegű műsort is.... ez még rendben is, a közszolgálatinak ez is a dolga. De erre mit vesznek le a műsorról? Hát a Beugrót, a nagyon okosak.... persze az a rohadt foci (felvételről) nagyon fontos a koncert után..... De a héten végig nyomtatták a Beugró promóját, sőt még valamikor késő délután is adták, láttam amikor kapcsolgattam……
. Az MTVből is elegem van... reggel 3 órán át Napkelte, napközbe semmi értelmes (de legalább nincs órákig TopShop), és sokak pénteki szórakozási lehetőségét meg hazavágják. A Kultúrház is egyre vacakabb, amit még néha néztem. És pl. az m2-n Veiszer Alinda beszélgetős műsorát is rendre 23 óra utánra teszik, de a múltkor pl. 01:20kor kezdték...
Mióta megy, a héten először néztem ezt a két vacsorás baromságot... néztem... ment és megy is a háttérbe.
Az RTLen futó az valamikor késő délután volt, épen takarítottam. Ábel Anita volt benne, de gyerekek az úgyberúgott, hogy menni is alig bírt... mire a desszerthez jutottak már annyira be volt állva, hogy csak vinnyogott és röhögött.
Másnap reggel hallgattam a Slágert és ezt a Boros Bochor baromságot, ahol Combos ...khm, akarom mondani Gombos Edina is belebeszél. Ott szépen kitárgyalták, hogy milyen aranyos volt Edina, hogy milyen szépen berúgott a drága és egyébként is, ma este is lesz és megnézik mert aranyos.
Kíváncsi volt, ezért megnéztem a szerda esti adást, hogy Edina kedves tényleg bebaszcsizott, ahogy ő foglamazott a rádióban. Ömmm... olvastam a neten hogy ezek ebbe a főzős szarokba szeretnek berúgni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire komolyan csinálják. :)))) :((((((
Biztos, hogy ezt kell néznie a gyerekeknek pl. délután lecke írás előtt, helyett, után? :(
A Barátok köztben tegnap a ~10 éves Bandika baszott be, benyakalt egy fél üveg vörös bort.
Biztos, hogy ez kell? Így is van 1 millió alkesz, meg kitudja még mennyi zugivó, vagy oylan fiatal aki 3 napos hétvégéből 2 napig delíriumban van.... Na kipuffogtam magam, amúgyis rossz a kedvem, sorry. Jóccakát :)
Évek óta előre megmondom, hogy bukovári lesz, de még akkor amikor csak a promóciója megy. Általában már azok alapján látszik, hogy bukta lesz.... ezt a TV2nél senki nem látja, érzi?...... :-o
Jelentősen romlott a TV2 nemrég indult új show-ja, a Mr és Mrs nézettségi eredménye, és a Jóban Rosszban is kevesebbszer tudott győzni a televíziók versenyében, mint az előző héten. A nézőket továbbra is a Barátok közt foglalkoztatja leginkább, a kormányválság pedig mintha meg sem történt volna – a nézettségi statisztikák alapján.................................
Újabb gyöngyszem van készülőben májustól! Kalandra fal! a címe, és a változatosság kedvéért(épp úgy mint a celebesdzsungelesxarságban) Balázs és Vadon Jani lesz a műsorvezető, és természetesen ki más is lenne a szereplője mint imádott sztárjaink!
Mindig van valami sláger... régebben hónapokig a terrorizmussal volt tele, meg Irakkal és környékével.... na én akkor szoktam le a Híradó nézésről. Most épen a belpolitika van lemezen. Majd leszoknak erről is, ha esik a nézettség.