A képet előbb fel kell tölteni, akkor megjelenik lent, majd utána a beszúrásra kell klikkelni, ekkor a kép a szöveg alatt is megjelenik, csak azután lehet a "Mehetre" klikkelés.
A kép ne legyen nagyon nagy én max 900x675-öst, vagy 800x600-as méretűt szoktam feltenni.
Na mivel ez trópusi topic, itt az kakaófácskám, ami ebben a melegben nagyon megindult. Hozza erősen a leveleit és most hozott egy óriásit. A mérete 32x13 centis, miközben a fa mérete is kb a nagy levélével egyezik meg.
Zárt erkélyen van olyan 26-31 fok közt. Na akkor itt van pár kép, egyiken egy dvd-lemez összehasonlításképpen.
Ez is már vagy 5-6 éves , és most csinál először ilyet. Gyönyörű szép kis fa , csak az a baj , hogy iszonyatos gyorsan nő. Minden ősszel a felére kell visszavágnom , hogy be tudjam vinni.
ha kb.5 mm-es a szára akkor már lehet(kb.1-2 éves magonc).Ha a Kanári szigeteken jársz te is szedhetsz hajtást(ha nincs távol keleti ismerösöd aki küldene).Rappainak törpe mangoja van termő,ha esetleg kikönyörögsz töle egyet megprobálkozhatsz ezzel is.
Tapasztalatom szerint érdemes egy magoncba többet oltani mert nehezen ered(nekem egy oltás maradt csak meg igaz az már szépen fejlődik)