Desztvizet teszel hozzá. 2deci miatt most fagyállót kevergetni meg izé, tök felesleges. Ha eddig jó volt benne a koncentrátum, nem ettől a kis higitástól fog jövő télen szétfagyni, mert idén idehaza már aligha lesz -25 fok.""
Desztvizet teszel hozzá. 2deci miatt most fagyállót kevergetni meg izé, tök felesleges. Ha eddig jó volt benne a koncentrátum, nem ettől a kis higitástól fog jövő télen szétfagyni, mert idén idehaza már aligha lesz -25 fok.
Értem. Viszont most utána akarnék tölteni,viszont most valamilyen zöldeskék van benne. Itthon narancssárga van úgy fél liternyi. A márkaszwrviz szerint nem lenne jó keverni,viszont 2 autosboltban is csak rózsaszin volt.
Ami itthon van az alu rendszerekhez is jó. Szerintetek vagy 2 deci mehet bele? Vagy honnan vegyek belevalót?
Sziasztok. Egy mazda 6 estate 2005rol lenne szo. Be volt esve a kuplungpedal, ha kuplungolni akartam fel kellett pumpalni. Kicsereltem a master es a slave kuplung munkahengereket ma reggel, lelegtelenitettem. Jo is volt egy darabig, kb 30km... De most megint beesik. Nem annyira mint a csere elott, de beesik. Volt mar valakinek ilyen problemaja? Atneztem mindent, sehol nem szivarog az olaj. Igazabol otletem sincs, hogy mi lehet a baj. Valkinek valami otlet esetleg?
Egy Kia Rionál,ha a hűtőfolyadék szint a min alatt van kicsivel,az jelent valamit? Vagy csak töltenem kell bele? Úgy 2 hete még márkaszervizbe is volt fűtésgond miatt,akkor csak egy hőgombát cseréltek.. De emlékeim szerint akkor szinten volt a kiegyenlitő tartály..
latom, van tiznapos , de ez orszagos, vagy szakaszonkent ?
bazmeg. hat nem ertem.
Az egyéb, felsorolt járművekre heti 2975 Ft az országos heti-, 4780 Ft az országos havi-, 42 980 Ft az országos éves-, és 5000 Ft a megyei éves e-matrica ára.