Keresés

Részletes keresés

Giovanna Creative Commons License 2002.12.04 0 0 42
Hello!

Nagyon jó a honlap!!!!!!

BAAL Creative Commons License 2002.12.04 0 0 41
uh!

Az FGZ Rule szabatosabban:

A hog line és a tee line közötti terület - a ház ideeső részét kivéve - a free guard zone.
Egyik kő sem - amely teljes! terjedelmével ezen a területen belül állt meg - mozdítható el szándékosan vagy akár véletlenül ebből a zónából az ellenfél köve által, amíg az első két -két kő csapatonként el nem lett dobva.
Amennyiben ez mégis megtörténik, az elmozdított kő csapatának skip-je az elmozdított követ visszateheti - ha akarja! - oda ahonnan elmozdult, míg az elmozdítást kiváltó, tehát az ellenfél kövét a játékból kivonhatja - ha akarja!-. Sok szituációban van olyan hogy az elmozdulás előnnyel jár az azt elszenvedőnek, ilyenkor persze a skip úgy hagyja.

A free guard zone rule stratégiai szinten teszi a játékot sokkal sokszínűbbé, bonyolultabbá.
Több taktikai koncepciót tesz lehetővé akár nálad van az last rock advantage, akár nem.

Jyr!

Örömmel látom, hogy szépül-frissül az oldal. Csak így tovább! Pénteken repülünk Grindelwaldba, valahogy ki kellene találni a kontaktot.
Amúgy nem teljesen vágom milyen írásra utaltál, amit Studniczky bácsi adott?

Üdv. mindenkinek
Baal

Előzmény: uh (37)
Pöri Creative Commons License 2002.12.04 0 0 40
Szia!:-))
Látom a honlapon is megemlitettél.:-))
Köszi szépen!:-)))
Előzmény: paradox (36)
paradox Creative Commons License 2002.12.04 0 0 39
hella uh! :) jé, még van, aki emléxik régi nickemre... na ennyi off. :)

most már csak az ice van dőltbetűsen. áááá, jó ez az INERT fordító engine, szép doksikat generál.

a jó hír: vszleg nem lesz több nagyfrissítés, szóval downtime sem várható több (kopp-kopp). a sport.lap.hu-n a téli sportok közé belőttem a curling-et is, remélem, hamar felteszik. ha van valami ötletetek, hol lehetne még népszerűsíteni az oldalt, lécci ne fogjátok vissza magatok, és írjatok!

köszi,
-p

Előzmény: uh (37)
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.04 0 0 38
Hahó mindenki!

uh: a fgz szabályt keresd a Szótárban és a Stratégiánál. Röviden: van az a terület a ház előtt (ábra), ha az end első 4 köve közül valamelyik, akár mindegyik ott áll meg - mindkét csapatot beleértve - nem lehet kiütni, csak az ötödikkel. Ez egy nehezítés, vagyis bonyolítás. Néhány feles után találhatták ki:)

Eredetileg csak az "ice" volt dőltbetűs, de a "day" meg vékony maradt. Most már alakul, valahogy ez a mondat megmakacsolta magát. Nem marad így:) (ugye, pdx?:))

Neked is elmondom, hogy ez egy új program ún. kísérleti honlapja - egyenlőre csak a szerverről lehet frissíteni, az meg messze van... -, ezért még összekuszálódnak néha a dolgok. De a lehetőségekhez mérten mindent megteszünk, ezer hála paradoxnak!:)))

BAAL: első reakcióim mindig hevesebbek a kelleténél, egy kicsit forrófejű vagyok... most már higgadtan veszem tudomásul, hogy egy igazi curler írt a fórumomba...:))))))))))))))))))))

A nagybetűs mv-ről annyit mondhatok, hogy amikor életemben először láttam leírva, ott nagybetűvel volt. Egyébként az írást éppen a MCSzövetség elnökétől kaptam:)

További kellemes mazsolázást kívánok mindenkinek, olvassátok el alaposan! A képek is úton vannak már.

Üdv

Jyr

Előzmény: uh (37)
uh Creative Commons License 2002.12.03 0 0 37
Hello trash75 :) es Jyrkki, meg mindenki.

Nekem a homalyos dolog az fgz szabaly. Kerhetnek szabatosabb megfogalmazast?

Ja, es a fooldalon nem stilusosabb, ha csak az ice doltbetus?

Persze engem is erdekel a curling, de csak alkalmi szinten (meg csak nem is hobbi). Ha lenne lehetoseg jatszanni, annyit szannek ra, mint pl egy bowling lane-re. Persze az arban legyen benne a cipo es sepru kolcsonzes. Na, ezt csak vallalkozoknak irtam. De szerintem nagyon sok ilyen szintu erdeklodo van.

Have a Smirnoff ICE!

paradox Creative Commons License 2002.12.03 0 0 36
bocs, pont elkaptad a frissítést. mivel ez nagyfrissítés volt (egy csomó dokumentum változott, no meg a kiszolgáló library-k is, meg a könyvtárstruktúra is), ezért először "tisztára töröltem a lapot", aztán ment fel minden újra.

most már műxik, és örömmel jelentem be, hogy a szótár és -- Pöri-nek köszönhetően -- a tévéműsor is fent van.

üdv
-p

Előzmény: Mystic_HU (35)
Mystic_HU Creative Commons License 2002.12.03 0 0 35
Szép, meg jó csak mér nem műxik?
Előzmény: paradox (20)
BAAL Creative Commons License 2002.12.03 0 0 34
Jyrkki, köszönet a fogadtatásért, egy picit el is pirultam!

Nem Alberta CC - bár velük is volt kontakt -, hanem Lethbridge CC volt a vendéglátónk. Nem gyenge hely: 70 ezres kisváros, egy laza 10!!! sheet-es, kétszintes curling rink-kel! Járnak is hozzájuk Európából a nemzeti csapatok rendesen (németek, hollandok, stb,). Minket az olasz junior válogatott váltott, akiknek mellesleg svájci coach-uk volt, valamiért mégis átszelette velük az óceánt, pedig Svájcban is van egypár sirály rink....

Én még inkább mv-zném, mint MV-zném. A jövő évi EB után majd beszéljünk a nagy betűkről.

Grindelwaldból szívesen adom az infót, bár mi az EB első felére utazunk több okból. Egyrészt akkorra kaptunk időpontot a nemzetközi szövetség elnökétől a találkozóra, másrészt pedig a sorsolás miatt akkor van inkább meccsdömping.
Nem utolsósorban akkor játszanak a B csoportos csapatok, őket tanulmányozzuk, videózzuk, hogy könnyebb legyen a bezúzásuk jövőre. :-)))

Végül: ezúton üdvözölnék mindekit a topicban, akit megérintett a körling szele!

Have a nice game!
Baal
mv kerettag

TZS Creative Commons License 2002.12.02 0 0 33
Sziasztok.
Kb. 2 éve figyeltem fel a tévében erre a sportra.
Eleinte jókat vigyorogtam rajta, aztán ahogy megismertem a szabályokat, felfedeztem a taktikát, egyre inkább megszerettem.
Indulok meglesni a honlapot.
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.02 0 0 32
yax és Westmc: köszönöm az elismeréseket! Tényleg örülök, és most hozzáteszem azt is, hogy úgymond terjesszétek a címet! A fórum elején leírtak és a honlap néhány oldalának betűmenései miatt, vagyis: KELLENEK CSAPATOK!:)

És ismerjük és szeressük minél többen...

ui. hahó yax:)))

Előzmény: yax (27)
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.02 0 0 31
Bocs, BAAL, természetesen mindenképpen sok szeretettel üdvözöllek, akkor is, ha nem a MV tagja vagy! (Csak hirtelen ez jutott eszembe...) Így is, úgy is profi vagy! Hozzám képest...

:)))))))))))))))))

Előzmény: Jyrkki (30)
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.02 0 0 30
Szép esős estét mindenkinek!

Végre elcsíptem egy cafét.......:)

BAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát ez nagyszerű! Mindenben benne vagyok! Feltétlenül közvetíts Grindelwaldból, köszönöm az ajánlatot! Mindenkit ideterelek a fórumra!

Te csak nem a Magyar Válogatott egyik tagja vagy??????? Mert akkor szeretettel üdvözöllek a megszállott szén-amatőrök álmodozó csapatában! Tudod, itt kapcsolódunk össze mi, magányos farkasok, vagy elefántcsont toronyszigetek, vagy ami tetszik...

Szóval AlbertaCC? Eddig csak a honlapját böngésztem... de jó, hogy idetaláltál! El sem hiszed, mennyire örülök!

Jyrkki:)))))))))))))))))

Előzmény: BAAL (26)
Westmc Creative Commons License 2002.12.02 0 0 29
Sziasztok!
Az olimpia alatt kezdet el érdekelni a curling, bár kezdetben elég furcsának találtam, de aztán lassan megkedveltem és elkezdet érdekelni, hogy milyen is igazából.
Az oldal nagyon tetszik! És csak így tovább:-)

yax Creative Commons License 2002.12.02 0 0 28
tégen == régen (sorry) :)
yax Creative Commons License 2002.12.02 0 0 27
Tetszik az oldal, meg a curling is! :)

Ez a játék már tégen megtetszett, csak még nem igazán tudtam, mit is kell benne csinálni. Most már tudom, hála curling.hu-nak :)

Csak így tovább!

UI: emberke voltam :)

BAAL Creative Commons License 2002.12.02 0 0 26
Kedves Jyrkki!

Nagy örömmel és meglepetéssel találtam a mai nap rá - amúgy színvonalas - honlapodra. Csodálkozva, mert igazándiból nem gondoltam, hogy kis csapatomon kívül megszállott körlingezők akadnak még szép hazánkban. Csapatom, a magyar curling válogatott, októberben vett részt egy kanadai edzőtáborozáson Albertában, rendszeresen járunk edzeni Kitzbühelbe, készülünk a jövő évi EB-re. Idén ott leszünk Grinelwaldban is, mint a nemzetközi szövetség meghívottjai, de sajnos csak megfigyelői státuszban. Ha gondolod, szívesen beszámolok eddigi versenyeinkről, élményeinkről, és akár Svájcból informálom a curling.hu-t.
Bazsa

Pöri Creative Commons License 2002.12.01 0 0 25
Még nem emlitetted, de így biztos nehezebb egy honlapot menedzselni.:_))))
Előzmény: Jyrkki (22)
Pöri Creative Commons License 2002.12.01 0 0 24
:-)))))
Előzmény: Jyrkki (23)
Jyrkki Creative Commons License 2002.11.30 0 0 23
Pöri, most olvastam - időhiány, pénz, blabla - a Fan Clubot:)))

Nagyon helyes!!!

Vegyétek úgy, hogy totális faner vagyok én is.

Minden jót!

Vagyis: Have an ICE day!:))))))))))))))

Előzmény: Pöri (8)
Jyrkki Creative Commons License 2002.11.30 0 0 22
Én aztán alapos ember vagyok.........

Most néztem még csak "le", ki írt még.

Pöri: köszönjük! Elmegyek a Hegyhez, és nyüszítek. (=Megpróbálom mihamarabb felrakni:) Említettem már, hogy nincs az albiban netem?)

Ciani, nicko: köszi az elismerést:)))

Előzmény: Pöri (15)
Jyrkki Creative Commons License 2002.11.30 0 0 21
Én is danke, pdx! (Azért a design tervezője én volnék...:) )

Az a két kép megszökött - már kutyákkal kerestetjük -, néhány helyen dobunk még a tipográfián, és tulajdonképpen: az én fogalmaimmal élve teljes (100%) lesz!

Nyö: köszi a frappáns bíztatást, igazán jól esett!:)

Mindenkinek:

Hadd jelentsem be a fórum-konkurenciát, amit még néhány hónapja nyitottam (máshol), hogy tegyek egy megjegyzést - és és felkeltsem a figyelmet.

Javaslatom a következő: szocializálódjatok egymással. Így el lehet jutni a közös témától a "rajongóklubon" keresztül a lehetséges alakuló csapatokig.

Nem, jelenleg tényleg nincs pálya használatban. De a hajlandóság egy csarnok építésére már megszületett - és ne feledkezzetek meg a Városligetről. Abból nem lesz baj, ha idő előtt quasi "száraz" csapatokat szervezünk. Szerintem érdemes számontartani egymást, akik biztosan játszanánk, hogy a növekvő létszámmal is siettessük a beruházók végső elhatározását.

A másik fórum:

http://www.sportforum.hu/hirek.asp?newsid=29845

Jyrkki

Előzmény: paradox (20)
paradox Creative Commons License 2002.11.30 0 0 20
hola mindenki,

én lennék az a bizonyos pdx, az oldal technikai koordinátora (meg designere, meg az engine írója). szóval, eme szűkreszabott melldöngetés után, hadd jelentsem be, hogy végre kész az engine, és a CSS stíluslap is... hogy mit jelent ez? most már úgy néz ki a website, ahogyan ki kell neki néznie. :)

a multimédia, a szótár és a tévéműsor rövidesen fent lesz, addig szives türelmeteket kérjük, illetve ide lehet írni a commenteket a site-ról. :)

danke,
-p

Pöri Creative Commons License 2002.11.29 0 0 19
Nincs mit.Majd ha meg tudok tőle valamilyen új infót beírom.Ok?
:-))
Előzmény: nicko (17)
nyö Creative Commons License 2002.11.29 0 0 18
Ez az, Jyrkki! Végre.
nicko Creative Commons License 2002.11.29 0 0 17
Köszönjük Pöri és az informátorodnak.
:)
Előzmény: Pöri (15)
Pöri Creative Commons License 2002.11.29 0 0 16
Csak hazudtam...
:-)))))))))))
Előzmény: nicko (14)
Pöri Creative Commons License 2002.11.29 0 0 15
Curling a Jurón:
dec 5-én du. 5-től 18.30-ig
6-án 8.30-11-ig, 12-14.30-ig, 16-18-ig,21.30-23-ig.
7-én 21-22-30-ig
8-án 20.15-22.30-ig
9-én 12-14.30_ig, 21-22.30-ig
10-én 12-14.30 és 16-18.30-ig
11-én 16-18.30-ig és 21-22.45-ig
12-én 17-18.45-ig, 20.00-23.00-ig
13-án 21.00-22.30-ig
14-én 11.30-13-ig, 22.45-00.15-ig
nicko Creative Commons License 2002.11.29 0 0 14
Ne mond...honnan?
:)
Előzmény: Pöri (11)
nicko Creative Commons License 2002.11.29 0 0 13
Megnéztem. Jó az oldal sőt lesz jobb is ahogy beindul a szezon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!