Nem telik el úgy 1 szezon, hogy egy szeretett párom ne bomoljon fel :'( Vanessa nem is folytatja? Remélem, azért igen. Ez most nagyon elszomorított:(((
Teljesen váratlan hír: Vanessa Crone & Paul Poirier befejezik a közös munkát. A cikkből az derül ki, hogy a lány döntött így, a fiú folytatni szeretné, partnert keres. Pontos indokot nem találtam és egyáltalán nem értem, hogy mi késztethette Vanessát erre a lépésre.
Hát ő egy külön kategória. Az övé tényleg egy gyönyörű arc....Olyan amerikai. De most már tényleg eltávolodtunk egy kicsit a műkorcsolyarajongók klubjától...
Szerintem itt egy kicsit felturbózták Tomást, tavaly láttam róla focizós videót, meg fotókat, ott nem volt ilyen kigyúrt. De megint csak egy szó: klassz...
Nos, nekem, mint a legtöbb Plushenko rajongónak, a külseje is bejön. Ezer arca van, egyszer csúnya, egyszer szép, egyszer aranyos, egyszer szexi. Izgalmas, mint a személyisége, vagy ez így együtt a külseje és a személyisége teszi izgalmassá. Tudom, hogy akinek nem jön be, azt mondja, hogy csúnya, nagy orrú stb. Ha tudnátok, hány szerelmi vallomást olvastam, amit neki írtak!
Ez gyakorlatilag egy szerelmi vallomás( van még több is, az egyik nagyon megható):
Ez meg csak aranyos, ezzel az énjével is szerzett nagyon sok rajongót magának:
1-2 tényleg jó:) A többi viszont durván beállított. Brian képeit a szépségkirájnő barátnőjével még nem láttam, kíváncsi lennék, mennyire természetes (nekem az is számít, nem csak az, hogy az illető hogy néz ki:))
Jajj ezt a képet anno nagy butaság volt megcsinálniuk Stanick-el :S Így is pont eleget rebesgették róla, hogy meleg.
Sőt, még a volt barátnője, Laetitia Bléger által készült fotók (pontosabban ő vette rá Briant a fotózásra) is rátettek egy lapáttal a hírnevére :S
Aztán Laetitia jól megszívta, amikor a 2006-os COR alatt azt nyilatkozta két pletykalapnak, h Brian tényleg meleg, csak fedősztorinak használta őt, Brian meg amint megtudta a dolgot, jókora pert akasztott a csaj nyakába, amit meg is nyert. Eurószázezrekbe került a csajnak a nyilatkozata :P Meg az újságokat is helyreigazításra és jóvátételre kötelezték.
Am. ekkor Brian a színfalak mögött már Valentinával volt. A kapcsolatuk ugyan csak 2007 végén derült ki a nyilvánosság felé, már 2006 nyarán is együtt voltak. Uh tkp. 3 évig voltak együtt...