Én meg az innamoramento c. számára írtam angol szöveget. Szerénytelenül állíthatom, hogy szerintem jól sikerült. És egy barátnőmmel próbaként fel is énekeltettem, mert azért hallva egészen más... Egyszer kiadhatná Mylene ezt a dalt az én szövegemmel... :) Kéne talán tudatni vele??? :)
Csak ötlet, de milyen lenne egy olyan album Myléne-től, ahol az összes régi slágerét újrafeldolgozva/hangszerelve/vokálozva újra hallatná? Ilyen "remake" verziós.... sztem tökre jó lenne! :D
Hellótok HURRÁ VÉGRE ITT! Először is: a jó édes qrva anyját ennek a -számomra új- Indamail-es fos összevonásnak és annak a 2 évnek, amin keresztül ezzel xarakodtam... ki tudja, már hányadjára regisztráltam ide, de nem tudtam összevonni a nem is létező emailemmel. És ha a vipmail-t nem írtam volna fel magamnak, akkor itt se lennék most. Úgyhogy üdv. újra mindenkinek!!!
Myléne ügyileg sikerült a MUSIC VIDEOS 2-3 valamint 4-et beszereznem. Ennyi. Úgyhogy még mindig nincs nagy rálátásom az Anamorphosée előtti időkre. Mivel én vagyok itt a legfiatalabb, tán nem is baj... xD
A szkennelt képe a francia 'TETU' bu.... akarom mondani, "más" embereknek készült magazinjából való. Sztem semmi nőiesség nincs Myléne-ben ezeken a képeken (Dominique Issermann, gyere vissza!).
Az albumban egyedül a Dégénération meg a babás borítója tetszik, habár még vissza kell a fülemet szoktatni a francia nyelvhez a sok japán után hehehe ...
Akkor ez a kép az Avant que l'ombre-kori, vagy előtti időkből van, ugye? Mert hogy én csak azon tudok rejtett track-ről (és milyen jó is az a Nobody knows!!!)
Sajnos nálunk úgy látszik, hogy a cd is luxuscikknek számít. A kereskedők pedig kihasználják a lehetőséget, hogy ritkaságokat, vagy nálunk annyira (sajnos) nem ismert és favorizált és folyton csapból is folyó előadók cuccait horror áron megrendelésre behozzák. Persze, vannak kivételek....
Egyébként gyűlölöm, hogy nálunk szinte semmit nem lehet megvenni Mylene-től. Elvétve itt-ott találni tőle egy-egy albumot, de többszörös áron adják, mint amennyiért pl. kint megvenné az ember, vagy megrendelné a netről... Tiszta kizsákmányoló banda némely lemezbolt.... már bocs, de ez az igazság. És a nálunk dupla-triplájára emelt lemez árán az előadó (szerzők, stb....) nem kaszál dupla-triplát, csak a bolt...
Én meg most gyorsan lecsekkoltam a memóriámat, mert úgy emlékeztem, hogy az új album borítóján nincsen baba a vágóeszközök között, aztán most meg kiderül, hogy van egy vörös hajú baba. Vajon miért? :)))))
Giorgio, léci még ha akaratlanul is, de ne cseszegess! Amúgy is ótvar szar napom van! Végre vmi feldobott, ne tedd tönkre ezt a feldobó érzést, mert jönnek a farkasok és megesznek! :))))))))))))) Én is gyűlölöm, ha más munkája odalesz, sajnos ez a 21. század, tele vagyunk technikai eszközökkel, amikkel elvehetjük más "kenyerét". Nega. reklám nélkül is.... De megnyugtatlak, Mylene-t (is) imádom annyira, hogy nem hagynám, hogy kenyéren és vizen éljen. :))))) Ha látnád a gyűjteményemet!!!
Nem vagyok én senkije se', csak egy régi rajongója.
Rendszeresen olvasom a külföldi rajongói oldalakat / fórumokat, ott is megvan már egy csomó mindenkinek a lemez anyaga, de próbálja nem nagydobra verni, mert azért ezzel valahol egy művész és a mögötte levő stáb munkáját teszi tönkre, akik már hetek óta készülnek a nagy napra, amikor a CD végre kikerül a lemezboltok polcaira. Tudom, nálunk senki nem fogja lerohanni a Media Markt-ot - ahol valószínűleg ott sem lesz a polcon a megjelenés napján -, de ezeket az infokat kezeljük kicsit bizalmasabban- sztem.
Jaj! Elnézést a nagybetűért! Nem figyeltem oda! Szegény művésznő! Ha elolvassa, biztosan idejön és elfenekel! :) Bár úgy lenne! Majd elnézést kérek tőle, ha legközelebb megyek hozzá! :) Úgyis régen láttam...
Úgy látszik, hogy Moby és Mylene Farmer barátsága nem csak egy dalra (Slipping Away (Crier La Vie)) korlátozódik. A művésznő új albumán (aminek végleges borítóját belinkeltem) hallható lesz egy újabb duett (Looking For My Name).