Igen, én is láttam a hirdetést, pont azt árulja az illető, ami nekem kell(ene). Hívtam már jópárszor, de sem a telefont nem veszi fel, sem az sms-re nem válaszol...
Vettem az Ikeában 2db 3 személyes backa kanapét,de nem adtak hozzá huzatot. Kifutó darab volt, így nem is lesz már hozzá!Ha valakinek van, és addig, amíg egy varrónő leszedi a szabásmintát róla, kaució ellenében kölcsön tudná adni, nagyon hálás lennék. Vagy, akinek van több huzata ,de nem használja, megvenném tőle. Akár kompletten az egész kanapét is! :)))))
Bonde nappalibútorhoz keresek bükk színű polcos elemet pótlásnak. Mindegy, hogy milyen magas és hogy szimpla vagy dupla. Sajna ezt a színt már nem forgalmazza az IKEA...
Költözés miatt eladó 2 éves, megkímélt állapotú IKEA Kalsebo típusú konyhabútor bükk színben. Ára: 80.000 forint. Érdeklődhetsz a fjudit77@citromail.hu vagy a 06-70-408-15-11-es számon.
IKEA - MAGIKER nappali bútorösszeállítás egyben vagy elemenként eladó, KÖLTÖZÉS miatt sürgősen! Lapra vannak szerelve az elemek, kivéve a tv állványt és a fiókos elemet! Az árban megegyezünk! Érd: 06205529321 Mail: gykata12@freemail.hu
SULTAN KLASSISK 160x200 matracról szóló blokkot keresek. A sajátom nincs meg, és így elhajtottak, bár még bőven garanciális (12év garancia). Hajlandó vagyok áldozni is rá.
Sziasztok, vennék Ektorp sarokkanapét, ha van valakinek fölösleges darab. Lehetőleg kihúzhatót, de ha nem, az sem tragédia. Még vacilálunk, úgyhogy esetleg sima 3 személyes is szóbajöhet.
Eladó egy hónapja vásárolt galéria-ágykeret költözködés miatt 37.900,- Ft helyett 28.000,- Ft-ért kifogástalan, összeszerelt állapotban! Nagyon könnyen összeszerelhető, a gyerkőc nagyon szerette, de sajnos az új lakásba nem fér el. Telefon: 30/ 590-6935 E-mail: fairy5fay@gmail.com
Termék információ Jellemzők
tervező: Tord Björklund
Termék méretek Hosszúság: 208 cm A padló + ágy alja közötti távolság: 164 cm Szélesség: 97 cm Magasság: 206 cm Matrac hosszúság: 200 cm Matrac szélesség: 90 cm
A terméket szerelni kell
környezetre vonatkozó információ:
Jó tudni: A matrac max. 22 cm vastagságú lehet, de ne lépje túl a létra felső részén található biztonsági jelölést. A matracot és az ágyneműt külön veheted meg. A létra az ágy jobb- és baloldalára is szerelhető. Ágyalappal együtt.
Kezelési útmutató: Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra.