Keresés

Részletes keresés

angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2783
Én meg az innamoramento c. számára írtam angol szöveget. Szerénytelenül állíthatom, hogy szerintem jól sikerült. És egy barátnőmmel próbaként fel is énekeltettem, mert azért hallva egészen más... Egyszer kiadhatná Mylene ezt a dalt az én szövegemmel... :) Kéne talán tudatni vele??? :)
sz_re_hard Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2782
:O !!
wow olyan 3-4 évre rá jött az Anamorphosée, nem?
Előzmény: Giorgio Volli (2780)
sz_re_hard Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2781
Csak ötlet, de milyen lenne egy olyan album Myléne-től, ahol az összes régi slágerét újrafeldolgozva/hangszerelve/vokálozva újra hallatná? Ilyen "remake" verziós.... sztem tökre jó lenne! :D
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2780
A "L'autre" időszakot idézik ezek a képek, ami nekem a kedvenc M.F-korszakom, de ez még bőven az "Anamorphosee" előtt volt. ;-)
Előzmény: sz_re_hard (2778)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2779
Nem, ez a július 30-án megjelent Tętu-magazinból való.

Még egyszer: az új albumon lesz egy rejtett track is - ez lesz a 11-es számú.

További infók - aztán most elvonulok egy kicsit a dolgomra:

Az album címét illetően, Mylene Al Pacino-t idézi:"A világon semmiféle varázstű nem tud minket összefércelni."

Jövő év júliusában M.F. várhatóan megint koncertezni fog Oroszországban.

A koncertek dalmenetét még nem állították össze, de valószínűleg minden albumról lesz egy-egy szám. (A "Desenchantee" biztosan lesz! :-))

Előzmény: angegabriel (2777)
sz_re_hard Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2778
Hellótok HURRÁ VÉGRE ITT!
Először is: a jó édes qrva anyját ennek a -számomra új- Indamail-es fos összevonásnak és annak a 2 évnek, amin keresztül ezzel xarakodtam...
ki tudja, már hányadjára regisztráltam ide, de nem tudtam összevonni a nem is létező emailemmel. És ha a vipmail-t nem írtam volna fel magamnak, akkor itt se lennék most. Úgyhogy üdv. újra mindenkinek!!!

Myléne ügyileg sikerült a MUSIC VIDEOS 2-3 valamint 4-et beszereznem. Ennyi. Úgyhogy még mindig nincs nagy rálátásom az Anamorphosée előtti időkre. Mivel én vagyok itt a legfiatalabb, tán nem is baj... xD

A szkennelt képe a francia 'TETU' bu.... akarom mondani, "más" embereknek készült magazinjából való. Sztem semmi nőiesség nincs Myléne-ben ezeken a képeken (Dominique Issermann, gyere vissza!).

Az albumban egyedül a Dégénération meg a babás borítója tetszik, habár még vissza kell a fülemet szoktatni a francia nyelvhez a sok japán után hehehe
...
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2777
Akkor ez a kép az Avant que l'ombre-kori, vagy előtti időkből van, ugye? Mert hogy én csak azon tudok rejtett track-ről (és milyen jó is az a Nobody knows!!!)
Előzmény: Giorgio Volli (2776)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2776
nagy szó = erős szó (Bocs!)

Egyébként, a képhez tartozó interjúban található egy ilyen kérdés-válasz, hogy aszongya:

"Tegyük fel, hogy valaki egyáltalán nem ismeri az Ön munkásságát. Melyik dalát javasolná meghallgatásra, hogy képet alkothasson Önről?"

"Az új albumomon található rejtett track-et."

Szóval, mindenkinek muszáj megvenni az eredetit! ;-)
Előzmény: Giorgio Volli (2773)
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2775
Sajnos nálunk úgy látszik, hogy a cd is luxuscikknek számít. A kereskedők pedig kihasználják a lehetőséget, hogy ritkaságokat, vagy nálunk annyira (sajnos) nem ismert és favorizált és folyton csapból is folyó előadók cuccait horror áron megrendelésre behozzák. Persze, vannak kivételek....
Előzmény: Giorgio Volli (2774)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2774
Ez így van!

Én is csak pár CD-t, meg egy kazettát vettem meg itthon, amíg még csak úri passzió volt az otthoni Net.
Előzmény: angegabriel (2772)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2773
A bűn valóban nagy szó, de a lemez megjelenése előtt illik az ilyen infókat magunkban tartani - sztem.

Mindegy, itt egy új (sztem jól sikerült) kép M.F.-ről:

Tętu-magazin
Előzmény: Törölt nick (2770)
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2772
Egyébként gyűlölöm, hogy nálunk szinte semmit nem lehet megvenni Mylene-től. Elvétve itt-ott találni tőle egy-egy albumot, de többszörös áron adják, mint amennyiért pl. kint megvenné az ember, vagy megrendelné a netről... Tiszta kizsákmányoló banda némely lemezbolt.... már bocs, de ez az igazság. És a nálunk dupla-triplájára emelt lemez árán az előadó (szerzők, stb....) nem kaszál dupla-triplát, csak a bolt...
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2771
Itt látható a mappa tartalmának néhány (beszkennelt) oldala, amihez egy francia barátom írt kommentárt, a Laurent Boutonnat-nak szentelt honlapján:

http://jodel.saint-marc.club.fr/documentsdes.htm

Ja, és itt olvasható (franciául) az interjúm azzal a személlyel, akitől a mappát kaptam:

http://jodel.saint-marc.club.fr/interviewsdes.htm
Előzmény: angegabriel (2766)
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2769
Persze, hogy jó. Amúgy is hiányoltam Mylene-t a borítóról... legalább egy babát tettek oda, mintha..... :)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2768
Ez a végleges verzió.

Előzmény: angegabriel (2767)
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2767
Én meg most gyorsan lecsekkoltam a memóriámat, mert úgy emlékeztem, hogy az új album borítóján nincsen baba a vágóeszközök között, aztán most meg kiderül, hogy van egy vörös hajú baba. Vajon miért? :)))))
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2766
Nem te szerepeltél a Désenchantée-ban? :) Mer' akkor azért nagy kincs az a mappa!
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2765
És, ha te az enyémet! :-)

Ez egy régi, nem is tudom hány éves fotó, aminek a jobb felső sarkában látható, kicsit szakadozott mappa az egyik legnagyobb kincsem.

Előzmény: angegabriel (2764)
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2764
Giorgio, léci még ha akaratlanul is, de ne cseszegess! Amúgy is ótvar szar napom van! Végre vmi feldobott, ne tedd tönkre ezt a feldobó érzést, mert jönnek a farkasok és megesznek! :)))))))))))))
Én is gyűlölöm, ha más munkája odalesz, sajnos ez a 21. század, tele vagyunk technikai eszközökkel, amikkel elvehetjük más "kenyerét". Nega. reklám nélkül is.... De megnyugtatlak, Mylene-t (is) imádom annyira, hogy nem hagynám, hogy kenyéren és vizen éljen. :))))) Ha látnád a gyűjteményemet!!!
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2763
Lásd: (2755) ;-)
Előzmény: angegabriel (2761)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2762
Nem vagyok én senkije se', csak egy régi rajongója.

Rendszeresen olvasom a külföldi rajongói oldalakat / fórumokat, ott is megvan már egy csomó mindenkinek a lemez anyaga, de próbálja nem nagydobra verni, mert azért ezzel valahol egy művész és a mögötte levő stáb munkáját teszi tönkre, akik már hetek óta készülnek a nagy napra, amikor a CD végre kikerül a lemezboltok polcaira. Tudom, nálunk senki nem fogja lerohanni a Media Markt-ot - ahol valószínűleg ott sem lesz a polcon a megjelenés napján -, de ezeket az infokat kezeljük kicsit bizalmasabban- sztem.

Előzmény: angegabriel (2759)
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2761
Úgy látszik Mylene és Moby nagyon összecuppantak. Újabb duett :) Looking for my name....
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2760
No, én sem elégszem meg a hitvány letöltéssel... csak amíg ugyebár a gyűjtemény nem gyarapodhat eredeti kiadvánnyal, valamit csak kell hallgatni :)
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2759
Jaj! Elnézést a nagybetűért! Nem figyeltem oda! Szegény művésznő! Ha elolvassa, biztosan idejön és elfenekel! :) Bár úgy lenne! Majd elnézést kérek tőle, ha legközelebb megyek hozzá! :) Úgyis régen láttam...
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2758
A nagybetűket lehetne mellőzni, az ilyen információk ugyanis csak az egyes rajongóknak jók, és nem a művésznőnek, és a lemezkiadójának!

Szóval, örülj neki, valóban jó anyag, de próbáld meg mindezt kicsit csendesebben!

(Én már előrendeltettem a super-jewel boxos CD-t egy francia barátom segítségével. Két hét múlva talán már úton is lesz felém.)
Előzmény: angegabriel (2757)
angegabriel Creative Commons License 2008.08.13 0 0 2757
MYLENE FARMER - POINT DU SUTURE FENT VAN A NETEN AZ EGÉSZ ALBUM ITT, INGYEN LETÖLTHETŐ!!!! :

http://torrent.eval.hu/ (KERESŐBE BEÍRNI ÉS TÖLTHETŐ IS. :) NEKEM NAGYON BEJÖN! :)
2570 Creative Commons License 2008.08.12 0 0 2756
Van ott másik tempósabb is. (vagy több is?) Valami törékeny..., de a pöcs se érti!
Előzmény: Giorgio Volli (2754)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.12 0 0 2755
Úgy látszik, hogy Moby és Mylene Farmer barátsága nem csak egy dalra (Slipping Away (Crier La Vie)) korlátozódik. A művésznő új albumán (aminek végleges borítóját belinkeltem) hallható lesz egy újabb duett (Looking For My Name).

Point De Suture
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.08.12 0 0 2754
Ez akár lehetne a következő kislemez is:

MYLENE FARMER APPELLE MON NUMERO

Nagyon fülbemászó dal(nak tűnik)!
yellow357 Creative Commons License 2008.07.29 0 0 2752
most biztos nem fogtok szeretni, de nekem sem az új dala sem annak a videója nem tetszik. ennél voltak jobb és erősebb próbálkozásai...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!