Keresés

Részletes keresés

lükepék Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4235
Sziasztok, új vagyok errefelé, nem tudjátok hol lehet ilyen Alföldi Kék igazolófüzetet beszerezni? Jövőre mindenképp meg szeretném csinálni..

:)))

emgergo Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4234
Nagyon jók a képek, gratulálok a csapatnak, nagy élmény lehetett!
Előzmény: larzen (4196)
lükepék Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4233
jahh, lehet, hogy ezt kellett volna nekem is.. :)) de én vittem egy listát, hogy szerintem mit kéne, úgyhogy.... azért nekem nagyon gányos volt már egy két része.. oké, két év múlva neked is biztos lesz bowdenhiba meg ilyen apróságok, hogy lötyögő pedál meg nyolcas stb.. :)))
Előzmény: Tibet (4232)
Tibet Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4232
vagy kőpapi-rolló :-)
meg vártatok rám a homokban.

Képzeld tegnap elvittem a bicajt szervízbe nagytakarítás után és Kivi hazaküldte, hogy semmi baja és megdícsérte, hogy csillog-villog. Már nem is volt rossz ráülni - Neoganormon csodákra képes :-))

Előzmény: lükepék (4231)
lükepék Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4231
talán nem is csak az önfeláldozás vezérelte.. ;))

én mindenesetre jókat kő-papír-ollóztam vele úgy a 90. km-ek tájékán... :)

Előzmény: Bénó (4228)
lükepék Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4230
talán nem is csak az önfeláldozás vezérelte.. ;))
Tibet Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4229
Igazad van Bénó. Remélem senkit nem bántottam meg, nem az volt a szándékom.
Mindenki segített mindenkit, ahogy tudott (szélárnyék, tanácsok, biztatás....). Életem első defektjét pl. Larzen és Pisti csinálták meg.
Összetartó kiscsapat alakult ki.

Talán azért emeltem őt ki, mert annak a napnak a reggelén elég pocsékul voltam, nem tudtam aludni, görcsölt a lábam és a derekam és túl gyors volt a kezdés, nem bírtam felvenni a tempót, főleg széllel szemben nem és egyedül Somi jött vissza és kb félóra múlva már nem volt baj.

Bénó Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4228
Azért, ha már a köszönetnél tartunk, a sort még folytathatnánk egy-két névvel. Nem is akarok belekezdeni, mert nem szeretnék kihagyni senkit, szerintem mindenki nagyon segítőkész volt, legalábbis a három nap alatt ezt tapasztaltam. Az tény, hogy Somi volt a legönfeláldozóbb, mikor főleg ugye a lányokat segítette felzárkózni a csapathoz, ebben maximálisan egyetértünk!
Előzmény: Tibet (4227)
Tibet Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4227
Kedves Mindenki !

Beszámoló - ha lesz is - később. Életjelet adok magamról.
Örülök, hogy elmentem az ALföldi Kék Túrára és megcsináltuk mind a heten (és nem is voltunk gonoszok).
Csodálatosan szép az Alföld, várakozásaimmal ellentétben teli van erdőkkel és nem-dudáló autósokkal.
Jó kis csapatunk volt és hangulatos 10 napo töltöttünk el.
Ezúton is köszönöm Sominak (Múzsla add át neki, légyszi!), hogy amikor fáradtabb voltam, szélárnyékkal segített behozni a többieket.

Üdv, Tibet

Güsziológus Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4226
Köszönöm.

A híd a Fokközi-híd, a Vidratanyánál, Szeghalom és Vésztő között.

Tartozunk az igazságnak azzal, hogy megemlítsük:
a "szerző" az asszonykám.

Az esemény áprilisban volt. Hasonló égbolt arrafelé azt hiszem ezen a nyáron nem volt.

Előzmény: larzen (4221)
Bénó Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4225
Nagyon örülök, hogy elérted rendben a vonatot, izgultunk érted! A többi hírnek viszont nem örülök, eléggé megutáltam a vonaton való bringaszállítást ez alatt a pár nap alatt.
Az AK-t én is nagyon élveztem, kár, hogy csak ilyen rövid időre tudtunk csatlakozni.
Előzmény: lesbőltámadó (4222)
efemm Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4224
Sziasztok!
Most vasárnaptól (2003.08.31) Zemplén 700-as csúcsai túramozgalmat és OKT Zemplén részét tervezem teljesíteni 4-5 nap alatt.
Ha valakinek lenne kedve csatlakozni hozzám, szívesen látom.
efemm.
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4223
Érdemes könyvtárban utána nézni. Nálunk megvannak, és én mindig bent is látom őket.
Bogi
Előzmény: Zete (4220)
lesbőltámadó Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4222
Üdv mindenkinek!
Nagy viszontagságok árán (lerúgták a váltóbovdenemet a vonaton, megkaptam a 7. defektemet Szombathely vasútállomáson:) én is hazaértem.

Beszámolót én se tudok írni így hirtelen az AK-ről, még ülepíteni kell az élményeket, de annyit mondhatok, hogy akár holnap indulnék egy új körre.

Larzen: a schloglb kukac freemail pont hu címen elérsz, ha van valami a cd-vel kapcsolatban.

larzen Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4221
Güszi kérésére álljon itt egy kép.
Zete Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4220
Igazad van, tényleg féreolvastam. Nekem eddig megvan VHS-en a Másfél és a Még egymillió sorozat összes része, a Honvéd utcában vettem meg anno kb. 1 éve. Akkoriban elég nagy volt a készletük mindkét sorozatból.

A Kerekek és Lépésekre viszont eddig még hiába hajtottam. Jó lett volna anno felvenni a tv-ből. Bár, esetleg a Filmmúzeum csatornában lehet még reménykedni. Ők már többször ismételték a Másfél milliót, hátha egyszer leadják a Kerekek-et is.

Előzmény: butter (4219)
butter Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4219
Szia Zete!

Felreertettel. Nekem csak az Masf. millio lepes van meg, de ha barkinek megvan a tobbi, akkor azt is szivesen vennem. Az iment lenyomtam egy kortelefont, ugy tunik, hogy rosszul emlekeztem, nem adtak ki egyiket sem dvd-n. viszont az odeonban, a hollan e. utcaban megvan a Masf. Mill. es a Meg egy millio lepes... VHS-en. erdemes lenne esetleg kivenni es....

Előzmény: Zete (4218)
Zete Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4218
Hali!

A "Kerekek és lépések"-et hol szerezted meg kazin? Én sehol nem akadtam eddig a nyomára.

Előzmény: butter (4217)
butter Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4217
Sziasztok!

Anno megvettem VHS-en a Masfel millio lepes Mo-n c. sorozat osszes reszet. Es most lattam, hogy valami kijott DVD-n is. Mivel a VHS alapbol nagyon gyenge minosegu kazettara jott ki, mara mar felek betenni a videoba. Nincs meg valakinek a Masfel millio, Meg egy millio, Kerekek es lepesek valamelyike DVD-n?

A tobbit maganba... :-)))

Udv,
butter

pataporc Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4216
Jo otlet! Utana levezeteskeppen megtekinthetnenek a Diszkodansz-eposzt :).
Előzmény: larzen (4215)
larzen Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4215
Megpróbálok elintézni egy vetítést itt a cégnél. Projektor van. Mit szóltok? Kb. 10 fő kényelmesen elfér a tárgyalóban.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (4214)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4214
Akkor Pataporc hívja meg estére az egész topikot. :-)
Előzmény: larzen (4213)
larzen Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4213
Tegnap tartottam egy két órás fényképmutogatós élménybeszámolót, már a beszédben is elfáradtam.. hát még ezt mind leírni... huhh...
ja, és ezt ma este megismétlem pataporcnál...
Előzmény: Törölt nick (4205)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4212
Aztán majd bele is tessék írni. :-)
Előzmény: butter (4211)
butter Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4211
Szia SK!

Nagyon koszonom a linket, eszmeletlenul hasznos. Mar jegyzetelem is a dolgokat belole...

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (4209)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4210
Miert elobujtak a csigak? :) Jelentem jarok erre gyakran sot neha meg kekturazni is (legutobb Velem -Irottko Koszeg szakaszon ) csak irni nemigen van idom. De olvasni azert van!!
Előzmény: Güsziológus (4208)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4209
http://ttt.tr.hu/okt/
Itt szakaszonként találsz információt.
Előzmény: butter (4207)
Güsziológus Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4208
Nicsak, esik az eső?
:o))))))))
Előzmény: Törölt nick (4205)
butter Creative Commons License 2003.08.26 0 0 4207
Sziasztok!

A tura listarol HEV atszurta ide az emailemet, ugyhogy ezt koszonom neki, de hogy ne legyek nagyon amator, utanaolvasok itt, hogy hatha valaki mar feltette az altalam feltett kerdeseket. Nehogy lehurrogjatok, hogy elobb olvass vissza...:-)))

Ha esetleg megis valaki egybol valaszol, azt megkoszonom, kicsit hosszu mar a topic...:-)))

udv,
butter

Előzmény: HEV (4206)
HEV Creative Commons License 2003.08.26 0 0 4206
gvajas@anabour.hu irta:

Sziasztok!

Most iratkoztam fel, bemutatkoznek roviden, aztan egy kerdesem is lenne.
Vajas Gabor vagyok, listas becenevem butter. 26. evemet gyurom, a turazas
regi kedvesem, de eddig nem szervezodtem szakosztalyba ... :-))
Jelenleg fejvadaszkent dolgozom, reszben a sajat cegemet vezetgetem, bar nem
sokaig, mert eppen most valtok...szoval ha valakinek allasugyben tudok
segiteni, nagyon szivesen.

Na es a kerdes. Szeptember 14-en elkezdem a Kek Turat, igazolofuzetes
verzioban. Hollohazarol elso korben egy hetes gyaloglassal jutok majd el
valameddig, terveim szerint nagyjabol Josvafoig, napi 30-35 km-t megteve.
Egyedul megyek, es jol jonne minden segitseg, tanacs. Peldaul milyen
helyeken vigyazzak nagyon (rossz arcu emberek), hol erdemes megszallni, mit
erdemes vinni, egyebek. Az MTSZ-ben mar jartam, segitettek is tanacsokkal.

Elore is koszonom a valaszokat.

udv,
butter

VÁLASZOKAT IDE kérem: gvajas@anabour.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!