Ott voltál? Láttad, hogy mi volt a kifogásolt történés? Mert ha nem, ne ítélkezz. Pont ezért nem teszem én sem. Olvastunk valamit az egyik fél szemszögéből, és ennyi.
Csókolózni nagyon sokféleképpen lehet, mint ahogy az erotika vagy a szex terén az ingerküszöbünk is eltérő. Ettől még nem betegeznék le senkit, aki szerint túl volt egy határon amit látott, és szólt. Egy közösség csak úgy válhat önszabályozóvá, hogy időnként valakik másokra rászólnak. Aztán megbeszéljük, hogy jogos volt-e vagy túlreagálta, és abból mindenki tanul. De ha a cselekedet helyett a cselekvőt kezdjük el ebben a hangnemben minősíteni, abból semmi jó nem származhat.
Hát ezt egy agyament emberke találta ki!!!!!!!!!! Ilyen tiltás a világ egyik naturista strandján sincs! Az erotika, a szexualitás van csak tiltva. Ne dőljetek be ilyen beteg embereknek!
Naturizmust, szaunázást, barátkozást szerető 43/41 éves párként szívesen ismerkednénk hasonló érdeklődésű, nyitott párral közös programokhoz, utazásokhoz, stb.
Kezdő Naturista 30 évek közepén járó srác vagyok.Szeretnék megismerkedni olyan 18-55 éves nőkkel akik vagy kezdő vagy tapasztalt aki be vezetne ebbe az életformába. Email címem: msandor2011@gmail.com
Sziasztok. 2015.augusztus.15.én szombaton megyek Balatonberénybe nudista strandra..ki jönne el velem?? Írjatok. Egyedűl nem olyan jó... email. mega73m@gmail.com 41 éves pasi vagyok..
érdeklődni szeretnék, hogy vannak-e Budapestről tömegközlekedéssel viszonylag könnyebben megközelíthető helyek, ahol zavartalanul, legalább egy minimális komforttal lehet élvezni a természetet és a meztelen fürdőzést, napot? Ti hova szerettek járni?
Terveim szerint augusztus 15-én szombaton megyek Budapestről Szikire. Ha van lány akit érdekelne egy egynapos kiruccanás és szívesen csatlakozna, a gabor.971@gmail.hu -n pontosíthatunk.
Sziasztok ! Új 40.es pár vagyunk itt ! Lenne egy lefoglalt apartmanunk a horvátországi bunculukára augusztus 23-tól 27-ig . Mivel ketten nem tudunk jelenleg elmenni így egy pár társaságát keressük . A szállás apartmanban 50euró/fő a négy éjszakára .Valaki esetleg ??
Ki tervez a hétvégén Délegyre a New Moon Partira jönni? Mi ott leszünk már péntek délutántól és szívesen ismerkednénk, barátkoznánk hogy ne csak magunkba igyunk, bulizzunk, hanem jó sokan együtt :D Még újnak számítunk, most estünk át a tűzkeresztségen de úgy megtetszett, hogy már alig várjuk a hétvégét :)
Naturista egy napos hajóutunkhoz keresünk hajòzàst, termèszetet, vizet szeretò nem dohányzó párokat, 14m-es 10 személyes hajónkra, a költségek megosztása és jó társaság céljából. ùtvonal: Budapes-Lupa-sziget-- Szentendre-Budapest. Indulàs 2015.07.05. de. 10 h èrdeklòdni a 06- 30-9138591es telefonszàmon.
sziasztok, szombaton 07.04, mennénk Délegyházára Budapestről a párommal. Megy valaki kocsival? Csatlakoznánk, természetesen beszállnánk az üzemanygköltségekbe...Szép napot:)
Sziasztok! Naturista pár vagyunk szeretünk tó partra járni és termálba is. Hasonló érdeklődésű párt keresünk.Választ ide vagy priviben. Előre is köszi.
Sziasztok! Fiatal, hozzánk hasonló korú párt, esetleg lányt keresünk közös nudizáshoz, strandoláshoz többszöri alkalomra is. Tervezünk a Berényi Naturista Kempingben, esetleg egyéb FKK helyen hétvégézni, társaságban. Mi, 21L/24F pár vagyunk. Ha felkeltettük érdeklődésetek, írjatok az fkkpar@outlook.hu-ra vagy itt a fórumon privátban. =)
Nyékládházi nudizáshoz hölgyek jelentkezését várom,autó van,hozlak viszlek,lehettek többen is nem gond,37 éves,normális férfi vagyok,imádom a napozást,csak egyedül unalmas,ha te is szereted csak nincs kivel írj vagy csörgess meg bátran,kor külső nem számít.
Már a stílust is furcsállom. Én még nem voltam Ányáson, de szívesen mennék valamikor, ezért emaileztem velük. Nekem egy (a vezetéknevét nem akarom mondani) Juci válaszolt, nagyon kedves hangnemben. Szóval lehet, hogy kutyafronton nem értetek egyet (ezt nem tudom megítélni, szeretem a kutyákat, de nem értek hozzájuk), de az érdekes, hogy így válaszoltak, ahogy.
Augusztus 2-án Balatonakaliba megyünk nudizni illetve augusztus 09-16 között Balatonberény környékén leszünk!Szívesen ismerkednénk meg párokkal akik kedveleik a nudizást!Mi 31-39 éves többgyermekes házaspár vagyunk!
Kedves Hölgyek! Bükfürdő naturista szaunarészlegébe keresek hölgy társat. Rómából érkeztem, keveset beszélem a nyelvet, épp ezért keresek társaságot. Sportos alkatom van és 29 éves vagyok. Emai címem: paolo.dimare@freemail.hu. Köszönöm előre a megtiszteltetést. Paolo DiMare