imádom, ahogy a saját féregségeiteket átvetítitek az ellenségeitekre (nem véletlenül használtam ezt a szót) pont az a bajotok a libsi médiával. hogy nem hódol be. állva szokott bukni, ha sikerül elintéznetek, mint a népszabadság.
"Annak a fickónak komoly súlyproblémái vannak. Menj haza gyúrni! Dobják már ki kérem+ Még nálam is nagyobb bajai vannak" - harsogta egy kampánygyűlése pódiumáról Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke egy embernek, akit tiltakozónak nézett.
A férfi, Frank Dawson valójában rajongója volt. "Minden oké, imádom a fickót. A legjobb dolog, ami valaha történt ezzel az országgal" - közölte a ledagadtozott Dawson a kampánygyűlés után. Szerinte az elnököt az zavarhatta össze, hogy "nem látta, amikor kitéptem a táblát" egy mellette ülő tiltakozó kezéből. "Nem hagyhattam, hogy ez menjen mellettem, mert én megpróbáltam hallgatni az elnököt" - mondta.
A 444 hazudik ahogy azt megszoktuk a libsi lakájmédiától. Az izraeliek kurvára nem Trump kérésére rúgták seggbe a két antiszemita szenátort - pontosan elmpondták miért. Így jár aki a libsimédiából szemzgetve alakítja világképét. :) A vicc az hogy hogy madjar libsi bérmédia a globális mainstream-en is túltesz hazudozásban és ferdítésben, mintha egy talpnyaló-propagandista versenyt akarnának mindenáron túlteljesítő stréberként megnyerni, mert a kinti libsimédiában azért megemlítik pár helyen miről van szó. De ezt mentalitást már ismerjük az itteni baloldaltól, Bizsku mág akkor is folytatni akarta kivégzéseket mikor mozskva rég azt mondta hogy elég, sőtt sok is lesz már ez.
Trump osszevissza bedob dolgokat , ettol vannak megveszve hogy nem tudjak kitalalni mit fog lepni , nem ugy mint Hillary , aki a kampanyban elmondta hogy tessek megnezni a programomat , a negyedik oldalon lepesrol lepesre leirtuk hogy semmisitjuk majd meg az ISISt( az osszes nagyszakallas terrorvezer esz nelkul nyalazott a negyedik oldalra...)
Emlekezzel ra hogy hogy elment Karacsonykor Irakba a csapatokhoz , mikozben az osszes libtard azon sirankozott hogy ilyen meg nem volt hogy Karacsonykor az elnok ne latogassa meg a hadsereget!
Friss rendkívüli! Boris Johnson nagyszerű vezető és nagyon jó barátom, szabadkereskedelmi megállapodás lesz az Egyesült államok és Nagy-Britannia között, azt javasoltam Borisnak, ne tököljetek , lépjetek ki ebből a működésképtelen konstrukcióból, az Európai Unió jelenleg ugyanis nem működik normálisan és reformokra szorul, mondta Donald Trump amerikai elnök!
Az amcsik szeretnek blöffölni. A hidegháborút is blöffel nyerték meg (SDI) De ugyanakkor az is látszik, hogy a ütközés előtt, az utolsó pillanatban félrerántják a kormányt.
"US believes if Chinese intervene, it's because Hong Kong authorities lost control
The US believes if China were to intervene militarily in the Hong Kong protests it be would likely be because the Chinese had assessed that the Hong Kong authorities have lost control, a senior administration official said.
The official said losing control could be defined as the interference of commercial activity in Hong Kong.
In the US, surveys taken after the violent suppression of protests in Tiananmen Square in 1989 showed public approval for China dropped dramatically, particularly among people under 30 and that has never recovered, the official explained, indicating that Chinese military intervention in Hong Kong is not a good idea.
If China does intervene militarily in Hong Kong, Congress will explode and there will be a lot of negative consequences, the official said."
Ennyi maradt a libsiknek, mocskolodas, kamuhirek, meg minel tobbszor leirni epstein es trump nevet egymas melle hatha akkor valaki elhsizi hogy erintett epstein ugyeben, csak azabaaj hogy epstein libsi + libsi politikusok megadonorja volt, es akkor lett ongyilkos mikor felbukkant par libsi nev az ugyeben. De nem, baj biztos valaki beveszi igaz? :) erolkodes ez mar...