Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
Igen, most már legalább feljön egy pop-up ablak, hogy "szíves türelmüket kérjük, a hiba elhárításáig..." Lehet, hogy már adatmentők dolgoznak az ügyön, mert minden elszállt???? :-o
egyébként, ha szó nélkül megszünik az rtl klub, akkor a pontozás miatt, valahogy - pl. google cache-ből - rekonstruálni kéne a nov. 26 és jan.5 között történteket. mivelhogy a nagy KNX-es fogás sem volt még feldolgozva, bár mindenki emlékszik rá, hogy ott ki, mennyi pontot szerzett :)
tegnap KPA-814, valami ezüstszínű autó, csak sötétben láttam a Bartók Bélán, ha látom hogy hova jó, majd lekérdezem. Ma meg KOM-218 nagy Mercedes teherautó (darus) állt az Oktogonnál az Andrássyn. És mintha lett volna egy KPN, de lehet hogy csak hallucináltam...
nem :) ez itt még ingyenes. milyen gálánsak, hogy nem kell fizetni, mi? :) egyébként ez már régóta böki a csőrömet. miért a centrum szedi a pénzt? mit csinál érte, azon kívül, hogy beszedi?
most inkább az foglalkoztat, hogy milyen lopásgátló, tolvajriasztó cuccokkal szereljem fel az autómat. mert éjszaka nem alszok nyugodtan, ha a ház előtt parkolok... gondoltam egy sebváltózárra, meg egy UV gravirozásra. az UV-nél még egy dolog nem világos: a karosszériaelemek belső felületét jelölik meg. ehhez mennyire kell szétkapni a verdát? (állítólag kb. 1 óra alatt kész)
Ha én is tudnék ilyen szép kék színt csinálni... :))) Csak sajnos a gépemhez nem létezik explorer, a tüzelő róka meg a safari viszont nem képes szöveget formázni...
(Amúgy honnan is a vezetéknevem Mr. Sherlock? ;)) )
Igen,mert meg van sárga(taxi)-ban is,amit2005-ben befejeztem,és nem volt még autó,amire feltegyem.(autókereskedő vagyok,így mindig más autóban ülök,nincs szükség sajátra)Egyébként a rendszámkeresőben a CIA-007:P.406.-190D,-E300TD stb.,mind a taxiaim voltak.Majd egyszer egy komolyabb gépre felteszem...
eszmefuttatásodból arra következtetek, hogy ott ahol laksz, fizetős a környék, s most, hogy autótulajdonos lettél... hát téged is izgatnak ezek a dolgok:)
ez a Centrum Kft végülis milyen jogcímen szedi magának a parkolási díjat? a híradóban volt, hogy a kb. 600 millió Ft-os bevételből kevesebb, mint 20 %-ot kap az önkormányzat, mert olyan címen is levonnak a pénzéből, mint útfelújítás, filmforgatás, stb. tehát elmaradt haszon a Centrumnak, ha kiesik egy parkolóhely, kiesik egy utca a parkolásból.
véleményem szerint csak azért járna pénz a Centrumnak, amiért automatákat telepített, azokat karbantartja, a pénzt beszedi, ellenőrzést végez, stb. a többi pénzhez ingyen jut, vagyis jogtalanul. az önkormányzatot illetné ugyanis a bevétel, mert övé az út. most komolyan én vagyok hülye, és rosszul gondoltam, vagy csak egyszerűen engem (és mindenki mást) hülyének néznek?