Sziasztok!
Az olimpia alatt kezdet el érdekelni a curling, bár kezdetben elég furcsának találtam, de aztán lassan megkedveltem és elkezdet érdekelni, hogy milyen is igazából.
Az oldal nagyon tetszik! És csak így tovább:-)
Nagy örömmel és meglepetéssel találtam a mai nap rá - amúgy színvonalas - honlapodra. Csodálkozva, mert igazándiból nem gondoltam, hogy kis csapatomon kívül megszállott körlingezők akadnak még szép hazánkban. Csapatom, a magyar curling válogatott, októberben vett részt egy kanadai edzőtáborozáson Albertában, rendszeresen járunk edzeni Kitzbühelbe, készülünk a jövő évi EB-re. Idén ott leszünk Grinelwaldban is, mint a nemzetközi szövetség meghívottjai, de sajnos csak megfigyelői státuszban. Ha gondolod, szívesen beszámolok eddigi versenyeinkről, élményeinkről, és akár Svájcból informálom a curling.hu-t.
Bazsa
Én is danke, pdx! (Azért a design tervezője én volnék...:) )
Az a két kép megszökött - már kutyákkal kerestetjük -, néhány helyen dobunk még a tipográfián, és tulajdonképpen: az én fogalmaimmal élve teljes (100%) lesz!
Nyö: köszi a frappáns bíztatást, igazán jól esett!:)
Mindenkinek:
Hadd jelentsem be a fórum-konkurenciát, amit még néhány hónapja nyitottam (máshol), hogy tegyek egy megjegyzést - és és felkeltsem a figyelmet.
Javaslatom a következő: szocializálódjatok egymással. Így el lehet jutni a közös témától a "rajongóklubon" keresztül a lehetséges alakuló csapatokig.
Nem, jelenleg tényleg nincs pálya használatban. De a hajlandóság egy csarnok építésére már megszületett - és ne feledkezzetek meg a Városligetről. Abból nem lesz baj, ha idő előtt quasi "száraz" csapatokat szervezünk. Szerintem érdemes számontartani egymást, akik biztosan játszanánk, hogy a növekvő létszámmal is siettessük a beruházók végső elhatározását.
én lennék az a bizonyos pdx, az oldal technikai koordinátora (meg designere, meg az engine írója). szóval, eme szűkreszabott melldöngetés után, hadd jelentsem be, hogy végre kész az engine, és a CSS stíluslap is... hogy mit jelent ez? most már úgy néz ki a website, ahogyan ki kell neki néznie. :)
a multimédia, a szótár és a tévéműsor rövidesen fent lesz, addig szives türelmeteket kérjük, illetve ide lehet írni a commenteket a site-ról. :)
Curling a Jurón:
dec 5-én du. 5-től 18.30-ig
6-án 8.30-11-ig, 12-14.30-ig, 16-18-ig,21.30-23-ig.
7-én 21-22-30-ig
8-án 20.15-22.30-ig
9-én 12-14.30_ig, 21-22.30-ig
10-én 12-14.30 és 16-18.30-ig
11-én 16-18.30-ig és 21-22.45-ig
12-én 17-18.45-ig, 20.00-23.00-ig
13-án 21.00-22.30-ig
14-én 11.30-13-ig, 22.45-00.15-ig
köszi, minden van. Az egyik oldalon, talán a "hírekben" majd szépítés után lesz egy cím, ami penge módon mutatja táblázatban az egészet, még a B csoport gyakorlásait is. A TV-műsort meg egyszerűen bemásolom az újságból...
Ha már most van közvetítési rended, azt megköszönném! Eurosport?
Egyébként örülök, hogy végre valaki foglalkozik ezzel a sportággal is.
Véleményem szerint ha a lapra be tudod valahogyan rakni, hogy a tél folyamán az EuroSport mikor ad le Curlinget az nagyon jó lenne. (lásd szumo.hu).
Másrészt pedig ha van valahollehetőség ezt a sportot tanulni, vagy csinálni akkor ezeknek a klubboknak a cimét, elérhetőségét.
Még lehet, hogy Én is keresnék ilyen klubbot ahol lehet curlingezni.