https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=163865904&t=9005529
Táblaíróság Creative Commons License 1 napja törlés -8 0 604171
1. A feltételezésen alapuló vajOn típusú hozzászólás innentől:hsz törlés, 1, nap, 1 hét stb
2. Az önbíráskodásra felhívás most még csak törlés, a következőnél topiktiltás.
3.Moderációval kizárólag az illetékes topikban lehet foglalkozni
4.. Ez nem vitaindító volt.
Köszönöm
""Gyálon, a Kőrösi útról, a Vecsési útra együtt kanyarodott velem a hátam mögött egy fehér furgonos, így a fekete gépjárművet fékezésre kényszerítette, majd az első adandó alkalommal megelőzött, persze addig is folyamatosan pár centire volt a gépjárművemtől. Előzése közben elkövettem azt a hibát, hogy gratuláltam neki egy kézmozdulattal. Ezt sérelmezve büntetőfékezésbe kezdett és megállásra kényszerített, majd 8 éves gyerekek szintjén köpködött."
Néhány nappal gyereke születése előtt rabolt egy nő Tápiószecsőn, egy idős asszony volt az áldozata. A nőt még aznap elfogták a rendőrök, a szülés pedig néhány nappal később be is indult nála. Végül egy rabkórházban hozta világra gyermekét.
A nő még május végén, pár óra alatt kétszer tört be 90 éves áldozatához, akit bántalmazott is. Most emeltek vádat ellene.
Mivel az idős sértett éppen a lányát várta gyanútlanul kinyitotta neki az ajtót, ekkor belökte őt a földre, az idős nő ettől hanyatt esett. A nő pénzt és értékeket követelt tőle és elkezdte átkutatni a lakást, majd néhány óra múlva újra visszatért a sértetthez és ismét bántalmazni kezdte, majd további értékeket tulajdonított el tőle-mondta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az RTL Híradónak, aki hozzátette az elkövetőhét év hat hónap letöltendő börtönbüntetést kaphat, ha elismeri bűnösségét és lemond a tárgyalás jogáról.
Szvsz kinézetre ez inkább egy white trash.A környezete,ház, lakás ,berendezési tárgyak,szomszédok viszont ON.Ilyenkor mindig elolvasom a wikin a település történetét.Szomorú,hogy egykor szebb napokat látott községekből mi lett.a 15%-os aránya a cigányoknak azóta valszeg már megduplázódott...minimum.
Ha én lennék Gandalf, elsütnék egy olyan varázslatot, ami orrhangú vakogásra aktiválódva a helyszínre teleportál egy kakastollas csendőrt, aki rögvest puskatust állít a megszólaló szájába...
Ezt az ötletetaz illető némi ellenállással fogadta. Még az is felmerült, hogy a nyakában levő hatalmas aranylánccal esetleg testsúlyuk alapján “megvásárolja” bajtársainkat, ám erre nem került sor.
...
Elmondta, csak annak látszatát szerette volna elkerülni a barátok előtt, hogy “becsicskul a mentős gádzsinak.”
KŐVEL DOBTÁK BE A MENTŐK ABLAKÁT BORSODBAN Bár nem könnyű meglepni a Szendrői Mentőállomás bajtársait, szombat éjjel mégis sikerült. “Jópofa” fiatalok egy csoportja szombat éjjel, ugyanis egy kővel dobta be a mentőállomás ablakát, ami éppen pihenő bajtársunk feje mellett landolt. Az életmentők rögtön az utcára rohantak, a csapat azonban addigra elszaladt. Bajtársaink a rendőrök segítségét kérték, akik pillanatok alatt a helyszínre értek és rögzítették a nyomokat, amelyek alapján megindult a tettesek kézre kerítése
...szekszárdi rendőrök a férfit végül engedély nélküli vezetés és baleset okozása miatt is feljelentették, élettársával szemben pedig valótlan bejelentés miatt indítottak eljárást...
Egy őcsényi nő tett bejelentést augusztus 19-én a késő esti órákban arról, hogy a házuk elől valaki ellopta az autójukat. A rendőröknek rögtön a bejelentés után gyanús lett a történet, ezért ellenőrizték a bejelentők adatait.
Kiderült, hogy egy órával korábban az egyik szekszárdi áruháznál már igazoltatták egy összetört, rendszám nélküli autó mellett a családot. A kocsi néhány perccel korábban balesetet okozott egy kereszteződésben, de a vezetője elhajtott a helyszínről. A jármű ellenőrzése során kiderült, hogy ez a "lopott" autó.
A családtagok végül elismerték a rendőröknek, hogy senki nem lopta el a kocsijukat. A járművet a 28 éves családfő vezette, ő okozta a balesetet is, de elhajtott a helyszínről, mert nincs jogosítványa. A szekszárdi rendőrök a férfit végül engedély nélküli vezetés és baleset okozása miatt is feljelentették, élettársával szemben pedig valótlan bejelentés miatt indítottak eljárást.
A Békés megyei ápolónőt és társát nem engedték be egy helyre sem a siófoki sétányon, egy biztonsági őr meg is mondta neki, hogy miért.
„Álltam ott, mint akit ököllel gyomron vágnak. Megszégyenítve éreztem magam” – írta friss Facebook-bejegyzésben Sztojka Edina, az Aranypánt-díjas, azaz a hétköznapi roma hősöknek kijáró elismerést néhány évvel ezelőtt elnyerő diplomás ápolónő. Története aligha egyedi...
"A rendőrök a nyomozás során megállapították az elkövetők kilétét, őket gyanúsítottként hallgatták ki, illetve megtalálták a kitermelt fát is, amelyet lefoglaltak az elkövetés eszközéül használt járművekkel és motorfűrészekkel együtt."
Na majd ez is kap egy felfüggesztett NO-NO-t.
A rendőrséget meg majd kötelezik az eszközeik visszaszolgáltatására... GRRR
A heves-megyei bíróságokon (legalábbis az egri meg a hevesi bíróságon biztosan) teljesen általános az, hogy a felfüggesztett hatálya alatt elkövetett újabb bűncselekményért újabb felfüggesztettet adnak (persze csak ha valaki cigány, ha nem akkor egyből toljáka letöltendőt), bár egy ideje hallottam olyat is, hogy pár bírót aki ezeket nagyszériában tolta megfenyítettek ezért, persze csak szőrmentén és a legnagyobb titokban, és azóta kevésbé elterjedt ez a gyakorlat, de ezek szerint a bács-kiskuni bíróságokon meg igencsak elterjedt.
Nem mondanám még csak meglepőnek se, abszurdisztánban így megy ez évtizedek óta.
A vádirat szerint a csátaljai férfi három felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt, 2022. április 18-án a bajai távolsági buszpályaudvar várótermében este a kabátja zsebéből kivett egy papírvágó szikét, kitolta a pengéjét, és a torka elvágásával fenyegetett meg egy férfit, ha az nem ad neki pénzt.
"„Féltjük a családjainkat, a gyerekeinket. Sötétedés után már nem is merünk menni sehova sem, bezárjuk az ajtókat, de így sem merünk aludni. A férfiak már két napja összegyűlnek, hogy tudjanak segíteni, ha valakinél történik valami. Apukám szólt a rendőrségnek is, azt mondták, hogy ők is keresték ezeket az elkövetőket, de nem tudták elkapni őket” – mondja a nő. "
Érdekes lenne néhány nap múlva tudni/olvasni a megállapításokat,de tartok tőle,hogy egy árva nyikk sem lesz a sajtóban. Pedig úgy sajnálom, hogy sötétedés után nem mernek az utcára menni....
Ja , hat úgy gondoltam el hogy korbacsos felvigyázok gondoskodtak volna hogy minden csemete földbe(a kijelölt helyre) kerüljön , es évekig ellenőrizték volna hogy a darabszám is megmaradjon....nem ilyen hegeduszsuzsaneni- fele osztogatásrol beszelek.
Érdekes, hogy egyes fórumozók szemében is, Orbán kedvessé vált, amiért állítólag megengedte a favágást.
Csakhogy – mint előbb is említették a TV-ben –, ez baromira nem azt jelenti, hogy bárki bemehet az erdőbe, fát vágni. Az engedélyezési folyamatot gyorsították meg, például. Mondom: engedély.
Forgács a legnormálisabb cigány vezetők egyike - hasonlót hirtelen nem is tudnék mondani - és még ő is mennyi valóságtól elrugaszkodott faszságot tud leírni...
teháthogy így megütöttek ... Egy tockost kaptam a nyílt utcán, a tarkómnak arra a felére, amelyiken a gyulladt fülem van. 50-s fehér, keresztény hím két 6-9 éves másik hímmel. Mert megálltam, mert nehéz volt a szatyor, és megálltam szusszanni egyet. kb a válláig érhettem, és nagyon váratlan volt. Sokan látták, néhányan örvendeztek ... szintén hímek. A nőstények lesütötték a szemüket. szóvalhogy úgy ott jártam az utcán ... enthellekhtüelle zsidónegyedben ...
Csak keresem az illetőt, hátha itt van és szidja a cigányokat ...
Elég erősen sántít ez a történet szerintem (leütötték, aztán visszament a szállodájába aludni, aztán csupa vér lett a párnája és akkor hívta a mentőket a recepciós).
A sorban velünk együtt állt egy 45-50 év körüli nő, aki feltűnő ruhában volt. A piros fodros szoknyáját nézte meg a lányom, mire a nő beszólt neki: »Mit bámulsz, te hülye k.rva?
...
a támadó tovább szitkozódott, sőt kezet is emelt a gyerekre.
...
az eset dulakodásba torkollott, aminek egy harmadik fél vetett véget. Ezt követően a nő a gyerekekkel a kocsiba sietett és elhajtott. Úgy tudni nem tett feljelentést az ügyben.
talán csak nem akart megismerkedni a szintén feltűnő ruhás rokonsággal
Azt kellene mérlegelni a bűn ellen mindig, teljes mellszélességgel harcoló ügyészségnek, hogy elég nehéz lesz majd ilyen esetekben a távozó óvónőt pótolni, ezzel a teljes helyi közösséget éri hátrány, tehát a társadalomra fokozottan veszélyes már ez a bűncselekmény-típus.
***Itt ma ötszázötvenen élnek. Hatvan százalékuk gyerek.A gyerekek mögött olyan anyák állnak, akik közül sokan maguk is gyerekek***Szóval Csenyétén már a gyereknek is gyereke van.
Megint megfogtak a lényeg közepét. "Lemennek" csenyetere , Simon Lili, Yanka Abdelhafel, Guba Ágoston és Kaufman Joel....stb(miféle eresztes ez?), muzsikálnak meg bohóckodnak egy kicsit , aztán elmennek.
A csenyétei templomot bő 20 éve valami cigánymissziós pénzből felújították, de a helyi erők pár év alatt felgyújtották/szétszedték. A harang azért menekült meg, mert a torony falépcsőjét hamarabb szétszedték tüzelésre, mint ahogy a harangot el tudták volna lopni.
***De az se baj, ha víz helyett olajat találna, mert akkor lenne végre pénzük is. ***Persze....esetleg ha aranyeső hullna vagy pénzeső,és akkor a beváltással se kéne bajlódni....
***kirajzanak ajtó nélküli házaikból. Eddig mintha rejtőztek volna a szélfútta lepedők mögött, ablakkeret nélküli, téglacsupasz, víztelen és gáztalan otthonaikban.***no ezeket a tákolmányokat se lesz majd egyszerű kifűteni...
Mari erősen magyarázza, hogy nem bánná, ha a falu közepére valaki kutat fúrna. De az se baj, ha víz helyett olajat találna, mert akkor lenne végre pénzük is. Csenyétéből meg lehetne csereháti Dallas, mondja csillogó szemmel, és látszik, komolyan beszél. Azt is mondja, hogy ha már egész nap sorozatok futnak karcos képernyőjű tévéjében, legalább haszna legyen annak, amit ott lát.
Az On utcai árusoknak van egy újabb trükkjük itt a környéken.Zoknit ,ágyneműt ,övet,parfűmöt kinálnak.Nagy hangosan ráköszönnek a gyanútlan idős emberekre.-Jó napot tanár úr!Nem tetszik megismerni?Kicsit olyan mint amikor régen a tizedest századosnak szólították.
Üdv! Ma a Gellérthegyen jártam.Sajnos az épitkezés miatt lezárva a teljes felső rész.Egyetlen "rendetlenkedővel" se találkoztam.Jól teleettem magam fügével hamár ott voltam.
Jó 10 évvel ezelött volt egy riportfilm a Nyugati téri aluljáróban levő állapotokról.Egy idős úr meg is jegyezte:-Rendőrség? Az van .Van de sose azzal foglalkozik amivel kéne...Az önkormányzat is gondoskodhatna padokról,miféle dolog ,hogy az aluljáróban az ember fiának ,lányának nincs hol kipihennie magát.:-)
Az elszámoltatást kezdhetnék az elején.Szvsz villamos jegyük se volt.Minap a 4-es metrón ült egy magyar srác velem szemben a mobilját nézegette.Felszállt egy olyan kinyalt ficsúr cigánygyerek és melléült.A magyar fiú abban a pillanatban felállt és keresett valamivel távolabb egy helyet.-Jájj ...de jó vágy...jegyezte meg sértődötten a cigó.
A normalis az lenne ha a villamosvezető megnyomhatna egy gombot es a kov. megállóban mar ott varna a yard. (tételezzük fel hogy észrevette vagy valaki szolt neki)
Ma délben (lesi)fotóztam.Címe lehetne pl.Nyugaton(Nyugati téri aluljáróban) a helyzet változatlan.A munkába igyekvők oldalt felosonnak.Onék ezalatt déli pihenőt tartanak a lépcsőn.
A férjem szerint egyszerűbb ha a rendőrök szedik szét őket mint ha megvarnak mig sebesültek lesznek , aztán mento , kórház , orvosok , ápolok ...stb. Praktikus szempontból lehet hogy igaza van. A legegyszerűbb persze a harmadik variáció lenne , de odáig soha nem fajul a dolog.
Ha jönnek a rendőrök akkor is mit tehetnek ez ellen legfeljebb szabálysértés. Még a végén feljelentik a rendőrséget, hogy a vizes ruháik miatt megfáztak...
Mar nem merek semmit es senkit néven nevezni. Egy közéleti személyiséget úgy hívtam hogy "ven szipirtyó", mire kiszedtek a hszt.....a nagy testvér figyel.
85 éves volt a néni. Nyilván, már nem jár olyan fürgén az agya. Nagy szüksége lehetett valami fizikai munka elvégzésére amit ő már koránál fogva nem tudott. ( Pl. favágás, kertásás...) Ma már alig lehet tisztes megbízható segítséget kapniuk ezeknek az öregeknek.
Sajnos nagyon sokat lehet ehhez hasonlatos történéseket olvasni.
Gyerekek,unokát ha vannak általában messze és a saját megélhetésükért sokat dolgoznak. Ha van némi szabad idejük azt sem szívesen töltik az idős családtagok megsegítésével.
"Nem irgalmaztak az idős asszonynak. Egyikük a még élő, de eszméletlen sértettet szexuálisan is bántalmazta....
A 85 éves sértettnek két vádlott többször dolgozott. 2019 november 2-án két társukkal elhatározták, megpróbálnak tőle pénzt szerezni. "
Ne legyen az ember előítéletes. Adjon munkát és pénzkereseti lehetőséget ezeknek a szorgos fiataloknak... GRRR...
"A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség szerint a kiszabott szabadságvesztés indokolatlanul enyhe. Az élet elleni bűntett kiemelkedő tárgyi súlyára, anyagi haszonszerzés érdekében az idős sértett szükségtelenül brutális bántalmazására tekintettel az elkövetőkkel szemben életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabása indokolt. "
Legalább ez esetben az ügyészség tesz a dolgát.
"Az elsőfokú ítélet ellen az ügyészség mellett, a vádlottak és védőik is fellebbeztek, elsősorban felmentésért, másodsorban enyhítésért."
Még van pofája enyhítést, sőt felmentést kérni... GRRR...
"Mivel a terhes nő nagyon várta a kisbabáját, és nem volt oka megölni magát, ráadásul a párja a haláleset másnapján egy baltával esett neki a nevelőapjának, ezért a helyiek gyanakodni kezdtek, és elhatározták, hogy a férfi nem ússza meg a gyilkosságot, amit szerintük elkövetett."
Jól sejtem, a falu apraja-nagyja Quanticoban végzett az FBI akadémián? Egyből megvan a tettes.
Biztosan az. Ez olyasmi lehet mint most a nagykokenyesi balesetnel. A c....k autója a másik kocsi oldalába! szaladt bele , ennek ellenére azt magyarázzák hogy a másik ment nekik!
Ez is, gondolom megunta a vasárnap délutáni cammogast aztán kivágott a buszsavba, mindent bele!
"Vasgereblyével verte a "nem roma ember" a balesetben vétlen cigányokat Nagykökényesen - így tanítják hazudni még a gyerekeiket is A terepjáró ment beléjük, a magyar pedig, akiről az újságok azt írják, hogy segíteni próbált, valójában verte őket a vasgereblyével, és azt mondta, hogy ne ríjál, mert agyon foglak ütni..."
"Szomszédháború tört ki a viharsarki Vésztőn. Egy 36 éves helyi nő. J. Erzsébet már két nappal korábban videoüzenetben fenyegette meg három szomszédját, akik szerinte egy rokonát zaklatták, meglopták. Nem tett feljelentést, megígérte, saját maga kezébe veszi az igazságszolgáltatást, ahogy videóban fogalmazott, erre felhatalmazást kapott, ám azt nem árulta kitől, honnan, írja a Blikk."
A mélyszegénységben élő család vidékről költözött óbudai rokonokhoz és különböző, kisebb súlyú szabálysértésekből tartják fenn magukat. Előfordult már, hogy a gyerekekkel közösen koldultak, ezért eljárás is indult ellenük. Úgy tudjuk, a család rendkívül sokat tartózkodik közterületen
"Közölték, hogy meg fognak minket ölni, ha nem adjuk ki nekik az apósomat, mert „neki kell az az ember, vagy ránk gyújtja a házat". Amikor látták, hogy nem érnek célt, azt mondták, hogy adjunk nekik 4 millió forintot, akkor békén hagynak minket" - írja a lap.
Erről láttam egy hírt ma kora délután de ott nem volt a videó. Ez nagyon durva.
A háttérben látni egy férfit aki szépen végignézte az atrocitást minimum bűnrészes sztem.
Azt is írták, hogy asértett 8 napon belüli sérüléseket szenvedett. Most hogy láttam a videót , nem rtem hogyan mondhatja bármiféle szakértő azt, hogy ezek a sérülések 8 napon belül meggyógyulnak. Nem létezik, hogy ez 8 napon belül elmúlik.
"A videó főszereplője az őrizetbevétel idejére, azaz 72 órára biztosan fogdába kerül, de esély van arra is, hogy letartóztatják, mert tartani lehet attól, hogy újra megtámadja haragosait. A Blikk vésztői információi szerint egy percig sem bánta meg a tettét, szerinte hétvégére már otthon lesz, és bárki bántja szeretteit továbbra is hasonló módszerrel fog eljárni."
A Hőbörgős " beteg " pont azt kapta amit kiérdemelt. Az orvos sem köteles homokzsák módjára tűrni az atrocitást. Remélem, hogy a doki jól jön ki a helyzetből és akár egy jobban fizető , kevesebb atrocitással járó munkát kap. Az embereket pedig sajnos ismét eggyel kevesebb orvos gyógyítja majd.
Eleve a rendőr kérdőre vonása egy vicc a cigány részéről.
Jobb időkben a csendőrjárőr felpofozta vajdát, és hamar előkerült a bűnöző. Később, kevésbé jó időkben oda-vissza végigverték a cigánysort a rendőrök, ott is előkerültek hamar.
Ha megpróbálták "kérdőre vonni" a HATÓSÁGOT, puskatust vagy gumibotot kaptak a szájukba rögvest, esetleg sortüzet.
Ma meg több tízezer ajrós kártérítést. Tiszteletlen bánásmód miatt. Tragikomédia.
A ház tulajdonosát igazoltatták, amikor ügyfelünk kérdőre vonta a rendőröket, amiért durván és tiszteletlenül bántak a tulajdonossal, aki a rokona volt.
"A bűnöző rokona ellen intézkedő rendőröket "kérdőre vonó" cigánynak ítélt meg kártérítést a strassburgi bíróság "Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) megállapította, hogy a magyar állam megsértette az embertelen, megalázó bánásmód tilalmát azzal, hogy rendőrök bántalmazták a Társaság a Szabadságjogokért roma származású ügyfelét" – olvasható a TASZ szerdai közleményében"
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 32 éves körömi férfival szemben – írja a police.hu. A gyanúsított 2022. július 18-án 22 óra 30 perc körül Körömben kővel támadt a mentőszolgálat munkatársaira miközben a szakemberek élettársa életet mentették. A támadó ráütött mentőautóra, illetve a mentőápolókkal szemben agresszíven viselkedett, továbbá kővel meg is dobta a mentőautót.
"Ezalatt a rabszállító helyiség ajtaját folyamatosan rugdalta, a könyökével addig ütötte, amíg annak zárszerkezete megrongálódott. Az esetről készült videót ide kattintva tekintheti meg."
Ebben az esetben ki kellett volna egy vaslanccal kötni a rabszallitohoz , es úgy huzni végig az úton. Ott aztán rúgkapálhatott volna.
Kis híján tragédiába torkollott egy bizarr eset Szekszárd egyik kertvárosi negyedében. Egy házaspár ugyanis éppen egy áruházba tartott, amikor az egyik házból váratlanul egy ló rohant eléjük. Az állat egyenesen a döbbent pár kocsijának szaladt, a ló gazdája pedig miután kirontott, nem bocsánatot kért és a lovával törődött, hanem egyenesen a riadt sofőrre és feleségére támadt a családjával együtt: először fenyegetődzve körbeállták az autót, majd feltépték a sikoltó asszony oldalán a kocsiajtót, végül pedig rugdosni kezdték a feleségét a testével védelmező sofőrt. Szerencsére két polgárőr közbeavatkozása megmentette őket a további tragédiától, a zsaruk viszont vizsgálják az esetet.
Ja amikor börtönökről van szó akkor ott sürgölődik a sok vályogvédő hogy ilyen statisztikát le-he-tet-len készíteni, azt se tudjuk ki a cigány. Amikor segélyosztogatáshoz kell a statisztika egyből tudják ki az és ki nem.
Fedorkó Boglárka, aki eddig emberi jogi szakértőként elsősorban nemzetközi szervezeteknél dolgozott, migráció, emberkereskedelem, LMBTQ jogok és oktatási esélyegyenlőség témákban mozgott.
A roma tanulók aránya Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Nógrád megyében a legmagasabb: a borsodi községekben tanuló gyerekek több mint fele, a szabolcsiaknak és nógrádiaknak közel fele, a baranyai, hajdú-bihari és hevesi községi tanulóknak harmada roma származású
Ma egy ilyen pólót láttam egy ON utastársunkon a vonaton. Messzemenő következtetésekre juthatnánk a világlátásáról, de a legvalószínűbb, hogy csak nem tudja, mi van ráírva...
A cikk szerzője biztos abban, hogy ennek a szatírikus sci-fi novellának a Mandineren a helye?
(Nem mellesleg: a hazai szerződéses katonaság léterjötte óta megvan a lehetőség, hogy a cigány szerződéses katona legyen rendes fizetésért. A tesák nem lesznek katonák se egyesével, se tömegével. (Hogy klasszikust idézzek: "A magyar parasztér' én nem döglök meg!")
Ez kb. az mikor a putriban megy a síros nyilatkozat, hogy nincs pénz semmire, meg munka sincs közben lóg a cigi a szájából.
Érdekes ez de tényleg, én is ismertem olyan vidéki közmunkást, aki abbó la kb. 47 ezer ft-ból él pusztán amit azért kap, mégis szinte minden nap részeg és napi 1 doboz cigi is elfogy. LAssan már csak a napi 1 doboz cigi többe kerül mint havi 47 ezer ft.
Érdekes, mikor felsorolja, hogy mennyi pénzből élnek, gyakorlatilag csak a családi pótlék összege kiteszi azt... Mert 7 gyereket nevelnek az elmondása szerint. 170e ft havi bevételt említ.
"Nem lehet ott gyermekei temetésén az a férfi, akinek kisfia és lánya a múlt héten fulladt a szári víztározóba. A férfi ugyanis a tragédia miatt bement a rendőrségre tanúvallomást tenni, azonban a rendőrök őrizetbe vették, mert már hónapokkal ezelőtt, egy korábbi bűncselekmény miatt, be kellett volna vonulnia a börtönbe....
A kislányom 15 éves, jelenleg agyhalott és jelenleg lélegeztetőgépen van. Volt egy nyári munka az ismerősömnél, ahova elengedtük a gyerekeket, de nem egyedül mentek hanem ott volt velük például a mamájuk is és több ismerősünk. Azt hittük jót teszünk velük, de tévedtünk” – mondta megtörten az édesapa az RTL Híradójában.
erre a számlaszámra várják az adományokat:..."
Természetesen tragédia ami a két kamasszal történt.
Azonban érdekes a családi dinamika.
A bűnöző édes apuka nem vonul be a börtönbe, arról, hogy dolgozna valamit egy árva szó sincs , - tehát nem dolgozik, mert akkor azt külön bekezdésben taglalnák. Azért arra van indíttatása, hogy a mamát meg a két gyereket elküldje nyári munkára.
A bíróságon meg majd arra hivatkozik, hogy azért nem vonult börtönbe ahogy kellett volna, mert el kellett tartania családot és ez majd enyhítő körülmény...
Így is folyamatosan cseszteti őket az EU, hogy nem tartják tiszteletben a bírói függetlenséget (pedig de). Láthatod, hogy a lengyelekkel is visza tudták vonatni a Brüsszelnek nem tetsző jogreformot.
Ehhez a hírhez még annyit tennék hozz, hogy az ítélet jogerős!
Tehát nemcsak a bíró egy gennyláda, hanem az ügyész is, hogy hivatalból nem támadta meg ezt a vérlázító ítéletet.
Előbb-utóbb tényleg megérjük, hogy még ki is tüntetik őket vagy pénzjutalomban részesülnek az ilyen állatias cselekedeteikért!
Egyébként az ilyen ítéletekért valahol felelős orbán és a fidesze is, undorító, hogy olyan alakok hatalmaskodnak felettünk, akik nem tesznek az ilyen esetek, az ilyen állatok ellen semmit!
"Jelentősen enyhített a Pécsi Ítélőtábla annak a zalaegerszegi párnak a büntetésén, amelynek tagjai 2020-ben halálra verték szállásadójukat. A korábbi 38 év fegyházról 12 év börtönre enyhítették kettejük büntetését összesen – írja a 24.
...Olyan jellegű volt a bántalmazás, hogy abból nem lehetett a vádlottak ölési szándékára következtetni. Esetükben csak annyit lehetett bizonyítani, hogy testi sértésre irányult a cselekményük. Ilyen esetben pedig csak a gondatlanság állapítható meg a bekövetkezett bántalmazás eredményét tekintve"
Miután felgyújtottak az eszméletlen áldozatot , világos hogy nem akartak megölni....Komolyan mondom lassan mar tényleg csak Észak -Koreaban lesz kiszamithato rend.
A cigány önkormányzat összetarhált 2 milliót egy temetésre amiből egy kanyi vasat sem költött a temetésre, a pénzt nyilván le akarták nyúlni, de miután kipattant az ügy inkább visszautalják.
Egyébként ez a baranyi az a baranyi aki valamelyik bigbránert végigkefélte kamerák előtt egy cigány nővel.
Tegnap mondták a Híradó-ban, hogy a bíróság felmentette bizonyítottság hiányában azt a 14-16 éves cigánygyereket, aki állítólag belerakta/belefullasztotta 2-3 éves féltestvérét, Brian-kát a szennyvíz aknába, mialatt a felnőttek a házban részegeskedtek.
Ismét egy szép ítélet, ami magyarul azt tükrözi számomra, hogy nem tudták rábizonyítani, így lehet, hogy a láthatatlan ember volt a tettes vagy egy UFO, vagy az is lehet, hogy én, csak nem emléxem.
Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint az áldozat bántalmazása és bekövetkezett halála között sem közvetett, sem közvetlen ok-okozati összefüggés nem állapítható meg, magyarán, nem a verés közben elszenvedett sérüléseibe halt bele.
„Egyik napról a másikra, minden előjel nélkül tűntek el a nővéreim. A nevelőapánkkal sok konfliktusunk volt, gyakran veszekedtünk vele”
"12 éves voltam, de pontosan emlékszem, ahogy ez a férfi szexuálisan zaklatta a lányokat. Azért gyilkolhatott, mert magának akarta őket, és nem bírta elviselni, hogy más is közeledik feléjük"
"a rendőrök már ki is hallgatták a 47 éves gyanúsítottat,
AKI MEGBUKOTT A POLIGRÁFOS HAZUGSÁGVIZSGÁLATON."
Nagyszerű nyomozati munkát végezhettek a rendőrök 13 éve
"A gyerekek összesen öten voltak testvérek, és apjuk halála után az édesanyjuk a férje unokatestvérével költözött össze."
A bizonyítékokat amúgyis csipesszel kell fölvenni :)
Ismerek egy diszkontot Kaszásdűlőn (kínai tulajdonos, magyar eladók) ahol a pénztárnál ki van írva: "Melltartóból elővett pénzt nem áll módunkban elfogadni!"
"A csapat férfi tagjai néhány alkalommal meg is ütötték a nőket. Mivel az asszonyok ezt viszonozták és láthatóan jól szórakoztak, így ezzel nem foglalkozott. Azonban nem sokkal később az egyik férfi a kislányt kezdte pofozni, aki ezen sírva fakadt, ezért úgy érezte, közbe kell avatkoznia. A hangoskodó bandának ez nem tetszett, és támadólag léptek fel a jegykezelővel:...
a 29 éves szelevényi nőt, aki elismerte bűnösségét, és annyit tudott felhozni mentségére, hogy a 11 éves kislány nevelőapja csupán játékból ütötte meg a gyermeket. "
Az a drága jó nevelő apuka játszik azzal a gyermekkel, anyuka meg nézi.... az epém felforr.
Egyébként döbbenet, hogy SzSztMiklóson, Szhalmon milyen verdákat látunk bicajozás közben...
Tipikus aglomerációs település, nem a gazdagok szorultak ki oda a rendszerváltás után... De mégis lépten-nyomon Teslák, Porschek, stb. jönnek szembe, ott palávereznek a kis Duna melletti 30-as övezetben.... Közepesen szimpatikus sofőrök... ,-)
"Információink szerint az erőszakkal megszerzett 150 ezer forintot nem kis meglepetésre a gyanúsított anyjának melle alól esett ki, miután a rendőrök felszólították, hogy adja elő a rejtegetett pénzt.
"....szabadulobuli...Az italozás során - régebbi sérelmeik miatt - több férfi "szóváltásba keveredett egymással", mely tettlegességig fajult. A verekedés során az utcára is kimenve többen bántalmazták, ütötték-verték távolabbi rokonaikat, akiknek nyolc napon belül gyógyuló sérülésük keletkezett. A dulakodásnak a rendőrök kiérkezése vetett véget - sajnos. A nagybajomi körzeti megbízottak a helyszínen elfogták a "feltételezett" elkövetőket ..."
Már 10 évvel ezelőtt bemutatta a full balos Spiegel TV a romániai és bulgáriai c igányok módszerét... EGyéni vállalkozást jelentenek be, és arra már automatikusan megigénylik a Kindergeld-et, és egyéb segélyeket - holott a gyerekek nincsenek is No-ban...
Ja, ennyit kábé 2 perc alatt össze lehet szedni a piacon, elég nagy híre van a dolognak.
Azóta hallottam pár újabb részletet is, pl. 6 lovas, aranyozott gyászhintót hoznak Gyálról (nemtom ez mennyibe kerülhet, de én 7 számjegyben gondolkodnék) és még azt, hogy a "virrasztók" a faluban lévő kis italdiszkontban múlt péntek óta nagyobb forgalmat generáltak mint amennyi januártól a balesetig összesen volt. (Százával fogy naponta a legdrágább sör pl.)
Amúgy egy ócska drogos bűnözőről beszélünk aki arra nem volt képes, hogy az övet bekösse, 3 hetes jogsival, amit a pletykák szerint úgy szerzett, hogy a kiccsálád fegyverrel fenyegette meg az oktatót és a vizsgabiztost is mert alkalmatlannak minősítették. És akkor még szerencse, hogy ez a drogos senkiházi nem ölt meg más, becsületes embereket is.
Abszurdisztán, 2022.
Ja, még azt is beszélik, hogy a Transitban utasként jelenlévő, életben maradt másik cigányt és a kiccsáládját lincseléssel fenyegették meg.
Némi adalékok ehhez az esethez: a halott sofőr egy a környéken jól ismert kurvafuttató-drogdíler fia volt. A Transitban állítólag csak ketten ültek, 2 cigány, a kurvákat már kirakták a 3-ason Karácsond környékén és visszafelé mentek. Egyesek szerint volt velük egy kurva is, de az nem vagy csak alig sérült meg és saját lábán lelépett, helyesebben a kísérőkocsiba átszállt és lelépett. A balesetben megsérült másik cigányt letartóztatták, jelenleg a tököli rabkórházban van, ugyanis olyan mennyiségű drog volt a kocsiban és a zsebeiben ami ezt indokolja.
A történetnek itt még nincs vége, a temetés valamikor a héten lesz, a faluban már egy hete "virrasztás" van, vagyis minden este több tucat részeg cigány randalírozik mindenfelé. A temetés se lesz eccerű játszma, jelenleg épül a 12 helyesre megkomponált, gondolom minimum családi ház méretű úgynevezett kripta, a temetésre a virágokat a létező legdrágább fővárosi kertészetből hozatják, aranyozott hintón, nyitott koporsóban tervezik a holttestet körbehordozni a faluban. Ez se lesz eccerű,a hírek szerint ugyanis a Transit a fejére és a mellkasára esett, az azonosítást a szülők a lábán lévő anyajegy alapján végezték el, lehet rajta túráztatni amíg valaki felismerhető formába hozza a fejét.
Majd lesz valami ejnyebejnye-buksimi - vagy esetleg korlátozott szellemi képességeik miatt nem tudták felismerni a cselekedetük súlyosságát, bla-bla-bla...
Röhej!
És ugye a két személy az még nem bűnszövetségben elkövetett.... HOlott ott voltak húszan... :-s
Csak a 70 éves áldozat lélekjelenlétén múlt, hogy nem ismétlődött meg az olaszliszkai tragédia Ózd-Center városrészében!A mindenki által tisztelt és kedvelt idős ember szombat este mezőgazdasági munkájából hazafelé tartott Centerben, ahol arra lett figyelmes, hogy egy kb. 20 főből álló népes társaság az utcán éppen ballagási ünnepséget tart.Az ünneplő tömeget annyira lefoglalta a dajdajozás, hogy eszük ágában nem volt félreállni a traktor útjából, hogy az szabadon és békésen tovább haladhasson. Ezt a traktoros elunta, és továbbhaladási szándékát jelezve megnyomta a munkagép dudáját
Több sem kellett az italtól megerősödött társaságnak, a dudaszót jelnek vélték, és azonnal a traktorra, és annak vezetőjére támadtak. A gépjármű ajtaját bezúzták, kiszakították, az öreget pedig ott ütötték, ahol érték! Szerencsétlen áldozat amíg az egyik kezével védekezni próbált, a másikkal egy szintén idős barátját hívta fel a telefonján, aki azonnal a helyszínre sietett.
Mindeközben szerencsére valaki a függöny mögül értesíthette a rendőrséget, akik szintén megjelentek, ekkorra már az idős férfi több helyen megsérült. Őt a mentők azonnal kórházba szállították.
Mindent elmond a támadók pofátlanságáról, hogy az ő vallomásuk szerint a traktoros elgázolta egyiküket, majd a 70 éves öregember vasvillával 20 emberre támadt…
A vasvilla valahogy mégsem került elő a helyszínelés során, így gyorsan megdőlt a sztori.Két embert a rendőrség előállított, és itt be is fejezhetnénk a történetet, de attól tartok nincs vége, sőt, hasonló esetek előfordulására számíthatunk Ózd városában a közeljövőben, ha sürgősen nem változtatunk bizonyos dolgokon!
Az a baj a humanizmussal, hogy csak azoknál működik, akik maguk is humánusak. Ez mondjuk itt Európában még egész jól működik - ha nem is mindenhol - de a világ sok egyéb részén abszolút nem.
Érdemes megnézni Afrikában, Ázsia bizonyos részein, Dél- és Közép-Amerikában készült videókat utcai lincselésekről és bandaháborúkról.
Az emberiség nem egy faj, biológiailag igen, de hogy mentálisan nem, az egészen biztos.
Mi civilizált emberek vagyunk. Karó helyett golyó, az humanizmus. Golyó helyett újabb és újabb rövid elzárásokkal próbálkozni, az idiotizmus. (Ne feledjük, a nép ezt sohasem szavazta meg.)
A fiam 18 éves, 175 cm és 67 kg... de simán lenyom 50 fekvőtámaszt, évekig úszott. 13 éves gyereknek még a 60 kg is rengeteg, inkább 38-42 kg az. Lenne az ideális.
Voltam vagy 55 kiló 14 évesen, és már akkor se volt pehelysúly, de a nagyon kövérek is max. 80 kilósak voltak, dupláját felszedni azért már nem semmi. De ehhez aztán tényleg min. egy fél disznót kell leküldeni reggelire
Kérem szépen én ezt nem értem. Ahhoz, hogy valaki 14 éves korára 160 kilóra felhízzon rengeteg élelmiszer kell ami sok pénzbe kerül, most meg adományokat gyűjtenek temetésre mert arra nem telik... Van számlaszám is!
"Adományokat várnak
Gyűjtést indítunk, hogy Máté hozzá méltó temetésben részesüljön, hisszük, hogy ő is megkaphatja a neki járó végtisztességet. Mivel Ilonkának nincs bankszámlája, az a kérésünk a jóérzésű, segítőkész emberekhez, hogy a Hatvan Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat 10403538-50526551-87741008 számlaszámára küldjék a kisfiú temetésére szánt pénzt. A megjegyzés rovatba írják bele, hogy „Máté utolsó útjára.” "
A 160 kiló az nem semmi ám, még akár 190-200 centis testmagasság mellett se, de sztem ez a gyerek ennek a közelében nem volt, gyakorlatilag inkább gurulhatott mint ment.
Meg persze a szokásos cigány folklór, mindig valaki más tehet mindenről. Csoda, hogy lincselési kísérlet nem vót.
Máté belebetegedett abba, hogy az édesapja meghalt. Tény, hogy túlsúlyos volt, 160 kilót mutatott a mérleg. Emiatt a gyámhatóság különböző vizsgálatokra küldött minket. Volt, hogy megbetegedtem, ezért nem tudtunk elmenni. Az ügyintéző erőszakosan fenyegetett, hogy elveszik tőlem a kisfiamat. Amikor megjelent nálunk, Máté rettegett tőle, hogy intézetbe dugja. Sokat stresszelt emiatt, úgy vélem, a gyámhatóság kergette a fiamat a halálba – mondta a Nap Híre újságírójának a megtört édesanya.
Ezt a két retket körözik a kispesti lincselési kísérlet (mert ez az volt, senkinek ne legyen kétsége) miatt:
(Beteszem a fotókat, mert hamarosan már csak monogram lesz, amikor meg valami jól felérzékenyített úgynevezett bíró (a józan észtől tökéletesen függetlenül, egyenesen shorthos gheorgh érzékenyítő kurzusáról) megszavazza nekik a magyarverésért a jutalmat arról meg már hír se lesz.)
Mint kiderült előző nap a nő az árokba borult azzal a kocsival, amit a vezetéstől eltiltott élettársa vezetett, amikor egy szirénáző rendőrautó elől menekültek.
A 70 éves asszonyt egy éve Miskolcon, az egyik kórházban ápolták. Délután az ápolónő bement a kórterembe azért, hogy a betegek vércukorszintjét ellenőrizze. Amikor az asszonyhoz ért, egy időre hátat fordított, a nő pedig minden előzmény nélkül hátba szúrta.
Ugye, ti is tartotok magatoknál kórházi kezelés alatt is egy jó erős kést?
A szomszéd és családja pihenni szeretett volna az ünnepek alatt, azonban a mellettük lévő udvarban keresztelőt tartottak több száz vendéggel, így tervük meghiúsult.
Én tudom is kit. Azt a rasszista nácit, aki őrizetlenül hagyta a szörfdeszkáját a parton. Mert csak nem hagyhatták ott, bevitték hát a vízbe, ráültek aztán felborultak. Meg is mondta az egyik apa hogy az a rohadt szörfdeszka volt az oka a halálesetnek. Innen már csak egy lépés agyonrugdosni a gazdáját.
– Az ide érkezőkkel alapvetően semmi probléma nincsen, bár az igaz, hogy Ukrajnán belül néhányan más kultúrkörnyezetből érkeztek. Elmondásuk szerint ott nem volt se víz, se villany. Nekünk kellett nekik mindent megtanítani –
Az akkor már erősen ittas csoport mondvacsinált indokkal odament a helyiek által csak „a belgák”-ként ismert nőkhöz, először megkérdezték tőlük, hogy megsimogathatják-e a kutyájukat, aztán pénzt kértek tőlük.
Nem értem én ezt a cigánysimiző ügyészi érzékenységet! Mégis, mi a faxtól várják, hogy ezek a szarháziak majd maguktól megjavulnak!
Ezek a belgák most a nyugati muszlim csürhe elől jöttek ide letelepedni? Ha igen, akkor még nagyobb szégyen ami itt történt. Nem lehet nem észrevenni, hogy mennyi eset van az ilyen túlzottan megengedő ítélkezésekből. Lövöldöző trógercigányok szabadlábon? Óhatatlanul a Soros-féle érzékenyítő brigád ugrik be az ilyen döntések után. Nincs valami vizsgálat ilyen ügyekben? Akár egy belső elhárítás, felderítés? Szúrja az embere szemét, hogy ennyi szemetet hagynak folytatni szaros életmódjuk folytatásában.
Egyetlen szobában 6 gyerek mellett hogyan sikerült egy hetediket összehozni? Mint a viccben Pistike mindenki ki lett küldve az udvarra, hogy tudósítsanak mi történik? Bejött egy piros autó az utcába, a posta a szomszédba levelet hozott és szemben Kolompáréknál is basznak.
Ezt honnan tudod? Józsikáék is kintvannak az udvaron.
"A Kiskunhalasi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és rongálás miatt vádat emelt egy férfival szemben. Az elkövetőhöz erősen ittas állapota miatt családtagjai mentőt hívtak, ő azonban a mentősökkel szemben agresszíven lépett fel, a mentőápolóval dulakodott, akinek emiatt a táblagép-kijelzője eltört."
Ezért kimegy a mento? Ez tiszta hülyeség. A diszpécsernek csak tanácsokat kellett volna adni: fektessek le , reggel itassak meg feketekávéval meg öntsenek ra hideg vizet.
A kiccsálád megjelent már valakit meglincselni az eset miatt?
Mikor az egyik gyöngyösi putritelep (harmadosztály) közelében pár cigány a vonat elé hajtott és elgázolta őket a vonat akkor a mozdonyvezetőt akarták meglincselni. Csak találnak valakit a balcsinál is akit meg lehet lincselni az eset miatt.
Bódvalenke? Akkor 100% cigányok. Innentől kezdve nagyjából 2 opció van: vagy a mi pénzünkön nyaraltatta ott őket valami gittegylet, vagy valamelyik helyi drogdíler/kurvafuttató/uzsorás/egyéb bűnöző* család volt.
Na igen, a Bűn az élet és a Szabadíts meg a gonosztól alapművek. De mondhatnám bármelyik szociográfiáját, kiváló realitásérzékkel megírt riportkönyvét.
Nyugodjék békében, Gyuri bácsi. Bárcsak azok is letettek volna akár tizedannyit az asztalra, akik azért támadták mert le merte írni az igazat.
A lumpen elemek elleni harc leköti a rendőrség erejét, és ez a küzdelem egyre nehezebbé válik. A cigány bűnözők mozgékonyak, jól szervezett csoportokban dolgoznak, a szólás is úgy tartja: egy cigány nem cigány, egy akcióhoz legalább négyen-öten összejönnek, és ha meg is buknak, szinte lehetetlen a bizonyítás ellenük, annyira összetartanak.
Ez a réteg általában vagyon elleni bűncselekményeket követ el: zseblopást, rablást, ószereseknek adják ki magukat, és úgy jutnak be a lakásokba, öregasszonyokat fosztanak ki, gépkocsikat nyitnak fel. Ez a bűnöző réteg remekül él, és el is szemtelenedik; ha este tizenegykor kihúzom a taxiból, és megkérdezem, miből telik neki ilyen ruhákra, honnan szerezte az arany ékszereit, még neki áll feljebb:
– Mi köze van hozzá?
Ezeknek a bűnözőknek köszönhetően általános cigányellenesség uralkodik az egész kerületben. De bárhol is jár majd, ezzel a témával mindenütt találkozik.
Azzal védekezett a betörő, hogy csak a betörőket akarta elkapni
...
A járőrök az ablakon bemásztak, majd az emelet irányába haladva felszólították az idegent, hogy jöjjön elő. Mivel nem adta fel magát, az egyenruhások a felső szinten átkutatták a helyiségeket, és az egyik szoba ajtaja mögé bújva megtalálták a keresett személyt, akit elfogtak − közölte honlapján a rendőrség.
A gyanúsítottak a lopott kocsival dél körül egy beteget szállító mentőautónak ütköztek a VII. kerületben, a Király utca és az Akácfa utca kereszteződésében. A mentőszolgálat munkatársait megfenyegették és segítségnyújtás nélkül elhagyták a helyszínt.
Hmmm... ők valszeg nem ismerték az elsősegélyadás (sic!) szabályait. :-D
Az meg magáért beszél, hogy még ők fenyegetőztek...
" soha nem volt jogosítványa, de azért tudja, hogy mit kell csinálnia, például „a kereszteződésnél elsősegélyt kell adni, a STOP táblánál, és a zebráknál meg kell állni”"
Ennyi ésszel meg egy vödör vízzel már ürgét lehetne önteni! ( Nagyanyám után szabadon)
büntetővégzésben meghozandó felfüggesztett fogházat kértek a három fiatalra azzal, hogy rendeljenek ki melléjül pártfogót.
Ahogy nézem, amellett hogy ez várlázító még az is van, hogy a 24-nél már nem dolgozik egy írástudó se, "melléjül", ilyen szó nincs is.
Igazából a cikk szóhasználata alapján nem vagyok benne biztos, hogy a 3 cigány nem 2 buzit vert el, bár egy helyen szerepel a "nő" szó, de nem biztos, hogy nem transzbuziról van szó.
"Miután a sértettnek sikerült a vádlott fogásából kikerülnie, a zárkába kísérték a férfit, aki megfenyegette az egyik fegyőrt, hogy fegyvert készít és azzal megöli....
A bíróság a vádlottat hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt 2 év 2 hónap szabadságvesztésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte, egyúttal kizárta a feltételes szabadság kedvezményéből. "
Na most lesz majd ideje elgondolkozni a viselkedési normákon.
A „kis” Robikát, ahogy az ismerősei hívják, nem csokilopás miatt kereste fel a rendőrség elit alakulata: súlyos bűncselekményekkel gyanúsítják a kamaszt. A híres család sarja a rendőrség adatai szerint egy prostituáltat rávett, hogy költözzön hozzá, s a 24 éves nő eleget is tett az invitálásnak. Ma már biztos azt mondja, bár ne tette volna, miután a fiatalkorú házigazda többször brutálisan megverte, a telefonját összetörte, a pénzét pedig az utolsó forintig elvette. Róbert megtiltotta halálra rémült barátnőjének, hogy a rokonaival vagy az ismerőseivel tartsa a kapcsolatot.
A házkutatás során a rendőrök a lakásban engedéllyel tartott fegyvereket is találtak.
....
– A fiam teljesen ártatlan, semmi rosszat nem követett el – kezdett bele azonnal. – Egész éjjel zenéltem, most nagyon álmos vagyok. Amikor a gyerek ügye lezárult, majd nyilatkozom bővebben is – zárta be sietősen az ajtót az ismert muzsikus.
Istenem.....es akkor het mento , meg az ellátásukhoz szükséges személyzet es akkor mindenki nyafog hogy az egeszsegugy igy meg úgy, nincs mento egy szívinfarktusos vagy sztrokos beteghez.....egybol a rabkorhazba vittem volna mindegyiket, egy IFA teherautóval. Vagy sehova.
"Sógorok, testvérek estek egymásnak Nyírbátorban szombat kora este. Helyi információink szerint egy család négy tagja baltával, villával támadt rá rokonaira. A mentők hét kocsit riasztottak a helyszínre. Öt sérültet szállítottak el, köztük egy sérült súlyos életveszélyes fejsérüléssel került a nyíregyházi kórházba."
Mibe kerül nekünk ezeknek az embereknek a kórházi ápolása, mert hogy ők nem tettetek a TB kasszába egy fillért sem az erősen valószínű.
"A sértett család egyik tagját szinte napra pontosan három éve verték agyon a szomszéd utcában egy ballagási bulit követően. "
Milyen szép is a hagyomány ápolása.... GRRR
Fényképek is vannak alul, állandóan alapítványok kérik az adományokat -főleg pénzben- mert oly szegények, de ha megnézem a képeket minden második felnőtt és fiatalkorú kezében ott a méreg drága cigaretta.
Komoly lelki károsodást szenvedett az a négy kiskorú gyermek, akiket szüleik minden szempontból rendkívül elhanyagoltak, sőt egyiküknek még szexuális abúzust is el kellett szenvednie a mostohaapja részéről. Mindezek miatt a Heves Megyei Főügyészség emelt vádat nemrégiben az elkövetőkkel szemben.
Nem föltétlenül bűncselekmény, 12 éves kortól Magyarországon legális a szex, ha a partner is 18 alatti. Itt a falusiak tudni vélik, hogy egy most 30-as férfi az apa (nevet persze nem mondanak), úgyhogy ez a konkrét eset gyanús, de nyilván nem nyilatkozott a kérdésben a leányzó.
Amikor cirka 20 éve egy cigánykölök felcsinált egy 12 éves cigánylányt, akkor meg azért hőbörögtek a libernyákok, hogy miért bünteti ezt a törvény, miért nem tiszteljük a kultúrájukat, amibe ez belefér.
„Mindenki háborog, hogy a 78 éves polgármester feleségül vett egy 18 éves lányt. Nem mondom, hogy ideális, de hát felnőtt emberek… Azon viszont senki nem akad fenn, hogy a 18 éves lánynak van egy 4 éves gyereke. Amikor ez a kisgyerek megfogant, akkor a lány 13 éves volt. Ez bűncselekmény, amit üldözni kellene. 4 év alatt senkinek nem jutott eszébe, hogy itt valami nagyon nincsen rendben? Hogy itt megrontottak egy kiskorú lányt, majd cserben hagyták! Mit tett a gyámhatóság, a gyermekvédelem, a családsegítő? És hány hasonló történet lehet országszerte?”
Toroczkai László (Mi Hazánk) egy hétvégi, kerepesi verekedésről szólva azt javasolta a roma politikusoknak: ne azzal akarják helyreállítani a magyar-cigány együttélés problematikus viszonyait, hogy lovári nyelven szólalnak fel, és a nemzeten belül mesterségesen egy másik nemzetet akarnak létrehozni. Szerinte ehelyett most nekik kellene a leghangosabban képviselni, hogy "az ehhez a szubkultúrához tartozó csoportokat válasszák szét a cigányságtól".
......
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium államtitkára leszögezte: a rendőrség az ország valamennyi településén minden bűnözőcsoporttal szemben határozottan fellép, ahogy Kerepesen is eredményesen tette ezt.
Megkerestük a Pest Megyei Főügyészséget, hogy reagáljanak Kerepes polgármesterének a szavaira, Nisóczi József Levente szóvivő lapunknak azt mondta:
Az ügyben őrizetbe vett személyekkel kapcsolatban nem álltak fenn a kényszerintézkedés feltételei, ezért nem indítványozta az ügyészség a letartóztatásukat
– közölte az ügyész.
Miközben.....
"..... a gyanúsítottak nem működtek együtt a nagy erőkkel kiérkező rendőrséggel, sőt egy kerepesi lakásban, fegyverrel a kézben barikádozták el magukat, elfogásukra pedig csak a Terrorelhárítási Központ golyóálló mellénnyel felszerelt speciális egysége volt képes.
A TEK meg "meglehet ottsemvót" - vagy mi számít a szügyészség szerint kényszerintézkedésnek???????
Tehát az előzetes letartóztatás gyakorlatilag ÖSSZES feltétele megvalósul, és mégis szabadlábon hagyja őket a szügyészség... :-s
Abszurdisztán!
"....félő a bűnismétlés és az ehhez hasonló agresszív bűncselekmények újbóli elkövetése. Továbbá felmerül a szökés lehetősége és tanúk befolyásolása is, hiszen a tömegverekedésben több mint százan vettek részt.
Ez már biztos komoly lehet ami itt abszurdisztánban folyik, mert viccnek erős.
Ezek szerint már teljesen egyértelmű, hogy az ügyész is a cigány drog-klánok zsebében van.
Nem egyedi eset, pl. egy másik megyében is tudok egy konkrét esetről, ami persze nem kapott nyilvánosságot, egy putricselli lehallgatott telefonbeszélgetéseiből kiderült, hogy egy magas beosztású szügyész fedez egy legalja drogdíler cigányt. Gondolom el lesz sikálva. Az is, ez is.
Legalább mar megcsinálnak egyszer...! Hogy csak hagyjak őket , hadd szórakozzanak egymással, úgysem lesz senkinek semmi baja. Közben persze lelohetnek a fegyvert viseloket, mert miért ne?!
Amikor még nem volt TETRA és nyiltan ment a rádióforgalmazás, volt egy hasonló eset BAZ megyében. Miután a diszpécse kiadta a kivonulási utasítást (saját füleimmel hallotam), pár másodperc után még hozzáfűzre: Nem kell sietni! Igaza volt, hiszen a gyorshajtás veszélyes, még valaki megsérül.
Szerintem elég lenne két irodista is, aki másnap délelőtt kimegy a helyszínre és ír néhány sort a történtekről aztán vissza.
"a környék rendőri egységei szinte egyszerre tapostak a gázba. Kiérkezésükkor kb. 100 ember feszült egymásnak a helyszínen, ...
A Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett műveleti egységei május 22-én éjfélkor ... A helyszíni szemle közben két fegyvert lefoglaltak,...az ügyészség nem látta indokoltnak, ezért az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek. "
Nem értem, ha kb 100-an verekedtek miért csak 3-an kerültek előállításra?
Azt meg végképp nem értem, mit szedett be az ügyész, hogy nem látja indokoltnak az őrizetben tartást.
Már alapjáraton is cigányról van szó, a cikkben belinkelt faszbukk oldal alapján 150%. (Öveket bekötni!)
Ferenc ViragTisztelettel kérdezem hogy hol vannak most a mellüket döngető nagyhangú képviselőink akik a fejkvóta reménýében megszavazták a betelepítesi programot. A történések tükrében Vajon most mivel védekeznek? Most már elhiszem hogy nekik csak a pénz számit és nem a falunk érdeke!!! Remélem hogy ezek után a Polgármester jelölt úr is támogatni fogja a falunk érdekeit ,nem csak a bazári hülyeséget.
Annamaria BaranyiKádár Laci hmm nagy Loc nem csak a kacsa lop nagy loc on vagy talán igen egy tolvaj van a faluba kérdezem és akor mindenki nek gyütes kel csinálni hogy el menjenek lakni akor a fel falu mehet a lopás és a dog talán nem és nem el adó lányom haza és meg valmi 1 millió Ft ért nem tud venni hazát aki tud annak gratulálok kacsa börtön be van a lányom rol és a onokaim rol le lehet szállni
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 15 éves fiatalkorú férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt, aki egy borsodi kistelepülésen lévő gondozási helyén a vele együtt lakó 4 éves fiú és 6 éves lánygyermek sérelmére követett el szexuális cselekményt.
XII. Városmajor utca megszállás alatt... Lomtalanítás...
Az amúgy is mindig araszoló forgalomban képesek megállni a 2x1 sáv közepén, és nekiállnak pakolászni... Sehol egy rendőr, pedig ott a szomszédban a Maros utcában a kerületi r.kapság.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitányság kitartottság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves fiatal ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú körülbelül másfél hónappal korábban ismerkedett össze egy prostituáltként dolgozó 24 éves nővel, akit rögtön arra kért, hogy költözzön hozzá, szülei erzsébetvárosi lakásába
Elvette minden pénzét
Odaköltözése után a fiú minden keresetét elvette tőle, nem engedte, hogy barátaival beszéljen vagy találkozzon, többször megverte a nőt, telefonját összetörte, és azzal is fenyegetőzött, hogy megöli.
igen , itt mar a fagyi tobbszoros visszanyalasanak esete forog fent , mert ha a kárpátaljai cigányokat magyar állampolgároknak ismerik el a csehek( mármint akinek van magyar útlevele), akkor nem zavarhatja ki őket Csehországból , mert az uniós állampolgár ott nyaralhat az Unióban ahol akar , legfeljebb nem ad nekik menekülteknek járó ellátást , de nyugodtan koldulhatnak , rabolgathatnak , ahogy teccik. A cigányok jobban járnak ha nem veszik elo a magyar útleveleket es mennek egyből Ny.-Europaba menekültnek. Ezt kell is nekik propagálni.
Egyúttal félelmetesnek nevezte Pintér Sándor azon kijelentését, hogy nem fogadja el a pedagógusoktól a polgári engedetlenséget.
Elritók bullshitgenerátora max. fordulaton.
Hogy türelmes vagyok vele, szeretettel, kedvességgel és megértéssel fordulok felé, nem pedig erőből kényszerítem rá, amit akarok. Megértem a kiszolgáltatottságát, ha beteg, ha gyerek, és a folyamatokban, amiben hozzám kapcsolódik, pozitív vagyok vele, és tudom, ő a fontos. Akit rám bíztak, akár gyerekként, akár betegként.
Az elmúlt négy hétben több mint 200 ember kért menedékjogot az északi országban, mert elterjedt, hogy ott munkához vagy nagy összegű támogatáshoz juthatnak. Eddig nem csak Baranyából, hanem Tolna megyéből is kiutaztak már roma családok Svédországba, hogy ott próbáljanak szerencsét
Bár a menekültügyi kérelem elbírálására Magyarország illetékes, be is lehet azt adni, de el fogja a magyar állam azt utasítani a következő okok egyike miatt:
"Elfogadhatatlannak számít az elismerés iránti kérelem, ha:
- Ön az Európai unió valamely tagállamának állampolgára, - Önt más tagállam menekültként már elismerte; - Önt valamely harmadik ország menekültként ismerte el, feltéve, hogy ez a védelem a kérelem elbírálásakor is fennáll, és a szóban forgó harmadik ország a Önt visszafogadja, - korábbi kérelmének jogerős elutasítását követően azonos ténybeli alapon új kérelmet nyújt be."
A dublini egyezmény szerint ezekben az esetekben Magyarország illetékes a menekültkérelem elbírálására, mert a magyar állampolgároknak tartózkodási joga van Magyarországon.
Más kérdés, hogy úniós állampogárként látogatói státusban tartózkodhatnak 3 hónapig Csehországban, de akkor nem jár segély és 3 hónap után igazolnia kell a megélhetésének forrását, különben felszólíthatják a távozásra. Természetesen korlátlan ideig tartózkodhat ha van megfelelő jövedelme (pl munkaviszonyból) és teljeskörű egészségügyi biztosítása és regisztáltatja magát ott élő eu állampolgárként.
A cseh belügyminiszter azonban nemrég megerősítette, hogy a magyar állampolgársággal is rendelkező menekülők nem jogosultak szociális juttatásokra Csehországban sem.
Kötelező befogadni őket mert nemcsak magyar hanem egyúttal uniós állampolgárok is. Tehát a csehek uniós jogot sértenek azzal, hogy nem fogadják be őket . Szerintem a romáknak eszük ágában sincs egy rasszista elmaradott országba letelepedési engedélyt kérni, ugyanezen oknál fogva Magyarországon sem. A nyugati országok gond nélkül befogadják őket. Nyugaton nem figyelik azt, hogy ki a roma és ki nem. A bőrszín sem probléma, hiszen náluk sok a színes bőrű ember. Csehország ellen is kötelező lenne megindítani egy jogállamisági vizsgálatott . Természetesen a vizsgálat befejezéséig a pénzbeli támogatásokat fe kell függeszteni.
"Adásvételi szerződés helyett késsel akarta megszerezni idős áldozata autóját egy 32 éves „navajonki”"
Szerencse, hogy a bácsinak volt annyi lélekjelenléte, hogy nem hagyta magát az erdőbe terelni! Így legalább esélye volt. A C típusú meg olyanokat hazudozik, hogy szerintem ő maga sem hinné el ha neki mondanák.
"egy enyingi lányt elvett feleségül egy érdi férfi. A házasságba kb. fele-fele alapon szállt be a két család, a teljes költség 6 millió forintra rúgott. "
Annak a 6 milliónak mennyivel jobb helye lett volna Csenyétén!!!!!!!! :) És elmarad a verekedés/gyilkosság!
Csenyétét miért nem szponzorálja Győzike, meg a Mága Zoltán, meg a Bangó Margit,meg a Caramell, meg a Gáspár Laci stb????
A kék villogó kicsit bővebben ír az esetről. Amit nem értek Enyingről 16-an érkeztek egyértelműen verekedési szándékkal és felszereléssel. Az enyingiek közül, miért csak 8-at állítanak bíróság elé. Mind a 16 benne volt! Aki ott volt az mind verekedni akart akár érdi akár enyingi volt. Mind bűnös egy sem ártatlan...
" 2020. július 30-án, az esti órákban az enyingi család tizenhat férfi tagja a konfliktus rendezésének erőszakos módját választva, több gépkocsival, elindult Érdre."
"– A rendőrök mindig jönnek, most is ott állnak a kanyarban, ha jól látom. Onnan szoktak kamerázni, aztán jönnek be, a faluba. A fiam is azért ül most, a fa miatt. Két teherautónyit adott el."
Ennyit a saját célra torteno kis rozsegyujtesrol. De hogy egy kis csemetet is elultattek volna , arról nem olvastunk/hallottunk , pedig idejük lenne.
Regen is minden pici falu egy szegregatum volt , dolgos parasztok laktak , kert megmuvelve , árokpart lekaszalva , haz eleje felgereblyezve. Sehol egy darab szemet.
A cigányember azt mondja, nem jön ki hozzájuk a mentős, mert rasszista, a mentős meg erre azt mondja, hogy nem megy ki a cigányokhoz, mert őt agyonütik pusztán csak azért, mert ő nem cigány.