Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.01.07 0 0 409

Köszönöm szépen, akkor hozzá fogunk menni, ő egyébként is kapott már egy ajánlást ismerettségi körből. Remélem nálunk is tud mondani valami okosat, mert nekünk "láthatatlan" a problémánk, és voltunk már mondva cukrostól kezdve szívbetegen és daganatoson keresztül mindennek...

Köszi még egyszer a választ, 

Szép napot!

Előzmény: Oushyka (408)
Oushyka Creative Commons License 2017.01.07 0 1 408

Szia! A FeliCaVet-et szivbol ajanlom! Nekem ok hoztak rendbe a kutyusomat tavaly. Mindenhol mashol azt modtak, hogy gerincbeteg, igy kerultunk Dr. Lehner Laszlohoz. 

Mar a jarasabol megmondta, hogy nem gerinc, majd felallitott egy teljesen mas diagnozist ugy, hogy semmi magas tudasu eszkozt nem vetett be, egyszeruen tapasztalt es kivallo diagnoszta. Ezzel kb 80 ezer korul sporolt nekunk. Es a legnagyobb odaadassal kezelte a kutyat 3 honapig, mig az en kicsikem az arcon csuszasbol eljutott ujra odaig, hogy szaladt a labdaja utan. 

Szoval FeliCaVet es ott Dr. Lehner Laszlo

jobbulast Nektek!

Előzmény: Törölt nick (407)
Rennina Creative Commons License 2016.12.11 0 0 406

Fogadd őszinte részvételét és sajnálatomat a történtek miatt. Nemrég én is majdnem elveszítettem a kutyusom az, de hál Istennek túlélte, már fel is épült. Nekem is olyan, mint egy családtag, így teljes mértékben megértem az elvesztése miatt érzett gyászt és fájdalmat.

Az egészben számomra az a megdöbbentő, hogy ennyire semmilyen következménye nincs az orvosok idiotizmusának. Jó, hogy leírtad és megosztottak a tapasztalatokat.

Előzmény: kavics25 (405)
kavics25 Creative Commons License 2016.12.02 0 2 405

Novemberben műtötték az imádott kiskutyánkat a Lehel úti állatkórházban (Budapesti Állatkórház hivatalosan), rejtett here eltávolításról volt szó. Előtte megtörténtek a szükséges laborvizsgálatok, a kutyus vérképe rendben volt, az ultrahangon is csak annyi látszott, hogy az egyik here kissé meg volt nagyobbodva, ezen kívül semmilyen szervi rendellenességet nem találtak. Szív, tüdő, máj... minden jó állapotban volt, a becsült életkor 6 év - menhelyről került hozzánk a kiskutyánk, több, mint 2 éve.
A történtek: reggel bevittük, előtte játszott, egészséges volt, és jókedvű. Kövesdi Emese végezte a műtétet, de úgy tudjuk, Hargitay is jelen volt. Estefelé még mindig delíriumban volt, nem lehetett felébreszteni az altatásból, erre azt javasolták, hagyjuk ott, majd ők vigyáznak rá, reggelre minden rendben lesz. Kitalálhatják: reggelre leállt a légzése, és meghalt a kiskutyánk. :((( Hatalmas űrt hagyott maga után az életünkben, ezért is csak most tudtam megírni mindezeket, de fontosnak tartom, hogy elolvashassa az, aki úgy döntene, hogy beléjük helyezi a bizalmát. Amikor bementünk, hogy elhozzuk a kis testét, illetve hogy a hamvasztásról intézkedjük, se Kövesdi, se Hargitay nem állt elénk, egy fiatal kollégát löktek oda, hogy mossák kezeiket. Természetesen ők mindent tökéletesen csináltak, és kifizettették a műtéti díjat, mert szerintük A MŰTÉT SIKERÜLT!!! Nem is ragozom tovább. Tehát ha valaki szeretné az egészséges kutyáját urnában hazavinni a műtét után - természetesen a stáb áll a rendelkezésére. Mi soha, de soha nem bízunk rájuk többé állatot.... Sajnos most már késő. :(((((

Melinda Hermann Creative Commons License 2016.11.05 0 0 404

Kedves Mindenki! Szívből ajánlom Dr. Szabó Mariann állatorvost, aki az ország legjobbja, a daganatos állatok gyógyítására specializálódott!  3 évvel ezelőtt találtam rá, mert a kutyusom rá nőtt egy dudor, plusz diagnosztizált emlődaganata is volt. 3 orvos látta (3 rendelő), mind szettárta a kezét. Ez után találtam rá a dr. nőre a neten, most is meglehet találni. Deuterium mentes injekcióvás kezel, és nagyon nem drága pénzekért! Ja, a kutyusom azóta 14 éves! :) 

Linda_M Creative Commons License 2016.11.04 0 0 403

"Dr" Nagy Ferenc lovászi "állatorvos" az állatorvosok szégyene. Egyik kutyusunkat már eltette láb alól, emiatt állatorvost váltottunk, ahogy az egész falu, ahol élünk. Ma felhívtuk(persze az összes zala megyei állatorvost előtte felhívtuk, sajnos senki nem ért rá, ő volt az utolsó, de ő nagy sértődöttségében közölte hogy ebbe a faluba nem fog ellátni egyetlen állatot se, sőt innen nem is fogad a rendelőjébe aztán kinyomta a telefont. Gratulálok neki, hogy ennyire elhivatott orvos, hogy a falubeliek okkal történő elfordulása miatt egy kutya élete bánta ismét. Egy olyan ember, aki nem szereti az állatokat ill fél tőlük miért választ ilyen hivatást?! 😡😰

oncogito Creative Commons License 2016.09.25 0 0 402

Szia!

Akár az emberorvosnál, az állatorvosnál is szakorvoshoz kell fordulni.

Bár nem olcsó, de ajánlom az István úti Állategyetemet. Ott van röntgen, meg minden szükséges felszerelés. Vesznek szövetmintát és kiderül, hogy miről van szó.

Ha daganat, akkor küldenek onkológushoz.

Nem érdemes általános orvosokhoz járni, mert félrekezelnek. Mielőbb legyen megfelelő diagnózis, akkor lehet tovább lépni, vagy éppen megnyugodni, hogy nincs komoly baj.

Előzmény: zeBUBI (401)
zeBUBI Creative Commons License 2016.09.24 0 0 401

Sziasztok!

Ismeri valaki Dr. Sipos Attila (Bp.X.Mádi u.132) állatorvost?

Vagy az Ohegyi Állatorvosi Rendelöböl (Bp.X.Tarlo u.22) Dr. Rétfalvi Tamás vagy Dr. Szalai Tamás állatorvosokat?

Vagy a PROTECT Kisállat Klinikábol (Bp.XIX.Irányi Dániel u.49) Dr.Treuer Ákos állatorvost?

Lelkiismeretes, megbizhato, jo állatorvosok?

 

Probléma a következö:
3 honapos 2 hetes fiu cicának az alhasán (hátso combok között) van valami szilva nagyságu daganat vagy tályog kb. 1 hete.

Elvittük orvoshoz szerdán (09.21) sérv kizárva, herék rendesen a helyükön vannak nem a hasban, az orvos az mondta,h beüthette vagy megsérthette valamivel és begyült ezért van ott a daganat vagy tályog és ezért kapott 3 napig tarto antibiotikum-gyulladáscsökkentö injekciot, hogy kifakadjon, de nem fakadt ki, semmit nem változott az injekcio hatására sem, ezért javasolta az orvos a kontrasztos röntgent vagy az ultrahangot, h tudjuk mi is az ott pontosan és biztos fel kell nyitni, mert nem fakadt ki.

A dokinál akinél voltunk nincs UH se röntgen és mély altatásos operáciot sem tud elvégezni.

Ezért keresek most a közelben egy megbizhato, lelkiismeretes, jo állatorvost, akire rábizhatom nyugodt szivvel KisVincémet.

 

Sok rossz tapasztalatom van állatorvosok terén, föleg a XIX. Kisfaludy utcábol még a rendelö közelébe se megyek soha többet.  

A daganat vagy tályog nem hátrálja semmiben a cicát, mintha ott sem lenne, rendesen eszik, iszik, pisil, kakil, játszik, rohangál, ugrál, fára mászik, kifulladásig játszik, alszik.
Köszi szépen a választ.

nosztalgika02 Creative Commons License 2016.08.27 0 0 400

Itt most nagyon nem az a kérdés, hogy hogy lehetett négy macsek is aids-es. Hanem az, hogy az állatorvos totálisan inkompetens volt, vagy egyszerüen leszarta az egészet. Az ö szempontjából tuti volt minden, valamit csinált az állattal, a tulaj nem nyígott a fülébe, a kassza csengett - mi kell még? Igenis, ilyen esetben a legnyilvánvalóbb meg a legfenyegetöbb dolgokat kell elöször letesztelni, nem belenyomni az állatba x egységnyi antibiót diagozis nélkül, csak úgy hasracsapva.

 

 

 

Előzmény: oncogito (399)
oncogito Creative Commons License 2016.07.16 0 0 399

Hogy a fenébe lehetett négy cicád is AIDS-es? Egymás után, vagy együtt élnek? Ha egy az és van több is, nem kellene szűrni mindet?

Kijárósak a macsekok? Akkor meg rendszeres vérvizsgálat kellene évente, pláne ha már egyszer előfordult AIDS?

Szerintem elsősorban te vagy felelős és nem a vizsgálatokat a macsek érdekében elvégeztetni akaró orvos.

Előzmény: Pukkedli (398)
Pukkedli Creative Commons License 2016.07.16 0 0 398

Sziasztok!

Bp XVII.-ker Chiru Vet állatorvosi rendelőben történt a következő eset. A 10 éves cicám egyik napról a másikra bágyadt lett, nem evett. Még 1-2 napig nem izgultam, mert nyáron szokott ilyen lenni. Azután észrevettem, hogy sárga a szeme, és a bőre. Azonnal elvittem a rendelőben, ahol a következő történt. A rendelő tulajdonosa, akit egyébként mint orvost nagyra tartok, csak részlegesen dolgozik, időpontot kell kérni hozzá. Vannak viszont frissen végzett, de mindenképpen nem kellő tapasztalattal rendelkező orvosok és gyakornokok. Bementünk és közöltem szerintem a májával lehet valami baj, mert sárga. A doktornő egy teljes vérképpel indított, mert közölte, hogy rossz állapotban van a cica /annyira azért nem, mert dorombolt, hízelgett, hívásra rögtön jött, és lesoványodva sem volt túlzottan, csak mint macskák nyáron, akinek van tudja miről beszélek/  igen, mondta, tényleg a mája lehet. De teljes vérkép, este kész az eredmény, a cicát hagyjam bent infúzióra teszik, kap antibiotikumot és még sok mást. Este 9-re mehettem érte, egy másik doktornő volt, közölte rosszak a májértékei nem vészes, de rossz. A veséje viszont rendben van. HURRÁ! Másnap reggel vigyem át és infúzió, stb. estig. OKÉ. Este megyek érte, kérdezem hogyan tovább. Reggel hozza megint a Cicát. JÓ, reggel vittem a cicát, közben interneten megnéztem mi lehet. Van a macska aids, leukózis és a daganat ami az élettel összeegyeztethetetlen. Eddig ezeket nem nézték és reggel kértem kezdjünk az aids-leukózsi vizsgálattal. Mondta jó, este meglesz. Erre én már mérges voltam és kértem most azonnal csinálja meg. Nem is tudtam, hogy ehhez egy félórás gyors teszt van. Tehát, egy óra alatt kiderült, hogy a cicámnak aids-e van, de leukózisra negatív. Sajnos ez már egyedül is halálos, így nem volt más választásom mint elbúcsúzni és megóvni a további szenvedéstől ami rá várt volna. Már 4 cicám volt Aids-es tudom miről beszélek. A doktornő mondta az otthoni szoba cicát is le kellene tesztelni vigyem át, hogy nem kapta-e el. Kérdezem tőle, hogy az aids csak vér útján fertőz? Igen volt a válasz. Mondom a két macsek soha nem, ért egymáshoz ez 100 %, garantálom. Jó akkor a leukózist, mert az nyál útján is terjed. ??????????????? Már hülyének éreztem magam, hogy ennyire lenéz, hogy nem értek a szóból. Mondom, most mondta, hogy a beteg cicám negatív leukózisra!!!!!! Akkor mit kapna el??????????? Na itt borult el az agyam. Szóval, két napig kínozta az állatot infúzión egy dobozban, megcsinált egy sor fölösleges és drága vizsgálatot, még harmadik nap is kezelte volna ha hagyom, végül el kellett altatni. Menjenek a francba a lehúzós rohadékok. Felhívtam a tulajdonos állatorvost és elmondtam mi volt. Kicsit meghökkent, hogy valaki panaszkodni mer, és megkérdezte akkor szerintem mit kellett volna csinálni. Én elmondtam, hogy először igenis az élettel összeegyeztethetelen vizsgálatokat kellett volna megcsinálni, egy kis tapasztalattal és jóindulattal így lett volna korrekt, és ha ezek jók akkor elkezdeni kezelni a cicát. Mindkét vizsgálat meg lett volna 1 órán belül, aid-leukózis és ultrahang. Erre mondta, hogy másnap menjek be meg kell beszélni. Nem mentem be, mert már megbeszéltük, nem a pénzemet akartam visszakapni, sokat adnék érte, ha élhetne a macsekom, de az eljárásuk inkorrekt, undorító. Szóval, ha valaki oda akar menni csak időpontra a tulajdonos orvoshoz menjen, Ő még nem vert át soha, persze nem állok jót érte sem.

mangomineral Creative Commons License 2016.07.10 -1 1 397

Sajnos, sok szomorú történet olvasható itt. Az orvosok tévedhetnek, egyszer-kétszer, de a rendszeresen tévedőnek és jellemtelenül viselkedőnek nincs helye a szakmában. Mivel többször is felkerült ide dr. Gyuricza Ákos neve, javaslom, hogy akinek volt vele hasonlóan rossz tapasztalata, jelentse fel a kamaránál. Nem kell eltűrni, hogy több ártatlan életet veszélyeztessen!

Rudikutya Creative Commons License 2016.06.16 0 1 396

Dr.Boda Attila László! Túlaltatta a kiskutyámat egy egyszerű vizsgálat során!Nem vette figyelembe,a korát. Iszonyú kínok közt ment el a kiskutyám.Nem ajánlom senkinek ezt az "orvost". Nem figyel az emberre,amikor vittük a kutyát azt sem tudta milyen vizsgálatra megyünk.

Moyra Al?zi Creative Commons License 2016.05.30 0 0 395

Dr Erdélyi Gábor 

Sajnos soha nem tudjuk meg milyen orvos is valójában ugyanis bejelentkeztünk fogkő leszedesre majd a megbeszélt napon felhívott és lemondta . Elég furcsa indokkal: elromlott a gépe... mondtam hogy semmi baj (ugyan utaztam feleslegesen mert már a rendelőnèl voltam)

Azt ígérte hív kB 1 hét múlva.  Üzenetem 1 hétre rá de nem is válaszolt... 3 napra rá megint üzenetem nem válaszolt... csütörtök hívom és a felesége veszi fel a telefont azzal hogy a Doktor AKI A FÉRJEM épp vizsgázik... mondtam hogy miért kerestem és hogy hívjon vissza... azóta 1 SMS t írtam de persze soha nem hívott vissza... nem értem MINEK RENDEL HA NEM AKAR DOLGOZNI??

Őbottyanban és Erdőkertesen rendel Pestről utaztam (anyám ott lakik) 

blondieee Creative Commons License 2016.05.28 0 3 394

Szeretnék megosztani én is egy sajnálatos történetet. Az eset még múlt hónapban történt. 8 éves Beagle kutyusom ízületes lábfájdalma miatt egyik reggel nem bírt lábra állni erős fájdalom kínozta. Elvittem a Murmuczok Állatgyógyászati Centrumba ami a 18. kerületben található. Rendszeresen ide hordtam oltásra Dr Bálint Csabához, egy nagyon jó orvoshoz, aki sajnos nem rendelt az adott időben. Egy kezdő orvos fogadott DR SZŰCS BALÁZS !!!!! akinek miután elmondtam a problémát megvizsgálta a kutyust majd úgy döntött,hogy a kutyusnak mivel kicsit duci, és nyomkodásra fáj a hasa, injekciót ad gyomornyálkahártyára. Vért is vett a kutyustól. Abban maradtunk,hogy másnap menjek vissza a kutyussal addigra meglesz a vérvétel eredménye is. Hazavittem a kutyust,akinek nemsokkal hazaérkezés után elkezdett belilulni a nyelve. Hívtam az orvost, mondta,hogy vigyem vissza,de mire elindultam volna a kutyus meghalt. Egyébként kb 2 km-re lakom a rendelőtől. Végignéztem a haláltusáját szegénynek,nem kívánom senkinek. Zokogva vittem vissza az orvoshoz a halott kutyát, aki vállvonogatva megállapította,hogy nincs valóban szívverése már a kutyának. Neki ezek szerint ez teljesen természetes :(  Másnap a vérkép kimutatta,hogy pajzsmirigy alul működése van és meg volt kicsit a mája nagyobbodva. Kérdem én, ha még nincs vérkép eredmény, miért kell egy olyan oltást már beadni amivel kinyírják az állatot ? Remélem a KEDVES DR ÚR-nak nyugodt a lelkiismerete!!!!! Nem ajánlom senkinek sem,hogy kisállatát DR SZŰCS BALÁZS -hoz vigye. Sajnos a rendelő is tele van gyakornokokkal már a kezdő orvosokon kívül. Én biztos nem megyek oda többet.

 

Egy volt kutyagazda 

arpipapa6107 Creative Commons License 2016.02.21 0 1 393

Szép napot! 
Tegnapi nap folyamán Nyíregyházán az Oktató Állatkórházban életmenő műtétet hajtottak végre a 8 éves Kaukázusi keverék kutyánkon. Kis híján elvérzett az előző napi hanyag és kontár ivartalanítás miatt. Dr. J. S. ivartalanította  böszörményben. Nem sütötte jól el az ereket és úgy varrta össze hogy levegős volt, a heg közepén csöpögött a vér belőle. Az ivartalanítás este történt, utána zárt helyen pihent, így ezt csak másnap vettük észre. Az természetes ha picit vérezni fog-mondta a műtét estélyén. Mi ezt mégsem tartottuk olyan természetesnek és hívtuk volna másnap, de fel sem vette a telefont (sajna kimentheti magát azzal, hogy szombat volt). A kerületi fő állatorvos segítségével fogadták a kutyánkat az oktató kórházban. Sok vért veszített, befelé is vérzett, 8 éves szuka, tehát nem is fiatal... megtesznek érte mindent amit tudnak. A kórházi számla kb. 40 ezer lesz és a legfájóbb az hogy a kutya nem is biztos hogy felépül.... Mérhetetlen düh és kétségbeesés van bennem...
Az oktató kórházat bátran ajánlom. Nem is sokkal lett volna drágább az ivartalanítás ott és biztosan nincs ez.... Mi sajnos rosszul döntöttünk, messze lakunk tőle és egy ajánlott orvost választottunk... Sok sikert mindenkinek az ilyen ,,orvosok" elkerüléséhez. 

Maine-coon 17 Creative Commons License 2016.01.11 0 1 392

Sosem gondoltam hogy valaha is hasonlót fogok írni, az én olvasatomban ez a tehetetlenség miatt van.  Szerencsére nem eget rengető tragédiáról van szó. Most mit is lehet tenni? Igazából szinte semmit, talán ha kiadom magamból és valaki nem lép majd ebbe a hibába és elkerülhető valami, valami ami szerintem minden állattulajdonost megérint, miszerint ha a kis kedvencével történik valami.

 

Mi is történt velünk mostanában, több macskánk is van és közülük kettőt ugyan oda hordtunk éveken át. Anya-lánya, az anya az enyém már 17 éve része a mindennapjaimnak, igen nem mai darab. Korából kifolyólag már nincs a legjobb formában, észrevettük mintha nem mosakodna annyit, fele olyan aktív és sokszor megy a hasa. Az egyik nagy hasmars után biztos ami biztos megnéztem hogy nem e maradt szégyenfolt a nadrágján elég hosszúszőrű fajta, maine coon. Nem volt a gyanúm alaptalan és a tisztogatás alatt bizony egy nagy szőrhiányt vettem észre a hasán, majd tovább lapogatva az útból a szőrt egy nyílt lyukat. Persze a frász kitört minket hogy ez mi lehet, valami trutyi is folydogált a közepéből. Egyből telefon az állatorvosnak, aki szerencsére azok közé tartozik, akinek a hobbija a hivatása és nem utolsó sorban ért is hozzá. Megérkezvén, csodálkozva nézett Ő is mert, hogy nincs mi ami ezt okozhatta volna, de hát ott van meg kell nézni mi a szösz. Kis kutakodás a lyukban amit Ő már nyílt tályognak hívott és el is kezdte kitisztítani. Közben mindannyian értetlenkedve álltunk a macska felett. Eszembe jutott, hogy hát az öreglánynak ott csak egy dolog volt és pedig amikor Dr. Zsigárdi Gábor ivartalanította több mint 12 éve. A doktornő kerek szemekkel mondja hogy: „ne már gondolod.. az már nem is lehet ott” megnyugtatásomra még egyszer körbenézett a tályogban amikor is egy kék damilszerűség pattant ki a cicából. Aki közben nagy szemekkel nézte, hogy egy fémdarabbal kotorásznak benne. Na de ekkor lett ám mindenkinek kerek a szeme, meg amikor kihúzta a doktornő és lehetett látni még kb 3 öltést hogy már pedig ez pontosan az. Gyorsan ki minden varratot és fertőtlenítés szuri stb, szerencsére a kedves dokinő közbenjárásának már minden ok és szépen el is múlt.

 

Kicsit visszatekintettem, hogy miért is hagytuk mi ott a doktor urat anno, és felötlöttek a dolgok hogy persze hát a műtét után ott megtaláltam ezt a vacakot egy dudor formájában, még meg is mutattam többször is rendelésen de a válasz mindig az volt hogy semmi komoly meg valami bla-bla, ezért többször nem kérdeztem sajnos. Tovább kutatva az emlékekben miért is hagytuk ott az egyébként meggyőző doktort. Jönnek a régi gondok a macskának mindig is jó nagynak kellett volna lennie min: 6-7 kilónak, de épphogy nagyobb, mint egy házi cica kb.: 3-4 kiló. Diagnózis: étvágytalan valamiért… kezelés: étvágyserkentő szuri, meg pasztillák, cseppek, amit mind meg is vettem kipróbáltuk persze semmi maradandó. Vége az lett hogy x év után csináljunk egy labort mert már nagyon zavart az „étvágytalanság”. Meg is lett az eredmény, ami nem valami jó: macska aids, amit lehet kezelni és még pár alternatíva felmerült de aids lett a vége. Már otthon nézegettem letörve hogy mi is ez a macska aids pontosan, mire számíthatok, mindenhol azt találom hogy ez vadonélő macskáknál lehet és azoknál akik kijárnak vagy összeverekednek egy ilyennel. Ez idő tájt panelház 2. emeletén laktunk és a macskáknak nem volt se kijárásuk se kulcsuk, valamint a fiatalabb jó 7 kiló. Megnéztem a labor eredményt amin látom, hogy egy 3 éves kandúré ami azért szép mert az enyém nőstény és ekkor már 10 év fölött volt, persze visszamentem válasz: ez tuti a miénk mert….. na itt szakadt el a cérna. Soha többet nem mentünk oda. A betegsége, mint már azóta kiderült pajzsmirigy működési rendellenesség. Tehát ne hagyjátok magatokat/állatotokat semmi nem csak úgy ott van és nincs ok okozat nélkül és ne legyetek restek több állatorvoshoz is elvinni a kedvenceteket, ne adja, de ha mégis úgy hozza a sors. 

nnnnniiiikkiiii Creative Commons License 2015.11.21 0 3 391

Budapesti Állatkórház - vélemény

 

Gondolom nem kell bemutatnom a helyet.

Másodjára jártam itt, ezúttal hasi ultrahangra vittem a cicámat.

 

Dr. Vrabély Tamás (ultrahang, kardiológia).

Nővérem ajánlotta az orvost és az interneten is mindenhol csak azt olvastam, hogy ő a legjobb. DE!

Véleményem szerint emberségből és állatokkal való bánásbódból ELÉGTELEN!!!!!!!!!!

A vizsgálat alatt végig a tanoncokhoz motyogott. Nekünk csak egy-két szóban mondta el a vizsgálat eredményét.

A cicám meg volt rémülve tőle, mégse hagyta, hogy én vegyem ki a cicaboxból, vizsgálat után összekuporodott a szállító doboz sarkában és fújt... na nem a doki, bár megérdemelne hasonló bánásmódot!

 

A vizsgálati papírt hanyag módon töltötte ki, amiért 9500 Ft-ot kért, de nem tudott visszaadni 10ezresből, számlát pedig természetesen nem adott!

 

 

Amiket elmondtunk neki a cicám állapotáról a vizsgálat megkezdése előtt, arra nem figyelt, velünk bunkó mód beszélt.

Haragszom magamra, hogy nem fordultunk sarkon és hagytuk ott ezt a sz*rfészket az első beszólása után. :(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oncogito Creative Commons License 2015.11.16 0 1 390

Szia! 

Hát, ha sürgős, ide rossz helyre írtál, nézd meg, milyen sűrűséggel van itt a beszélgetés!

Aztán meg azt is megírhattad volna, hol laksz. Én a fővárosban és itt tudok ügyeletet.

Orvos nélkül amatőrök tanácsa meg többet árthat, mint használ. 

Remélem, azóta megoldódott a gond, bár nem hiszem, hogy már visszanézel ide és jelzed, nem szokták általában, csak leírják ami nekik sürgős, aztán fapapucs.

 

Egyébként a tompa orrú kutyáknál bizony gond az ilyesmi. Nem is értem, hogy azért, mert van akinek az ilyen kutyák tetszenek, nem törődve az egészségi hátránnyal nyakra-főre mégis tenyésztik.

 

 

Előzmény: Mopsz guy (389)
Mopsz guy Creative Commons License 2015.11.14 0 0 389

Sziasztok nagy sürgős lenne nem tudom hogy helyre írok e de ezt találtam gyorsban. Lenne felnőtt 5 éves mopszom és a mi nap felszippantott az órába valószínűleg kutya szőrt aztán utána össze szorította a fejét és prüszkölt meg olyan volt mint ha nem kapna levegőt egyrészt nem tudom hogy most irritálja belülről ez az órát és azért csinálja vagy komolyabb dolog lehet , kérlek adjatok tanácsokat mit tehetnék ?( első dolgom az volt hogy fel hívtam minden ügyeltet de a városban nincs endoskop a közeli városokban meg lenne de nincs ügyelet .)

Pedrokandúr Creative Commons License 2015.10.24 0 1 388

Sziasztok!

Volt egy teljesen egészséges ivartalanított házi kandúrom, aki csak 4 éves volt. Egy nap teljesen étvágytalan volt és csak hányt, elvittük az első dokihoz akit találtunk Győrben. (sajnos rosszul döntöttünk) A rendelőben volt 3 doki is, aranyosak voltak, kedvesek, kicsit meg is nyugodtam, mert láttam milyen sokan hordják oda állataikat és jól bánnak velük..

Első nap mikor odavittük megnyomkodták a pocakját és azt gondolták hogy sima bélelzáródás, adtak hashajtót hátha kijön valami és akkor jobban lesz, hát nem... Kb naponta cipeltük vissza a cicát, hogy nem eszik és nem wc-zik. Egy hétig nem evett semmit és akkor úgy döntöttek megműtik, felvágták a hasát, elvileg kivettek MINDENT ami a belében lehetett. Pár órával a műtét után hazahoztuk és vártuk hogy ébredjen fel az altatásból, nekem nem tetszett hogy éjfél fele kezdte nyitogatni a szemét, és reggel mikor lábra próbált állni még mindig nagyon szédült és elesett.. A doki azt mondta ez teljesen rendben van, mert le van gyengülve (1 hete semmit nem evett!!), vártuk hogy egyen, de semmi.. Műtét után kontrollra kellett vinni, de semmit nem evett a macska még mindig.. Amikor 2 hét után se tudták a dokik hogy miért nem eszik a macska, elküldték a vérét megvizsgálni. Magas volt a kreatinin szintje.. Szegény macskát ezután éjjel-nappal infúziózták több héten keresztül, mert azt hitték hogy vesebeteg.. Szegény macsek semmit nem evett.. Egyik nap mikor mentünk megnézni milyen rossz állapotban van még mindig, a doki odaadta a macskát hogy vigyük el, mert haldoklik és el kell altatni..

Nővéremmel sokkot kaptunk.. Egyszerűen nem hittük el, hogy egy egészséges 4 éves macska hogyan lehet olyan vesebeteg, mint ami öreg macskáknál alakul ki. Egyből elvittük egy másik orvoshoz, ő megnézte a papírokat, megvizsgálta a vérét, mondta hogy nem kell elaltatni csak így a macskát, van még remény, lehet segíteni, tovább infúziózni stb... Otthagytuk a cickát, éjjel nappal figyelték, minden nap meglátogattuk, egyik nap már pár falatot evett is.. A doki érzett a macska hasában valamit, de ultrahanggal nem lehetett pontosan kivenni mi az. Meg kellett újra műteni minél előbb. Éjszaka meg is műtötték, a doki hívott hogy rendben ment a műtét, és talált egy GUMI KUTYAFEJET a macska hasában!?

Egyrészt örültünk hogy megvan az ok amiért rosszul volt, másrészt nem értjük, hogy az első doki aki megműtötte hogyan nem vette észre a 2-3 centis kutyafejet... Ez még mindig rejtély..

A cica sajnos a műtét után feladta, mivel több hete nem evett, le volt gyengülve és a második műtét után az altatásból már nem ébredt fel. :(

 

Nem értem miért nem vették ki, miért nem látták az első műtétnél azt a gumijátékot a hasában. Ilyen figyelmetlen a doki??

 

Én ezután csak annyit tudok, hogy a Neo-vet állatorvosi rendelőbe Győrbe soha többet nem viszek állatot..

 

oncogito Creative Commons License 2015.06.20 0 1 387

Már ne is haragudj, de egy egészséges macsekot én is szeretettel, sőt ingyen is kezelek.

Kérdés, a betegségekkel hogy vannak arrafelé?

Előzmény: Zoltán Kelecsényi (386)
Zoltán Kelecsényi Creative Commons License 2015.06.19 0 0 386

Sziasztok! 

 

Jószívvel ajánlom a Budapest 18. kerületi Szemere Állatorvosi Rendelőt. Eddig az egészséges macskámat vittem oda, és korrekt áron és szeretettel kezelték a macskámat. A Lőrinc Center mellett vannak. 

 

Üdvözlet

Zoltán

oncogito Creative Commons License 2015.06.19 0 0 385

Ha már Budapestre jöttetek, akkor a két legjobb orvos a témában, akinek eszközei és felszerelései vannak és kifejezetten daganatos állatokra specializálódtak:

http://www.ahok.hu/kapcsolat.htm

vagy

http://kisallatbudafok.hu/munkatarsak/orvosaink/dr-balogh-lajos

Előzmény: gazdi01 (384)
gazdi01 Creative Commons License 2015.06.19 0 0 384

Sziasztok

 

mi egy daganatos cicával harcolunk hetek óta

hányással, hasmenéssel indult az első vidéki állatkórházban meg se ultrahangozták rendesen de persze a díját kifizetették, mondván hogy biztos vese probléma...A doktornő végig figyeltem egy állatra se mosolygott még rá sem, látszott rajta hogy darab darab egyáltalán nem szereti az állatokat. És persze latin kifejezéseket használt előszeretettel amit egyszerű földi halandó nem ért. A cica persze nem lett jobban utána másik vidéki állatorvos megjártunk még 3-at egyik se tudott segíteni mire egy budapesti nagyobb állatkórházba elkerültünk.

A vidéki állatorvosi rendelőben nagyon lehúztak minket direkt hozzá küldött minket a másik állatorvos majdnem 40.000 forintot fizettettek ki velünk mindenféle vértesztekre aminek semmi értelme nem volt. Ott látták a daganatot ultrahangon de sem náluk sem a másik vidéki orvoson semmi emberség nem látszott. Nem túl kíméletesen elmondták hogy a cica nagyon hamar el fog pusztulni és hogy vele aztán semmit nem lehet kezdeni de persze ha nagyon szeretném van egy kolléga aki néha bejár ő még megnézheti valami műszerrel hogy hátha mégis lenyelt valamit. (gondolom további tízezrekért)

Lehet hogy a macska nem menthető de a társunk és nagyon nem mindegy akár egy embernél akár egy állatnál ha nagyon beteg hogy azt hogyan közlik a hozzátartozókkal, gazdikkal és hogy hogyan próbálnak segíteni neki enyhíteni a szenvedésén hogy még legalább egy ideig élhető életet éljen.

A Budapesti állatkórházban velünk segítőkészek voltak nem tudjuk meddig tart de most viszonylag jól van a cica így harcolunk nem adjuk még fel, tehát tudták enyhíteni a cica fájdalmait, kellemetlen tüneteit, így bár többet kell utazni de úgy döntöttünk velük fogjuk kezeltetni a cicát.

Több állatunk is van ezért az elmúlt 16 évben sok állatorvossal találkoztunk és azt kell mondanom egy kezemen meg tudnám számolni hány orvosban láttam hogy tényleg szereti az állatokat és emberségesen állnak hozzájuk.

Tudom hogy nekik ezen valamilyen szinten túl kell tudni lépni mert nem zuhanhatnak minden nap össze a sok beteg, elpusztult állat látványa miatt de amit a vidéki orvosoknál tapasztaltam az felháborító volt és sajnos azóta már több embertől is elég rossz véleményt hallottam róluk.

oncogito Creative Commons License 2015.05.22 0 0 383

Szia!

Tudok ajánlani, ha még aktuális nagyon jó orvost/rendelőt fül témában. Nekünk nagyon bevált, kedvesek és van szakértelem:

http://novavet.eu/novavet/Bemutatkozas.html

Előzmény: Ve Ra (382)
Ve Ra Creative Commons License 2015.05.22 0 0 382

Sziasztok,

 

a lehel utcai állatkórházat én sem ajánlom senkinek!!!

Múlt héten bevittük a macskánkat, mert csúnya füllgyulladása volt.

Levették a mintát, hogy elküldik kitenyésztésre érdeklődjünk következő hét csütörtökön-pénteken (3500 Ft).

A cicának nem tisztították ki a fülét pedig (én mint halandó) úgy gondolnám, hogy ez alap..

Eljött a csütörtök, érdeklődtem délelőtt, semmi. Telefonáljak vissza du. Na mondom nem baj, rajta volt a kapott papíron, hogy péntek is lehet, majd holnap.

Ma ismét érdeklődtem du., telefonáljak vissza 7 körül (ekkor már sűrű bocsánatkérés mellett).

Visszatelefonáltam de még mindig semmi (ismét sűrű bocsánatkérés). Az igen kedves recepciós lány (tényleg az!!) felajánlotta, hogy ne fárasszam magam, majd Ők jelentkeznek, ha készen van az eredmény-->telefonszám, mail cím egyeztetés. 10 percre rá csörög a telefonom, "le van adva a tenyésztés", mondom ez most mit jelent? Készen van?Ideges női hang- igen, lehet érte menni, vagy mit akarunk, fel van írva a gyógyszer? (Na már most hogy a @-ba lenne felírva, ha kész sem volt, hogy mire kell??!!) Mondom ok, bemegyünk érte, de nem hiszem, hogy még ma. Nem baj, Ő beleteszi a doki fakkjába. Mondom ok, és akkor felírja a doki a receptet és be tudunk érte menni? Erre még ingerlékenyebb lett, hogy Ő már elmondta, hogy mettől meddig van patika..sabala-sabala.. Erre szóltam neki, hogy ne haragudjon már, én tök normálisan beszéltem.. majd Ő felkapta a vizet, amit persze én már nem akartam tovább hallgatni ezért mondtam, hogy inkább fejezzük be a beszélgetést és letettük..

Szóval ennyi ez a szép story..

Az biztos, hogy én az életben nem akarok oda vinni egy állatot sem, és másnak sem javaslom.

 

Ui: ez itt a reklám helye.. IX kerület Páva utcában nagyon jó orvos van (sajnos nincs laborjuk, de megoldják), sajnálom, hogy a labor miatt ide mentem..

 

V.Era

 

 

 

Tyüfibaba Creative Commons License 2015.03.20 0 0 381

Sziasztok! 

Nekem is lenne egy sztorim a Lehel utcai állatkórházról. Ami ott megy egy kitoszott nagy lehúzás! Lehet én vagyok naív hogy vannak olyan állatorvosok akik nem a pénzre mennek de most ez pont bebuktam. A sztori: Van egy 5 hónapos kis palotapincsi kutyám. Amikor megkaptam 6 hetes korába minden jó volt szobakutya aztán elkezdett hányni nagyon sokszor ez engem nagyon idegesitett mert elég parás vagyok. Elvittem egy állatorvoshoz aki az oltásokat is adta aztán azt mondta hogy semmi baja ez a palotapincsiknek általános. Hát én kicsit megnyugodtam mivel tényleg nem volt semmi baja boldog volt vidám játékos... Aztán megint elkezdödött a hányás.. majd volt egy olyan görcse mintha a hasa fájna na ekkor vittem el az állatkorházba. Annyit mondtak, hogy be van gyulladva a bele kapott 3 injekciót meg egy 4 napos antibiotikumot. Rendben minden oké volt a fájdalom csillapitó miatt nyugodt volt majd egyik reggel amikor sétáltunk vele annyit vettem észre hogy nagyon reszket és mintha a lábát húzná mintha begörcsölt volna megijedtem aztán már csak azt vettem észre hogy fekszik és habzik a szája meg remegett ott mellettem mondták hogy epilepsziás roham.. amikor megnyugodott be a taxiba irány vissza a korház semmi kapott nyugtatót és ennyi. Rendben ezzel nem is volt semmi baj. Utána kérdezgettem vidéki állatorvosoktól hogy mi lehetett ez az egész roham meg elötte a "hasi görcs" hát persze hogy az epilepszia egyik tünete.. Érdekes hogy ezt egy Pesti orvos aki napi 100 kutyával találkozik nem tudja de egy vidéki igen na mindegy. Vissza kellett menni a kutyuval gondoltam akkor megcsináltatom a hasi ultrahangot minden oké legyen tudjuk nincs e semmi komolyabb baja erre amit ott csináltak veleegyrémálom! Sírtam végig a kutyának sajnos ijedtség miatt rohama volt úgy lefogták a kutyát hogy orditott össze kakilta meg pisilte magát majd bekergették seprűvel egy nyulketrecbe de ugy hogy szegénynek egy maradandó foga ki is tört!! Meg se vizsgálták de pénzt persze itt is kértek! Kitalálták hogy veszett és karanténba kell helyezni ami 50000 forint ha ott hagyom vagy egy menhelyre berakhatom napi 1500 forintért vagy vigyem haza. Oké mondtam is hogy visszaviszem vidékre hát utaztatni nem lehet! Oké beszéltem a vidéki állatorvossal éjszaka leutaztam és levittem anyukámhoz másnap az ottani állatorvos megnézte hogy SEMMI baja egyedül az epilepszia. Köszönöm szépen a pesti állatorvosoknak 70000 forintba került minden a kutyának és hozzáteszem Chip és veszettség elleni oltást nem kapta meg...Én nem ajánlom Senkinek, hogy oda menjen inkább keressen egy megbizható állatorvost és egyedül csak hozzá járjon mert itt mindig más volt...Szégyentelenek. Ez a véleményem.

szévike Creative Commons License 2015.03.08 -2 2 380

http://www.zugloallatorvos.hu/galery/vrabely_adatlap.pdf

 

A Lehel úton is rendelt, nem tudom még most is van-e ott.

 

Nekem is jó tapasztalatom van vele, de eddig még csak jót hallottam róla.

Előzmény: szumatra82 (379)
szumatra82 Creative Commons License 2015.03.08 0 0 379

Valaki tud jó kardiológus állatorvost ajánlani Pesten?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!