Sablon válasz: küldjön szerződés tervezetet, amit megnézhetsz aláírás előtt. Ezt nem fog, csak ködösít, hogy személyesen kell. Cserébe lesz még egy üdülési jogod, vagy le nem mondasz róla, de kapsz csilliárd forintnyi levásárolható kupont egy olyan webáruházba, ahonnan semmire nem lesz szükséged. Valamint Te fizetsz, aztán jön a vevő és majd visszakapod, ha megvette. Sosem fogja megvenni. N+1 ilyen sztori van, ha kicsit olvasol lefelé.
A mai napon megkeresett minket egy hölgy a HCH képviseletében. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy van lehetőség a szerződés megszüntetésére egy ún. Kártalanítási szerződés keretében. Természetesen bizonyos összeget kér a HCH. Nekünk Hévíz, Vajda Ákos u., 4 fős, minden 2. éves van még 2033-ig. Erre az évre már több, mint 100.000,-Ft a fenntartási díj. Kérdezném. Van itt köztünk olyan, aki így szabadult meg üdülési jogától ? Kérhetek információt, tapasztalatmegosztást ? Köszönöm.
Valóban a TMR-CLTG a braći TS üdülő magyarországi képviseletével megbízott cég, nem átverés. Az általuk ajánlott megállapodás tartalma az, hogy meghatározott összegért (kb. 3-4 éves fenntartási díjnak megfelelő összegért, nem tudom, hogy most mennyi az aktuális fenntartási díj) megszünteti a szerződést, azzal, hogy további 3 alkalommal fenntartási díj nélkül biztosít üdülést, azaz két évenkénti üdülési jog esetén a következő 5 vagy 6 éves időtartamra. Tekintettel arra, hogy az elmúlt évek óta a fenntartási díjat jelentősen emelik, véleményem szerint ez nem egy tisztességtelen ajánlat, összehasonlítva azzal, hogy a dobogómajori üdülési jog lezárásáért úgy szoktak 3-4 évi fenntartási díjat kérni, hogy azért semmit nem adnak cserébe. Én azt javaslom, hogy hallgasd meg az ajánlatukat és azután döntsd el, hogy elfogadod, vagy sem.
"Én kb. tízszer mondtam ezt, mire el tudtam szabadulni.. jött az "Igazgató Úr", az "Igazgató Asszony", meg "Kérem adják meg a tiszteletet az igazgató asszonynak azzal, hogy visszaülnek", stb."
Milyen gyöngyszerem voltak itt régen: (TSman, egy timashare üzletkötő)
"Ez egy nagyon jó üzlet ma az egész világon. Évről évre egyre több család választja ezt az üdülési formát. A visszavásárláshoz meg csak annyit, hogy azért érdekelt az üdülő esetenként visszavásárolni a hetet, mert ha egy klubtag már nem tudja, esetleg nem akarja fizetni a fenntartási díjat, netán gyorsan pénzre van szüksége, akkor féláron piacra dobja a hetét. Ez a befektetőnek azért nem jó, mert a következő vendég aki az előadáson meglátja a normál árat, azt fogja mondani, hogy miért vegyen helyben, ha az internetről, újságból féláron vásárolhat... és igaza van. Ez hosszú távon rontja a befektető piacát, ezért inkább visszaveszi, és mivel tart a diadalmenet, rövid időn belül újra képes értékesíteni azt, veszteség nélkül."
Van itt balra a "gyorskeresés" mező, oda kell beírni a cég nevét.
Sok-sok hasonló eset volt már - és még akkor is kibukik a csalás, ha párévente újabb és újabb cégneveket találnak ki maguknak. Ugyanazok az emberek rejtőzködnek a cégek mögött. :(
Ha esetleg valaki erre a fejleményre tud valamit mondani, vagy esetleg az ügyvezetőről Szeleczky Gyuláról tud valami infót, azt még megköszönném. Az üdülési jogot a Woterman Holiday Club-tól vettük, és 2019. februárjában kaptunk tőlük egy levelet, miszerint 2018. novemberétől a TMR-CLTG Kft-t bízzák meg a szálloda kizárólagos képviseletével, melynek címe Budapest, Liszt Ferenc tér 2. Ma pedig e-mailban átküldött a TMR-CLTG Kft egy TARTÓS KÖZVETÍTŐI SZERZŐDÉS kivonatot, amely a Woterman és közöttük köttetett a kizárólagos megbízást tartalmazza, és 2015-ös dátummal készült. Itt már ellentmondás van a két dátum között.
Azért érdekes lenne, hogy milyen jogon tudná a TMR-CLTG cég a bracsi jogotokat lezárni, mikor a nyilvántartás szerint nincs is köze hozzá.
49. TMR-CLTG Kft. székhelye: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 50. fszt. 1. cégjegyzékszáma: Cg. 01-09-911834 nyilvántartási száma: X-000111/2014 tartós szálláshasználati szolgáltatási tevékenységet az alábbi ingatlanok vonatkozásában végezhet: 1. Holiday Club Füred 8230 Balatonfüred, Táncsic M. u. 18. 18 2. Club Hotel am Kreischberg St. Lorenzen A-8861 Sankt Georgen ob Murau Kreischberg str.5. I-II.ütem /46 db apartman/ 3. Club Hotel am Kreischberg St. Lorenzen A-8861 Sankt Georgen ob Murau Kreischberg str.5. III.ütem /41 db apartman/ 4. Club Hotel am Kreischberg St. Lorenzen A-8861 Sankt Georgen ob Murau Kreischberg str. 5. IV. ütem /41 db apartman/
Csak telefonon fogunk beszélni holnap délután azzal a hölggyel, aki ma is hívott, és ha neki azt mondjuk, hogy szeretnénk az általuk felajánlott módon megszabadulni az üdülési jogunktól, akkor utána hívna az igazgató úr, aki tájékoztatna a továbbiakról, de erre már nem fog sor kerülni, mert megmondjuk, hogy úgy döntöttünk, nem élünk felkínált lehetőséggel. Miután a hozzászólásokat elolvastam egyértelmű, hogy nem szabad megbízni bennük.
Nagyon szépen köszönöm, hogy összegyűjtötted nekem a TMR-CLTG-vel kapcsolatos hozzászólásokat, mert a párom hiszékenyebb, mint én, és ő hajlott volna az esetleges pénzkidobásra, ha nem olvastam volna fel neki a kommenteket. Egy pillanatra én is meginogtam, de miután láttam, hogy már több éve próbálkoznak az effajta átveréssel, így teljesen egyértelművé vált, hogy nem szabad velük kezdeni. Nagyon hálás vagyok a segítségedért.
Köszönöm szépen a segítségedet. Beszéltem egy ügyvéddel, akinek vázoltam a helyzetet. Ő kapásból azt mondta, hogy ha sürgetik az embert a döntésben az már alapból nem hangzik jól, de ha sikerül kicsikarnom tőlük a szerződéstervezetet, akkor ő nagyon szívesen átnézi. Azt nem írtam le az előző hozzászólásaimban, hogy nagyon gyors döntés elé akarnak állítani, mert ez egy soha vissza nem térő alkalom. Kíváncsi lennék rá, hogy ha holnap kérném a szerződéstervezetet a hölgytől, mit reagálna rá. De az igazat megvallva utána kaptam meg ásítómacskától csokorba szedve a TMR-CLTG-vel kapcsolatos hozzászólásokat, és ezek után még ettől is elment a kedvem. Én alapból bizalmatlan vagyok ezekkel a cégekkel, és most jól jött, hogy a bizalmatlanságomat megerősítetted a hozzászólásoddal.
Még egy kis kiegészítés az előző hozzászólásomhoz 8 900 000 Ft-ot kellene fizetni érte, esetleg valamennyi engedményt adnának, és záros határidőn belül dönteni kell, hogy igényeljük-e TMR-CLTG Kft segítségét.
Azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek van-e információja a TMR-CLTG Kft-ről.Röviden leírom, hogy miért kérdezem a véleményeteket. Van egy üdülési jogunk Bracs-on, amit nem igazán használunk ki, és most ettől a cégtől felhívtak minket. Felajánlották, hogy lezárják (nem megszüntetik) a szerződésünket, ami még 18 évig érvényes minden második évben. Lehet-e nekik hinni, és van-e különbség jogilag aközött, hogy lezárnak, vagy megszüntetnek egy szerződést. Előre is nagyon köszönöm, ha valaki válaszol.
Sziasztok! Sajnos szüleimet is behúzták a csőbe a BFCS és BTS cégek, Tóth Attila ügyintézővel és Csobán Katalinnal a frontvonalon. Veszprém megyéből csatlakoznának a további jogi lépésekhez. Mit lehet most tenni?
Tud valaki bármi hasznosat a továbbiakról vagy vessünk keresztet erre a pénzre?
Nem fizetjük. Decemberben két BFCS hírlevelet is kaptunk,amikben nyájasan kellemes ünnepeket kívántak, de nyomatékosították, hogy tartsuk a fizetési határidőt(dec. 31.).Ti is 2 csekket kaptatok? Mert mi igen. Az egyik a kártya éves használati díja, a másikat pedig azért kellett volna fizetnünk, mert a tárgyévben nem használtuk a kártyát.De már közel két hónap eltelt és nem reklamálnak a nem fizetés miatt.Inkább lapítanak.
Szia!Én is ugyanabban a cipőben járok, mint Ti és úgy látom, sokan mások! A BTS-sel,a BFCS-vel, Csobán Katalinnal és a legutóbb vevőnek jelentkezett Molnár Attilával kapcsolatban. Veszprém megyéből csatlakoznék az ügyhöz.