Sziasztok! Bontott üvegház vázat keresek! Nagyjábol 7m széles és kb 10-12m hosszu kellene! Bármilyen informacio ezzel kapcsolatban nagy segitség lenne! Email-ben tudtok elérni! Köszönettel:Toth Sandor!
Lenne egy eladó házilag készített, 8,05 m x 3,10 m-es üvegházam. Édesapám készítette villamos üvegből (olyan ami nem éles, ha eltörik, hanem pókhálósan berobban, mint a szélvédő), és zártszelvényből. 2 ajtaja van elöl illetve hátul. Én nem használom, így eladósorba került. Egyelőre nincs szétszedve, de szerintem darabokra szedhető. ...ha esetleg szükséges tudok képet küldeni róla. ...helyileg Tordason van (Bp-től 30 km-re). ...egy festés ráférne a vas részekre, de egyébként nagyon jó állapotban van. Akit érdekel küldjön e-mailt (torzsa.@freemail.hu). Üdvözlettel: Ibolya
Ha valakit érdekel, akkor van egy kb. 24m2-es üvegházam eladó. Massziv, rozsdamentes, szétszedhető vázzal, ajtóval és szellőzőablakkal. Néhány elemben az üveget javítani/cserélni kell, de általánosságban jó állapotban van. Érdeklődni: 06 20 823 5809. Iá: 60.000Ft
Helló Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kis üvegházat szeretnék építeni , saját családnak megtermelni a paprikát stb. Egyet már építettem annak idején zártszelvényből . A magam feje után csináltam és nem a legjobb arányokat használtam magasság szélesség hossz. Kb. 8-10 m2 szeretnék készíteni milyen agyagot érdemes használni váznak ? Milyen belmagassággal érdemes csinálni ? Válaszokat előre is köszönöm.
Ingyen elviheto kb 40 m2 bontott uvegtabla Pesten, Zuglobol. Fa ablakkeretekben vannak, kerettel vagy anelkul is viheto (ha csak az uveget viszed nekem az is jo, a fat elfutom, kevesebb a sitt). Minden uveg ~160 cm magas, szelesseguk valtozo ~160/~120/~80 cm es szelessegu ablakok voltak.
Hm... en is gondolkodtam valami hasonlon - de feladtam. Mikor ablakot csereltunk, nem dobtuk ki a "storm wondow"-kat, a pinceben vannak. Ferjem kettot beepitett a sufniba ablaknak, de ott a tobbi! Eppen most beszeltunk rola, meg kene szabadulni toluk - de sajnaljuk kidobni, szemetbe, osszetorni...
Hátha valakit érdekel... 4-16-4-es üvegek eldók. Low-e 1,1 Újak, még nem voltak beépítve.
Különböző méretek vannak, pl. 576x1956 mm kb. 40 db 700x422 mm kb. 35 db 609x1956 mm kb. 30 db 429x1956 mm kb. 20 db, stb. stb... sok egyforma darab van még. Az ár megegyezés kérdése.
A legegyszerübb végy egy akváriumot .és egy ágy melegítőt ,az akváriumot tedd a melegítőre és kapcsold a legkisebb fokozatra.Természetesen az akváriumba füldet vagy homokot tegyél gyökereztetés céljából,a tetejét fedd le .
Uj vagyok.Sokat kinlódok mediterran és tropusi növények szaporitásával.Kérdezem tud-e ajánlani valaki tippet hol szerehetnék be vagy kinél csináltathatnák melegtalpas párásitó dugvány gyökereztetöt.Nem ipari méretüt hanem gyüjtőnek valót.
Szia Van nekem 14 db 2*2nm-es 1 cm vastag nagyméretű üvegtábláim. Van még pár darab méteresekben is. Szállítás megoldható ...azt hiszem. Ez mind bontott. Az árat még nem gondoltam ki. Én 180 ért vettem az egészet még 2008 decemberében. Egészségem megromlása miatt viszont nem tudom felhasználni Ha gondolod hívj fel. Szekszárdi vagyok. 06-70/5923-909
A meglévő betoncserepes, acélvázas teraszomat szeretném ideiglenes télikertté alakítani polikarbonát lemezek segítségével. Úgy képzelem, hogy a terasz 3 oldalára készítek 3 polikarbonát falat, azokat rögzítem és így ősszel, vagy enyhébb téli hónapokban fűtés nélkül is élvezhető hőmérséklet lenne a déli fekvésű teraszon. Próbált már valaki ilyet csinálni? Szeretnék ezzel kapcsolatos tapasztalatokat megismerni, hogy tudjam mire számítsak. Én 2,5 K-es szigetelésű lemezekre gondolta és olyanra, ami a legtöbb fényt átereszti. Tehát pont fordított tulajdonságúra lenne szükségem, mint annak, aki teraszt fed be vele. Ha valaki tud segíteni, köszönöm.