En mar szarra kerestem az agyam ebayen, de vagy csak 55W vagy 100W-os izzokat talalok... Se H3, se H7-ben nem lelek koztes meretet, 65-75-80W-osat. Se sargat se semmilyet.
Nagyon régen rendeltem, de sima noname, HK-ból. Teljesen jók, szépen terítenek a 9 cm-es ködösben.
Valami jingjangpingpong márkájú, vagyis igazi csemege. Mondjuk, amennyit kértek érte, simán megérte. lehet szerencsém volt, mondom, hogy nagyon korrekt kis izzó.
Szerintem egyformán visszafogja a fényt, ellenben normális minőségű sárga izzókat kapni már szinte nem lehet. Így viszont használhatsz megfizethető árú, és príma minőségű izzókat. A fólia ráadásul egy mozdulattal eltávolítható.
A mai ködlámpák jelentős részébe H9/H11 izzó kell, ebből sárgát égen földön nem találtam, csak ebayről, gagyi 80 vagy 100 wattos kínait.
Az egy dolog,mit mond a törvény, az meg a másik,h vannak ilyen égők ezek szerint. Nem tudom,hogy a fényt megfestik-e,(leírás az mondja nem) de ha nem, akkor mit ? Kikapcsolt lámpánál sárgásan, pinken v zölden tükröződik az égő nyaka és vége? LOL