Keresés

Részletes keresés

mazsidrazsi777 Creative Commons License 2011.10.10 0 0 41

Sziasztok!

Klaudia vagyok, 21 éves, és végre tökéletesen elhatározott, hogy olaszországban szeretném leélni az életem. Nem akarok hirtelen, forró fejjel belevágni a dolgokba, pedig már most mennék. Tanulom a nyelvet, decemberben végre leteszem a jogosítványt, addigra összegyűlik az az összeg amivel el merek indulni, és végre kimegyek. Feltéve persze, ha találok munkát. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.

Észak-Olaszországban gondolkodom, bár még konkrét álmom nincs, város szempontjából.
Van egy szabó-varró szakmám, és egy élelmiszer-és vegyiáru eladói. Munkatapasztalatom van értékesítésben, vendéglátásban is, illetve az elmúlt másfél évben boltvezetőként dolgoztam.

Tulajdonképpen bármilyen munkát szivesen elvégeznék, középfokon beszélek angolul, anyanyelvi szinten németül, és most jön ugye az olasz, amit szeretnék következő év elejére legalább középfokosra fejleszteni.
Dolgoznék gyárban, betanított munkásként (abban is van tapasztalatom), vendéglátásban, szobalány, csapos, vagy felszolgálóként, de nem sorolom, BÁRMI érdekel, csak végre tűnjek el innen. Tudom, nem fenékig tejfel ott sem az élet, de meg szeretném próbálni. Egyedülálló vagyok, így nem tart vissza semmi, Édesanyám elhunyt, Édesapám pedig nyugdíjjas, de mióta új kapcsolata van nemigen tartjuk a kapcsolatot, így tényleg nem köt ide semmi. Szóval egy új élet reményében vágok neki ennek a feladatnak, és azzal a tudattal, hogy épp az álmom teljesítem!
Bármire kiváncsi vagyok, vigyázzatok Magatokra, és várom a reakciókat! :)

nyenyilovag Creative Commons License 2011.09.21 0 0 40

Zsolt

Sziasztok!Nem tudok olaszul,de szívesen dolgoznék kint pékségbe.Van ilyen kapcsolatotok?

Szilvi_1111 Creative Commons License 2011.08.10 0 0 39

Sziasztok!

Ötödéves [MSC] germanisztika szakos hallgató vagyok. Szeptembertől Rómában folytatom a tanulmányaimat - min fél év - , és erre az időre keresnék magamnak albérletet, csak éppen nem találok hozzá linkeket a neten. Ha valakinek van valmi konkrét tippje, vagy akár csak ismer egy két olasz nyelvű oldalt, ahol albérleteket kínálnak, akkor légyszíves linkeljétek át. 

Előre is köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 37

Sziasztok!

Viki vagyok és szeretnék Rómában vagy Róma környékén munkát találni vagy valamiféle gyakornoki programot szállással. Agrármérnökként végeztem az egyetemen tavaly nyáron, angol középfokú nyelvvizsgám van és elég jól beszélem is a nyelvet, de olaszul sajnos nem beszélek. Tulajdonképpen bármilyen munka érdekelne, persze csak ami szexmentes..
Van valakinek valami jó ötlete ezügyben?

Előre is nagyon köszönök minden segítséget!!!

Üdv. Viki

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.30 0 0 36
Üdv a topiknak! Nem pörög. Ezzel szemben hiába létezik külön egy Észak-Olaszországi magyarok topik, a legtöbb hsz. itt is észak-olaszországi tárgyú. Róma elhalt?
sigismondo9 Creative Commons License 2008.09.13 0 0 34
Idén fejezem be a Főiskolát stilus-divattervező asszisztens szakon és itthon elég nehéz ilyen téren érvényesülni.Szeretnék segítséget kérni hogy Olaszországban probáljam meg kamatoztatni tudásom.Másfél éve van egy olasz magántanárom,tapasztalatból mondom eladni már nem tudnának:).A másik végzettségem vendéglátó(Felszólgáló) gondolom ezzel könnyebb elindúlni.Bárki is tudna segítséget nyújtani szivesen venném.Bármilyen lehetőség érdekel!Aki tud segíteni, a következő e-mail címre tud írni:

sigismondo9@gmail.com

Előre is Köszönöm!

Zsigmond
datecafe Creative Commons License 2008.09.09 0 0 33

sziaszok!

nagyon off, igen tudom bunkóság, elnézést is kérek, de fontos, mert talán az itt fórumozóknak is javíthat a közérzetén egy kis társkeresés meg móka. nekünk jött létre a www.datecafe.ie , ami a külföldön élő magyarok társ- és partnerkeresője.

üdv

balázs

BioLabor-Zsolt Creative Commons License 2008.09.09 0 0 32
Kedves olaszországban élő Honfitársaim!

Szeptember-októberben újra érkezünk Padova-Velence környékére, ahol továbbra is várjuk a leendő Kollégákat, Partnereket, modern egészségügyi/wellness besorolású szolgáltatásunk alapitására, piackutatására. 7-8 millió Ft értékű rendelőket indítunk egész Olaszországban a következő években, és a magyarországi sikereink után bízunk az olasz érdeklődésben. (Természetesen ha "elfogynak" a magyar érdeklődők, az olaszokat vesszuk célba.)
Az első, nyári kintlétünkkor a jelentkezések nagyon bíztatóak voltak, olyannyira, hogy egyből ketten-hárman (Padova es Treviso már biztos) is belefognak ebbe a bioinformatikai, gyógyszermentes kezelésekbe. Ők már a sajat magánrendelőjük helyiségét keresik épp, az oktatásuk is hamarosan elkezdődik, sőt ők már a közel 210 nemzetközi franchise partner tagjai is lettek.
Magyarországon 3 év alatt 70 BioLabor nyílt (úgymond megtelt Magyarország), ahol több, mint 12.000 elégedett pácienst szolgáltunk már ki. Részletes info megtalálható rólunk: www.biolabor.hu
Érdeklődés esetén küldöm a pontos dátumot és helyszínt, ahol tudunk találkozni majd egy rövid megbeszélésre. (Ha valaki nem mint kolléga, hanem mint páciens érdeklődne, szintén bátran jelentkezzen, minden kérdésre szívesen válaszolok.)

Üdvözlettel,
Botka Zsolt
(olaszországi kapcsolattartó, +36309664741, matyasfoldi@biolabor.hu vagy zsolt.botka@enternet.hu)
ocsi0323 Creative Commons License 2008.09.07 0 0 31
Sziasztok!Én tegnap jöttem haza olaszországból!Már 2 szer voltam ezelőtt!Nagyon tetszik ez az ország!!!Azon gondolkodom hogy jo lenne kimenni és kint élni!Imádom olaszországot!!!!
Kalmanneboldizsar Edit Creative Commons License 2008.08.11 0 0 30
Velence mellett Salzano-ban elek.Szeretnek megismerkedni a kozelben elo magyarokkal.Erre az e-mail cimre varom az uzeneteket:kalmanneboldizsare@gmail.com
BioLabor-Zsolt Creative Commons License 2008.06.20 0 0 29

Olasz BioLabor indul...  

Kedves olaszországi Honfitársaim! Júliusban érkezünk Padova-ba, Mestre-be és környékére, ahol helyszínt és leendő Kollégákat keresünk modern egészségügyi/wellness besorolású szolgáltatásunk alapítására, piackutatására. 7-8M Ft értékű rendelőket indítunk először e helyszíneken, majd egész Olaszországban, és a magyarországi sikerünk után bízunk az olasz érdeklődésben. Info: www.biolabor.hu Érdeklődés esetén küldöm a pontos dátumot és helyszínt, ahol tudunk találkozni egy rövid beszélgetésre. Üdvözlettel, Zsolt (olaszországi kapcsolattartó, +36309664741, matyasfoldi@biolabor.hu vagy zsolt.botka@enternet.hu )

Modern, gyógyszermentes kezelések
Via Galvani Creative Commons License 2008.05.26 0 0 28
Via Galvani vagyok, de önmagammal sincs kapcsolatom, sajnos.
pegafirm Creative Commons License 2008.05.26 0 0 27
Kedves Honfitársak!

Kapcsolatokat keresek Olaszországban! Nem munkát vagy szállást, egyszóval NEM SEGÍTSÉGET KÉREK! Üzletet kívánok ajánlani itthonról. Nem ügynöki vagy ehhez hasonló sz.rság!
Ha valakit érdekelnek a részletek, úgy várom jelentkezését a pegafirm@gmail.com mail címre!
Csak olyan magyarok érdeklődését várom, akik hisznek még a "nem húzzuk le a másikat" tipusú együttműködésben!!!

Kitartás:
PeGa
Didergő Király Creative Commons License 2008.02.18 0 0 26
róma
lanyka89 Creative Commons License 2008.02.17 0 0 25

Sziasztok!

Remélem még él ez az oldal és valaki tud is segíteni nekem....

Idén fejezem be a középiskolát és jövőre szeretnék kimenni Olaszországba (Rómába vagy környékére) egy évre dolgozni és nyelvet tanulni!Angolul tudok és most fogok intenzíven elkezdeni olaszul is tanulni.Tavaly fél évet már voltam kinn Angliában,ahol egy konferenciaközpontban takarítottam,mosogattam és felszolgáltam más önkéntesekkel (különböző országokból).Szállást,ellátást és zsebpénzt kaptam cserébe.Nagyon nagy élmény volt számomra és ilyesmi lehetőséget keresnék Olaszországban is!Ha esetleg valaki csak munkát,szállást tud az is érdekelne!

Minden lehetőség érdekel!Aki valamiben tudna segíteni,légyszi a kzsuzsi3@freemail.hu -email címre írjon!

Előre is Köszönöm!

Zsuzsi

KalózPepi Creative Commons License 2006.08.22 0 0 23

Sziasztok!

Egyetemre szeretnék jelentkezni, de csak ma szíveskedtek közölni (eddig egyszerűen elérhetetlenek voltak, és ugy tudtam, hogy csinálhatok autocertificazione-t, de még csak a fénymásolatot sem fogadják el), hogy csak személyesen vagy megbízott útján mutathatom be a lefordított érettségi bizonyítványomat augusztus 24-én legkésőbb. Azt holnap meg is kapom az olasz intézettől, és akkor már holnap elmehetne futárszolgálattal Rómába.

Ha van valaki közületek, aki ott lakik, arra jár és véletlenül ráérne 24-én bemenni a Sapienzán az Ufficio per studenti stranieri-be, és bemutatná a bizonyítványomat, és ha ott is lehet fizetnem, akkor be is fizetné, természetesen a pénzt küldeném a futárral, akkor kérem jelentkezzen!!!

Erre az email-re írjatok légyszíves, ne a fórumban válaszoljatok: 

spiritchaser@freemail.hu

Előre is NAGYOn NAGYON köszönöm a segítséget!!!

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.21 0 0 22
Topik-nyitóként üdvözlök mindenkit. Októberben megyek Rómába, kérdéseket akkor szivesen hallgatok.
KalózPepi Creative Commons License 2006.08.16 0 0 21
Szia!

A beiratkozásról írnál bővebben?

Az iratokat mar leforditottam. Azt is megtalaltam, hogy neten lehet jelentkezni a felveteli vizsgara. A leforditott papirokat mikor kell beadni, beiratkozaskor vagy most? Elore is koszonom!
Mar teljesen osszezavarodtam.

Előzmény: Dwald (14)
lind84 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 20

sziasztok!

imádom Rómát, ezena nyáron sem hagyom ki h el ne menjek oda.. 21 éves vagyok és szálloda szakon tanulok és ezúton szeretnék segítséget kérni tőletek mivel 15 hetes gyakorlatomat szertném kedvenc városomban eltölteni, de sajna nem ismerek ott senkit..

esetleg vki nem tudna ajánlani egy szállodát ahol talán fogadnának mint gyakornok??

segítségeteket előre is köszönöm

ha esetleg van vmi jó tippetek írjatok bátran: mulis@freemail.hu

pucok10 Creative Commons License 2006.07.31 0 0 19
Sziasztok! Olyan kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, hogy szeretnék kapcsolatba lépni, olya cégekkel Olaszországban akik, Big Bag zsákokat gyártanak, vagy forgalmaznak Ha tudtok kérlek benneteket, hogy segítsetek. Köszi.  Ja és nem leszek hálátlan, annak aki segít nekem összehozni valamiféle üzletet.
187...NPI Creative Commons License 2006.03.28 0 0 18
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9139388
Előzmény: 187...NPI (17)
187...NPI Creative Commons License 2006.03.28 0 0 17
Már meg is nyitottam. Olaszországi Magyarok (észak) címmel.
Előzmény: 187...NPI (16)
187...NPI Creative Commons License 2006.03.28 0 0 16
Nem gond. Élesszük fel. De én tervezem , hogy nyitok eggyet Olaszország címmel. Egy összekovácsolósat.
Ja különben szia.
Előzmény: Dwald (15)
Dwald Creative Commons License 2006.03.28 0 0 15
Aha, az evszamot nem figyeltem, jol elaludt ez a topik
Előzmény: Dwald (14)
Dwald Creative Commons License 2006.03.28 0 0 14

nezzen utana a neten. van ahova kell felveteli (orvosi, epitesz...) van ahova nem. En augusztus vegen iratkoztam be pl...

Sapienza Roma www.uniroma1.it, Tor Vergata Roma www.uniroma2.it, Firenze www.unifi.it es igy tovabb

Előzmény: KalózPepi (11)
187...NPI Creative Commons License 2006.03.27 0 0 13
Szia.
Kérdés:-melyiknek?
Van több is. Római vagy MIlánói?
Előzmény: Jentina (12)
Jentina Creative Commons License 2005.08.11 0 0 12

Valaki meg tudja mondani, hogy hol van Olaszorszagban es mi a telefonszama a magyar nagykovetsegnek?

KalózPepi Creative Commons License 2005.06.10 0 0 11
Sziasztok! Az lenne a kérdésem - ismerősőm kérésére - hogy vajon lemaradt-e az egyetem ijelentkezésről Olaszországban. Nem tudja valaki a dátumokat, határidőket véletlenül? Eddig sehonnan sem kapott információt, az olasz egyetemek sem igen válaszoltak semmi használhatót. Az itteni követség sem sieti el a választ. Előre is köszönöm!!!
timiami Creative Commons License 2005.04.29 0 0 10

Sziasztok!

Szeptemberben Ceredába (Miláno környéke) költözöm olasz barátomhoz. . .

És persze szeretnék valamilyen munkát vállalni Milánóban vagy a környékén. . .
Olaszul most tanulok (mi angolul kommunikálunk), de jól beszélek angolul, és németül egy keveset. Főiskolai közgazdász diplomám van, Budapesten egy multinál dolgozom titkárnőként. . .

Amíg rendesen megtanulok olaszul, felszolgálói, konyhai munka, vagy valami egyszerű adminisztatív munka is érdekelne!!!

Alternatív mozgás és masszázsterápia tanfolyam keretében thai masszázst tanultam, azzal is nagyon szívesen foglalkoznék kint. (Állítólag jól csinálom! :-))

Ha van valami ötletetek, hogy hogyan induljak neki a munkakeresésnek, vagy tudtok valamilyen munkát ajánlani, kérlek írjatok!

Üdv mindenkinek: Timi

E-mail: timiami@yahoo. com

nanemá' Creative Commons License 2005.04.21 0 0 9
Sziasztok! A kedvesemmel mindketten Olaszország-fanatikusok vagyunk, imádjuk Itáliát. Pár hónapja elkezdtem olaszul tanulni. Augusztusra tervezünk egy Róma-Milánó kiruccanást. Van valaki, aki járt ezen az útvonalon? Hol érdemes útközben megszállni, melyik városban? Engem is nagyon foglalkoztat, hogy esetleg kint dolgozzak. Ha valaki tud infót bármilyen munkával, munkavállalási feltételekkel, stb. kapcsolatban, örömmel fogadnom. Olaszországi magyarokkal szívesen felvenném a kapcsolatot, írjatok! cheerfulangel@mailbox.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!