(kapcsolatok)>"A tavasz hiába ont monoton bút konokon és fájón: mégiscsak a te évszakod. Fogd kézen a babádat s vezesd végre oltár elé."
(munka)>"A határídőkkel ki kell egyezned végre. Hívd meg őket egy drinkbárba, s tégy egy visszavonhatatlan ajánlatot. Bátorság!"
Ugye, milyen sokatmondó? Próbálj meg ezalapján tervezni jövő hétre, OK?!
Azt hiszem, most már én is bátrabban megyek le a pincébe, hátha találok egy üveg habzóbort. Az elmúlt egy hétben valahogy a halál inkább járt a kis buksimban mint a móka és kacagás.
Finom volt a pezsgő? Te vidámkodol én meg szívok mint a torkos borz, he? Először a bankártyámat nem akarták elfogadni az ebayn meg a paypal -on (megoldódott azóta) utána meg a számítógépem hót meg. Ti meg itt képesek vagytok pezsgőzni meg tavaszi zsongásról beszélni, amikor mindenkinek kollettíve együttérzően öngyilkosságot kellett volna elkövetnie, hogy nem leszek egy hétig? Ejnye-bejnye!!!
Amúgy meg a Flyerz nevű újság e-heti számának horoszkópja nagyon megmondta a frankót nekem (meg a többi vízöntőnek): "Nincs romantikusabb, mint egy grufti-lánnyal végigsétálni a Házsongárdi temetőben, s....". Kérdem én, hol is van az a grufti-lány? Biztos meghalt már az összes, amelyiknek én kellenék. Brühühü!
hagyj békén a trevizioval. :-PPP minnyá' le kell adjam ezt a szarségot, tiszta ideg vagyok, én otthagyom ezt a főiskolát most azonnal. nem bírom ezt a stresszt. nem vagyok én könyv író. jah és a 20 odallal hosszabb