Sajnálom a Debrecenieket és a paksiakat! Sajnos nem a mi hibánk de amit előre szerettünk volna Topic időpontnak valami Védőnő találkozó lesz és az összes kolesz foglalt.
AMELY CSAPATOK VISZONT SZERETNÉNEK RÉSZT VENNI A TORNÁN KÉREM ÍRJANAK EGY MAILT A tt_dombovar2010@citromail.hu CÍMRE HOGY KIVEL TUDOM TARTANI A KAPCSOLATOT!
Ha nem viselkedsz rendesen, akkor Balut melléd ültetjük és egész este hallgathatod a: "Dá-vid Kor-nél a legnagyobb király, a legnagyobb király!!!" örökzöldet.
Szeptemberben már alapozás van gyakorlatilag minden teremsportágnak, így mégnehezebb termet találni bárhol. Az iskolai csarnokokban pedig már tanítás van. Szeptemberben maximum 2 napos torna a megoldható egy hétvégén.
Eddig az volt a mondás, hogy ne a bajnok tartsa, hanem kerüljön olyan városhoz a rendezés, ahol még nem volt. Egyik érv az volt e mellett, hogy nem az itolsó pillanatban derül ki a szervező kiléte, rá tudnak készülni stb. Innen egy ugrás, hogy jó előre deklarálható az időpont (ami meg is történt), hogy mindenki úgy tudja alakítani az életét, hogy jó legyen. Most meg ott tartunkm, hogy ez volt a hibapont a rendszerben.
Lehet, hogy jobban jártak volna a dombóvári szervező kollegák, ha az időpontot most hozzák nyilvánosságra? Ezzel megvédhették volna magukat egy ilyen módosítástól. Utólag persze knnyű okosnak lenni :)
Érdekes lesz a történet, mert gyakorlatilag az is teljesen random, hogy hány csapat tud ott lenni?!
Faszér jártok állandóan nyaralni :) Amúgy télleg, én pl. szinte soha nem június-augusztusban nyaralok,sokkal jobb akkor,amikor mások már el is felejtették :).
Amúgy pont ezen okból meggondolandó lenne pl. a TT szeptemberi rendezése. A bajnokság még nem kezdődik el és kevesebb embernek ütközik a nyári programjával.
Sok sikert kívánok a szervezéshez! Nekem véletlenül az időpont is megfelel. Az utolsó években nagyon magasra állították a mércét a rendezők, szurkolok a dombóváriaknak, biztos vagyok benne, hogy nagyon kitesznek magukért.
Az időpontváltozás miatt sajnos nem lesz debreceni csapat a TT-n. :(( Egyébként sem teljes csapattal mentünk volna, de a korábbi időponthoz szerveztük a nyaralásunkat, szabadságunkat, ami pedig így ütközik az új időponttal.