el vagyok alélva.. és mivel a babák általában nagy tappancsosok ehhez kis mini babócára lesz szükség.. én meg örvendezni fogok ha majd bemutatod..
tényleg a miniségek okoznak esztétikai élvezetetés akkor elkezdek vágyakozni...
én a fanni angyallal is igy voltam két hétig bambultam,hogy ilyen picit nem tudok aztán csak összejött az a 14centis változat....
mi az a gumis futter????
--------------------------------------
szarvasmici reggel csak bekukk már hiába olvasok ujra mindent nem találom azt hsz-d ,ezért csak ugy spontán reagálnám le,hogy gratulálok az uj szerzödéshez)))
kérdésem is volna csak ugy látatlanban igent mondott a fickó agy összedobtál egy minta darabot?hogy igy ültetted 3d-be és hozzájárul -e????
------------------------------------
másolás kérdéshez annyit füznék én is másolok,mert a rajzkészségem nem fedezi a biztos pontos szabásmintát, amit amugy is azért gyártanak,hogy használjuk...viszont a munkába belerakom magam ...készségeim szintjén..
Majd visszatérünk rá! Még most csinálom az első nagy W-babám. Majd meglátom utána mennyire lesz kedvenc ez a fajta babakészítés. Szóval majd akkor tudom, hogy nem-e használom fel... Meg még kísérletezek mi mindenre lehet használni... Parókaalap... hümm... *Aktív fejvakarászás.* Ki kell próbálni ezeket, majd meglátom! :)
A hústű nem olyan hosszú. Vagyis van rövidebb verziója is. De hogy a néni mire használhatta, hogy a varrós dobzában volt? Arra lennék igazán kíváncsi. :)
Erre gondoltam én is, de a kalaptűhöz túl vékony és hegyes. Inkább egy hatalmas gombostűhöz tudnám hasonlítani. A hústű megintcsak nem jó, mert rövid és vastagabb, mint a hústű.
Nos, már majdnem két-két és fél órával ezelőt is írtam, hogy a fütty fütty mán belétek, megint ideragadtam, s a gyerek reggelije fél órát késett. Jó nem, halt éhen, de akkor is! Aztán erőt vettem magamon, s fellálltam, menni dolgomra. Jajj, de nehéz volt. :( Muszáj lezizzennem kicsit innen, mert a gyerek még ellátatlan marad a végén! :( Úgyhogy amíg gyereket el nem láttam, ki nem takarítottam nem is ültem ide vissza. Másolásról én már kifejtettem a véleményem a blogon. Nincs vele gond, míg nem sajátként adják el. Ezért tetszik Mici hozzáállása, hogy egyeztet az alkotóval, s nem sért szerzői jogot, nem mondja hogy az ő találmánya. Így tiszta. Csőgéz nekem is van. Nagy tekercsekben. Férjuram korábban gyógyszertárban dolgozott, akkor hordta zacskószám haza a kötszereket, gyógyszerreklámos tollakat, jegyzetfüzeteket. Én meg mindent elraktam, hogy jó lesz majd valamire. Legalább mostmár tudom mire használhatom. Már használgattam is belőle. :) Banyek. Gyerek most rugdossa vissza az ágy alá a sok játékot, amit kínkeservesen szedegettem ki negyedórán keresztül. :( Brühühü....
Jut eszembe! Amikor elkezdtem babát varrni, arra gondoltam, hogy waldorf-jellegű fejeket készítek majd, és vettem egy kis kötött csövet a hobbyboltban. Most már látom, hogy én azt nem fogom felhasználni. Kell valakinek?
Egymás másolása, ki másol kitől, saját utak keresése, jogdíjak, mi volt előbb tyúk vagy a tojás. Ezekről. Azt a foltos könyökű babát hozd el holnap, megszakértjük.
Van úgy, hogy az ember nem tud kibontakozni. Rólam anyósom azt hiszi csendes, visszahúzódó, halk szavú, szerény nőszemély vagyok. Amúgy persze, ilyen is vagyok, vagy nem : )
Olyan jó, hogy itt vagyok,és történik is valami. Remélem, hogy most, miután megvolt a KV, a reggeli, és már az ebéd is veletek, és végre elkezdek dolgozni, most már Ti is csendben maradtok. Csak amíg én nem érek rá.
Tényleg.... Mondjuk itt is az az egy üveg pezsgő volt emlegetve, amire voltunk 20-an és a fele kiömlött. Az a nagy torta, bezzeg amit megettünk, és isteni volt arról bezzeg hallgatás. Titkos bűnök ugye. Skippó almása is de jó volt. Ugye, Kaoka? :D
Elképzelem a nappalitokat... amikor a házigazdák és a vendégek pucéran ugrálnak egy kalitka előtt.... ííííííííííííííí....naggggyon vizuális típus vagyok... :o))) Tetszik a kép! :o)))))
...... nemtom mivel alapoztam meg ezt az elvárást.... de még nem akarok annyira.... még most jön a második lyánykorom. :o)) Tudod, gyerekek felnőve... szabadság... szerelem.... és Petőfi.... kell nekem! :D :D