Keresés

Részletes keresés

Felicitász Creative Commons License 2011.05.30 0 0 45287

(tudom, hogy az akkor az két k, de új a billentyűzet és úgy látszik, agresszívebbnek kell vele lenni még ...)

Felicitász Creative Commons License 2011.05.30 0 0 45286

Én is szívesen nézek focit, és korcsolyát egyre kevésbé szívesen. A korcsolyát ölik megfele, most már minden gyakorlat ugyanolyan, és mindenki pontokat hajt, Michelle Kwan mérlegje és Arakawa ina bauerje nem kapna semennyi pontot most már, mert mindkettő túl sokáig tart. Amiért érdemes volt nézni az egészet, annak egyre inkább vége. Nincsenek NŐK, tizenéves kislányok vannak, most majd nézzük az oroszokat, akik ugyanúgy robbannak be mint Asada és Kim egy pár éve, de nincsenek pályafutások, ha 20 éves vagy, akor már veterán vagy, és ha 23 éves vagy, akor kiöregedtél. 

Kwan, Butirszkaja, Sebestyén, Suguri, Arakawa, Pöykiö? Jó eséllyel soha többet nem lesznek olyan nevek női egyesben, amelyeket egynél több olimpia névsorában lehet olvasni, mert mire újrapróbálhatnák az első eredményüket, már tönkremegy a térdük vagy nem férnek bele a nemzeti válogatottba.

Miki Ando az utolsók egyike, akik még bírják.

Nem tudom, hogy Nagasut fogom-e még látni olimpián (bár őszintén remélem, hogy igen); nem tudom, Asada összerakja-e még magát annyira, hogy újrapróbálhassa az egészet, vagy jönnek a most még juniorok, aztán ennyi volt. Nincsenek pályafutások. Ameddig nem volt youtube, semmit nem tudtunk a junior mezőnyről, és ha most kiveszitek a képből a juniorokat, akkor pl. semit nem tudnánk az oroszokról. Csak azt látnánk, hogy 2-3 évenként egy újabb 16-17 éves ver meg mindenkit. Ez unalmassá kezd válni. Ehhez nem korcsolyázni kell tudni, hanem kell egy még serdületlen, hiperhajlékony, tornászmúltú kislánytest. Egy "női" néző ezzel nem tud sehogyan sem azonosulni, a korcsolyából eltűnt az idealizálható testkép, a táncművészet, a nőiesség kifejezőereje, meg az összes olyan marhaság, ami miatt ez felnőtt sport volt, és nem akrobatika; komolyabb fizikai erőt és szellemi érettséget is kívánt, nem csak egy mellek és csípő nélküli, gyorsan forgó és tripla axelt ugró testet.

Bocsánat, belelovaltam magam. :-)

Előzmény: olvasgató1 (45280)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.30 0 0 45285

Én is sportrajongó vagyok, minden sportot imádok.  Kedvenc jégkorongozóm  Ovechkin, aki nem a szépségéről, annál inkább a zsenijéről híres. Yuna többet keresne  Ovechkinnél, vagy a többi nagy jégkorongozó sztárnál az NHL-ben? Hát az nem semmi! A kedvenc focistám mindig is Zidan volt és marad, aki szerintem egy zseni volt, és hát egészen véletlenül igazi férfias pasi is. Valamelyik nagy férfi kozmetikai márkának az arca, úgy is beválik.

Előzmény: baboufan (45284)
baboufan Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45284

Sajnos tényleg igaz, amit írsz, én pl. imádom a vízipólót, a hokit meg a focit is, néznek ám nagyon, mert a kedvenceim Messi, Xavi és Forlán, a pólóban meg többet jelent egy gólpassz, mint az adott fiú teste:DDD

Előzmény: Jeftelánya (45283)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45283

Vagy gondolják,ha ott lézengenek a pálya körül,akkor előbb-utóbb valami kialakul.Ha megkérdezel 1000 "focirajongó"  tinilányt,hogy ki a kedvenc focistájuk:Fernando Torres,Roque Santa Cruz,C.Ronaldo.Véletlenül pont a legjobb pasik.

Kevesebben mondják Arjen Robbent,vagy Ronaldinhot.Vagy épp Dzsuzsdák Balázst::)

Yuna nemhogy a legjobban kereső koris,de a legjobban kereső téi sportoló is.

Egy külön iparág.

Előzmény: olvasgató1 (45282)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45282

Valahogy úgy...

Előzmény: Jeftelánya (45281)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45281

Gondolom azért,amiért boxot,vízilabdát,focit is, a fiúk miatt,meg hogy bevádódjak a barátjuknál,hogy milyen jófejek,meg vagányak.

Előzmény: olvasgató1 (45280)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45280

Gondolom Yuna a legjobban fizetett műkorcsolyázó.  A focisták mindig is túl voltak fizetve, pedig szerintem a befektetett munka nincs arányban a fizetéssel. Szeretem a focit is, nem rosszindulatból mondtam, csak megállapítottam. A foci nagyon népszerű, sokan nézik, sokat is keresnek. Azt nem értem, hogy a lányok mostanában miért néznek szivesebben  focit, Forma 1-et, mint műkorcsolyát.

Előzmény: Jeftelánya (45278)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45279

Ja,most látom, a 24 millió az british pounds  ,tehát akkor az is van dollárban kb 40 millió,szóval akkor annyira kevesebbet nem keresett most sem.

Előzmény: Jeftelánya (45278)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45278

Tudom,hogy ennél sokkal többet lehet keresni, és minden relatív, Yu-na keresett  tavaly 8 millió dollárt.

A foci az más tészta,az egyik legnagyobb kereseti lehetőség,Beckham volt,hogy 45 millió dollárt keresett egy évben,most csak 24-et,pedig már 4 gyerek lesz,azért remélem telik mindenre így is nekik.

De azért 500.000 dollár is egy amerikai ápolónő 10éves keresete.

Előzmény: olvasgató1 (45276)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45277

Ja félreértettelek, azt hittem valamikor már régebben linkeltem be a harmadik részt.

Előzmény: Jeftelánya (45275)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45276

Bocs, elfelejtettem, hogy már belinkeltem.  Ötszázezer dolcsi... nem rossz, nem rossz, de mivel amerikairól van szó azt hittem, hogy többet keres. Plushenko tavaly augusztusban járt 1,7 millió dollárnál az orosz Forbes magazin szerint. De ha azt nézzük, hogy a mi Dzsudzsák Balázsunk is 500 millió Ft-ot keresett, akkor ezek nem olyan nagy összegek. Plushenko az esküvőjével 1 millió Eurót kaszált összesen, egy japán Tv percenként 50,000 Eurót fizetett neki. Csak ezért érdemes volt megnősülnie....

Előzmény: Jeftelánya (45274)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45275

látom,már Te is linkelted a harmadik részt:)

Előzmény: olvasgató1 (45273)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45274

3részes video,már láttam:)

3. rész

http://www.youtube.com/watch?v=H90mHLkuYoU

Egyébként nem aggódom Johnny miatt,tavaly,saját bevallása szerint(Howard Sternnél mondta) 500.000 dollárt keresett.

Most 190 körül van a dollár,azt hiszem.

Előzmény: olvasgató1 (45273)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45273

Talán nem láttad, mert elég kicsi a nézettsége a videóknak:

második rész:

harmadik rész:

http://www.youtube.com/watch?v=H90mHLkuYoU&feature=related

Előzmény: Jeftelánya (45272)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45272

Nekem is tetszik,hogy vállalja önmagát,de valamennyire mindenkinek be kell tartania bizonyos határokat,ha egy területen sikeres akar lenni(lehet,hogy Te vagy a legokosabb,legfelkészültebb diák,de ha vállalommagam-jelszóval 30 cm-es miniszoknyában és hasvillantós topban mész vizsgázni,akkor kivágnak,mint a kiscicát:))

És Ő azért nagyon szeretett volna jobb eredményeket elérni.

Előzmény: olvasgató1 (45271)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45271

Nekem az a véleményem, hogy ha ő nem vállalja fel saját magát, akkor sokkal jobb eredményei születtek volna. Tavaly Vancouverben is gusztustalanul lepontozták, simán Chan előtt kellett volna végeznie. Amerikában a "legmelegebb" sportnak tartják a férfi műkorcsolyát. Két kanadai korcsolyázóról biztosan lehet tudni, de van még egy csomó, aki esélyes. És tudod mit? Sokkal szimpatikusabb nekem Johnny, de arra vigyáznia kell, hogy ne lépjen át egy határt, ha még tényleg vissza akar térni a versenyzéshez. A korcsolyashow-ról olvastam, szurkolok neki, nagyon népszerű, most kell összehoznia.

Előzmény: Jeftelánya (45269)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45270

A fia?! Na ezért is jó, hogy van ez a fórum, itt egymástól minden infót összecsipegetünk. Elenáékat amikor megláttam, én is azonnal beléjük szerettem, ha nem hozzák az eredményeket, szerintem gyásznapot fogok tartani. Madam Joubert szerintem is csak kárára volt a fiának. Lizáék tényleg nagyon aranyosak, a videót már láttam néhány hónappal ezelőtt. Ha ők tényleg riválisok lesznek, azért az óhatalanul megbontja majd a barátságukat. És ebben nem feltétlenül a szövetség lesz a hibás, hanem maga a versenyzés és a média.

Előzmény: baboufan (45265)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45269

+ folyamatosan próbálja összehozni a saját korcsolyashow-ját

Előzmény: olvasgató1 (45263)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45268

Foylamatosan twitteli,hogy ezd,gyakorlolja a kvadot stb,stb.

Persze,Nála,sosem lehet tudni,de folyamatosan kezd elmenni egy olyan irányba,ahonnan,ha vissza is tér a a versenyszerű műkori világába,lehet,hogy mégannyira objektívan sem tudják figyelni a bírák,mint régen.

Egy riportban pl azt mondta,hogy a műkoribírók nagy része is meleg:))

Előzmény: olvasgató1 (45263)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45267

Azt írja a cikk, hogy a 2011-es Grand Prix szezont hagyja ki, mert júliusban lesz a szavazás a 2018-as olimpia helyszínéről, és így nem tud felkészülni rendesen. Ebből nem tudni, hogy a VB-n részt vesz-e. Én  nem csodálkoznék, ha  egyáltalán nem versenyezne, majd 2013-ban és 2014-ben.

Előzmény: zesjave (45266)
zesjave Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45266

Mi? Yuna megint nem versenyez? De az egész évet kihagyja, vagy ugyanúgy csak a vb-n indul?

Előzmény: olvasgató1 (45261)
baboufan Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45265

Természetes, hogy támogatja, hiszen egyszem fia neki Fedor. Csak át ne menjen Zueva Madame Joubert-be, mert abból 1 is sok... Én meg azt nem értem, hogy minek a jóba belerondítania a szövetségnek (lsd.Ilinykh-ék), olyan jó korisaik vannak, akik magánban tök helyesek . Pl. Adelina Sotnikova és Liza simán utálhatnák egymást, ehelyett csak két 14 éves kislány, akik szeretnek korizni. Szocsira biztos halálos ellenségeket csinálnak belőlük:

Előzmény: olvasgató1 (45264)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45264

Zueva is jó ötletnek tartja Janát és Fedort.  Hát majd meglátjuk. Megnéztem a videókat amiket mutattál,  Fedor szépsége túl sok, vagy bizonyos szempontból túl kevés. És az, hogy visszafejlődött az szerintem nem meglepő, mert ha valaki bajnok akar lenni, fel kell áldoznia érte minden mást. Modell, autóversenyző, színész, nem hiszem, hogy menne  a minőségi korcsolyázással egyszerre. Ja, a bombás ötleteteket én is támogatom.

Előzmény: baboufan (45258)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 45263

Most olvastam, hogy Johnnynak még sem biztos a következő szezonja. Mit tudsz róla?

Előzmény: Jeftelánya (45262)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.28 0 0 45262

Szerintem is DK lesz.

Amerikában volt az utolsó olimpia,azelőtti Európában,most Ázsia következne.Illetve ott még sosem volt,új piacok.München mellett meg Katharina Witt a fő kampányoló.

Előzmény: olvasgató1 (45261)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.28 0 0 45261

Állítólag ezért nem versenyez a következő szezonban, mert a kampányolás elviszi az idejét. A legesélyesebb egyébként a koreai helyszín.

Előzmény: Jeftelánya (45259)
olvasgató1 Creative Commons License 2011.05.28 0 0 45260

Hm. Szerintem nem panelban laknak, ahol minden szomszéd hallja a hegedülést. Plushenkoval tényleg jó barátok, nagyon egymásra találtak. Időnként nagyon viccesek. Ezen még mindig nevetek, ráadásul annyit még tudok oroszul, hogy Dániel szövegén mindig jól szórakozom. De ha nem érted egyáltalán, a nevetés akkor is ragadós.

Előzmény: baboufan (45253)
Jeftelánya Creative Commons License 2011.05.28 0 0 45259
Előzmény: baboufan (45258)
baboufan Creative Commons License 2011.05.28 0 0 45258

Pont ma néztem utána egyébként mélyebben ennek a Fedornak, hogy egy objektív képem lehessen róla (ez az én esetemben nehéz, de megpróbáltam:)). A legelső videón egy tök helyes, tizenéves kisgyerek, Sergei Grinkov: Celebration of a Life című műsorban beszél a Gordeeváékról fűződő viszonyáról (először meg nem ismertem volna, de a végén bevetette azt a jellegzetes mosolyát, amivel manapság hódítani szokott:http://www.youtube.com/watch?v=R6fbFdr9bXA)

Lényeg: Gordeeváék voltak a bébiszitterei, nagyon szerették, gyerekkori játszótársa a 10 évvel fiatalabb Daria Grinkova (egyszer valaki egy videó kapcsán kérdezte, hogy járnak-e, de az még a híres nőcsábásztól is dúrva lenne, mellesleg Dasha csinos lány lett, de akkor se:))

A 2000-es évek elején tehetséges korisnak indult, még jóképű is volt, aztán volt egy kihagyás, hogy most a páros kori vagy sérülés miatt, azt nem tudom. Aztán 2005 után elkezdett olyan programokat futni, amit az álmából felkeltett Sotnikova, Lipnitskaya vagy Liza bármikor lepipál. Újabb kihagyás és 2009-ben visszatért, azeri(!) színekben, de abból se lett semmi. Rengeteg rajongója van, fiatal lányok, mert "sokoldalú": egyéni, páros és jégtánc mellett autóversenyző, fotós, színész (reklámok főleg) meg modellkedés (én láttam az egyik portfólióját, olyan beállított a zselézett hajával, hogy azóta teljesen kivagyok tőle). 

2000-es évek:(figyeljétek a zenét!!!)http://www.youtube.com/watch?v=YbdYzx7G19M&feature=related

Páros:(8 év után a 2:37-nél elhangzott mondatot visszakérdezném)http://www.youtube.com/watch?v=ERt481kshjU&feature=related

Amit lepipálnak Lizáék :http://www.youtube.com/watch?v=iA5ZYzJG0AU&feature=related

A mostanit meg tudjátok. Ezt sikerült megtudnom ennyi idő alatt. És a konklúzió: "Amit az orosz szövetség összerakott, azt isten szét nem választja!"

Előzmény: ShaeLynn (45256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!