Nos, már majdnem két-két és fél órával ezelőt is írtam, hogy a fütty fütty mán belétek, megint ideragadtam, s a gyerek reggelije fél órát késett. Jó nem, halt éhen, de akkor is! Aztán erőt vettem magamon, s fellálltam, menni dolgomra. Jajj, de nehéz volt. :( Muszáj lezizzennem kicsit innen, mert a gyerek még ellátatlan marad a végén! :( Úgyhogy amíg gyereket el nem láttam, ki nem takarítottam nem is ültem ide vissza. Másolásról én már kifejtettem a véleményem a blogon. Nincs vele gond, míg nem sajátként adják el. Ezért tetszik Mici hozzáállása, hogy egyeztet az alkotóval, s nem sért szerzői jogot, nem mondja hogy az ő találmánya. Így tiszta. Csőgéz nekem is van. Nagy tekercsekben. Férjuram korábban gyógyszertárban dolgozott, akkor hordta zacskószám haza a kötszereket, gyógyszerreklámos tollakat, jegyzetfüzeteket. Én meg mindent elraktam, hogy jó lesz majd valamire. Legalább mostmár tudom mire használhatom. Már használgattam is belőle. :) Banyek. Gyerek most rugdossa vissza az ágy alá a sok játékot, amit kínkeservesen szedegettem ki negyedórán keresztül. :( Brühühü....
Jut eszembe! Amikor elkezdtem babát varrni, arra gondoltam, hogy waldorf-jellegű fejeket készítek majd, és vettem egy kis kötött csövet a hobbyboltban. Most már látom, hogy én azt nem fogom felhasználni. Kell valakinek?
Egymás másolása, ki másol kitől, saját utak keresése, jogdíjak, mi volt előbb tyúk vagy a tojás. Ezekről. Azt a foltos könyökű babát hozd el holnap, megszakértjük.
Van úgy, hogy az ember nem tud kibontakozni. Rólam anyósom azt hiszi csendes, visszahúzódó, halk szavú, szerény nőszemély vagyok. Amúgy persze, ilyen is vagyok, vagy nem : )
Olyan jó, hogy itt vagyok,és történik is valami. Remélem, hogy most, miután megvolt a KV, a reggeli, és már az ebéd is veletek, és végre elkezdek dolgozni, most már Ti is csendben maradtok. Csak amíg én nem érek rá.
Tényleg.... Mondjuk itt is az az egy üveg pezsgő volt emlegetve, amire voltunk 20-an és a fele kiömlött. Az a nagy torta, bezzeg amit megettünk, és isteni volt arról bezzeg hallgatás. Titkos bűnök ugye. Skippó almása is de jó volt. Ugye, Kaoka? :D
Elképzelem a nappalitokat... amikor a házigazdák és a vendégek pucéran ugrálnak egy kalitka előtt.... ííííííííííííííí....naggggyon vizuális típus vagyok... :o))) Tetszik a kép! :o)))))
...... nemtom mivel alapoztam meg ezt az elvárást.... de még nem akarok annyira.... még most jön a második lyánykorom. :o)) Tudod, gyerekek felnőve... szabadság... szerelem.... és Petőfi.... kell nekem! :D :D
Ne piszkáljátok már Micit. Persze hogy kicsit visszafogottabb volt a talin, mikor még reggel is hezitációzott hogy jöjjön e. Még szerencse hogy hoznia kellett Pajulcsit, mert biztos megfutamodik, amilyen szerény. Na.
De se előtte, se azóta nem, csak akkor, amikor én is várandós voltam. Biztosan megkívánta tőlem. És a röhögése... kizárólagosan amikor pucéran megjelenünk előtte. :DDD