Mielott Osram night breakar -re csereltem volna az izzokat elotte ezt lattam meg az OSAN -ban amire elobb mondtam hogy nem kinai de nem is egy markas darab !Megtalaltam o volt az
"A nagyobb hullámhosszú fény ködben kevésbé szóródik, ezért egyes típusokat sárgított burával gyártanak, ill. a lámpatestet szerelik sárga előtét üveggel..."
Amúgy azért feszegetem a ködlámpa kérdést, mert két napja sikeresen feltrancsírozták nejem autójának a jobb elejét, és azon töröm a fejem, ha már úgyis szét lesz cincálva, most lenne érdemes ködlámpát beszereltetni.
A nagy dilemma az az, hogy sárga, vagy normál búrás izzót tegyek e bele.
Valóban.. A Silverstarnak utánanézek, a hét közepétől lesz.
Az Unlimited H11-re még nincs mennyiségi árunk. A jó árakért giga mennyiséget kell venni folyamaosan, a H11-re pedig még nincs túl nagy kereslet. Nézd meg a H4 és H7 készletet, az tükrözi a dolgot:
A dobozokra az van írva, hogy akár 4200 Kelvin. Ez a sorozatra jellemző adat.Ezt egyedül a H1-nél tudták elérni úgy, hogy a többi fő paraméter is megmaradjon (élettartam, +20% fényáram, stb.)
Azt kell megtanulni, hogy a halogén izzó valamely paraméterének emelése MINDIG egy másik paraméter rovására megy. Ez a technológiából adódik. Hosszabb élettartam = kevesebb, sárgásabb fény, magas színhőmérséklet (búra színezés) = kevesebb fényáram. Véleményem szerint az Osram a csúcson jár a halogén technológiában, de a fizika, az fizika. Sajnos a magas színhőmérsékletbe a sokat internetező vásárlók teljesen bele vannak szerelmesedve. Valamiféle csodát várnak egy indigókék burájú izzótól. Pedig olyan egyszerű a dolog: Ha azt szeretnéd,hogy világos legyen a nappalid, választasz hozzá egy sötétkék függönyt? Ugye, nem. Van egy egység fényünk. Egy ablakra fordítva van egy bizonyos méretű ablakunk, amin bejön valamennyi fény. A legtöbb fény akkor lesz, ha semmilyen függönyt nem raksz fel, nem?
Az innen-onnan beszerezhető csodaizzók vajon tudják, amit ígérnek? A Plazma Villám hideg fényű lámpa tudását mértük meg, az eredmény rosszabb, mint vártuk. Tovább »
Attol felek, h ezzel is ugy jarok, mint az elozovel, h 2 hasznalat utan lepereg a bevonat rola...
Masik: nezted a tablazatot? A 75W-os H3 80-at ad le 13.2V-on. A 100W-os H7 meg 80-at, az 55W-os meg 58-at. Csak en nem ertem?? Anno en kerdezgettem a gyartorol itt es azt mondtatok, h draga ennyiert...
De durva, h van aranyozott foglalatos -> http://www.solarzen.com/2006/halogen.html?color=py
Vettem mar reg Night breakert !En csak kerdezem mert erdekel, azert van a forum nem ?
Ne huzd fel magad Mr. sarga :)
Tetszenek ezek az izzok mivel nem ertek hozza de erdekel meg kerdezem olyantol aki tudja!Nem AKAROOOOOK ilyet egyszeruen csak erdeke,l emberi tulajdonsag tudod,kapcsolj othon egy sarga fenyt az szuuuuussssssszaaaaaa :)