Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
Mai egyik legjobbam :) Ezen kívül még volt egy KOD-529 gázos autó, meg egy KOM-xxx platós teherautó. Így kb ennyi...:( Sztem csinálok Győr Top10-et :))) A Fusion egyébként 11. ker.-ből jött. Az a nagy épület ott jobbra amúgy a Győri Nemzeti Színház! Szép, nemde...?! :)
én tegnap úgy jártam, hogy már este 9 után elálmosodtam, és a 10 órás eurosportos összefoglalón elaludtam. tehát az rtl nem hogy nem engedi nézni a normál halandó emberrel a dakart, de még a másikat is kvázi elveszi tőlem, mert az álmosság miatt azon is bealszom. szemetek!
az már le lett húzva. te húztad le nekem :) egyébként én meg a KMN-ben voltam bizonytalan, de látom a kettővel ezelőtti hsz-ben szó esik róla, tehát már le van húzva.
Gondoltam, felrakom ezt a két képet. Az első az egyéni legjobban, a másik pedig Nores azon állítását cáfolja, hogy az összes KFP Kaposváron lett kiszórva.
Erről az elnyert KNP-ről jut eszembe, hogy Kméten most (a KNP kifutása után) az elszórt KNR-ek mellett nagyon sok KMW van, mintha ezt kezdték volna osztani. Láttam KMW-0xx, 1xx, 2xx, 3xx számokat, illetve állati sok KMN van, amik - ha jól sasoltam - Bács-Kiskun megye déli részéből jönnek.
egyébként mekkora egy szenny adó ez az rtl klub... ontja a sok szemetet, miközben a Dakar összefoglalónak emiatt csak éjjel 1-kor jut időpont. ezért vagyok egész héten kialvatlan... ráadásul a fórumuk is lerohadt. hanyatlásnak indult a csatorna?
Igen, most már legalább feljön egy pop-up ablak, hogy "szíves türelmüket kérjük, a hiba elhárításáig..." Lehet, hogy már adatmentők dolgoznak az ügyön, mert minden elszállt???? :-o
egyébként, ha szó nélkül megszünik az rtl klub, akkor a pontozás miatt, valahogy - pl. google cache-ből - rekonstruálni kéne a nov. 26 és jan.5 között történteket. mivelhogy a nagy KNX-es fogás sem volt még feldolgozva, bár mindenki emlékszik rá, hogy ott ki, mennyi pontot szerzett :)