Légyszi adj tanácsot 39 év vegyes érzékeny bőrre milyen lemosót és tonikot használjak?
A barátnémtől rendelhetek Avon termékeket, de nem igazán ért hozzá, ugyanis csak azért lépett be, hogy vásárolhassunk.
Ma találkozunk is rendelés ügyben, van valami akciós multivitaminos szérum is amit szeretnék, ha jó nekem. Nappali krémnek a Hidrofirminget használom.
Beny!
Ez a készítmény (mármint a Hydrofirming nappali lotion) a 30-45 közötti, vegyes bőrtípusú csajsziknak ajánlott, ha minden szempontból ebbe a tartományban van a helyed, akkor okci! Ha nem, kérdezz, van egy csuda táblázatom, ami elmondja, hogy kinek-mire-melyik AVON terméket kell használnia! ;-)
CsinnnKa!
Meg van a neve:Hydrofirming nappali lotion és azt hiszem ebben van AHA gyümölcssav, igaz? Akkor azt hiszem így már tiszta a kép (számomra)! De azért kíváncsi lennék a véleményedre, hogy szerinted milyen ez a krém! Előre is köszi!
Tényleg jók lehetnek azok a dolgok, amit Te használsz, de nekem nem száraz a bőröm, hanem inkább vegyes és félek, hogy ez nem lenne jó nekem.
Üdv.:
Beny
Dohosa & Beny!
Én -mint 30 év fölötti száraz bőrű nőstényördög- az AVON hidratáló arctisztító krémet használom (jellemzői: gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású arctisztító krém, amely mélyrehatóan tisztít, eltávolítja a sminket és a szennyeződést, száraz bőrre ajánlott), utána pedig jöhet az alkoholmentes hidratáló tonik (bőrpuhító, hidratáló és élénkítő hatású alkoholmentes tonik, körömvirág és bodza tartalma miatt gyulladásgátló és fertőtlenítő hatású, antioxidánsokat hordozó liposzómákat és béta-karotint is tartalmaz. Száraz és érzékeny bőrre ajánlott.)
Beny!
Az AVON-nak nagyon sok hidratálója van, nem tudom, hogy pontosan melyikre gondolsz (plíz, legalább a termékcsalád nevét mondd meg). Csípni -tudomásom szerint- elsősorban azok szoktak, amelyekben gyümölcssavak vannak, vagy pedig ami zsíros bőrre való, és olyan intenzíven tisztít, hogy bizsergető, csípős érzést keltenek. (Normál esetben semminek nem lenne szabad csípnie!!!) De például tanultuk a tanfolyamon, hogy az antioxidánsok hidratáló anyagok és liposzóma-szemcsék nélkül szintén elég intenzíven nyomulnak befelé a bőrbe, és ezt is érezheted. Ha pontosan meg tudod mondani, hogy melyik termékről van szó, többet tudok segíteni. :-)
Tusfürdőkről: régi kedvencem a Neutralia, abból is az aloe verás, nem túl olcsó, de szerintem nagyon finom. Mostani abszolút kedvencem a Baba tusfürdő, nagyon kellemes, tényleg babás illata van, és szerintem (úgy tapasztalom) nagyon jól is hidratál És nem utolsó szempont:olcsó is.
CsinnnKa melyik AVONos arclemosot használod?
Én sok Synergie után most vettem az AVON-tól lemosótonikot ami zsiros és vegyes borre való (habár nekem száraz boröm van a száraz borre való egyáltalán nem jött be) Ez egy kissé szerintem alkoholos, mert husít, de nagyon szépen tisztit. Két komponensu mert egy kis puderszeruség is van benne. Most nekem ez tetszik!
Yv! Nekem szempillaspirálból nagyon tetszett a L'oreál Volumissime 3X- a nem vizálló! Mikor elfogyott vettem ugyanilyet, de vizállót és ez egyáltalán nem csinál olyan szép hosszú szempillákat. Ki érti ezt?
Az alapozással kapcsolatban: én nem használok hétköznap alapozot, csak ha este megyünk valahová.
A mostani hét kivétel, mert borgyógyásznál jártam. Nagyon apro rücskök voltak azarcomon, ami zavart. Olyan ecsetelot kaptam a borömre ami eros sav és olyan sebeket mert bele, hogy muszály valamivel elkendozni amig lepereg a heg és kisimul a boröm. Vagyis remélem, hogy szép lesz. De hát a szépségért szenvedni kell!!!
Szoval a héten alkalmazott eltünteto technikám:
- Avon Perfect Wear alapozó (ami nem kopik le és vizálló)
Elfogyott a tusfürdom otthon. Milyet vegyek?
Kinek mi jött be a legjobban?
Sminklemosóban szerintem nagyon jó az Ilcsi nénitől a citromos arclemosótej! Eddig ez az egy,ami bevált!
CsinnnKa!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Avonnak van egy olyan hidratálója, ami vegyes bőrre van (fényvédő faktoros is), szóval ez a krém szerintem jó nekem, de azt vettem észre, hogy ha nem törlöm teljesen szárazra az arcom, akkor csípni szokta a bőröm. Ez mitől lehet?
Én sminklemosásra is AVON-termékeket használok, mert alaposan tisztít, nem marad az az érzésem, hogy a fele trutyi beleragad a pofácskámba. Lemosó tejjel indítok, aztán az egészet tonikkal törlöm át. Nem pattogzik-ragyásodik tőle a bőröm, és ha netán elfelejtem utána bekrémezni, akkor sincs dráma, mert eléggé hidratáló hatású ahhoz, hogy ne feszüljön tőle a bőröm. Próbáljátok ki, a vevőim szeretik, van 3-4 csajszi, akik már többedik garnitúrát veszik (így együtt: lemosó tejet és tonicot), de ami az AVON termékeknél is nagyon fontos: ki-ki a maga bőrtípusának megfelelőt válassza! :-)
Az en videkem a Matra-alja, ismeros vagy errefele :)))
En nem sokat jarok Pestre,nekem a Ferfi is itt van...
Meg aztan azt tapasztaltam, hogy maskor ha valamit megvettem ott, azt itthon egy eldugott kis boltocskaban joval olcsobban megkaptam volna.
Szoval csak vasarolni nem erdemes Pestre menni, itt ismernek es ha nincs az ami kellene, rovid idon belul beszerzik.
Na mara azt hiszem ennyi voltam,sziasztok.
Yv, kincsem, először is ne légy nyuszika, mindig gondolj arra, hogy az eladókat - sokuk téveszméje ellenére - azért fizetik, hogy Téged kiszolgáljanak. Ez a munkájuk, ezt vállalták, tehát csinálják is! Helytelen álláspontok közé tartozik, hogy a fizetésükért a körmüket reszeljék, fintorogjanak, sóhajtozzanak, trécseljenek a kollégáikkal, pofákat vágjanak, ha kérdezel, unottan válaszolgassanak stb. De ha ezeket is teszik, nem kell foglalkozni ilyesmivel, csak hajrá előre, földbe döngölni őket kérdésáradattal. Szerintem ilyen szivacsot és kefét dm-ben lehet kapni, ott elég sok kiegészítő van, de esélyes az Azúr, Rossmann is. Szemelj ki egy szimpatikusabb eladónőt és bátran kérdezz. Tönbbnyire nem a központi helyeken találhatók.
Szemspirál: én most Volum'-ot használok a Maxbellinetől, barátnémtól kaptam névnapomra, jó. Ajánlanám ránézésre a Margaret Astor spiráljait, nagyon jónak tűnnek a fejeik és a MaxFactor is szimpatikus. Ha nem akarsz sok pénzt kiadni, de jót keresel: Avon Curly Girl, sacc. 600 Ft mostanság és klassz!
23 évesen (nekem még van pár napom addig :) ) is lehet szemránckrémet használni, ha szükség van rá, de célszerűbb inkább szemránczselét - próbáld ki a Pond's-ét (aztán számolj be róla, mert én is kíváncsi vagyok rá :) ), vagy másét, kivéve Avonost, mert az ő szemránczseléjük nem csinál semmit, viszont drága (a krémeket nem ismerem, ezekről a lányok kedvezően nyilatkoztak).
Pattanások: én most nem strapálom magam eltüntetéssel, de a technika szvsz a következő: kis ecsetelővel szépen lekezelni, korrektor/alapozó + púder. Mást ne nagyon tegyél rá (nem is tudom, mire gondolsz, mit lehetne még), mert a nagy piros helyett nagy sárga nem sokkal esztétikusabb. Inkább kicsit látszon, mint nagyon sárgálljon :).
Vegre megy az index a cegnel:) Mar nagyon hianyoztatok!
Szempillaspiralt kellene vennem a heten (ma vagy holnap), mert hetvegen vettem eszre, hogy a regi mar nagyon nem hasznalhato semmire. Ti milyen markat ajanlanatok? Mondjuk olyat, ami jo es Azurban is lehet kapni, oda barmikor ki tudok menni.
Szeretnem meg kerdezni, hogy alapozohoz valo szivacsocskat ill. "szempilla-kefet" (hogy hivjak?) hol lehet beszerezni? Azurban batran kerjem? (az a baj, hogy itt az Oktogonon nem mindig segitokeszek az eladok, igy neha cikinek erzem kerdezni.. amugy is nyuszika vagyok..)
Ti utcara eltuntetitek a pattanasaitokat? Nott egy csunya az arcomra, nem akar eltunni. Szerintetek eleg lesz az alapozo es puder holnap ra vagy vessek be valami mast is?
23 evesen kell mar szemranckremet hasznalni?:)
Volt tema a sminklemosas. Szemfestekemet Oriflame szemfesteklemosoval mosom le, nekem es baratnomnek bejott. Arclemosashoz meg Synergie citromos arclemosot hasznalok, az azt hiszem a sminket is eltavolitja.
Aranyos vagy DéZsé!, de sajnois gyerekkompatibilitás még egy ideig nem megy. A folyékony szappan az évek óta mux, egy szép fehér-zöld kupakos pumpás izé van, abba töltögetem a literszámra vett kézmosót:-)
Jó story, kicsit off. Sose szerettem a szilárd szappant. Amióta eszem tudom folyékony van a háznál. Gyerek elmegy bölcsibe, mondják neki: moss szépen kezet. Engedi a vizet, mondják, hogy vedd szépen a szappant. Gyerek néz nagy szemekkel.
"Tomika, nálatok nincs otthon szappan?"
"Nincs, csak olyan nyomós izé, azt szereti a mamám"
Nem biztos, hogy Neked rossz a Synergie, én allergiás vagyok 1100 dologra, ritkán jön össze valami. Leginkább semmit se szabadna használnom.
DéZsé, örülök, hogy van itt földim :).
Petra, sajnos szemfestéklemosókból még nem tudom, melyik a jó, ezek szerint a Synergie-t kilőhetjük :). Sógornőnek meg el kell hinteni, hogy petraférjet egy _új_ illattal kívánod ismételten meghódítani és akkor nem fog megbántódni :). A fürdőbe meg az lenne a legjobb, ha vennél szép kék és/vagy zöld üvegeket (amennyiben van gyerekkompatibilis elhelyezési rész :) ) és abba bármilyen tusfürdőt lehet töltögetni, harmónia meg rulez :).
1, nincs sok pénzem, de a nyáron beruháztam egy Synergie szemfestéklemosóba:-(((((((((((
Azóta is ott áll a polcon. A tej viszont szuper, már lassan venni kell újat.
2, nincs sok pénzem, de most a fürdőszoba olyan szép zöldes-kékes lett végre, semmi zavaró színkavalkád, hát eljött az ideje, hogy vegyek egy YR tusfürdőt:-)
3, azért van örökké Natureöm, mert a sógornőm egy mániás akciós-vásárló, és mindig kifogja az ilyen dolgokat. Én meg szégyellem mondani, hogy már akkor se szerettem, amikor az elsőt kaptam tőle 8 éve:-)
bjuci, kedves, én is vidéki lány vagyok :) (Pécs), csak sokat járok Pestre, Férfiból kifolyólag :). Te merre vagy vidéki, ha nem titok? Hátha tudok segíteni arrafelé is :). Sminklemosás. Nekem eddig - és lentebb ezt többen alátámasztják - a Synergie sima sminklemosó teje jött be a legjobban, ez vitt le mindent, amit kellett az arcomról. Most egy Johnsonom van, de szerintem alkoholt tartalmaz, ugyanis csípi a szememet. Szerintem a leghatékonyabb kombináció a lemosótej és utána az arctisztító gél, ami a maradékot és a krémes utánérzetet is eltünteti. Ha sok pénzem lenne, biztosan vennék külön a szemre lemosót - ez többnyire gél állagú és azért lenne szerencsés, mert a vízálló, tartós stb. szempillafestékek meglehetősen nehezen jönnek le mindenféle tejjel is. Vízzel nekem még sose sikerült tökéletesen eltávolítani sminket.
Petra kedves, nem röhögünk, a design fontos, igényességet jelez (és pénzt :) ). Tusfürdő - ha jól emlékszem, orgonást használtam és a Pivoine parfümhöz ugyanolyan illatút (ez isteni). Vannak kicsit nagyobb kiszerelésben mindenféle gyümölcsillatúak. Nehéz leírni, inkább kukkants be! A Nature egyébként nekem se tetszett annyira :).
Ha már tegnap a Vichy-t említettem: használja valaki? Tapasztalatok?
Évek óta a Nature parfümöt használom, na nem mintha el lennék ájulva tőle, hanem valahonnan kapom ajándékba és nem illik visszautasítani. Nyáron vettem egy szemspirált, nem rossz. És ha én valamire azt mondom, hogy nem rossz, akkor az már jó. Más termékeit nem ismerem, de ha van tapasztalatotok tusfürdő ügyben, annak örülnék. Már régóta tervezek egy beruházást. Röhögni fogtok, de a designjuk nagyon teccik:-)
Neznem en , hogyne neznem, de en csak egy videki lany vagyok...
De pont most ugy nez ki, hogy penteken osszejon egy pesti ut, ugyhogy talan eljutok oda is,
ugyis el akarunk menni a West End-be.
Egyebkent koszi, majd itthon is rakeresek.
De ti hogy tapasztaltatok, jol tisztitanak ezek a keszitmenyek?
Sok sminket nem hasznalok, nemi alapozot, szemceruzat... Es az a kenyszerkepzetem, hogy tokeletesen csak vizzel tudom eltavolitani :-))
Most hogy mondod tényleg eszembe jutott, hogy a szemhély púderekhez és a pirosítohoz külön kellett tokot venni ami (5 éve volt 1100 Ft). Ha csak otthon akarod használni, akkor szerintem nem is fontos megvenni a nyitható fedeles tükrös dobozt hozzá. A Malu ugy tudom, hogy csak sminkszereket gyárt. (meg sminklemosot)
jó látni. Valami olyasmire emlékszem, hogy a színeket egyénileg lehet összeválogatni. Igaz ez? Most Pécsett egy helyen láttam kiírva, hogy lehet kapni, sok más minden mellett, csak ez szúrt szemet. Majd akkor megnézem az áraikat. Csak sminkszereket gyártanak?
Én ismerem a Malu Wilz termékeket. Anno 5 éve az esküvom elott a kozmetikusom kézenfogott és elmentünk nekem esküvoi smincuccokat venni. A Malu Wilzet ua. cég árusitja akik a Dr. Spiller kozmetikumokat. Ugy tudom, hogy csak kozmetikusnál lehet hozzájutni. SZUPER MINOSÉG
Próbáltam alapozót: az egyik legjobb az o alapozójuk. Erosen fed, inkább ünnepi alkalmakra való. Esküvo után min. 200-an pusziltak végig és nem jött le! Vettem tolük még arcpirosítót, szemceruzát, szemhélypudert és lakkokat is. Azért nem volt olcsó, de megérte. Most nem tudom, hogy mennyibe kerül.
visszatértem, beszámoló a hétvégi "vadászatok" eredményéről :).
1) Illóolajak. Azt hiszem megtaláltam a legolcsóbbat. Márkajelzés van rajta valami, de nem jegyeztem meg - 240 Ft darabja. A Király u. 74. sz. alatti Gyógynövénydiszkontban található, ahol egyébként még sok más érdekes dologk kapható - ez itt a reklám helye - szépülnivágyók nézzenek szét! Olcsóbb az Anaconda regeneráló kézkrém is, mint más boltban és ez Kedvesemmel náléunk nagyon bevált!
2) Bekúsztam egy Herbária szaküzletbe is, nagggyon kinéztek a kérdezősködésem miatt, de nem zavartattam magam. Az Aromax hordozóolajak a következő árban vannak (50 ml mindegyik): jojoba 1180 Ft, szőlőmag 520 Ft, mogyoró 520 Ft, avocado 790 Ft, mandula 710. Tehát nem a legolcsóbb. A Tescoban a mandua 490 Ft volt, ha jól emlékszem.
3) Dm és még mindig illóolajok. Natural illóolajok 399-799 Ft közt típustól függően, bázisolajok: mandula 499, búzacsíra 599, avocado 599 Ft.
4) Aki októberi Praktikát vesz, ajánlom szíves figyelmébe a benne található Vichy-kupont, melyen a minimális adatok (név, cím, telefon) kitöltésével és a kupon leadásával olyan gyógyszertárba, ahol Vichy termékeket forgalmaznak kapható ingyér egy Vichy katalógus, benne 7 kis termékminta.
5) Bjuci, nézd meg a Nyugatitól nem messze a körúton az Yves Roches boltot, leárazások vannak, így többek közt 2 in 1 arclemosótej-tonik egyben is (670 Ft körül). Hátha bejön. Tényleg, van valakinek tapasztalata ezzel a márkával? Nekem két parfümjük is nagyon bejött, és két tusfürdő, húgomnak egy körömlakk tetszett nagyon.
6) Ki hallott a Malu Wilz sminkdolgokról? Csak a Reggeliben szoktam néha látni és érdekelne.
Meseljetek nekem arrol, hogy ti estenkent hogyan vetkozitek le a sminket?
Pontosan arra vagyok kivancsi, ki milyen modszerre, termekre voksol, kinek mi valt be nagyon, ill. mi nem - nagyon nem.(ezt jol leirtam).
Szoval most szeretnek valami arclemoso-tonik kombinacioba beruhazni, eddig csak a viz-szappan jatszott, de a szappan most mar nagyon szarit, talan normalizalodott a borom.
Egyebkent NIVEA-t hasznalok mostanaban, de pontosabban most nem tudom, nem VISAGE, az biztos.
bjuci